!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν θράσος στο ΚΚΕ
Re: Έχουν θράσος στο ΚΚΕ
ΟΧΙ το υπέροχο κκε δεν πέθανε ζει μες στις καρδιές όλων των ελεύθερων ανθρωπίδων
Και εγώ δεν μπορώ να ανήκω στο ΚΚΕ. Δεν μπορώ να συστήνομαι δεξιά αριστερά,ως παράγωγο οργής . Έχει πρόβλημα η τεχνική τους και με θέτει σε κίνδυνο.
Αν δεν θες να φάμε μαζί . Να γουσταρω εγώ την γκαβλα του ψυχανωμαλου που θεωρεί τον εαυτό του ψυχοθεραπευμενο; Δεν μου φτάνει η δικιά μου ανωμαλία ;
Ναι θα ηταν πιο βαθια πονεμενη κ κατακερματισμενηOANNHSEA έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:40Το πρόβλημα είναι ότι τότε το μεγάλο ποσοστό της Ελλάδας ήταν χριστιανοί και έτσι δεν ακολούθησαν τα ορθά βήματα της Ταϊβάν και της Νότιας Κορέας και δεν εκτέλεσαν μαζικά τους αριστερούς προδότες, μαζί με τις οικογένειες τους!!!MiGiSukhoI έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:00 Αν είχαν εκτελεστεί όλοι οι δωσίλογοι όπως στις Υπόλοιπες Δυτικές χώρες δεν θα μπορούσαμε να πούμε τίποτα.
Από την στιγμή που οι δωσίλογοι αποτέλεσαν οργανικά μέλη του μοναρχοφασιστικού μετώπου το ΚΚΕ έχει κάθε δικαίωμα να αντιδρά..
Ζήτω ο Στάλιν!
Θα ήταν πολύ διαφορετική η χώρα μας σήμερα εάν το είχαν κάνει αυτό!!!
Αλλά... Ποτέ δεν ξέρεις στο μέλλον...
.
Θεοι και διαβολοι ...ηρωες και προδοτες... Αριστεροι δεξιοι... Πασοκοι νεοδημοκρατες
Ολυμπιακοι παναθηναικοι...βενιζελικοι βασιλικοι
...καμοια ελπιδα γι αυτο τον ανατολιτη λαο......
Μονο χρεη υποκουλτουρα απαιδευσια και δουλικοτητα στους δανειστες της
Χαχα ανθρωπίδων .nemo έγραψε: 23 Αύγ 2020, 20:04 ΟΧΙ το υπέροχο κκε δεν πέθανε ζει μες στις καρδιές όλων των ελεύθερων ανθρωπίδων
- περαστικος
Yannis έγραψε: 23 Αύγ 2020, 20:11Ναι θα ηταν πιο βαθια πονεμενη κ κατακερματισμενηOANNHSEA έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:40Το πρόβλημα είναι ότι τότε το μεγάλο ποσοστό της Ελλάδας ήταν χριστιανοί και έτσι δεν ακολούθησαν τα ορθά βήματα της Ταϊβάν και της Νότιας Κορέας και δεν εκτέλεσαν μαζικά τους αριστερούς προδότες, μαζί με τις οικογένειες τους!!!MiGiSukhoI έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:00 Αν είχαν εκτελεστεί όλοι οι δωσίλογοι όπως στις Υπόλοιπες Δυτικές χώρες δεν θα μπορούσαμε να πούμε τίποτα.
Από την στιγμή που οι δωσίλογοι αποτέλεσαν οργανικά μέλη του μοναρχοφασιστικού μετώπου το ΚΚΕ έχει κάθε δικαίωμα να αντιδρά..
Ζήτω ο Στάλιν!
.
Θεοι και διαβολοι ...ηρωες και προδοτες... Αριστεροι δεξιοι... Πασοκοι νεοδημοκρατες
Μονο χρεη υποκουλτουρα απαιδευσια και δουλικοτητα στους δανειστες της

Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Μπορώ όμως να σου πω και το αντίθετο.Kiki mat έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:50Είμαι και χριστιανή και οι παππούδες και οι γιαγιάδες όλοι χριστιανοί . Ο πατέρας μου ήθελε να γίνει παππάς αλλά η μάνα μου πίστευε ότι είναι πιο χριστιανή και πιον ηθηκια και ότι για να γίνει παπαδιά θα έπρεπε λέει να γίνει ο πατέρας μου καλύτερος χριστιανός .. Τώρα που έβαλε υποψήφια στο ΚΚΕ εντάχθηκε στο ρέμα έβγαλε και τις εικόνες από το δωμάτιο. Δόξα το θεό γιατί είναι μπιτμπουλ ότι μαγκωσει δεν το αφήνει .OANNHSEA έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:40Το πρόβλημα είναι ότι τότε το μεγάλο ποσοστό της Ελλάδας ήταν χριστιανοί και έτσι δεν ακολούθησαν τα ορθά βήματα της Ταϊβάν και της Νότιας Κορέας και δεν εκτέλεσαν μαζικά τους αριστερούς προδότες, μαζί με τις οικογένειες τους!!!MiGiSukhoI έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:00 Αν είχαν εκτελεστεί όλοι οι δωσίλογοι όπως στις Υπόλοιπες Δυτικές χώρες δεν θα μπορούσαμε να πούμε τίποτα.
Ζήτω ο Στάλιν!
.
Την εσκιαξα λίγο την μιλαγα με την φωνή της γιαγιάς της και έτρεξε να μοιράσει των ψυχών
Γνωστός πολιτικός του ΚΚΕ πέθανε (πριν από λίγα χρόνια) σε κάποιο νόμο της βόρειας Πελοποννήσου.
Η χήρα του έχει γεμίσει το σπίτι εικονίσματα και το λιβάνι καίει κάθε μέρα!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- MiGiSukhoI
Χαίρομαι που οι περισσότεροι παραδέχεστε ότι είστε φασίστες και στηρίζετε τους δωσίλογους.
Το Σφυροδρέπανο είναι εδώ.
Το Σφυροδρέπανο είναι εδώ.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Διάγουμε τώρα περίοδο ενότητος διότι δεν έχει βρεθει ευκαιρία για διχασμό.Yannis έγραψε: 23 Αύγ 2020, 20:11 Ναι θα ηταν πιο βαθια πονεμενη κ κατακερματισμενη
Όσο για τον Γράμμο και τα σχετικά είναι αρχαία ιστορία που προσπαθούν να τη διατηρήσουν κάποιοι με το ζόρι αλλά δεν τραβάει.
Οι ονειρώξεις για πολλά θύματα που θα εξάλειφαν εντελώς τους αντιπάλους είναι ανόητες διότι δεν είναι φυλετικό το ζήτημα να απαλλαγείς με μια γενοκτονία.Πολιτικό είναι και οι ιδέες κρίνονται σε μακρό διάστημα.Στην Καμπότζη οι Κόκκινοι Χμερ εξόντωσαν το ένα τέταρτο του πληθυσμού και τώρα είναι πάλι γεμάτη "αντιδραστικούς".Πόσους να σκότωναν πια;
Λοιπόν διαβάζω γιατί μου αρέσει το διάβασμα ,το να θεωρούν εργασιοθεραπεια του " λαού ' @@ γραφείων ή παράγωγο του περίφημου" Δεν έχουν παιδεία" ...δεν έχω παιδεία καριολίδιαν . Ανισος ο αγώνας και μου διαστρεφουν κάθε είδος κοινωνικής ύπαρξης μου . Απομωνωθηκα σαλταρα.
- wooded glade
Δύσκολο να βρεθεί περίοδος "ενότητας" στην Ελλάδα.πατησιωτης έγραψε: 23 Αύγ 2020, 20:27Διάγουμε τώρα περίοδο ενότητος διότι δεν έχει βρεθει ευκαιρία για διχασμό.Yannis έγραψε: 23 Αύγ 2020, 20:11 Ναι θα ηταν πιο βαθια πονεμενη κ κατακερματισμενη
...καμοια ελπιδα γι αυτο τον ανατολιτη λαο......Ο τελευταίος διχασμός μνημονιακών και αντιμνημονιακών έληξε πριν πέντε χρόνια με τη μεγαλοπρεπή τούμπα Τσίπρα και δεν έχει βρεθεί υποκατάστατο.Σε τι να διχασθούμε;σε καραντινικούς και αντικαραντινικούς;
![]()
Όσο για τον Γράμμο και τα σχετικά είναι αρχαία ιστορία που προσπαθούν να τη διατηρήσουν κάποιοι με το ζόρι αλλά δεν τραβάει.
Οι ονειρώξεις για πολλά θύματα που θα εξάλειφαν εντελώς τους αντιπάλους είναι ανόητες διότι δεν είναι φυλετικό το ζήτημα να απαλλαγείς με μια γενοκτονία.Πολιτικό είναι και οι ιδέες κρίνονται σε μακρό διάστημα.Στην Καμπότζη οι Κόκκινοι Χμερ εξόντωσαν το ένα τέταρτο του πληθυσμού και τώρα είναι πάλι γεμάτη "αντιδραστικούς".Πόσους να σκότωναν πια;
Ήταν το 40, το Γουέμπλεϋ και οι πρώτες μέρες του Καραμανλή το 74, στις οποίες συμμετείχε και το ΚΚΕ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Σήμερα βλέπεις κανένα διχασμό;έχουν εξαντληθεί τα θέματα.
Να σε κακοποιούν και μετά να λένε αντικουμουνισμος ...
Όχι πρέπει να προστατευθω καχυποψία να γεμίζει το δικό τους το κεφάλι.
Όχι πρέπει να προστατευθω καχυποψία να γεμίζει το δικό τους το κεφάλι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 181 Απαντήσεις
- 4615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 282 Απαντήσεις