και δια 1 εκ. να το κανεις 20-30 ευρώ, βγαίνουν συντρόφισσα, δεν αλλάζει κάτι. Απλά το αρχικό επιχείρημα ήτο λαϊκίστικο οπότε με ότι και να διαιρέσεις, παπάρια θα βγαίνει.Naida έγραψε: 12 Αύγ 2020, 16:16Γιατί δια 10 σύντροφε; δεν μείναμε όλοι άνεργοι. Ούτε για τους συνταξιούχους αλλαξε κάτι.nik_killthemall έγραψε: 12 Αύγ 2020, 15:51Καμια αντίρρηση, αυτά που πήραν τα κανάλια δια 10 εκ πολίτες, βγαίνει 2-3 ευρώ στον καθένα. Εγώ που χω κάνει τα κουμάντα μου, στηρίζω τη πρότασή σου σύντροφε.Arisvilla έγραψε: 12 Αύγ 2020, 15:48
Εγώ λέω η οικονομική ενίσχυση να προέλθει από τα λεφτά των καναλαρχών και των δημοσιογράφων που τσίμπησαν εκ ευρώ για να μας λένε να πλένουμε τα χεράκια μας.
Σύντροφε κινείσαι στο δόγμα "με λένε ρίζο κι οπως θελω τα γυρίζω", για τα λεφτά των καναλιών μίλησες που πήραν για να μας λένε να πλενομε τα χερια μας.Arisvilla έγραψε: 12 Αύγ 2020, 15:58A δεν πάει έτσι σύντροφε. Να δει η κυβέρνηση ποιοι κλάδοι έβγαλαν κέρδη με τον κοβιντ (Κανάλια, δημοσιογράφοι, σούπερ μάρκετ) να τα πάρει από αυτούς και να τα δώσει στον τουρισμό που επλήγη.nik_killthemall έγραψε: 12 Αύγ 2020, 15:51Καμια αντίρρηση, αυτά που πήραν τα κανάλια δια 10 εκ πολίτες, βγαίνει 2-3 ευρώ στον καθένα. Εγώ που χω κάνει τα κουμάντα μου, στηρίζω τη πρότασή σου σύντροφε.Arisvilla έγραψε: 12 Αύγ 2020, 15:48
Εγώ λέω η οικονομική ενίσχυση να προέλθει από τα λεφτά των καναλαρχών και των δημοσιογράφων που τσίμπησαν εκ ευρώ για να μας λένε να πλένουμε τα χεράκια μας.
Οι μόνοι που βγάλαν κέρδη είναι οι ΔΥ, αποχή από εργασία χωρίς καμιά έκπτωση απολαβών. Όλοι οι άλλοι χαμένοι είναι σύντροφε, γιατί ξέρεις η πανδημία δεν υπήρξε ποτέ αίτιο ανάπτυξης και αύξησης της κατανάλωσης.