!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχουν θράσος στο ΚΚΕ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
nemo

Re: Έχουν θράσος στο ΚΚΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

ΟΧΙ το υπέροχο κκε δεν πέθανε ζει μες στις καρδιές όλων των ελεύθερων ανθρωπίδων
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

Και εγώ δεν μπορώ να ανήκω στο ΚΚΕ. Δεν μπορώ να συστήνομαι δεξιά αριστερά,ως παράγωγο οργής . Έχει πρόβλημα η τεχνική τους και με θέτει σε κίνδυνο.
Kiki mat

Αν δεν θες να φάμε μαζί . Να γουσταρω εγώ την γκαβλα του ψυχανωμαλου που θεωρεί τον εαυτό του ψυχοθεραπευμενο; Δεν μου φτάνει η δικιά μου ανωμαλία ;
Yannis
Phorum.gr user: Yannis87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yannis »

OANNHSEA έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:40
MiGiSukhoI έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:00 Αν είχαν εκτελεστεί όλοι οι δωσίλογοι όπως στις Υπόλοιπες Δυτικές χώρες δεν θα μπορούσαμε να πούμε τίποτα.

Από την στιγμή που οι δωσίλογοι αποτέλεσαν οργανικά μέλη του μοναρχοφασιστικού μετώπου το ΚΚΕ έχει κάθε δικαίωμα να αντιδρά..

Ζήτω ο Στάλιν!
Το πρόβλημα είναι ότι τότε το μεγάλο ποσοστό της Ελλάδας ήταν χριστιανοί και έτσι δεν ακολούθησαν τα ορθά βήματα της Ταϊβάν και της Νότιας Κορέας και δεν εκτέλεσαν μαζικά τους αριστερούς προδότες, μαζί με τις οικογένειες τους!!!
Θα ήταν πολύ διαφορετική η χώρα μας σήμερα εάν το είχαν κάνει αυτό!!!

Αλλά... Ποτέ δεν ξέρεις στο μέλλον...

.
Ναι θα ηταν πιο βαθια πονεμενη κ κατακερματισμενη

Θεοι και διαβολοι ...ηρωες και προδοτες... Αριστεροι δεξιοι... Πασοκοι νεοδημοκρατες
Ολυμπιακοι παναθηναικοι...βενιζελικοι βασιλικοι
...καμοια ελπιδα γι αυτο τον ανατολιτη λαο......
Μονο χρεη υποκουλτουρα απαιδευσια και δουλικοτητα στους δανειστες της
Kiki mat

nemo έγραψε: 23 Αύγ 2020, 20:04 ΟΧΙ το υπέροχο κκε δεν πέθανε ζει μες στις καρδιές όλων των ελεύθερων ανθρωπίδων
Χαχα ανθρωπίδων .
Planis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Planis »

Απορώ πώς δεν έχει μπει ακόμα!
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος »

Yannis έγραψε: 23 Αύγ 2020, 20:11
MiGiSukhoI έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:00 Αν είχαν εκτελεστεί όλοι οι δωσίλογοι όπως στις Υπόλοιπες Δυτικές χώρες δεν θα μπορούσαμε να πούμε τίποτα.

Από την στιγμή που οι δωσίλογοι αποτέλεσαν οργανικά μέλη του μοναρχοφασιστικού μετώπου το ΚΚΕ έχει κάθε δικαίωμα να αντιδρά..

Ζήτω ο Στάλιν!
Το πρόβλημα είναι ότι τότε το μεγάλο ποσοστό της Ελλάδας ήταν χριστιανοί και έτσι δεν ακολούθησαν τα ορθά βήματα της Ταϊβάν και της Νότιας Κορέας και δεν εκτέλεσαν μαζικά τους αριστερούς προδότες, μαζί με τις οικογένειες τους!!!

.
Ναι θα ηταν πιο βαθια πονεμενη κ κατακερματισμενη

Θεοι και διαβολοι ...ηρωες και προδοτες... Αριστεροι δεξιοι... Πασοκοι νεοδημοκρατες
Μονο χρεη υποκουλτουρα απαιδευσια και δουλικοτητα στους δανειστες της

Εικόνα
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Kiki mat έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:50

Ζήτω ο Στάλιν!

.
Είμαι και χριστιανή και οι παππούδες και οι γιαγιάδες όλοι χριστιανοί . Ο πατέρας μου ήθελε να γίνει παππάς αλλά η μάνα μου πίστευε ότι είναι πιο χριστιανή και πιον ηθηκια και ότι για να γίνει παπαδιά θα έπρεπε λέει να γίνει ο πατέρας μου καλύτερος χριστιανός .. Τώρα που έβαλε υποψήφια στο ΚΚΕ εντάχθηκε στο ρέμα έβγαλε και τις εικόνες από το δωμάτιο. Δόξα το θεό γιατί είναι μπιτμπουλ ότι μαγκωσει δεν το αφήνει .
Την εσκιαξα λίγο την μιλαγα με την φωνή της γιαγιάς της και έτρεξε να μοιράσει των ψυχών
Μπορώ όμως να σου πω και το αντίθετο.
Γνωστός πολιτικός του ΚΚΕ πέθανε (πριν από λίγα χρόνια) σε κάποιο νόμο της βόρειας Πελοποννήσου.
Η χήρα του έχει γεμίσει το σπίτι εικονίσματα και το λιβάνι καίει κάθε μέρα!!! :smt005:

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI »

Χαίρομαι που οι περισσότεροι παραδέχεστε ότι είστε φασίστες και στηρίζετε τους δωσίλογους.

Το Σφυροδρέπανο είναι εδώ.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Yannis έγραψε: 23 Αύγ 2020, 20:11 Ναι θα ηταν πιο βαθια πονεμενη κ κατακερματισμενη

Διάγουμε τώρα περίοδο ενότητος διότι δεν έχει βρεθει ευκαιρία για διχασμό. :D Ο τελευταίος διχασμός μνημονιακών και αντιμνημονιακών έληξε πριν πέντε χρόνια με τη μεγαλοπρεπή τούμπα Τσίπρα και δεν έχει βρεθεί υποκατάστατο.Σε τι να διχασθούμε;σε καραντινικούς και αντικαραντινικούς; :lol:
Όσο για τον Γράμμο και τα σχετικά είναι αρχαία ιστορία που προσπαθούν να τη διατηρήσουν κάποιοι με το ζόρι αλλά δεν τραβάει.
Οι ονειρώξεις για πολλά θύματα που θα εξάλειφαν εντελώς τους αντιπάλους είναι ανόητες διότι δεν είναι φυλετικό το ζήτημα να απαλλαγείς με μια γενοκτονία.Πολιτικό είναι και οι ιδέες κρίνονται σε μακρό διάστημα.Στην Καμπότζη οι Κόκκινοι Χμερ εξόντωσαν το ένα τέταρτο του πληθυσμού και τώρα είναι πάλι γεμάτη "αντιδραστικούς".Πόσους να σκότωναν πια;
Kiki mat

Λοιπόν διαβάζω γιατί μου αρέσει το διάβασμα ,το να θεωρούν εργασιοθεραπεια του " λαού ' @@ γραφείων ή παράγωγο του περίφημου" Δεν έχουν παιδεία" ...δεν έχω παιδεία καριολίδιαν . Ανισος ο αγώνας και μου διαστρεφουν κάθε είδος κοινωνικής ύπαρξης μου . Απομωνωθηκα σαλταρα.
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

Το κακό ΚΚΕ σας μάρανε.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

πατησιωτης έγραψε: 23 Αύγ 2020, 20:27
Yannis έγραψε: 23 Αύγ 2020, 20:11 Ναι θα ηταν πιο βαθια πονεμενη κ κατακερματισμενη

Διάγουμε τώρα περίοδο ενότητος διότι δεν έχει βρεθει ευκαιρία για διχασμό. :D Ο τελευταίος διχασμός μνημονιακών και αντιμνημονιακών έληξε πριν πέντε χρόνια με τη μεγαλοπρεπή τούμπα Τσίπρα και δεν έχει βρεθεί υποκατάστατο.Σε τι να διχασθούμε;σε καραντινικούς και αντικαραντινικούς; :lol:
Όσο για τον Γράμμο και τα σχετικά είναι αρχαία ιστορία που προσπαθούν να τη διατηρήσουν κάποιοι με το ζόρι αλλά δεν τραβάει.
Οι ονειρώξεις για πολλά θύματα που θα εξάλειφαν εντελώς τους αντιπάλους είναι ανόητες διότι δεν είναι φυλετικό το ζήτημα να απαλλαγείς με μια γενοκτονία.Πολιτικό είναι και οι ιδέες κρίνονται σε μακρό διάστημα.Στην Καμπότζη οι Κόκκινοι Χμερ εξόντωσαν το ένα τέταρτο του πληθυσμού και τώρα είναι πάλι γεμάτη "αντιδραστικούς".Πόσους να σκότωναν πια;
Δύσκολο να βρεθεί περίοδος "ενότητας" στην Ελλάδα.
Ήταν το 40, το Γουέμπλεϋ και οι πρώτες μέρες του Καραμανλή το 74, στις οποίες συμμετείχε και το ΚΚΕ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

wooded glade έγραψε: 23 Αύγ 2020, 20:35 Δύσκολο να βρεθεί περίοδος "ενότητας" στην Ελλάδα.
Σήμερα βλέπεις κανένα διχασμό;έχουν εξαντληθεί τα θέματα.
Kiki mat

Να σε κακοποιούν και μετά να λένε αντικουμουνισμος ...
Όχι πρέπει να προστατευθω καχυποψία να γεμίζει το δικό τους το κεφάλι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”