Έλα ντε, πώς του ήρθε...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
To μοντέλο δεν είναι δικό μου του Σαρηγιάννη είναι. Αν εσύ νομίζεις οτι τις επόμενες μέρες δεν θα αυξηθούν οι εισαγωγές στις ΜΕΘ με 260 κρούσματα την ημέρα και κρούσματα σε γηροκομείο πάω πάσο.hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2020, 23:16Α, δεν θα φτάσουν τους 80 σε 10 μέρες; Χάλασε το μοντέλο σου;Arisvilla έγραψε: 12 Αύγ 2020, 19:56 Σε λίγο δεν θα μας βγάζουν που εντοπίζονται τα κρούσματα γιατί θα είναι παντού σε όλη την Ελλάδα. Το μόνο καλό από οτι είδα είναι οτι εξήλθαν 3 από ΜΕΘ για αυτό και έπεσαν οι διασωληνωμένοι (συν οι 2 θάνατοι βέβαια)
- Dwarven Blacksmith
Ομολογώ δεν ήξερα ότι όταν μείωνεται η κατανάλωση βοηθιεται η οικονομία.hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:20 Να πω ότι δεν έχω πάρει σαφή απάντηση ακόμα από arisvilla, dwarven blacksmith και foscilis για το αν δέχονται να πέσει ο μισθός τους στο όριο του κατώτατου για να βοηθηθεί η οικονομία.
Γιατί κι απ' τους τρεις βλέπω μεγάλα χουβαρντιλίκια με το «η υγεία είναι πάνω απ' την οικονομία», όταν δεν αφορά τα δικά τους οικονομικά.
Δεν έχω μισθό εξυπνε νεοδημοκράτη. Και ο φίλος σου ο Κούλης μου έδωσε 600 ευρώ για ένα μήνα. Και τα έσοδα έχουν πέσει στο 1/10 από οτι πριν παρά το γεγονός οτι έχω συνέχεια κόσμο στο γραφείο. Και κινδυνεύω να κολλήσω covid και λεφτά δεν βγάζουμε.hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:20 Να πω ότι δεν έχω πάρει σαφή απάντηση ακόμα από arisvilla, dwarven blacksmith και foscilis για το αν δέχονται να πέσει ο μισθός τους στο όριο του κατώτατου για να βοηθηθεί η οικονομία.
Γιατί κι απ' τους τρεις βλέπω μεγάλα χουβαρντιλίκια με το «η υγεία είναι πάνω απ' την οικονομία», όταν δεν αφορά τα δικά τους οικονομικά.
γιατί δεν γίνεσαι επιδημιολόγος που έχει ζήτηση και το κατέχεις;Arisvilla έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:25Και τα έσοδα έχουν πέσει στο 1/10 από οτι πριν παρά το γεγονός οτι έχω συνέχεια κόσμο στο γραφείο. Και κινδυνεύω να κολλήσω covid και λεφτά δεν βγάζουμε.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Αφήνω εσάς τους νεοδημοκράτες που το κατέχετε το αντικείμενο περισσότερο. Είστε και περισσότερο της αγοράς εσείς.
δεν μου πάει η καρδιά, μας έχεις βάλει τα γυαλιά αγαπητέ χρήστη ArisSyriza
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- hellegennes
Τι θα πει «ελέγχους ασφαλείας»; Ένα εμβόλιο συνήθως παίρνει χρόνια κλινικών δοκιμών για να κυκλοφορήσει. Εννοείται ότι με μερικούς μήνες δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος ότι η θεραπεία είναι μικρότερο ρίσκο από την νόσο. Το ρίσκο της νόσου είναι έτσι κι αλλιώς μικρό. Μπορεί να είναι μεγαλύτερο από την γρίπης, αλλά της γρίπης είναι έτσι κι αλλιώς πολύ μικρό και γι' αυτό άλλωστε ο περισσότερος κόσμος επιλέγει να μην κάνει το εμβόλιό της, παρότι έχει πολλά χρόνια σε κυκλοφορία και έχει αποδειχτεί ασφαλές.NewModelArmy έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:18 Δεν προκειται να κυκλοφορησει εμβολιο που να μην εχει περασει απο τους απαραιτητους ελεγχους ασφαλειας.Στην Ευρωπη τουλαχιστον,δεν αναφερομαι σε αυτο του Πουτιν.Τωρα αν θελεις να περιμενεις 10 χρονια για να εισαι σιγουρος για τις μακροχρονιες συνεπειες του δικαιωμα σου.Εν μεσω πανδημιας οι περισσοτεροι θα εμβολιαστουν και θα πουν και ενα τραγουδι λεω εγω.Ειδικα οταν ο αριθμος θυματων θα σκαρφαλωνει και δεν θα υπαρχει φως στο τουνελ.
Το δε ρίσκο στο εμβόλιο ενισχύεται σ' αυτήν την περίπτωση και από την εκτιμώμενη αποτελεσματικότητά του. Γιατί αμφιβάλλω αν θα έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από το εμβόλιο της γρίπης (40%). Η δε συνολική του αποτελεσματικότητα μπορεί να είναι εντυπωσιακά μικρότερη γιατί ακριβώς το ποσοστό όσων θα κάνουν το εμβόλιο θα είναι μικρό τελικά.
Εκτός κι αν με κάποιον τρόπο η κυβέρνηση επιβάλλει το εμβόλιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν θα μειωθεί η κατανάλωση έτσι. Όχι σημαντικά. Αναδιανομή είναι. Αντί να έχεις εσύ την δυνατότητα να καταναλώσεις το 100% αυτού που κατανάλωνες πριν και ο άλλος μόνο το 20%, θα έχετε και οι δυο από 60%.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:24Ομολογώ δεν ήξερα ότι όταν μείωνεται η κατανάλωση βοηθιεται η οικονομία.hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:20 Να πω ότι δεν έχω πάρει σαφή απάντηση ακόμα από arisvilla, dwarven blacksmith και foscilis για το αν δέχονται να πέσει ο μισθός τους στο όριο του κατώτατου για να βοηθηθεί η οικονομία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η λογική σας έχει βάλει τα γυαλιά αλλά είστε τόσο φανατισμένοι που δεν το παραδέχεστε. Οχι τόσο εσύ βέβαια που παραδέχεσαι τα λάθη του κόμματος σου. Πίστευαν οτι θα ανοίξουν τα πάντα και τον τουρισμό και δεν θα έχουμε δεύτερο κύμα το καλοκαίρι και θα έχουμε και το 25 με 30% του περσινού τουρισμού. Γιατί η ζέστη τον σκοτώνει τον ιό και οι τουρίστες θα ελέγχονται (lol)Και τώρα πανικόβλητοι πάνε να τα ρίξουν στον κόσμο.elchav έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:29 δεν μου πάει η καρδιά, μας έχεις βάλει τα γυαλιά αγαπητέ χρήστη ArisSyriza
Η σύζυγος είναι σε αναστολή. Ο Χελληγενης νομιζει ότι είμαστε χουβαρνταδες με λεφτά των αλλων ενώ οι τεράστιες θυσίες που έχουμε κανει πήγαν στο βροντο για να νομίσει ότι θα κάνει τζίρο το κάθε φοροφυγαδικο λαμόγιο που σπρώχνει μπόμπες σε αγγλονια. Οι κωλοβλαχοι είναι χουβαρνταδες με τα λεφτα μας και τις ζωές μας. Όχι το αντίθετο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:24Ομολογώ δεν ήξερα ότι όταν μείωνεται η κατανάλωση βοηθιεται η οικονομία.hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:20 Να πω ότι δεν έχω πάρει σαφή απάντηση ακόμα από arisvilla, dwarven blacksmith και foscilis για το αν δέχονται να πέσει ο μισθός τους στο όριο του κατώτατου για να βοηθηθεί η οικονομία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 13 Αύγ 2020, 00:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Άρα δεν σε επηρεάζει πρακτικά το αν θα άνοιγε ή όχι τον τουρισμό.Arisvilla έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:25 Δεν έχω μισθό εξυπνε νεοδημοκράτη. Και ο φίλος σου ο Κούλης μου έδωσε 600 ευρώ για ένα μήνα. Και τα έσοδα έχουν πέσει στο 1/10 από οτι πριν παρά το γεγονός οτι έχω συνέχεια κόσμο στο γραφείο. Και κινδυνεύω να κολλήσω covid και λεφτά δεν βγάζουμε.
Όσο για τα μόνο 600 που σου έδωσε, μπορείς να αναζητήσεις τα υπόλοιπα από τον Νάνο, που νοιάζεται για την δημόσια υγεία μόνο όταν δεν διακυβεύεται ο μισθός του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
- nik_killthemall
Αν πέσει ο μισθός τους ΔΕΝ θα βοηθηθεί η οικονομία αλλά το αντίστροφο γιατί θα έχουν μικρότερη αγοραστική δύναμη, εκτός ΜΟΝΟ κι αν εννοείς πως το υπόλοιπο του μισθού τους θα ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ από το κράτος και θα εθνικοποιηθεί, τότε ναι η οικονομία θα βοηθηθεί γιατί το κράτος θα εξοικονομήσει χρήματα που έχασε.hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:20 Να πω ότι δεν έχω πάρει σαφή απάντηση ακόμα από arisvilla, dwarven blacksmith και foscilis για το αν δέχονται να πέσει ο μισθός τους στο όριο του κατώτατου για να βοηθηθεί η οικονομία.
Το ερώτημα αυτό θα είχε ισχύ να το υποβάλλεις στους άνωθεν ΜΟΝΟ αν και οι 3 ήταν ΔΥ, τότε πράγματι η οικονομία θα βοηθιόταν γιατί το κράτος θα εξοικονομούσε χρήματα.
Γενικότερα όμως το ερώτημά σου είναι ηλίθιο, γιατί ο φόβος της πανδημίας είτε μειώσεις μισθούς είτε όχι, θα προκαλέσει έτσι κι αλλιώς ύφεση. Πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους πως η πανδημία (ανεξαρτήτως λοκντάουν) είναι αίτιο ύφεσης και φτώχειας κι όχι αίτιο ανάπτυξης και ευημερίας.
Η Σουηδία ανακοίνωσε σήμερα πτώση ρεκόρ άνω του 8% του ΑΕΠ της στο δεύτερο τρίμηνο, ακόμα κι αν η χώρα αυτή επέλεξε να μην επιβάλει lockdown στον πληθυσμό της μπροστά στην επιδημία Covid-19.
5 Αυγ 2018
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Οι κυβερνητικές ευθύνες είναι δεδομένες. Ωστόσο δεν είναι σωστό να περνάει η άποψη ότι δεν φταίει ο κόσμος. Σαφώς και υπάρχει προσωπική ευθύνη και πρέπει να τονίζεται. Δεν γίνεται να σου λέει το επίσημο κράτος σου κλείνω τα μαγαζιά μετά τις 12 για να περιορίσω τη μετάδοση και να πηγαίνεις να κάνεις πάρτι σε πλατείες και παραλίες. Πρέπει να είσαι χαζός και αφελής και ωχαδερφιστής μαζί (όχι εσύ) για να μην παίρνεις το μήνυμα. Για να κλείνει κάποιος καταστήματα σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.Arisvilla έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:36Η λογική σας έχει βάλει τα γυαλιά αλλά είστε τόσο φανατισμένοι που δεν το παραδέχεστε. Οχι τόσο εσύ βέβαια που παραδέχεσαι τα λάθη του κόμματος σου. Πίστευαν οτι θα ανοίξουν τα πάντα και τον τουρισμό και δεν θα έχουμε δεύτερο κύμα το καλοκαίρι και θα έχουμε και το 25 με 30% του περσινού τουρισμού. Γιατί η ζέστη τον σκοτώνει τον ιό και οι τουρίστες θα ελέγχονται (lol)Και τώρα πανικόβλητοι πάνε να τα ρίξουν στον κόσμο.elchav έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:29 δεν μου πάει η καρδιά, μας έχεις βάλει τα γυαλιά αγαπητέ χρήστη ArisSyriza
Μην δικαιολογείτε την ατομική ηλιθιότητα. Οι ηλίθιοι είναι πολλοί και το κακό που δημιουργείται αθροιστικά, μεγάλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 13 Αύγ 2020, 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1627 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις