!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπέρ της οπλοφορίας στα πρότυπα των ΗΠΑ ο Κασιδιάρης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Υπέρ της οπλοφορίας στα πρότυπα των ΗΠΑ ο Κασιδιάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Yannis έγραψε: 23 Αύγ 2020, 23:03
Echelon έγραψε: 23 Αύγ 2020, 22:40 Επειδή κυκλοφορούν πολλοί μπερδεμένοι και για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, η Ελλάδα δεν βομβάρδισε καμία χώρα.
Αληθεια τωρα; νατο ....αν καποιος εγκληματει δεκαετιες τωρα στον πλανητη ειναι οι χριστιανοι στη μεση ανατολη....οι εταιροι και συμμαχοι σου

Εικόνα

Εικόνα
Είσαι άσχετος.
Η Μέση Ανατολή ήταν η κοιτίδα του Χριστιανισμού. Για πές, πώς (πιστεύεις οτι) έγινε ισλαμική? Επιπλέον, αν θεωρείς τους εταίρους χριστιανούς, είσαι ακόμα πιο κουκουρούκου.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Yannis
Phorum.gr user: Yannis87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yannis »

Kauldron έγραψε: Είσαι βλάξ.
Εικόνα
Αυτοί στη φωτογραφία που σου βάζω είναι οι "κατατρεγμένοι προσφυγούληδες". Κόψε τα επιδόματα, και δε θα έρθει ούτε ένας.
Βλαξ θα ειμαι αν καταφερεις και ποσταρεις δευτερη φωτο με τους τουριστες .μπορεις να βρεις 2η;

Λεφτα η εε ενωση δινει στην ελλαδα για να τους στριμωχνει σε στρατοπεδα συγκεντρωσης...μη τα λες σε μενα....στους μπατριωτες (οπου χρημα και πατρις" πεστα

Τι ακριβως παραθετεις;οτι οι μουσουλμανοι βιαζουν; ή οι αραπηδες;
Ποσο υποκρητες ειστε με τη πατριαρχια και τον βιασμο ....δε μας ειπατε και για τη μυρτω τοσην ωρα.....

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Βλαξ θα ειμαι αν καταφερεις και ποσταρεις δευτερη φωτο με τους τουριστες .μπορεις να βρεις 2η;

Λεφτα η εε ενωση δινει στην ελλαδα για να τους στριμωχνει σε στρατοπεδα συγκεντρωσης...μη τα λες σε μενα....στους μπατριωτες (οπου χρημα και πατρις" πεστα

Τι ακριβως παραθετεις;οτι οι μουσουλμανοι βιαζουν; ή οι αραπηδες;
Ποσο υποκρητες ειστε με τη πατριαρχια και τον βιασμο ....δε μας ειπατε και για τη μυρτω τοσην ωρα.....
Εσύ ρε τώρα τί προσπαθείς να μας πείσεις? Οτι επειδή διαπράττουν και Έλληνες βιασμούς, είναι ΟΚ να διαπράττουν και οι λαθρο? Τόσο χρήσιμοι είναι οι βιαστές στην κοινωνία, που πρέπει να κάνουμε και εισαγωγές? Αυτό μας λες?
Όσο για τις εικόνες απ' τη μικρασιατική καταστροφή που μας παρέθεσες, στην μικρασιατική ακτή τότε τους Έλληνες τους ΣΦΑΖΑΝΕ. Τώρα βλέπεις στο ίδιο μέρος να σφάζουν τους τζιχαντιστές του FSA που μας στέλνει η Τουρκία?
Όσο για φωτογραφίες με "τουρίστες" σου 'χω και καλύτερες:
Εικόνα
https://www.voria.gr/article/profilakis ... ndroupolis

Να κι εδώ ο "προσφυγούλης" που εγκλωβίστηκε ανάμεσα σ' Ελλάδα και Τουρκία:
Εικόνα
https://www.newsbeast.gr/world/arthro/5 ... ai-toyrkia

Πάρε κι αυτό:
https://www.reader.gr/news/koinonia/309 ... -agona-vid

ΕΣΥ αδιαφορείς πλήρως για τις ζωές των Ελλήνων. Μπορεί και να τη βρίσκεις όταν σκοτώνουν Έλληνες, ή όταν σιδερώνουν ηλικιωμένους ανθρώπους. Αλλά ΔΕΝ θα σου επιτραπεί να παίξεις με τις ζωές ανυπεράσπιστων ανθρώπων. Κατάλαβες?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Yannis

