!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Να στειλουμε κανενα μειλ στη Βραζιλια και στο Τεξας στους γιατρους για το πως αντιμετωπιζεται ο ιος γιατι δεν φαινεται να το εχουν παρει χαμπαρι.
ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

πατησιωτης έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:48
ethereal έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:45 Τουλάχιστον, όμως, αναρωτήσου γιατί το δάχτυλο που δείχνει τον υπαίτιο δεν ανακοινώνει τα μέτρα που παίρνει για να μην επαναληφθεί η καταστροφή και τις ποινές που θα ταίριαζαν σε ενός τέτοιου μεγέθους έγκλημα.
Οι υπερδυνάμεις δεν υφίστανται ποινές για οποιοδήποτε γεγονός έχουν ευθύνη παρεκτός εάν χάσουν ολοκληρωτικά κάποιον πόλεμο όπως η Γερμανία το 1945.
Να αρχίσουμε να αποκλείουμε δηλαδή κάτι παγκολίνους και μοσχογαλές και καύσεις ζώων; Ή θεωρείς την Κίνα υπερδύναμη;
Να ψάξουμε αλλού; Να στενέψουμε την έρευνα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Χαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:35
hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:14
Χαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:05 Οι σοκολάτες δεν γίνονται από κακάο που έχουν μαζέψει παιδιά. που παίζουν τέτοιες συνθήκες δουλείας σήμερα;
Hello!!!!

https://en.wikipedia.org/wiki/Child_lab ... production
Α μουνάκι! Είναι καλός ο καπιταλισμός λοιπόν; Όταν τα λένε οι αριστεροί είναι μαλάκες ε; :hammer:

Πιάστηκες στη φάκα και πολύ γούσταρα! :g030:
Εγώ δεν έχω επιλεκτικούς ενδοιασμούς. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα έχουν συνέπειες. Τώρα κατά πόσο αυτές οι συνέπειες δικαιολογούν αυτό που τις δημιουργεί, είναι μια διαρκής κουβέντα. Πάντως δεν μπορείς να την επικαλείσαι μόνο όποτε σού γκαβλώσει.

Επίσης τίποτα απ' αυτά δεν έχει σχέση με καπιταλισμό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ethereal

nick έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:52
ethereal έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:45
nick έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:38
Ναι ο καπιταλισμος φταιει που οι (πρώην) κουμουνιστες τρωνε νυχτεριδες, φιδια, παγκολινους και οτι σκατα μπορεις να φανταστεις.
Αν έχεις πληροφόρηση ότι αυτή ηταν η αιτία της παγκόσμιας κρίσης, να μας την εκθέσεις.
Τουλάχιστον, όμως, αναρωτήσου γιατί το δάχτυλο που δείχνει τον υπαίτιο δεν ανακοινώνει τα μέτρα που παίρνει για να μην επαναληφθεί η καταστροφή και τις ποινές που θα ταίριαζαν σε ενός τέτοιου μεγέθους έγκλημα.
Ίσως είναι βολικό για σένα οι φτωχοπρόδρομοι που βιοπορίζονται από αυτό το εμπόριο να χαρακτηρίζονται από την ιδεολογία τους (ανάθεμα κι αν έχουν την όποια) κι όλα καλά στο αφήγημά σου.
Ακομα και να μην ευθύνεται καποια απο αυτες τις λιχουδιές για τον covid οι επιστήμονες εχουν πει στο παρελθόν οτι αυτες οι αγορες (wet markets) ειναι μια ωρολογιακή βομβα που καποτε θα σκασει.

Το πιο σημαντικό μετρο πρόληψης ειναι οι λαοι απο τις σκατοχωρες να σταματησουν να τρωνε σκατα. Η να τα τρωνε χωρις να κολανε τους υπόλοιπους.
Να οργανωθούμε να κάνουμε μια παράσταση διαμαρτυρίας.
Φοβάμαι μη μας την πουν πάλι για το κοκορέτσι όμως και δεν βγάλουμε άκρη.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

NewModelArmy έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:45 Exclusive: Nearly 600 — And Counting — US Health Workers Have Died Of COVID-19

https://khn.org/news/exclusive-investig ... -covid-19/

Αρθρο απο τον Ιουνιο που μου δημιουργησε την εξης απορια.Στην Αμερικη οι γιατροι και οι νοσοκομοι συνηθιζεται να ειναι ανω των 80 με υποκειμενα νοσηματα ; :smt017
Στην Αμερική οι θάνατοι πρέπει να είναι πάνω από 300.000 αυτήν την στιγμή. Άρα αυτοί οι 600 αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,2% των θυμάτων, ό,τι νοσήματα και ηλικία κι αν είχαν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:56
hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:14

Hello!!!!

https://en.wikipedia.org/wiki/Child_lab ... production
Α μουνάκι! Είναι καλός ο καπιταλισμός λοιπόν; Όταν τα λένε οι αριστεροί είναι μαλάκες ε; :hammer:

Εγώ δεν έχω επιλεκτικούς ενδοιασμούς. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα έχουν συνέπειες. Τώρα κατά πόσο αυτές οι συνέπειες δικαιολογούν αυτό που τις δημιουργεί, είναι μια διαρκής κουβέντα. Πάντως δεν μπορείς να την επικαλείσαι μόνο όποτε σού γκαβλώσει.

Τα πρώτα εντάξει. Άλλωστε γαργαλιστική είναι η διάθεσή μου, το ξέρεις.
Αλλά το τελευταίο... τι λες ρε τώρα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ethereal έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:55
ethereal έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:45 Τουλάχιστον, όμως, αναρωτήσου γιατί το δάχτυλο που δείχνει τον υπαίτιο δεν ανακοινώνει τα μέτρα που παίρνει για να μην επαναληφθεί η καταστροφή και τις ποινές που θα ταίριαζαν σε ενός τέτοιου μεγέθους έγκλημα.
Οι υπερδυνάμεις δεν υφίστανται ποινές για οποιοδήποτε γεγονός έχουν ευθύνη παρεκτός εάν χάσουν ολοκληρωτικά κάποιον πόλεμο όπως η Γερμανία το 1945.
Να αρχίσουμε να αποκλείουμε δηλαδή κάτι παγκολίνους και μοσχογαλές και καύσεις ζώων; Ή θεωρείς την Κίνα υπερδύναμη;
Η Κίνα φυσικά είναι υπερδύναμη.Ο ιός ξεκίνησε από εκεί αλλά πρακτικά δεν έχει νόημα η αναζήτηση.
Αυτοί που έχουν συμφέρον να δυσφημίσουν την Κίνα θα το πουν και αυτοί που δεν έχουν θα το αποφύγουν αλλά κυρώσεις δεν μπορούν να υπάρξουν άσχετα με το βαθμό ευθύνης της κυβέρνησής της.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:59
NewModelArmy έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:45 Exclusive: Nearly 600 — And Counting — US Health Workers Have Died Of COVID-19

Αρθρο απο τον Ιουνιο που μου δημιουργησε την εξης απορια.Στην Αμερικη οι γιατροι και οι νοσοκομοι συνηθιζεται να ειναι ανω των 80 με υποκειμενα νοσηματα ; :smt017
Στην Αμερική οι θάνατοι πρέπει να είναι πάνω από 300.000 αυτήν την στιγμή. Άρα αυτοί οι 600 αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,2% των θυμάτων, ό,τι νοσήματα και ηλικία κι αν είχαν.
600 ζωες ειναι 600 ζωες.Μην προσπαθεις να το υποβαθμισεις αναφεροντας το ποσοστο.Αν αφεθει ενεξελεγκτος ο ιος τετοια νουμερα θα δουμε και εδω αναλογικα.
Αλλα το θεμα ειναι αλλο.Λες να πεθαινουν καθε χρονο 600 γιατροι σε 3 μηνες απο τη γριπη ;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:59

Νομίζω το βάτεψες και ψοφησε.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Χαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 01:00

Τι σχέση έχει η παιδική εκμετάλλευση με τον καπιταλισμό; Ή το ότι τα πάντα έχουν συνέπειες, θετικές και αρνητικές;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ethereal

πατησιωτης έγραψε: 17 Αύγ 2020, 01:01
ethereal έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:55

Η Κίνα φυσικά είναι υπερδύναμη.Ο ιός ξεκίνησε από εκεί αλλά πρακτικά δεν έχει νόημα η αναζήτηση.
Αυτοί που έχουν συμφέρον να δυσφημίσουν την Κίνα θα το πουν και αυτοί που δεν έχουν θα το αποφύγουν αλλά κυρώσεις δεν μπορούν να υπάρξουν άσχετα με το βαθμό ευθύνης της κυβέρνησής της.
Δηλαδή είμαστε βέβαιοι ότι ευθύνεται το δίκτυο των υπαίθριων αγορών το οποίο και θα συνεχίσει να λειτουργεί no matter what.
Σφύρα το και στον άλλον όμως ότι αυτό ονομάζεται καπιταλισμός και όχι "σκατοσυνήθεια πρώην κομμουνιστών" (sic).
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 01:04
Χαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 01:00

Τι σχέση έχει η παιδική εκμετάλλευση με τον καπιταλισμό; Ή το ότι τα πάντα έχουν συνέπειες, θετικές και αρνητικές;
Ότι δεν έχει σχέση με τον καπιταλισμό.

Υ.Γ. Ήθελα πριν να βάλω κι αυτό να έχουν υπόψιν τους οι φορουμίτες
https://www.fairtrade.net/
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

ethereal έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:57
nick έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:52
ethereal έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:45

Αν έχεις πληροφόρηση ότι αυτή ηταν η αιτία της παγκόσμιας κρίσης, να μας την εκθέσεις.
Τουλάχιστον, όμως, αναρωτήσου γιατί το δάχτυλο που δείχνει τον υπαίτιο δεν ανακοινώνει τα μέτρα που παίρνει για να μην επαναληφθεί η καταστροφή και τις ποινές που θα ταίριαζαν σε ενός τέτοιου μεγέθους έγκλημα.
Ίσως είναι βολικό για σένα οι φτωχοπρόδρομοι που βιοπορίζονται από αυτό το εμπόριο να χαρακτηρίζονται από την ιδεολογία τους (ανάθεμα κι αν έχουν την όποια) κι όλα καλά στο αφήγημά σου.
Ακομα και να μην ευθύνεται καποια απο αυτες τις λιχουδιές για τον covid οι επιστήμονες εχουν πει στο παρελθόν οτι αυτες οι αγορες (wet markets) ειναι μια ωρολογιακή βομβα που καποτε θα σκασει.

Το πιο σημαντικό μετρο πρόληψης ειναι οι λαοι απο τις σκατοχωρες να σταματησουν να τρωνε σκατα. Η να τα τρωνε χωρις να κολανε τους υπόλοιπους.
Να οργανωθούμε να κάνουμε μια παράσταση διαμαρτυρίας.
Φοβάμαι μη μας την πουν πάλι για το κοκορέτσι όμως και δεν βγάλουμε άκρη.
Ποιοι είναι οι υπαίτιοι κατ' εσενα, οι γιατροι που δεν μπορουν να σου βρουν το express εμβόλιο σε μια βδομάδα;
Τι προτείνεις, ειναι πιο πρακτικο να γινουμε ολοι γιατροι και νοσοκομοι και να εχουμε 7 δις κλίνες και αλλες τοσες στολές αστροναύτη έτοιμες για κάθε αρρώστια που μπορεί να προκύψει στο μέλλον;
Ολα αυτα για να μην σταματήσουν να τρωνε σκατα;
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Εικόνα
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

hellegennes έγραψε: 16 Αύγ 2020, 23:15
nik_killthemall έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:47 ΥΓ Παραδέχομαι ότι δεν είχες πει για 10 νεκρούς, αλλά είχες πει για 10 μέρες, 7 Αυγ - 14 Αυγ ειναι 10 μέρες ... :smt005: είπαμε δημιουργική μαγειρική μπακάλη ... έχω δει και πιο έξυπνες μαγειρικές πάντως.
Πάλι καλά. Το παραδέχεσαι. Η δημιουργική μαγειρική πού είναι; Εγώ δεν άλλαξα κανένα στοιχείο. Εσύ μίλησες για 14 νεκρούς, που είναι μαγείρεμα για τις μέρες που έβαλες κι εγώ σού είπα ότι με τους 14 δικούς σου νεκρούς εγώ βλέπω 10 μέρες.

Btw, φαντάζομαι ότι γίνεται σαφές πως δεν υπάρχει ακόμα αυξητική τάση. Η διάμεσος είναι 2 νεκροί την ημέρα.
Ακριβώς οι 14 νεκροί είναι σε 7 μέρες και όχι σε 10 όπως συνεχίζεις και λες. Εξήγησα γιατί εβαλα 14 αλλα κανεις το βλακα. Και για να το κλείσουμε γιατί σε δέρνει μεγάλη μλκια αυτό το καιρό, οι 2νεκροι/μέρα όπως μόλις έγραψες σημαίνει ρεητ 60 ! Κι όχι 42 που έλεγες. Δηλ. Μεγαλύτερο κι απτο 56 που εβγαζαν οι λαθροχειρίες μου και πίπες καμαρωτές...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”