!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν θράσος στο ΚΚΕ
- Otto Weininger
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Έχουν θράσος στο ΚΚΕ
από τη μία βρίζουν τον Στεφανή που παρευρέθηκε σε εκδήλωση για τον Εθνικό Στρατό και από την άλλη αυτό
μονά ζυγά δικά τους
μονά ζυγά δικά τους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Αφού ήταν οι μόνοι που αγωνίστηκαν. Οι άλλοι πούλησαν απλά την Ελλάδα στα μεγάλα συμφέροντα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- περαστικος
Τα κομουνια που εφαγαν ναπαλμ στον πατο τους για ποιανων τα συμφεροντα πολεμουσαν;Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:30 Αφού ήταν οι μόνοι που αγωνίστηκαν. Οι άλλοι πούλησαν απλά την Ελλάδα στα μεγάλα συμφέροντα.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
όχι για το ίδιο που πολεμούσαν οι φασίστες που σάπισαν μέσα στην πηγάδα.περαστικος έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:32Τα κομουνια που εφαγαν ναπαλμ στον πατο τους για ποιανων τα συμφεροντα πολεμουσαν;Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:30 Αφού ήταν οι μόνοι που αγωνίστηκαν. Οι άλλοι πούλησαν απλά την Ελλάδα στα μεγάλα συμφέροντα.
Καλή δουλειά.. μετανόησαν και έτσι επανορθώνουν και καλά.χαχαχα
- περαστικος
Μονο στην Ελλαδα, το τελευταιο σοβιετ, αυτα.
Στην υπολοιοη Ευρωπη αν δηλωσεις κομμουνιστης ειτε σε βαζουν μεσα ειτε σου χτυπαν φιλικα την πλατη σαν μολις να τους ειπες οτι εισαι ο Μεγας Ναπολεων.
Στην υπολοιοη Ευρωπη αν δηλωσεις κομμουνιστης ειτε σε βαζουν μεσα ειτε σου χτυπαν φιλικα την πλατη σαν μολις να τους ειπες οτι εισαι ο Μεγας Ναπολεων.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Εμενα ο παππούς μου διασώθηκε μόνος . Ήταν χορτοφάγος στα δεκατρία και δεν έτρωγε το κρέας που τον ταίζαν και έκλεβε καλαμπόκια από τα ζώα . Τον έδιωξαν . Ή θα φας κρέας ή θα φύγεις του παν . Έφυγε. Κρέας ο παππούς μου έφαγε αργότερα...
Εγώ πάντως τρώω μισό κατσίκι στην κατσιά .
Εγώ πάντως τρώω μισό κατσίκι στην κατσιά .
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Μπήκα στο νήμα απλά να δω κάποια υπερβολική αντίδραση σε καμιά χαζομάρα του ΚΚΕ. Οκ το τερμάτισαν τα άτομα.
Αυτά είναι για να τους παίρνουμε στο ψιλό, δε κάθεσαι να συζητήσεις στα σοβαρά τέτοια.
Αυτά είναι για να τους παίρνουμε στο ψιλό, δε κάθεσαι να συζητήσεις στα σοβαρά τέτοια.
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα : ΓΡΑΜΜΟΒΙΤΣΙ 
- Ηράκλειτος
- †
God.exe is missing. Universe will restart.
-
talaipwros
γενικα δεν καθεσαι να συζητησεις σοβαρα με κουμουνιστη, οπως δεν καθεσαι να συζητησεις σοβαρα με flateartherBelisarius έγραψε: 22 Αύγ 2020, 16:04 ...
Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:35
όχι για το ίδιο που πολεμούσαν οι φασίστες που σάπισαν μέσα στην πηγάδα.
τύπε έχεις πάει ποτέ να δείς τα μνημεία

Όχι αλλά στο λέω υπεύθυνα. Πολύ στ' αρχίδια μου ρε γαμώτο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 181 Απαντήσεις
- 4615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 282 Απαντήσεις