!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:39 Περιμενω ΝΔτρολακι να πει για ατομική ευθύνη των παππούδων στον οίκο ευγηρίας που μάλλον σύχναζαν σε μπιτσόμπαρα.
Θα πω εγώ για την ατομική ευθύνη των βλαμμένων που δεν αντέχουν χωρίς μπιτσόμπαρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Αμα τα παιδιά σου βγουν αριστεροί/κομμουνιστές σε στελνουν γηροκομείο και να τα αποτελέσματα
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Θετικος εργαζομενος σε οικο ευγηριας,θετικος σε νοσοκομειο,θετικη σε κεντρο ψυχικης υγειας.
Οι εργαζομενοι στον τομεα υγειας θα επρεπε να παρακολουθούνται συνεχως με τεστ,να τους παρεχονται τα ασφαλεστερα μετρα ατομικης προστασιας αντι να κουναν το δαχτυλο Τσιοδρας και Χαρδαλιας.

ΝΔΞΕΦΤΙΛΕΣ
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:41
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:39 Περιμενω ΝΔτρολακι να πει για ατομική ευθύνη των παππούδων στον οίκο ευγηρίας που μάλλον σύχναζαν σε μπιτσόμπαρα.
Θα πω εγώ για την ατομική ευθύνη των βλαμμένων που δεν αντέχουν χωρίς μπιτσόμπαρα.
Να πω εγώ για την συλλογική ευθύνη όσων άνοιξαν τα μπιτσομπαρα και έφεραν και τουρίστες από τα Βαλκάνια και όχι μόνο για να γεμίσουν με covid αυτά. Και στην τελική υπάρχει κανένα απαγορευτικό για κάποιον να πάει στο μπιτς μπαρ? Αυτός που κόλλησε τους ηλικιωμένους λένε οτι πήγε σε συναυλία Χαλκιδική. Η συναυλία παράνομη ήταν?
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

stella έγραψε: 12 Αύγ 2020, 16:33
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2020, 16:23
Naida έγραψε: 12 Αύγ 2020, 16:19

Πως βλεπεις την διαχείριση από την κυβέρνηση, βλέπεις λάθη; παραλείψεις; έχεις εμπιστοσύνη;
Απόλυτη εμπιστοσύνη. Τα όποια λάθη που βεβαίως γίνανε θα αντιμετωπισθούν και δεν θα γίνει το ολοκαύτωμα στο οποίο προσμένουν οι εθνολαικιστές. Αξιολογώ δε ως εξαιρετικά θετικό το ότι φαίνεται πάλι να ασχολείται προσωπικά ο Κυριάκος με το ζήτημα
:smt005: :smt005: :smt005:
Έχει πολύ πλάκα ο πού***ς !
Και μου αρέσει που αποκαλεί τον Κούλη,Κυριάκο :lol:
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Σαντορίνη,γουρλό,13/6/2020
Και κάπως έτσι λοιπόν γίναμε μπουρδέλο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Arisvilla έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:44
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:41
Να πω εγώ για την συλλογική ευθύνη όσων άνοιξαν τα μπιτσομπαρα και έφεραν και τουρίστες από τα Βαλκάνια και όχι μόνο για να γεμίσουν με covid αυτά. Και στην τελική υπάρχει κανένα απαγορευτικό για κάποιον να πάει στο μπιτς μπαρ? Αυτός που κόλλησε τους ηλικιωμένους λένε οτι πήγε σε συναυλία Χαλκιδική. Η συναυλία παράνομη ήταν?
Ναι ρε συ, ξέρω. Πάντα κάποιος άλλος φταίει, ποτέ τα "παιδιά" ανεξαρτήτως ηλικίας. :lol:

Οπότε, ας ξεκαθαρίσουμε ότι πρόκειται για πρόβατα, που θέλουν οπωσδήποτε βοσκους και τσοπανόσκυλα να τα κουλαντρίζουν για να τελειώνει το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:34 34 νέα κρούσματα σε γηροκομείο στη Θεσσαλονίκη
Είναι από την πολύ έγνοια της κυβέρνησης και των επιτελείων της προς στις ευπαθείς ομάδες ..
17 συνολικά κρούσματα σε στρατιωτική μονάδα στο Στεφανοβίκειο έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα..
Σε στρατιωτική μονάδα ..!
Οταν δεν υπάρχει έλεγχος και σωστή διαχείριση σε στρατιωτική μονάδα ας φανταστούμε τι γίνεται εξω και ειδικά σε τουριστικούς προορισμούς !
Λίγο έλεος! έχω δυο μπαρμπάδες κατάκοιτους κάθε μέρα κάνουν τον σταυρό τους να τους πάρει ο θεός
-όταν έχουν τα λογικά τους δηλαδή και κοντεύουν τα εκατό
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:41 Θα πω εγώ για την ατομική ευθύνη των βλαμμένων που δεν αντέχουν χωρίς μπιτσόμπαρα.
νέο σποτ του endless greek summer.

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Αυτή είναι η κεντρική σελίδα του #ΕΟΤ @VisitGreecegr.
Δε θα έπρεπε να υπάρχουν τα μέτρα προστασιας που ισχύουν στη χώρα ώστε να τα ξέρουν και να τα εφαρμόζουν και οι τουρίστες σε 2-3 γλώσσες;

Εικόνα

ΝΔΞΕΦΤΙΛΕΣ
nemo

Και μια χαρα παμε -ουτε πεντακοσιους γερους δεν χασαμε ακομη
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Δουλεύουμε στα αχλάδια την περίοδο αυτή και έχω παρατηρήσει ότι τα χωράφια είναι γεμάτα Πακιστανούς και Αλβανούς που ΒΗΧΟΥΝ.
Μιλάμε για ΒΗΧΑ.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Χαοτικός έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:54
taliban έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:11
CRWH έγραψε: 12 Αύγ 2020, 00:57

Την επομενη φορα να παρει την αδεια σου για να δει τους συγγενεις της ανθρωπακο.
Την επόμενη να βάλει τον εγκέφαλο της σε λειτουργία.Ατομιστακο.
Γιατί λες τσόκαρο την κοπέλα Τι φασίστες που είστε ρε; :011:
Ελαφροτσοκανο οχι τσοκαρο. Η διάλεκτος είναι τοπική.
Αν ήταν κοπέλα δικαιολογούνταν.
Αλλά είναι μεγάλη.
Θηλυκό Άδωνι την φωνάζουν.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:50 Αυτή είναι η κεντρική σελίδα του #ΕΟΤ @VisitGreecegr.
έχει αγγλικό σίτε, βάλε το en αντί το el στο τέλος, σιγά το δύσκολο.

δες το μενού μετά, είναι στα αγγλικά.
http://gnto.gov.gr/en
nemo

Papa John έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:53 Δουλεύουμε στα αχλάδια την περίοδο αυτή και έχω παρατηρήσει ότι τα χωράφια είναι γεμάτα Πακιστανούς και Αλβανούς που ΒΗΧΟΥΝ.
Μιλάμε για ΒΗΧΑ.
Οπότε δεν αγοράζουμε αχλάδια αλλά για να είμαστε απολύτως σίγουροι δεν αγοράζουμε κανένα είδος φρούτου
όπως και χορταρικά γιατί και εγώ παρατήρησα τους ινδους να βήχουν και να κλάνουν :smt023
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”