Lestat έγραψε: 13 Αύγ 2020, 21:13
Καταρχην, το παθητικο καπνισμα δεν υπαρχει απο την στιγμη που μπηκε σε ισχυ ο αντικαπνιστικος νόμος.
Και εννοειται οτι ειναι επιλογη αυτη η κακιστη συνηθεια, οπως επιλογη ειναι να τρως υπερβολικα και να εισαι παχυσαρκος που επισης αποτελει επιβαρυντικο παραγοντα, οπως αυτος του καπνισματος.
Δεν μπορεις λοιπον να απαγορευσεις στον κοσμο να καπνιζει, να τρωει σαν βοδι, να πινει ενα μπουκαλι βοτκα στην καθισια.
Η επιλογη αυτη (οπως και πολλες άλλες αντιστοιχες) εχει αντικτυπο στην υγεια του, αλλά οχι στην υγεια των υπολοιπων.
Ο κορωνοιος ομως δεν εχει καμια σχεση με ολα αυτα. Ειναι μια πανδημια, αφορα τους παντες. Αν ο καπνιστης καθισει διπλα σου δεν σε επηρεαζει καθολου το γεγονος οτι εχει επιλεξει να ειναι καπνιστης, αφενος γιατι δεν μπορει να καπνιζει διπλα σου και αφετερου γιατι δεν ειναι κολλητικη συνηθεια, δεν υπαρχει περιπτωση δηλαδη να ξεκινησεις το καπνισμα μονο και μονο επειδη καθεται διπλα σου. Ο φορεας ομως του κορωνοιου, στην περιπτωση που βρεθει κοντα σου και δεν εχεις λαβει τα μετρα σου, θα σε κολλησει.
Καθομαι τωρα και εξηγω τα αυτονοητα ενω θα επρεπε αυτα να ειναι η βαση της σκεψης για να γινει συζητηση.
Μπα αλήθεια;;;
Δεν μπορείς να απαγορεύσεις στα ζώα να πίνουν, να καπνίζουν, να παίρνουν ναρκωτικά και να είναι χοντροί;;;
Γιατί;;;
Για να πληρώνει όλο το κράτος το κόστος από τη νοσηλεία τους;;;
Αλήθεια;;;
Θα πληρώνω εγώ το κάθε τσογλάνι που κάπνιζε και έμεινε με ένα πνεύμονα και τώρα θέλει ένα σωρό χρήματα σε φάρμακα ενώ παίρνει και σύνταξη ως ανάπηρος;
θα πληρώνω εγώ το κάθε τσογλάνι που έπινε σαν ζώο, τράκαρε, έμεινε ανάπηρο και τώρα θέλει και σύνταξη και φάρμακα;
Θα πληρώνω εγώ το κάθε τσογλάνι που έπαιρνε ναρκωτικά στα πάρτι και τώρα έχει σοβαρά προβλήματα με τον εγκέφαλο του ώστε να του χορηγείται ειδική φαρμακευτική αγωγή και σύνταξη αναπήρου;;;
Πολύ large και ανοιχτοχέρης τύπος είσαι με τα χρήματα των άλλων!!!
Ποιός σου είπε ότι ο κάπνισμα δεν είναι κολλητή συνήθεια και δη μιμητική;
Ποιός σου είπε ότι αυτοί που είναι δίπλα σε έναν καπνιστή δεν είναι παθητικοί καπνιστές;;;
Α ξέρω!!! Ο εαυτός σου, γιατί ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΡΕΖΑΚΙ καπνιστής!!!
Και στο τέλος επειδή δεν θέλεις να το καταλάβεις πρεζάκι, μιλάμε για νεκρούς - ΝΕΚΡΟΥΣ!!!
Πως αντιμετώπιζετε όλοι σας εδώ μέσα τους νεκρούς χάρη στους σάπιους πολιτικούς και τα γελοία ΜΜΕ!!!
5000 νεκροί το χρόνο - 200.000 νεκροί σε 40 χρόνια είναι τίποτα για εσάς, κάποιοι εκατοντάδες χιλιάδες με προβλήματα από τον καρκίνο ή παθήσεις όπως η ΧΑΠ είναι και αυτά τίποτα για εσάς γιατί έτσι σας είπε η σάπια προπαγάνδα των πολιτικών και το ότι είσαστε και εσείς πρεζάκια!!!
Αλλά 250 νεκροί από έναν νέο ιό είναι τρομερό για εσάς, γιατί έτσι σας είπαν οι σάπιοι πολιτικοί, τα σάπια ΜΜΕ και φυσικά το ότι είσαστε εντελώς γελοίοι και τους πιστεύετε αντί να πάρετε ένα βιβλίο ιολογίας και να μάθετε την αλήθεια!!!
Φτάνετε στα επίπεδα της ξεφτίλας και δεν διαφέρετε και τόσο τελικά από τις γελοίες αμόρφωτες μάζες του μεσαίωνα...
.