Fluffy έγραψε: 07 Αύγ 2020, 09:11
εν τω μεταξύ ακόμα και αυτό το 10% είναι του ελληνικου λαού, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να το ξεπουλάνε, δεν είναι τσιφλίκι τους.
Γράφει ο τύπος που ήθελε να δωθεί το 30% της ελληνικής επικράτειας μαζί με την 2η μεγαλύτερη πόλη στους Βούλγαρους.
Μπορείς να ανεβάσεις ξεχωριστό νήμα. Σε τούτο μπορείς να πεις πόση έκπτωση θες να γίνει για το Καστελόριζο όταν για την Κρήτη έγινε σκόντο 10%;
Που το ειδες το σκοντο; έχουμε πολυ περισσότερο απο οτι ειχαμε επι κυβέρνησης κομμουνιστών.
Μιλαμε για εθνικο θρίαμβο.
Βεβαια οι τουρκοι φωναζουν και τα γιουσουφακια τους σαν καλη πεμπτη φαλλαγγα γκρινιαζουν επειδη οι Αιγύπτιοι δεν μας εδωσαν την Αλεξάνδρεια
οι τσιπρομητσοτακηδες εστησαν το σκηνικο για εθνικη υπερηφάνεια παραχωρήσεων
μετα την επανασταση θα δωθουν στο λαο να δικαστουν, ας ελπισουμε να είναι μεγαλοθυμος.
elchav έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:35
ο κάθε νορμάλ άνθρωπος γνωρίζει ότι το Καστελόριζο δεν μπορεί να αποκλείσει όλη την Τουρκία ως νησί 200 κατοίκων.
Αυτό ακριβώς προπαγανδίζει η τουρκικη ρητορική, τουλάχιστον παίρνεται κανα φραγκάκι ή αναπαράγετε αμισθί τους τουρκικους ισχυρισμούς. Μπορεί να είναι τέτοιο το σκεπτικο των τσιπρομητσοτακηδων «ας μην ειμαστε μοναχοφάηδες».
σκασμός βλάκα που θα μου κάνεις και μάθημα πατριωτισμού
Maspoli έγραψε: 06 Αύγ 2020, 22:37
Στον τμηματικό ορισμό ΑΟΖ που υπογράψαμε με την Αίγυπτο, κάποιοι αναφέρουν ότι αποδεχτήκαμε μειωμένη ΑΟΖ Κρήτης κατά 10%. Όταν για την Κρήτη βάζουμε την υπογραφή μας σε μια τέτοια μείωση, τότε τι έκπτωση θα κάνουμε στην ΑΟΖ του Καστελόριζου;
Απλό το ερώτημα νομίζω.
Πατώνεις;;;;
Ακομη απλούστερο νομιζω
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
elchav έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:35
ο κάθε νορμάλ άνθρωπος γνωρίζει ότι το Καστελόριζο δεν μπορεί να αποκλείσει όλη την Τουρκία ως νησί 200 κατοίκων.
Αυτό ακριβώς προπαγανδίζει η τουρκικη ρητορική, τουλάχιστον παίρνεται κανα φραγκάκι ή αναπαράγετε αμισθί τους τουρκικους ισχυρισμούς. Μπορεί να είναι τέτοιο το σκεπτικο των τσιπρομητσοτακηδων «ας μην ειμαστε μοναχοφάηδες».
σκασμός βλάκα που θα μου κάνεις και μάθημα πατριωτισμού
AlienWay έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:59
Για να μη τα πολυλογούμε, το ξέρετε καλά ότι το να καθορίζεται μία ΑΟΖ σημαίνει ότι δεν πρόκειται να διεκδικηθεί στο μέλλον ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.
Αρα το -10% (εφόσον υφίσταται) είναι μικρή απώλεια.
Αλλά τώρα νομίζω ότι συζητάμε πράγματα γνωστά.
Επειδή εγω δεν τα ξέρω καλά, η κυπρος είναι εξασφαλισμένη;
Η Κύπρος έχει ορίσει τις δικές της ΑΟΖ και ήδη αξιοποιεί τα οικόπεδά της.
AlienWay έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:59
Για να μη τα πολυλογούμε, το ξέρετε καλά ότι το να καθορίζεται μία ΑΟΖ σημαίνει ότι δεν πρόκειται να διεκδικηθεί στο μέλλον ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.
Αρα το -10% (εφόσον υφίσταται) είναι μικρή απώλεια.
Αλλά τώρα νομίζω ότι συζητάμε πράγματα γνωστά.
Επειδή εγω δεν τα ξέρω καλά, η κυπρος είναι εξασφαλισμένη;
Η Κύπρος έχει ορίσει τις δικές της ΑΟΖ και ήδη αξιοποιεί τα οικόπεδά της.
nowhere έγραψε: 07 Αύγ 2020, 11:06
φλάφι,το σκυλι του πολέμου
το αρκουδι
ομως εδω πρεπει να γινει σαφες πως δεν είναι η βία για την βια, ο πόλεμος κινεί την ιστορία, εμείς δεν είμαστε αναχωρίτες. Το ερωτημα που πρεπει να απαντήσουμε ατομικά και συλλογικά είναι ποιος πολεμά για ποιόν.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 07 Αύγ 2020, 09:30
Γράφει ο τύπος που ήθελε να δωθεί το 30% της ελληνικής επικράτειας μαζί με την 2η μεγαλύτερη πόλη στους Βούλγαρους.
Μπορείς να ανεβάσεις ξεχωριστό νήμα. Σε τούτο μπορείς να πεις πόση έκπτωση θες να γίνει για το Καστελόριζο όταν για την Κρήτη έγινε σκόντο 10%;
Που το ειδες το σκοντο; έχουμε πολυ περισσότερο απο οτι ειχαμε επι κυβέρνησης κομμουνιστών.
Μιλαμε για εθνικο θρίαμβο.
Βεβαια οι τουρκοι φωναζουν και τα γιουσουφακια τους σαν καλη πεμπτη φαλλαγγα γκρινιαζουν επειδη οι Αιγύπτιοι δεν μας εδωσαν την Αλεξάνδρεια
nowhere έγραψε: 07 Αύγ 2020, 11:30
απότι θυμάμαι εσύ.αν είχες προτείνει να βουλιάξουμε κάτι δώσε λινκ
Εννοείται ότι θα υπερασπιστούμε την λαικη κυριαρχία ενάντια στην τουρκικη αστικη ταξη και μετα θα γυρίσουμε τα όπλα στην ελληνικη αστικη ταξη για να μην τα εκμεταλευτει αυτη παρα ο πραγματικός κυριαρχος ελληνικος λαος.