Θα πω εγώ για την ατομική ευθύνη των βλαμμένων που δεν αντέχουν χωρίς μπιτσόμπαρα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:39 Περιμενω ΝΔτρολακι να πει για ατομική ευθύνη των παππούδων στον οίκο ευγηρίας που μάλλον σύχναζαν σε μπιτσόμπαρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
Αμα τα παιδιά σου βγουν αριστεροί/κομμουνιστές σε στελνουν γηροκομείο και να τα αποτελέσματα
- ΜπλεΜπουμπυς
Θετικος εργαζομενος σε οικο ευγηριας,θετικος σε νοσοκομειο,θετικη σε κεντρο ψυχικης υγειας.
Οι εργαζομενοι στον τομεα υγειας θα επρεπε να παρακολουθούνται συνεχως με τεστ,να τους παρεχονται τα ασφαλεστερα μετρα ατομικης προστασιας αντι να κουναν το δαχτυλο Τσιοδρας και Χαρδαλιας.
ΝΔΞΕΦΤΙΛΕΣ
Οι εργαζομενοι στον τομεα υγειας θα επρεπε να παρακολουθούνται συνεχως με τεστ,να τους παρεχονται τα ασφαλεστερα μετρα ατομικης προστασιας αντι να κουναν το δαχτυλο Τσιοδρας και Χαρδαλιας.
ΝΔΞΕΦΤΙΛΕΣ
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Να πω εγώ για την συλλογική ευθύνη όσων άνοιξαν τα μπιτσομπαρα και έφεραν και τουρίστες από τα Βαλκάνια και όχι μόνο για να γεμίσουν με covid αυτά. Και στην τελική υπάρχει κανένα απαγορευτικό για κάποιον να πάει στο μπιτς μπαρ? Αυτός που κόλλησε τους ηλικιωμένους λένε οτι πήγε σε συναυλία Χαλκιδική. Η συναυλία παράνομη ήταν?ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:41Θα πω εγώ για την ατομική ευθύνη των βλαμμένων που δεν αντέχουν χωρίς μπιτσόμπαρα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:39 Περιμενω ΝΔτρολακι να πει για ατομική ευθύνη των παππούδων στον οίκο ευγηρίας που μάλλον σύχναζαν σε μπιτσόμπαρα.
Έχει πολύ πλάκα ο πού***ς !stella έγραψε: 12 Αύγ 2020, 16:33ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2020, 16:23Απόλυτη εμπιστοσύνη. Τα όποια λάθη που βεβαίως γίνανε θα αντιμετωπισθούν και δεν θα γίνει το ολοκαύτωμα στο οποίο προσμένουν οι εθνολαικιστές. Αξιολογώ δε ως εξαιρετικά θετικό το ότι φαίνεται πάλι να ασχολείται προσωπικά ο Κυριάκος με το ζήτημαNaida έγραψε: 12 Αύγ 2020, 16:19
Πως βλεπεις την διαχείριση από την κυβέρνηση, βλέπεις λάθη; παραλείψεις; έχεις εμπιστοσύνη;![]()
![]()
![]()
Και μου αρέσει που αποκαλεί τον Κούλη,Κυριάκο
- ΜπλεΜπουμπυς
Σαντορίνη,γουρλό,13/6/2020
Και κάπως έτσι λοιπόν γίναμε μπουρδέλο

Και κάπως έτσι λοιπόν γίναμε μπουρδέλο
Ναι ρε συ, ξέρω. Πάντα κάποιος άλλος φταίει, ποτέ τα "παιδιά" ανεξαρτήτως ηλικίας.Arisvilla έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:44Να πω εγώ για την συλλογική ευθύνη όσων άνοιξαν τα μπιτσομπαρα και έφεραν και τουρίστες από τα Βαλκάνια και όχι μόνο για να γεμίσουν με covid αυτά. Και στην τελική υπάρχει κανένα απαγορευτικό για κάποιον να πάει στο μπιτς μπαρ? Αυτός που κόλλησε τους ηλικιωμένους λένε οτι πήγε σε συναυλία Χαλκιδική. Η συναυλία παράνομη ήταν?ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:41Θα πω εγώ για την ατομική ευθύνη των βλαμμένων που δεν αντέχουν χωρίς μπιτσόμπαρα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:39 Περιμενω ΝΔτρολακι να πει για ατομική ευθύνη των παππούδων στον οίκο ευγηρίας που μάλλον σύχναζαν σε μπιτσόμπαρα.
Οπότε, ας ξεκαθαρίσουμε ότι πρόκειται για πρόβατα, που θέλουν οπωσδήποτε βοσκους και τσοπανόσκυλα να τα κουλαντρίζουν για να τελειώνει το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λίγο έλεος! έχω δυο μπαρμπάδες κατάκοιτους κάθε μέρα κάνουν τον σταυρό τους να τους πάρει ο θεόςΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:34 34 νέα κρούσματα σε γηροκομείο στη Θεσσαλονίκη
Είναι από την πολύ έγνοια της κυβέρνησης και των επιτελείων της προς στις ευπαθείς ομάδες ..
17 συνολικά κρούσματα σε στρατιωτική μονάδα στο Στεφανοβίκειο έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα..
Σε στρατιωτική μονάδα ..!
Οταν δεν υπάρχει έλεγχος και σωστή διαχείριση σε στρατιωτική μονάδα ας φανταστούμε τι γίνεται εξω και ειδικά σε τουριστικούς προορισμούς !
-όταν έχουν τα λογικά τους δηλαδή και κοντεύουν τα εκατό
νέο σποτ του endless greek summer.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:41 Θα πω εγώ για την ατομική ευθύνη των βλαμμένων που δεν αντέχουν χωρίς μπιτσόμπαρα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Αυτή είναι η κεντρική σελίδα του #ΕΟΤ @VisitGreecegr.
Δε θα έπρεπε να υπάρχουν τα μέτρα προστασιας που ισχύουν στη χώρα ώστε να τα ξέρουν και να τα εφαρμόζουν και οι τουρίστες σε 2-3 γλώσσες;

ΝΔΞΕΦΤΙΛΕΣ
Δε θα έπρεπε να υπάρχουν τα μέτρα προστασιας που ισχύουν στη χώρα ώστε να τα ξέρουν και να τα εφαρμόζουν και οι τουρίστες σε 2-3 γλώσσες;
ΝΔΞΕΦΤΙΛΕΣ
Και μια χαρα παμε -ουτε πεντακοσιους γερους δεν χασαμε ακομη
Δουλεύουμε στα αχλάδια την περίοδο αυτή και έχω παρατηρήσει ότι τα χωράφια είναι γεμάτα Πακιστανούς και Αλβανούς που ΒΗΧΟΥΝ.
Μιλάμε για ΒΗΧΑ.
Μιλάμε για ΒΗΧΑ.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ελαφροτσοκανο οχι τσοκαρο. Η διάλεκτος είναι τοπική.
Αν ήταν κοπέλα δικαιολογούνταν.
Αλλά είναι μεγάλη.
Θηλυκό Άδωνι την φωνάζουν.
έχει αγγλικό σίτε, βάλε το en αντί το el στο τέλος, σιγά το δύσκολο.
δες το μενού μετά, είναι στα αγγλικά.
http://gnto.gov.gr/en
Οπότε δεν αγοράζουμε αχλάδια αλλά για να είμαστε απολύτως σίγουροι δεν αγοράζουμε κανένα είδος φρούτουPapa John έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:53 Δουλεύουμε στα αχλάδια την περίοδο αυτή και έχω παρατηρήσει ότι τα χωράφια είναι γεμάτα Πακιστανούς και Αλβανούς που ΒΗΧΟΥΝ.
Μιλάμε για ΒΗΧΑ.
όπως και χορταρικά γιατί και εγώ παρατήρησα τους ινδους να βήχουν και να κλάνουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις