Μόλις πάρουνε την στρατιά του Αιγαίου. Μια χαρά νομιμοποιεί την εθνοφυλακη ο κίνδυνος από την μικρά Ασία
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν για την Κρήτη υπογράφουμε -10%, τι έκπτωση θα κάνουμε στο Καστελόριζο;
Re: Αν για την Κρήτη υπογράφουμε -10%, τι έκπτωση θα κάνουμε στο Καστελόριζο;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Για να μη τα πολυλογούμε, το ξέρετε καλά ότι το να καθορίζεται μία ΑΟΖ σημαίνει ότι δεν πρόκειται να διεκδικηθεί στο μέλλον ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.
Αρα το -10% (εφόσον υφίσταται) είναι μικρή απώλεια.
Αλλά τώρα νομίζω ότι συζητάμε πράγματα γνωστά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-10 στην Κρήτη; Για το Καστελόριζο πόσο;AlienWay έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:59 Για να μη τα πολυλογούμε, το ξέρετε καλά ότι το να καθορίζεται μία ΑΟΖ σημαίνει ότι δεν πρόκειται να διεκδικηθεί στο μέλλον ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.
-
stergiosbik
Ρε σεις πατε καλα;elchav έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:50αν δεν συμφωνούσες ΑΟΖ με Αίγυπτο, θα είχες ακυρώσει την τουρκολιβυκή μαλακία;
θα μπορούσες να δημοπρατήσεις οικόπεδα νότια και ανοιχτά της Κρήτης;
Γιατί εγώ βλέπω να έχουν δημοπρατηθεί μόνο αυτά
Μόνο νοτιοδυτικά, κι εφαπτόμενα στο νησί
Να ακυρωσουμε κατι που ειναι παρανομο ουτως η αλλως;
Υπογραφω εγω με εναν αλλον τυπο απο το πουθενα οτι μου ανηκει το οικοπεδο σου και πρεπει εσυ να αποδειξεις οτι εχουμε αδικο;
Επικοινωνειτε καθολου;
καλά,οκstergiosbik έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:00Ρε σεις πατε καλα;elchav έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:50αν δεν συμφωνούσες ΑΟΖ με Αίγυπτο, θα είχες ακυρώσει την τουρκολιβυκή μαλακία;
θα μπορούσες να δημοπρατήσεις οικόπεδα νότια και ανοιχτά της Κρήτης;
Γιατί εγώ βλέπω να έχουν δημοπρατηθεί μόνο αυτά
Μόνο νοτιοδυτικά, κι εφαπτόμενα στο νησί
Να ακυρωσουμε κατι που ειναι παρανομο ουτως η αλλως;
Υπογραφω εγω με εναν αλλον τυπο απο το πουθενα οτι μου ανηκει το οικοπεδο σου και πρεπει εσυ να αποδειξεις οτι εχουμε αδικο;
Επικοινωνειτε καθολου;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Υπαρχει κάποια πρόβλεψη στη Συνθήκη γι' αυτό που λες;τεν τεν έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:59Μόλις πάρουνε την στρατιά του Αιγαίου. Μια χαρά νομιμοποιεί την εθνοφυλακη ο κίνδυνος από την μικρά Ασία
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Το Καστελόριζο να μην μετράει αλλά το Τουρκολιβυκό που αγνοούσε ολόκληρη την Κρήτη να μετράει;
Μια υποχώρηση προς την Αίγυπτο δεν θα την αποφεύγαμε, ένα θέμα πάντως είναι το κατά πόσο είμαστε σίγουροι για την μακροημέρευση του Σισι.
Μια υποχώρηση προς την Αίγυπτο δεν θα την αποφεύγαμε, ένα θέμα πάντως είναι το κατά πόσο είμαστε σίγουροι για την μακροημέρευση του Σισι.
-
stergiosbik
Τα ειπα.Maspoli έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:00-10 στην Κρήτη; Για το Καστελόριζο πόσο;AlienWay έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:59 Για να μη τα πολυλογούμε, το ξέρετε καλά ότι το να καθορίζεται μία ΑΟΖ σημαίνει ότι δεν πρόκειται να διεκδικηθεί στο μέλλον ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.
Οι Τουρκοι θα παρουν κομματι απο αυτο που δεν τους ανηκει και αυτο ειναι συμφωνημενο απο καιρο.
Απλα τωρα σερβιρουν αυτα που ειχαν συμφωνησει και τα κομματοσκυλα τρωνε σανο σαν αυτον που ταΐζει κι εσας η αριστερα.
-
stergiosbik
Διαζυγιο λεμε με την λογικη.independent_44 έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:02 Το Καστελόριζο να μην μετράει αλλά το Τουρκολιβυκό που αγνοούσε ολόκληρη την Κρήτη να μετράει;
Ο σανος του Κουλη να ΄ναι καλα.
Όχι, απλά δεν υπάρχει διεθνείς οργανισμός που θα σου απαγορεψει να προστατέψεις τα σύνορα σου. Γιατί υπάρχουν σύνορα. Και φυσικά δεν θα πας να συζητήσεις την αλλαγή όλης της συνθήκης για αυτό.
Τεσπα σε 4 ώρες σηκώνομαι, είπαμε ότι είχαμε να πούμε. Θα τα βρούμε μπροστά μας. Καλό βραδυ
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Οσο καθοριστεί, όσο απαιτήσουμε κι όσο μας αναγνωριστεί.Maspoli έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:00-10 στην Κρήτη; Για το Καστελόριζο πόσο;AlienWay έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:59 Για να μη τα πολυλογούμε, το ξέρετε καλά ότι το να καθορίζεται μία ΑΟΖ σημαίνει ότι δεν πρόκειται να διεκδικηθεί στο μέλλον ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυτή είναι η Ελλάδα και κάποιοι κάνουν συγκρίσεις με το Ισραήλ.
viewtopic.php?f=30&t=23977&start=285#p1430055
viewtopic.php?f=30&t=23977&start=285#p1430055
Το ελληνικό κράτος υπέγραψε αυτή τη Συνθήκη.τεν τεν έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:05Όχι, απλά δεν υπάρχει διεθνείς οργανισμός που θα σου απαγορεψει να προστατέψεις τα σύνορα σου.
Κι αφού θεωρείς ότι δεν υπάρχει τέτοιος οργανισμός, ποιο το πρόβλημα να συμπεριληφθεί κι αυτό; Αφού λες ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να μη σε δικαιώσουν. Ή μήπως δεν είσαι τελικά τόσο σίγουρος;
Γιατί θα μπεις σε ένα χορό που δεν έχει καμία λογικήMaspoli έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:09Το ελληνικό κράτος υπέγραψε αυτή τη Συνθήκη.
Κι αφού θεωρείς ότι δεν υπάρχει τέτοιος οργανισμός, ποιο το πρόβλημα να συμπεριληφθεί κι αυτό; Αφού λες ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να μη σε δικαιώσουν. Ή μήπως δεν είσαι τελικά τόσο σίγουρος;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Α. Δε μου ακούγεται πειστικό όμως. Αφού έτσι θα σύρεις τους Τούρκους στη Χάγη που δε θελουντεν τεν έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:12Γιατί θα μπεις σε ένα χορό που δεν έχει καμία λογικήMaspoli έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:09Το ελληνικό κράτος υπέγραψε αυτή τη Συνθήκη.τεν τεν έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:05
Όχι, απλά δεν υπάρχει διεθνείς οργανισμός που θα σου απαγορεψει να προστατέψεις τα σύνορα σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 283 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 2 Απαντήσεις