μα δεν είναι το ίδιο, κάποιοι φοράνε απο ένστικτο επιβίωσης, οδηγούν ποδήλατο ας πούμε, κάποιοι, ίσως ηλίθιοι, δεν φοράνε αλλά οδηγούν τζιπάκι, δεν υπάρχει ο ίδιος κίνδυνος και δεν ενεργοποιούν την επιβίωση, και το πρόστιμο δεν τους φοβίζει γιατί είναι λόγια.ST48410 έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:17Καλά. Αν οι γύρω κρατούν αποστάσεις και φορούν μάσκες από ένστικτο επιβίωσης εγώ δεν έχω πρόβλημα.enaon έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:59 ακόμα σταματάω άσχετα αν έχει στοπ, δεν το κάνω από ατομική ευθύνη κοινωνικής συνείδησης όμως, ένστικτο επιβίωσης είναι μάλλον, προτιμώ να αγνοήσω την σηματοδότηση για να έχω μεγαλύτερη εγρήγορση.Ας το πούμε και έτσι.
Σε εκείνους πρέπει να επιβάλεις πειθαρχεία, ή όχι. Απαγορεύεις τις συναθροίσεις ή τους πιάνεις στο φιλότιμο, δεν μπορείς να τους κλείνεις τα μπαρ μετά τις 12 και να τους μαλώνεις που πήγαν στην πλατεία, ας το σκεφτόσουν, δεν φταίει η πραγματικότητα.
σε κάθε περίπτωση, διοικητής που αποφασίζει να δώσει εντολές αυστηρές και βγαίνουν ανεφάρμοστες, δεν έχει λόγο να ψάχνει αλλού το πρόβλημα.