Και μετά στο Παπανικολάου πρώτο τραπέζι πίστα να συνεχιστεί το γλέντι να ξεσκάσουν και λίγο τώρα που είναι καλοκαίρι.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:16Από τη συναυλία στη Χαλκιδική μέχρι το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι - Η πορεία του ιούGherschaagk έγραψε: 13 Αύγ 2020, 11:49 Κι εγώ φοράω μάσκα και φοράω και στον μικρό, βρίσκαμε κόλπο με το σιδεράκι και του κάθεται καλύτερα, αλλά και που φοράω τι νόημα έχει όταν γίνεται της πουτάνας σε Χαλκιδική, Μύκονο, Σαντορίνη, Κρήτη από τα εισαγόμενα κρούσματα;
Είχα πρόσκληση για βάπτιση όπου οι καλεσμένοι ήταν από Αγγλία, Ολλανδία, Γαλλία, Βέλγιο. Δεν πήγα. Ένας απ' αυτούς να ήταν φορέας, πόσους κόλλησε, άσχετα αν εγώ έμεινα σπίτι;
Στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι πώς έγινε και κόλλησαν 30 παππούδια;
https://www.tanea.gr/2020/08/13/greece/ ... a-tou-iou/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ο πρώτος νεκρός
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μα δεν θα πάνε τα βλαμμένα* στο Παπανικολάου.Gherschaagk έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:20Και μετά στο Παπανικολάου πρώτο τραπέζι πίστα να συνεχιστεί το γλέντι να ξεσκάσουν και λίγο τώρα που είναι καλοκαίρι.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:16Από τη συναυλία στη Χαλκιδική μέχρι το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι - Η πορεία του ιούGherschaagk έγραψε: 13 Αύγ 2020, 11:49 Κι εγώ φοράω μάσκα και φοράω και στον μικρό, βρίσκαμε κόλπο με το σιδεράκι και του κάθεται καλύτερα, αλλά και που φοράω τι νόημα έχει όταν γίνεται της πουτάνας σε Χαλκιδική, Μύκονο, Σαντορίνη, Κρήτη από τα εισαγόμενα κρούσματα;
Είχα πρόσκληση για βάπτιση όπου οι καλεσμένοι ήταν από Αγγλία, Ολλανδία, Γαλλία, Βέλγιο. Δεν πήγα. Ένας απ' αυτούς να ήταν φορέας, πόσους κόλλησε, άσχετα αν εγώ έμεινα σπίτι;
Στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι πώς έγινε και κόλλησαν 30 παππούδια;
Άλλοι θα πάνε.
Άλλοι θα κλείσουν.
Άλλοι θα την πληρώσουν, γενικώς.
Και θα είναι αυτοί που συντηρούν τα βλαμμένα.
Αυτό είναι η μεγάλη ειρωνία.
*Ισχύει και για τους πανηγυριώτες όλων των ηλικιών που αν δεν την κάνουν την υπερπαραγωγή στις "σημαντικές τους στιγμές" θα πάνε από κατάθλιψη και όχι κορονοϊό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 13 Αύγ 2020, 12:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Όχι, φίλε. Δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να αποκτήσει χρέη για να μην χάσεις εσύ τις ανέσεις σου. Αυτό είναι τομαρισμός, όχι απλώς ατομισμός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Αύγ 2020, 10:46 Σε ένα προσωρινό σοκ δανείζεσαι και το απορροφάς για όλους, δεν κοιτάς κόψεις από τον ένα να δώσεις στον άλλο, αυτά είναι αστεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Ορίστε; Καταρχάς αυτό δεν είναι μακροοικονομικα γι αυτό είναι αστεία. Κατά δεύτερον πως γίνεται να είναι τομαρισμος το να δέχομαι να αποκτήσω κοινά χρέη με κάποιον που επηρεάστηκε ώστε να διατηρήσει το επίπεδο ζωής του, ενώ εγώ δεν επηρεάστηκα άμεσα;hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:36Όχι, φίλε. Δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να αποκτήσει χρέη για να μην χάσεις εσύ τις ανέσεις σου. Αυτό είναι τομαρισμός, όχι απλώς ατομισμός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Αύγ 2020, 10:46 Σε ένα προσωρινό σοκ δανείζεσαι και το απορροφάς για όλους, δεν κοιτάς κόψεις από τον ένα να δώσεις στον άλλο, αυτά είναι αστεία.
Πως τα έφερες έτσι ανάποδα;
Αναρωτιέμαι που είδε το "προσωρινό σοκ". Τα καλύτερα έρχονται.hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:36Όχι, φίλε. Δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να αποκτήσει χρέη για να μην χάσεις εσύ τις ανέσεις σου. Αυτό είναι τομαρισμός, όχι απλώς ατομισμός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Αύγ 2020, 10:46 Σε ένα προσωρινό σοκ δανείζεσαι και το απορροφάς για όλους, δεν κοιτάς κόψεις από τον ένα να δώσεις στον άλλο, αυτά είναι αστεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα πηγε καποιος συγγενης επισκεψη που ηταν φορεας του ιου. Ενας να κολλησε, τελειωσε...Gherschaagk έγραψε: 13 Αύγ 2020, 11:49 Στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι πώς έγινε και κόλλησαν 30 παππούδια;
Winter is coming
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Θα ξέρεις βέβαια ότι χρέος/ΑΕΠ είναι κάπου στο 180%.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:40Ορίστε; Καταρχάς αυτό δεν είναι μακροοικονομικα γι αυτό είναι αστεία. Κατά δεύτερον πως γίνεται να είναι τομαρισμος το να δέχομαι να αποκτήσω κοινά χρέη με κάποιον που επηρεάστηκε ώστε να διατηρήσει το επίπεδο ζωής του, ενώ εγώ δεν επηρεάστηκα άμεσα;hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:36Όχι, φίλε. Δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να αποκτήσει χρέη για να μην χάσεις εσύ τις ανέσεις σου. Αυτό είναι τομαρισμός, όχι απλώς ατομισμός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Αύγ 2020, 10:46 Σε ένα προσωρινό σοκ δανείζεσαι και το απορροφάς για όλους, δεν κοιτάς κόψεις από τον ένα να δώσεις στον άλλο, αυτά είναι αστεία.
- hellegennes
Δεν επηρεάστηκε από μόνος του, του το επιβάλλεις. Δεν πήρε φωτιά η επιχείρησή του. Ούτε καν του προτείνεις να περισώσει την επιχείρησή του με απολύσεις αλλά με δανεισμό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:40Ορίστε; Καταρχάς αυτό δεν είναι μακροοικονομικα γι αυτό είναι αστεία. Κατά δεύτερον πως γίνεται να είναι τομαρισμος το να δέχομαι να αποκτήσω κοινά χρέη με κάποιον που επηρεάστηκε ώστε να διατηρήσει το επίπεδο ζωής του, ενώ εγώ δεν επηρεάστηκα άμεσα;hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:36Όχι, φίλε. Δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να αποκτήσει χρέη για να μην χάσεις εσύ τις ανέσεις σου. Αυτό είναι τομαρισμός, όχι απλώς ατομισμός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Αύγ 2020, 10:46 Σε ένα προσωρινό σοκ δανείζεσαι και το απορροφάς για όλους, δεν κοιτάς κόψεις από τον ένα να δώσεις στον άλλο, αυτά είναι αστεία.
Σόρι, αλλά δεν πάει έτσι. Με απολύσεις θα βγει και συνυπεύθυνος γι' αυτές θα είσαι εσύ. Όταν λοιπόν σε κατηγορήσει ο άνεργος, μην συνεχίσεις να είσαι υποκριτής τομαριστής και να λες ότι έπρεπε να τον σώσει με δικά του έξοδα ο επιχειρηματίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εσύ το βλέπεις μονόπλευρα. Και είναι σχεδόν αστείο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:40Ορίστε; Καταρχάς αυτό δεν είναι μακροοικονομικα γι αυτό είναι αστεία. Κατά δεύτερον πως γίνεται να είναι τομαρισμος το να δέχομαι να αποκτήσω κοινά χρέη με κάποιον που επηρεάστηκε ώστε να διατηρήσει το επίπεδο ζωής του, ενώ εγώ δεν επηρεάστηκα άμεσα;hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:36Όχι, φίλε. Δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να αποκτήσει χρέη για να μην χάσεις εσύ τις ανέσεις σου. Αυτό είναι τομαρισμός, όχι απλώς ατομισμός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Αύγ 2020, 10:46 Σε ένα προσωρινό σοκ δανείζεσαι και το απορροφάς για όλους, δεν κοιτάς κόψεις από τον ένα να δώσεις στον άλλο, αυτά είναι αστεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Μα γι αυτό και η πρωτοφανής κίνηση της ΕΕ για αμοιβαιοποίηση του κορωνοχρεους.πατησιωτης έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:44Θα ξέρεις βέβαια ότι χρέος/ΑΕΠ είναι κάπου στο 180%.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:40Ορίστε; Καταρχάς αυτό δεν είναι μακροοικονομικα γι αυτό είναι αστεία. Κατά δεύτερον πως γίνεται να είναι τομαρισμος το να δέχομαι να αποκτήσω κοινά χρέη με κάποιον που επηρεάστηκε ώστε να διατηρήσει το επίπεδο ζωής του, ενώ εγώ δεν επηρεάστηκα άμεσα;hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:36
Όχι, φίλε. Δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να αποκτήσει χρέη για να μην χάσεις εσύ τις ανέσεις σου. Αυτό είναι τομαρισμός, όχι απλώς ατομισμός.
- hellegennes
Δεν υπάρχει κανένα προσωρινό σοκ. Οι επιχειρήσεις που έχουν πληγεί έχουν χάσει τεράστια ποσά και μεγάλο ποσοστό τους είναι τελείως για φούντο, ακόμη κι αν πάρουν δάνεια με αρνητικά επιτόκια. Ούτε πρόκειται να αναρρώσουν τώρα σύντομα.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:42Αναρωτιέμαι που είδε το "προσωρινό σοκ". Τα καλύτερα έρχονται.hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:36Όχι, φίλε. Δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να αποκτήσει χρέη για να μην χάσεις εσύ τις ανέσεις σου. Αυτό είναι τομαρισμός, όχι απλώς ατομισμός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Αύγ 2020, 10:46 Σε ένα προσωρινό σοκ δανείζεσαι και το απορροφάς για όλους, δεν κοιτάς κόψεις από τον ένα να δώσεις στον άλλο, αυτά είναι αστεία.
Γενικά, ο Νάνος δίνει την εντύπωση ότι υποστηρίζει τα μέτρα που υποστηρίζει γιατί πιστεύει ότι δεν θα επηρεαστεί ο ίδιος, διαφορετικά δεν θα τα υποστήριζε.
Εγώ ήδη πριν το lockdown, που ήμουν υπέρ του πριν ακόμα συμβεί, ήξερα ότι μακροπρόθεσμα θα φάω πούτσα απ' αυτό. Ο Νάνος είναι υπέρ οποιουδήποτε μέτρου αρκεί να μην χαλάει την δική του ζαχαρένια. Το ίδιο έχει αποδείξει και με την οικολογία. Δεν θεωρεί ότι χρειάζεται να αλλάξει καθόλου το λάιφστάιλ του για να περιοριστούν οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, πρέπει να το κάνουν οι άλλοι ή να υπογράψει κανέναν νόμο το κράτος που να απαγορεύει στην θερμοκρασία να αυξάνεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Που το ξέρεις; έχεις πάρει ιατρικό ιστορικό του καθένα που πας για καφε;CRWH έγραψε: 13 Αύγ 2020, 11:49
Δεν εχω επαφες με συγγενεις και φιλους που ειναι σε ευπαθεις ομαδες ρε μπουλη.
Από τη στιγμή που παίζουν τέτοιες έκτακτες συνθήκες για ορισμένους πρέπει να βοηθήσεις τον αλλο κατά τη γνώμη μου. Εντάξει δε μιλάμε για ανέσεις αλλα στοιχειωδώς να κανει τα προγραμματισμένα κουμάντα του. Δε βλέπω κατι κακο σε αυτό που λεει ο νανος, το βλέπω σα δίχτυ ασφαλείας, όπως υπάρχει μια χαμηλή σύνταξη για όλους κτλ.hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:36
Όχι, φίλε. Δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να αποκτήσει χρέη για να μην χάσεις εσύ τις ανέσεις σου. Αυτό είναι τομαρισμός, όχι απλώς ατομισμός.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ναι αλλά θα αργήσουν.Και εάν δεν άνοιγε καθόλου η οικονομία φυσικά δεν θα έφθαναν.Κατά τη γνώμη μου ένα λάθος έγινε : εκεί στο άνοιγμα τον Μάιο έπρεπε να πουν σας αμολάμε αλλά υποχρεωτική μάσκα σε όλους τους κλειστούς χώρους από την αρχή.Με τις διαδικασίες του αντικαπνιστικού νόμου ήτοι γραμμή πληροφορίας της αστυνομίας για καρφώματα κλπ.Οποιος δεν θέλει μάσκα μαζί με τους καπνιστές έξω στο δρόμο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:48 Μα γι αυτό και η πρωτοφανής κίνηση της ΕΕ για αμοιβαιοποίηση του κορωνοχρεους.
Εάν αυτό καθιερωνόταν από την αρχή της εξόδου θα το συνήθιζαν.Βέβαια όταν έχεις 2 κρούσματα - εκεί είχε φθάσει τον Μάιο - θα σε κράξουν οι Αρίστοι και οι Τράγκες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτοί οι άλλοι που την πληρώνουν είναι και αισθάνονται εντελώς μαλάκες. Γιατί αυτοί οι άλλοι πέρασαν ολικό λοκντάουν για 3 μήνες για να μιλάμε τώρα για προσωπικές ευθύνες και διασπορά όταν η ευθύνη είναι κατάφορα της κυβέρνησης που αποφάσισε να ανοίξει τα σύνορα και να επιτρέψει στο κάθε ξεφτιλισμένο ανθρωποειδές να μπει στη χώρα χωρίς έλεγχο. Για να λένε τώρα οι Αμερικάνοι πως δεν είναι ασφαλής προορισμός η Ελλάδα. Ρε άντε και γαμήσου.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:27Μα δεν θα πάνε τα βλαμμένα* στο Παπανικολάου.Gherschaagk έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:20Και μετά στο Παπανικολάου πρώτο τραπέζι πίστα να συνεχιστεί το γλέντι να ξεσκάσουν και λίγο τώρα που είναι καλοκαίρι.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:16
Από τη συναυλία στη Χαλκιδική μέχρι το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι - Η πορεία του ιού
Άλλοι θα πάνε.
Άλλοι θα κλείσουν.
Άλλοι θα την πληρώσουν, γενικώς.
Και θα είναι αυτοί που συντηρούν τα βλαμμένα.
Αυτό είναι η μεγάλη ειρωνία.
*Ισχύει και για τους πανηγυριώτες όλων των ηλικιών που αν δεν την κάνουν την υπερπαραγωγή στις "σημαντικές τους στιγμές" θα πάνε από κατάθλιψη και όχι κορονοϊό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Υπάρχει παγκόσμια ύφεση της τάξης του 20%. Με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν υφίσταται επιχείρηση που να μην έχει πληγεί.
Για κάποιο περίεργο λόγο όμως το φοροδιαφευγον δουλοκτητικο αρπακολλατζιδικο που λέγεται μικρή επιχείρηση στον ευρύτερο τομέα της φτηνιαρικης διασκέδασης θεωρήθηκε η ιερή αγελάδα που πρέπει πάσει θυσία να ελαχιστοποιηθούν οι δικές της απώλειες ακόμα και τζογαροντας την επιβίωση (κυριολεκτικά όχι μεταφορικά) όλων μας.
Για κάποιο περίεργο λόγο όμως το φοροδιαφευγον δουλοκτητικο αρπακολλατζιδικο που λέγεται μικρή επιχείρηση στον ευρύτερο τομέα της φτηνιαρικης διασκέδασης θεωρήθηκε η ιερή αγελάδα που πρέπει πάσει θυσία να ελαχιστοποιηθούν οι δικές της απώλειες ακόμα και τζογαροντας την επιβίωση (κυριολεκτικά όχι μεταφορικά) όλων μας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1627 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις