Για πες ρε σύντροφε πόσο ρεαλιστικό είναι αυτό να δω κάτι.
Με έξοδο από το ΝΑΤΟ και λαϊκή εξουσία;
Για πες ρε σύντροφε πόσο ρεαλιστικό είναι αυτό να δω κάτι.
Η Τουρκία λέει πως δεν έχει αοζ.
Κοίτα, αν ο τρίτος από το πουθενά είναι γείτονας στο χωριό (Μεσόγειο), το λες και χρησικτησία. Τα μεμετια κινήθηκαν έξυπνα με τους ακυρους της Λιβύης και μας έπιασαν με κατεβασμένα σωβρακα. Ε φάγαμε και την νιλα του Βερολίνου....stergiosbik έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:00Ρε σεις πατε καλα;elchav έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:50αν δεν συμφωνούσες ΑΟΖ με Αίγυπτο, θα είχες ακυρώσει την τουρκολιβυκή μαλακία;
θα μπορούσες να δημοπρατήσεις οικόπεδα νότια και ανοιχτά της Κρήτης;
Γιατί εγώ βλέπω να έχουν δημοπρατηθεί μόνο αυτά
Μόνο νοτιοδυτικά, κι εφαπτόμενα στο νησί
Να ακυρωσουμε κατι που ειναι παρανομο ουτως η αλλως;
Υπογραφω εγω με εναν αλλον τυπο απο το πουθενα οτι μου ανηκει το οικοπεδο σου και πρεπει εσυ να αποδειξεις οτι εχουμε αδικο;
Επικοινωνειτε καθολου;
Γειτονας με μας,οχι με τα μεμετια.aljawn έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:26Κοίτα, αν ο τρίτος από το πουθενά είναι γείτονας στο χωριό (Μεσόγειο), το λες και χρησικτησία. Τα μεμετια κινήθηκαν έξυπνα με τους ακυρους της Λιβύης και μας έπιασαν με κατεβασμένα σωβρακα. Ε φάγαμε και την νιλα του Βερολίνου....stergiosbik έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:00Ρε σεις πατε καλα;elchav έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:50
αν δεν συμφωνούσες ΑΟΖ με Αίγυπτο, θα είχες ακυρώσει την τουρκολιβυκή μαλακία;
θα μπορούσες να δημοπρατήσεις οικόπεδα νότια και ανοιχτά της Κρήτης;
Γιατί εγώ βλέπω να έχουν δημοπρατηθεί μόνο αυτά
Μόνο νοτιοδυτικά, κι εφαπτόμενα στο νησί
Υπογραφω εγω με εναν αλλον τυπο απο το πουθενα οτι μου ανηκει το οικοπεδο σου και πρεπει εσυ να αποδειξεις οτι εχουμε αδικο;
Επικοινωνειτε καθολου;
Είχανε μια συμφωνία, τρελή μεν συμφωνία δε.stergiosbik έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:29Γειτονας με μας,οχι με τα μεμετια.aljawn έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:26Κοίτα, αν ο τρίτος από το πουθενά είναι γείτονας στο χωριό (Μεσόγειο), το λες και χρησικτησία. Τα μεμετια κινήθηκαν έξυπνα με τους ακυρους της Λιβύης και μας έπιασαν με κατεβασμένα σωβρακα. Ε φάγαμε και την νιλα του Βερολίνου....stergiosbik έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:00
Ρε σεις πατε καλα;
Επικοινωνειτε καθολου;
Αλλιως με την λογικη των Τουρκων κι εμεις ειμαστε γειτονες με τους Πορτογαλους.
Οι Λίβυοι είναι στην Μεσόγειο και η διένεξη αφορά μεσογειακά ύδατα. Δεν είναι απολύτως άσχετοι. Σαφώς και δεν έχουν βαρύνουσα άποψη, όπως οι όμοροι, αλλά δεν είναι και Πορτογαλία.stergiosbik έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:29Γειτονας με μας,οχι με τα μεμετια.aljawn έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:26Κοίτα, αν ο τρίτος από το πουθενά είναι γείτονας στο χωριό (Μεσόγειο), το λες και χρησικτησία. Τα μεμετια κινήθηκαν έξυπνα με τους ακυρους της Λιβύης και μας έπιασαν με κατεβασμένα σωβρακα. Ε φάγαμε και την νιλα του Βερολίνου....stergiosbik έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:00
Ρε σεις πατε καλα;
Επικοινωνειτε καθολου;
φιλική συμβουλή: μη γράφεις για γαύρο και σύριζα, μείνε σε αυτά που λάμπουν τα γραπτά σουaljawn έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:39Οι Λίβυοι είναι στην Μεσόγειο και η διένεξη αφορά μεσογειακά ύδατα. Δεν είναι απολύτως άσχετοι. Σαφώς και δεν έχουν βαρύνουσα άποψη, όπως οι όμοροι, αλλά δεν είναι και Πορτογαλία.stergiosbik έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:29Γειτονας με μας,οχι με τα μεμετια.aljawn έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:26
Κοίτα, αν ο τρίτος από το πουθενά είναι γείτονας στο χωριό (Μεσόγειο), το λες και χρησικτησία. Τα μεμετια κινήθηκαν έξυπνα με τους ακυρους της Λιβύης και μας έπιασαν με κατεβασμένα σωβρακα. Ε φάγαμε και την νιλα του Βερολίνου....
Υπό την ίδια λογική, ούτε οι Ιταλοί θα έπρεπε να τοποθετηθούν για το Καστελόριζο, αφού είναι πιο μακριά από την Λιβύη. Ωστόσο η συνδρομή τους είναι βαρυνουσα, γιατί εμείς ήμαστε διάδοχοι τους, καθότι ήταν προηγούμενοι ιδιοκτήτες. Ως εκ τούτου, έχουμε τα δικαιώματα τους, ασχέτως του τι υποστηρίζουν οι Τούρκοι.
Βέβαια τα δικαιώματα στο διεθνές δίκαιο αποδυναμώνονται όταν δεν ασκούνται και εμείς ψωλαραμε για πολύ καιρό.

Εσύ πέτυχέ το αυτό με ότι "όπλα" θες. Αυτό που ήταν επίσημη θέση της ΝΔ και ως αντιπολίτευση και ως κυβέρνηση. Θα πω μπράβο.
Αυτό ακριβώς προπαγανδίζει η τουρκικη ρητορική, τουλάχιστον παίρνεται κανα φραγκάκι ή αναπαράγετε αμισθί τους τουρκικους ισχυρισμούς. Μπορεί να είναι τέτοιο το σκεπτικο των τσιπρομητσοτακηδων «ας μην ειμαστε μοναχοφάηδες».elchav έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:35 ο κάθε νορμάλ άνθρωπος γνωρίζει ότι το Καστελόριζο δεν μπορεί να αποκλείσει όλη την Τουρκία ως νησί 200 κατοίκων.
Προσοχή με τις αυταπάτες θα έλεγα εγώ.τεν τεν έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:38 Συγγνώμη ρε παιδιά.
Θα σας χαλούσε δλδ να πάμε στην Χάγη με την Τουρκία και να λήξει η εχθρότητα μεταξύ των 2 χωρών στα δικαστήρια;
Επειδή εγω δεν τα ξέρω καλά, η κυπρος είναι εξασφαλισμένη;AlienWay έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:59 Για να μη τα πολυλογούμε, το ξέρετε καλά ότι το να καθορίζεται μία ΑΟΖ σημαίνει ότι δεν πρόκειται να διεκδικηθεί στο μέλλον ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.
Αρα το -10% (εφόσον υφίσταται) είναι μικρή απώλεια.
Αλλά τώρα νομίζω ότι συζητάμε πράγματα γνωστά.
Εμείς θέλουμε να αναγνωρίσει αοζ η Τουρκία. Έστω και 1%. Θα το κάνει η Τουρκία; nope.Fluffy έγραψε: 07 Αύγ 2020, 08:46Αυτό ακριβώς προπαγανδίζει η τουρκικη ρητορική, τουλάχιστον παίρνεται κανα φραγκάκι ή αναπαράγετε αμισθί τους τουρκικους ισχυρισμούς. Μπορεί να είναι τέτοιο το σκεπτικο των τσιπρομητσοτακηδων «ας μην ειμαστε μοναχοφάηδες».elchav έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:35 ο κάθε νορμάλ άνθρωπος γνωρίζει ότι το Καστελόριζο δεν μπορεί να αποκλείσει όλη την Τουρκία ως νησί 200 κατοίκων.