Kauldron έγραψε: 23 Αύγ 2020, 23:18 Είσαι άσχετος.
Η Μέση Ανατολή ήταν η κοιτίδα του Χριστιανισμού. Για πές, πώς (πιστεύεις οτι) έγινε ισλαμική? Επιπλέον, αν θεωρείς τους εταίρους χριστιανούς, είσαι ακόμα πιο κουκουρούκου.
Για εξηγεθσε το μου...εκτος απο ασχετος ειμαι και βλαξ....
Τι ειναι οι αμερικανοι οι γαλλοι οι αγγλοι οι γερμανοι; χριστιανοι δεν ειναι; η ελλαδα ανηκει σε αυτητη συμμαχια; η σουδα ανεφοδιαζει και οχι μονο τις ηπα;
Τι θα μου πεις για ορδοδοξια καθολικισμο και προτεσταντισμο;
Θα σου απαντησω για σιιτισμο,σουνιτισμο και αλεβιτες

Υγ...μαθε ιστορια....ολες αυτες οι γαμωθρησκειες (τα ιδια λενε πανω κατω) χριστιανισμος και μωαμεθσνισμος εχουν βαση και ιερο βιβλιο τη παλαια διαθηκη του ιουδαισμου......ολα γεννηματα αυτης της περιοχης....τωρα το πια γαμωθρησκεθα θα επιβληθει των αλλων.....
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Yannis έγραψε: 23 Αύγ 2020, 23:30
Kauldron έγραψε: 23 Αύγ 2020, 23:18 Είσαι άσχετος.
Για εξηγεθσε το μου...εκτος απο ασχετος ειμαι και βλαξ....
Τι ειναι οι αμερικανοι οι γαλλοι οι αγγλοι οι γερμανοι; χριστιανοι δεν ειναι; η ελλαδα ανηκει σε αυτητη συμμαχια; η σουδα ανεφοδιαζει και οχι μονο τις ηπα;
Τι θα μου πεις για ορδοδοξια καθολικισμο και προτεσταντισμο;
Θα σου απαντησω για σιιτισμο,σουνιτισμο και αλεβιτες

Υγ...μαθε ιστορια....ολες αυτες οι γαμωθρησκειες (τα ιδια λενε πανω κατω) χριστιανισμος και μωαμεθσνισμος εχουν βαση και ιερο βιβλιο τη παλαια διαθηκη του ιουδαισμου......ολα γεννηματα αυτης της περιοχης....τωρα το πια γαμωθρησκεθα θα επιβληθει των αλλων.....
Καμία σχέση με χριστιανισμό αυτά τα κράτη. Έχουν πλήρη διαχωρισμό μεταξύ κράτους κι εκκλησίας, και ούτως εί άλλως είναι κάθε καρυδιάς καρύδι και από θρησκείες.
Εσύ μάθε ιστορία. Ο χριστιανισμός ήταν στη μέση ανατολή αιώνες πριν το ισλάμ, και εκδιώχθηκε (και εκδιώκεται και τώρα). Oι δε πόλεμοι των Δυτικών στη Μέση Ανατολή, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με το χριστιανισμό και τη διάδοσή του. Είδες εσύ να χτίζουν χριστιανικές εκκλησίες εκεί? Είδες να προσυλητίζουν? Είδες να παίρνουν τζαμιά και να τα μετατρέπουν σ' εκκλησίες? Μη λές ανοησίες που αντικρούονται με γεγονότα που τα βλέπουμε όλοι.
Κι ένας ακόμα προσφυγούλης:
Εικόνα
https://www.reader.gr/news/koinonia/309 ... -agona-vid
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Yannis

Kauldron έγραψε: 23 Αύγ 2020, 23:27
ΕΣΥ αδιαφορείς πλήρως για τις ζωές των Ελλήνων. Μπορεί και να τη βρίσκεις όταν σκοτώνουν Έλληνες, ή όταν σιδερώνουν ηλικιωμένους ανθρώπους. Αλλά ΔΕΝ θα σου επιτραπεί να παίξεις με τις ζωές ανυπεράσπιστων ανθρώπων. Κατάλαβες?
Με ρωτας τι προσπαθω.....προσπαθω να βρω και να υπερασπθστω την αληθεια, το σωστο και το δικαιο(αρχαιοελληνικες εννοιες) οχι την ελλαδα κ τους ελληνες(οπως τα οριζεις εσυ)

Παμε παλι με λογικη... Μου παραθετεις χαρουμενη φωτο ευκαταστατων μεταναδτων....σε προκαλω να βαλεις δευτερη και μου βαζεις τζιχαντιστες....
Τελικα αυτοι που ερχονται ειναι ευκαταστατοι τουρισυες ή τζιχαντ;
Ναι βεβαιως και τζιχαντ θα εχεις απ ολο αυτο το κλιμα...και πρακτορες.... Ξερεις ποσα εκατομμυρια πρισφυγες και μεταναστες εχει η τουρκθα; και πως θα τους κανει οπλο πιεσης; Παρα κατω.....

Θες να λεγεσαι και ελληνας παναθεμα σε...τρελαθηκατε στον εβρο με τους αμμαχους... Οταν σας πηρε εδαψος η τουρκια που ησασταν;
Θα τα βαλεις με οικονομικους μεταναστες και προσφυγες και γυναικοπαιδα που ο ιδιος βομβαρδισες; ή θα τα βαλεις με τον πραγματικο εχθρο....
Το κρατος της τουρκθας...την στρατιωτικη μηχανη της...τον εθνικισμο της....; θα τα βαλεις αρα και με το νατο και με την εε;
Θα τα βαλεις με την ευρωπη που σε πληρωνει για να φτιαχνεις στρατοπεδα(τα μισα να τα βαζεις στην τσεπη) και να εγκλοβιζεις ανθρωπους σε ζωωδη συνθηκες; η στροφιγγα ειβαι η τουρκθα....
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Μοχάμεντ, Χασάν, Τουργκούτ, Μαχμούτ, Μαζούτ πετρέλαιο και παραφίνη, πως στο Διάολο σε λένε.
(Το «Γιάννης» απ’ όσο ξέρω, δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές όνομα στους Ισλαμικούς ΒΟΘΡΟΥΣ).
Κάνε τον κόπο να ρίξεις μια ματιά στα στατιστικά που δημοσιεύει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ UNHCR (όχι η κυρά-Τασία, ούτε ο Κωνσταντίνου και το ΚΕΡΦΑΑ) σχετικά με το φύλο, την ηλικία των ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ και τα ξαναλέμε...
Καλά για το θρήσκευμα, δεν το συζητάμε. Με εξαίρεση κάποιους λίγους Γεζίντι, όλοι οι υπόλοιποι είναι πιστοί του παιδόφιλου ψευδοπροφήτη. Φαντάσου τώρα να έχεις υποστεί τα πάνδεινα, και να σε βάλουν σε camp μαζί με τους διώκτες σου που σε βασάνισαν και γενοκτόνησαν. Και όμως συνέβη στο Γιουνανιστάν.

Το να μοστράρεις φωτογραφίες βρεφών και παιδιών όταν η πλειοψηφία των ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ είναι ενήλικοι άνδρες, είναι σαν να κάνεις αφιέρωμα σε αιμοδοσία που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός την μέρα όπου -όλως τυχαίως- πέθανε -για άγνωστο λόγο- ένας ακόμη μάρτυρας του ναρκοπλοίου Noor1.
Έχεις ξύσει τον ΠΑΤΟ του βαρελιού κι σκάβεις ΧΩΜΑ. ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Yannis έγραψε: 23 Αύγ 2020, 23:49
Kauldron έγραψε: 23 Αύγ 2020, 23:27
Με ρωτας τι προσπαθω.....προσπαθω να βρω και να υπερασπθστω την αληθεια, το σωστο και το δικαιο(αρχαιοελληνικες εννοιες) οχι την ελλαδα κ τους ελληνες(οπως τα οριζεις εσυ)

Παμε παλι με λογικη... Μου παραθετεις χαρουμενη φωτο ευκαταστατων μεταναδτων....σε προκαλω να βαλεις δευτερη και μου βαζεις τζιχαντιστες....
Τελικα αυτοι που ερχονται ειναι ευκαταστατοι τουρισυες ή τζιχαντ;
Ναι βεβαιως και τζιχαντ θα εχεις απ ολο αυτο το κλιμα...και πρακτορες.... Ξερεις ποσα εκατομμυρια πρισφυγες και μεταναστες εχει η τουρκθα; και πως θα τους κανει οπλο πιεσης; Παρα κατω.....

Θες να λεγεσαι και ελληνας παναθεμα σε...τρελαθηκατε στον εβρο με τους αμμαχους... Οταν σας πηρε εδαψος η τουρκια που ησασταν;
Θα τα βαλεις με οικονομικους μεταναστες και προσφυγες και γυναικοπαιδα που ο ιδιος βομβαρδισες; ή θα τα βαλεις με τον πραγματικο εχθρο....
Το κρατος της τουρκθας...την στρατιωτικη μηχανη της...τον εθνικισμο της....; θα τα βαλεις αρα και με το νατο και με την εε;
Θα τα βαλεις με την ευρωπη που σε πληρωνει για να φτιαχνεις στρατοπεδα(τα μισα να τα βαζεις στην τσεπη) και να εγκλοβιζεις ανθρωπους σε ζωωδη συνθηκες; η στροφιγγα ειβαι η τουρκθα....
Τί θα πεί "να μου βάλεις και δεύτερη"? Τί ακριβώς θα κάνει η δεύτερη που δεν κάνει η πρώτη? Και τί σ' εμποδίζει απ' το να ζητήσεις και τρίτη, και τέταρτη? Το νόημα της φωτογραφίας είναι οτι δεν είναι εικόνα ανθρώπων που τους κυνηγάνε αυτή, γιατί ΑΚΡΙΒΩΣ δεν τους κυνηγάνε.
Μου βάζεις εσύ φωτογραφία παιδιού που κλαίει. Τί αποδεικνύει αυτό? Τα παιδιά κλαίνε για χίλιους δυο λόγους. Τί αποδεικνύει η φωτογραφία, πέρα απ' την επίκληση στο συναίσθημα.
Μιλάς για αρχαιοελληνικές έννοιες, και ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα επιχειρήματά του αγνοούν τη λογική και απευθύνονται στο συναίσθημα.
Ούτε αναρωτιέσαι μήπως μέσα σ' αυτούς τους "πρόσφυγες" υπάρχουν και πράκτορες της Τουρκίας (που υπάρχουν).
Ούτε αναρωτιέσαι πώς θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι στην Ελλάδα, που δεν υπάρχουν εργασίες.
Ούτε ενδιαφέρεσαι για το τί συγκρούσεις θα υπάρξουν, και τί πατήματα θα δοθούν στην Τουρκία, που θ' αρχίσει να μιλάει για μουσουλμανικούς πληθυσμούς, που "οφείλει να προστατέψει".
Τίποτα. Κλαίει ένα παιδί, να πάνε να γαμηθούν τα πάντα. Τί συζήτηση θέλεις να κάνουμε? Με βάση ποιά λογική?
τρελαθηκατε στον εβρο με τους αμμαχους
Ποιούς άμαχους? Τις ορδές που έστελνε ο Ερντογάν και που ρίχνανε και δακρυγόνα για την υποστήριξή τους? Άνδρες μάχιμης ηλικίας, που πετούσαν πέτρες. Και πριν πείς, ε, ναι δε χρησιμοποιούσαν όπλα, και τους Ινδούς στα σύνορα με την Κίνα, με ξύλα και πέτρες τους σκότωσαν οι Κινέζοι. Τα όπλα σημαίνουν "επίσημη" στρατιωτική βία. Αν χρησιμοποιηθούν, αρχίζουν άλλα, γι' αυτό ακριβώς και δεν χρησιμοποιήθηκαν.
Οταν σας πηρε εδαψος η τουρκια που ησασταν;
Πού μας πήρε έδαφος, και τί θα πεί "πού ήμασταν"? Για ν' αντιμετωπίσεις κάποιον στρατό, χρειάζεσαι κι εσύ τ' ανάλογα μέσα. Νομίζεις οτι εγώ έχω στο γκαράζ μου κανένα άρμα μάχης? Ή κανένα επιθετικό ελικόπτερο? Μήπως νομίζεις οτι έχω έστω ένα στρατιωτικό όπλο? Ξέρεις, στην Ελλάδα, όταν τελειώνει η θητεία, παραδίδουμε (οι περισσότεροι, πλην εξαιρέσεων) τον οπλισμό μας, και σίγουρα ΔΕ διαθέτουμε πυρομαχικά.

Εσύ πού ήσουν όταν σακάτευε τη Μυρτω ο Πακιστανός? Πού ήσουν όταν βιάζαν μέχρι και 80χρονες γυναίκες? Πού είσαι όταν φάτσα φόρα στην Αθήνα μέσα, οι Αλγερινομαροκινοί "πρόσφυγες" κάνουν ναρκεμπόριο?

Ρε τα πιστεύετε και τα λέτε αυτά? Τόση πλύση εγκεφάλου? Τόση άγνοια της πραγματικότητας? Ή καταλαβαίνετε και τα λέτε μπάς και δείξετε ευαισθητούληδες και σας κάτσει καμιά γκόμενα?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Σύμφωνα με τον Yannis, αν ένα πλοίο έχει ελλιμενίσει στο Μαροκό και μετά από μία εβδομάδα από το ίδιο σκάφος σηκωθούν αεροσκάφη τα οποία θα βομβαρδίσουν το Ιράκ, σημαίνει πως οι Μαροκινοί έχουν βομβαρδίσει το Ιράκ.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2020, 12:24 Antifa: The hard left's call to arms
https://www.abc.net.au/news/2018-01-15/ ... 03758?nw=0

Εικόνα

Αυτοι θα πυροβολησουν τα μπουτια τους :lol:
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα