Πουθενά δεν το λέω αυτό. Τράβα βρες έστω και ένα ποστ μου που να το γράφω και μετά έλα να ζητήσεις συγγνώμη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Αύγ 2020, 13:07Μέσω συνεχών συμψηφισμών προσπαθείς να δείξεις ότι σιγά το θέμα και σιγά τα μέτρα, δεν κάνουν και τίποτα.hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2020, 13:00Μόνο ο foscilis και ο obelix το γράφουν αυτό. Οι υπόλοιποι μπορούμε να κάνουμε διαχωρισμό.NewModelArmy έγραψε: 12 Αύγ 2020, 12:46 Τι στο διαολο συγκρινουμε εδω.Οσο και να το ξαναγραφουν καποιοι ΔΕΝ ειναι γριππη ο κορωνοιος.Ειναι πολυ πιο μεταδοτικος και πιο επικινδυνος,
Το βλέπουν όλοι, άσχετα αν σου απαντάνε μόνοι λίγοι που έχουν όρεξη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Ο πρώτος νεκρός
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εγώ απορώ και με κάτι αλλο. Αυτοί οι τουρίστες που έρχονται από εξωτερικό, πως διαολο πήραν την απόφαση να έρθουν;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Okhellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2020, 13:30Πουθενά δεν το λέω αυτό. Τράβα βρες έστω και ένα ποστ μου που να το γράφω και μετά έλα να ζητήσεις συγγνώμη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Αύγ 2020, 13:07Μέσω συνεχών συμψηφισμών προσπαθείς να δείξεις ότι σιγά το θέμα και σιγά τα μέτρα, δεν κάνουν και τίποτα.hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2020, 13:00
Μόνο ο foscilis και ο obelix το γράφουν αυτό. Οι υπόλοιποι μπορούμε να κάνουμε διαχωρισμό.
Το βλέπουν όλοι, άσχετα αν σου απαντάνε μόνοι λίγοι που έχουν όρεξη.
- nik_killthemall
Το διαγραμμα είναι σημεία συντεταγμένων (θανάτοι κάθε αιτίας , αρ. εβδομάδας) που συνδέονται μεταξύ τους με ευθείες ! Ο αριθμός 3686 αναφέρεται στην εμβομάδα αρ. 2 του 2017 ("φτάνοντας την εβδομάδα 2/2017" !
Κοίτα το διάγραμμα και πες μου τι ειναι το 3686 !
Μετά θα σου απαντήσω κι αυτο που ρωτάς.
Κοίτα το διάγραμμα και πες μου τι ειναι το 3686 !
Μετά θα σου απαντήσω κι αυτο που ρωτάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 12 Αύγ 2020, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Αν θυμάμαι καλά κάποιος τους κάλεσε να κάνουν τις διακοπές τους σε ένα μέρος ασφαλές από την πανδημία.Naida έγραψε: 12 Αύγ 2020, 13:30 Εγώ απορώ και με κάτι αλλο. Αυτοί οι τουρίστες που έρχονται από εξωτερικό, πως διαολο πήραν την απόφαση να έρθουν;
- phorumitis
https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ell ... ytero-gamo
Κι άλλη κορονοβομβα που σκάει στα χέρια του ζαβου, χοχοχο
Κι άλλη κορονοβομβα που σκάει στα χέρια του ζαβου, χοχοχο
νομίζω είναι ασφαλές να πούμε πια, ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει
ελπίζω να μη δω τον κατσαπλιά Χαρδαλιά να το παίζει βαρύμαγκας, θα μαζέψει πολύ κορονιασμένη χλέπα, όπου βρεθεί
ελπίζω να μη δω τον κατσαπλιά Χαρδαλιά να το παίζει βαρύμαγκας, θα μαζέψει πολύ κορονιασμένη χλέπα, όπου βρεθεί
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Casper -
Εσείς τι νομίζετε παιδιά; Θα υπάρξει δεύτερο lockdown το φθινόπωρο;
Όπως το πρώτο, όχι. Τοπικά lockdowns ίσως, αύξηση των περιοριστικών μέτρων, σίγουρα.- Casper - έγραψε: 12 Αύγ 2020, 13:54 Εσείς τι νομίζετε παιδιά; Θα υπάρξει δεύτερο lockdown το φθινόπωρο;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ssaloniki/Κορωνοϊός: 35 κρούσματα σε οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη.
Τώρα αρχιζουμε το σοβαρό μέτρημα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
elchav έγραψε: 12 Αύγ 2020, 13:52 νομίζω είναι ασφαλές να πούμε πια, ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
τα όνειρα πάνε στο ότι θα τον δω τελικά να το παίζει σερίφης;
ή ότι δεν θα μαζέψει χλέπες;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
NewModelArmy έγραψε: 12 Αύγ 2020, 12:46Εκτιμηση του CDC για τα θυματα του h1n1 στις ΗΠΑ απο Απριλιο 2009 εως Απριλιο 2010hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2020, 12:20 Γιατί δεν έγινε. Αποδεδειγμένα το καλοκαίρι σε όλην την Ευρώπη έπεσε η δραστηριότητα κοντά στο 0. Αν αρχίσει να ανεβαίνει σημαντικά πάλι, τότε θα πρέπει να ξαναπάρουμε μέτρα.
Το 2009 τι μέτρα πήραμε, που επίσης δεν είχαμε εμβόλιο;
60.8 million cases, 274,304 hospitalizations, and 12,469 deaths in the US due to the virus
Οι νεκροι απο τον Κορωνοιο εχουν ξεπερασει τις 160.000 με 5 εκκατομυρια περιπτωσεις .Τι στο διαολο συγκρινουμε εδω.Οσο και να το ξαναγραφουν καποιοι ΔΕΝ ειναι γριππη ο κορωνοιος.Ειναι πολυ πιο μεταδοτικος και πιο επικινδυνος,
Και μάλιστα συνεχώς τονίζουν οι επιστήμονες ότι δεν επηρεάζει ή βλάπτει μόνο τους πνεύμονες αλλά και όλα τα ζωτικά όργανα, όπως καρδιά,συκώτι, νεφρά, πάγκρεας ακόμα και εγκέφαλο με εγκεφαλικά κοκ.
Η ηλιθιότητα κάποιου είναι κωμική αν και περισσότερο είναι εξοργιστική διότι αυτά τα μυαλά είναι που διασπείρουν τον ιό σε μεγάλο βαθμό , αφού δεν παίρνουν κανένα μέτρο,αλλά και αξιοθρήνητη γιατί είναι σαν ένα παιδάκι που έχει πάρει ένα παιχνιδάκι και δεν το αφήνει με τίποτα απο τα χέρια του.
Νταξ δεν είναι κακό να παραδέχεται κάποιος ότι τόσο καιρό έκανε λάθος και ακόμα κάνει.Ίσα ίσα δείχνει ώριμότητα.Το αντίθετο όμως δείχνει εγκληματική χαζομάρα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
και στα δυοelchav έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:02 τα όνειρα πάνε στο ότι θα τον δω τελικά να το παίζει σερίφης;
ή ότι δεν θα μαζέψει χλέπες;![]()
στο α) μιλαμε για ελληνα πολιτικο αρα το να πει "εκανα μαλακια" ειναι εκτος λεξιλογιου
στο β) δεν νομιζω να κανει δημοσια εμφανιση και ακομα και να γινει σκηνικο δυσκολα θα προβληθει υλικο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Casper -
Και εγώ αυτό νομίζω, ειδικά για αυστηρότερα μέτρα.vatraxos έγραψε: 12 Αύγ 2020, 13:58Όπως το πρώτο, όχι. Τοπικά lockdowns ίσως, αύξηση των περιοριστικών μέτρων, σίγουρα.- Casper - έγραψε: 12 Αύγ 2020, 13:54 Εσείς τι νομίζετε παιδιά; Θα υπάρξει δεύτερο lockdown το φθινόπωρο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1628 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις