Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 14:17
Μόνοι σας τρολάρεστε και ανεβάζετε πίεση, και οι μεν και οι δε. Αυτό το πράγμα που γίνεται εδώ πέρα ("συζήτηση"), δεν έχει να κάνει ούτε με τον Ηρόδοτο, ούτε με το πόσοι και πώς πολέμησαν, ούτε με το εάν ο Λεωνίδας έμεινε στις Θερμοπύλες γιατί ήταν γέρος και τον πονούσε η μέση του ξέρω 'γω ή μήπως δεν είπε "Μολών Λαβέ" και είπε "Πουτάνα Όλα".
Εξαρχής, η μία πλευρά λέει μόνο:
ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!
Για να απαντά συνέχεια η άλλη:
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΡΕ!
Δεν έχει να κάνει η κουβέντα με νούμερα και άρθρα και science & shit. Έχει να κάνει με αξιολογικές κρίσεις σε πλήρη σύγκρουση. Για οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να εμπνεύσετε οι μεν στους δε εθνομηδενισμό ή πατριωτικές κορώνες (λες και ο Ηρόδοτος εσάς περιμένει όλους να τον "ρίξετε" ή να τον εξυψώσετε), ακριβώς έτσι θα πάει η "συζήτηση".
Επί τη ευκαιρία, επειδή κάποιοι έγραψαν στο νήμα με θέμα το γιατί δεν έρχονται νέοι χρήστες ότι οι νέοι θέλουν γρήγορες ατάκες και βαριούνται τα σεντόνια και ώου μάι γκοντ που πάει η νεολαία, δεν είναι τα σεντόνια το προβλήμα. Είναι αυτή ακριβώς η σκλήρυνση εγκεφάλου που επιδεικνύετε όλοι να περάσετε τη γραμμή σας είτε όντας αντιδραστικοί σε σημείο να σκάτε άγιο είτε θεωρώντας ότι αυτά που σας προκαλούν εσάς ρίγη και ανατριχίλες πρέπει να τα προκαλούν σε όλους , αλλιώς αξίζουν να τους την πέσετε με νοοτροπία αγέλης.
...και τώρα, πέστε όλοι να με φάτε (μπας και συμφωνήσετε σε τίποτα).
Δεν θα μπορούσα να πω ότι έχεις άδικο!
Πέραν του ότι, πιθανότατα, δεν γνωρίζεις ότι
"κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια"...
Πράγμα που δεν είσαι και υποχρεωμένος να το γνωρίζεις.
Χωρίς να θέλω να απενοχοποίησω τον εαυτό μου, θα προσπαθήσω να δώσω μί εικόνα και ίσως γίνει κατανοητός ο λόγος της δικής μου, τουλάχιστον, "σκληρυνσης εγκεφάλου".
Εδώ είναι ένα νήμα που ανέβασε ο antigeist, που με την εγγραφή του δημοσιοποίησε την απέχθειά του για κάθε τι ελληνικό.
Το νήμα φαίνεται ότι είναι καλυμμένη τρολλιά, αλλά μετά από αρκετά ποστς, το νήμα αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον.
Προβάλλονται διάφορες απόψεις και γίνεται συζήτηση χωρίς τις τορπίλες του Antigeist, ο οπόιος έχει δηλώσει ότι αποχωρεί.
Το νήμα εξελλίσσεται πολύ καλά και παίρνει πολύ ενδιαφέρουσα τροπή από τη σελίδα 12 μέχρι μέχρι την σελίδα 37, όπου
εμφανίζεται ο Σταβρομανόρες και ρίχνει την πρώτη παπαρολογία.
Και φυσικά εκτρέπει την συζήτηση!
Για να εμφανιστεί
στην σελίδα 36 ο έτερος Καππαδόκης Antigeist, αλλά ως Antipnevma πλέον, και να γαμήσει στην κυριολεξία το νήμα.
Οπότε, ένα νήμα της προκοπής, τρολλιάστηκε και πάλι από τον παλιό γνωστό τοπογράφο-ιντερνετικό πανεπιστήμονα και το νέο τσιράκι του, τον
Αντι-έτσι. Μια χαρά συζήτηση γινόταν για 20 τόσες σελίδες, μέχρι που μπήκαν οι παπαρολόγοι και κατέστρεψαν
και αυτό τι νήμα.
Πως να συμπεριφερθούν λοιπόν ένα σωρό συμφορουμίτες που βλέπουν να καταστρέφονται τα λίγα καλά νήματα που ανεβαίνουν;
Με το σεις και με το σας;
Κατ' εμέ, η οποιαδήποτε "αύξηση" του εθνικισμού που, ίσως, επιδεικνύουν οι τόσοι πολλοί συμφορουμίτες είναι δικαιολογημένη. Όχι διότι είναι όντως εθνικιστές, αλλά σαν αντίβαρο στις παπαρολογίες που γράφουν ακαταπαύστως οι δύο τύποι.
Και θα λοιδωρήσουν και θα ειρωνευθούν και θα γελοιοποιήσουν τις απόψεις αυτές.
Βέβαια, η καλύτερη στάση είναι η απαξίωση και η μηδενική συμμετοχή στα νήματα που ανοίγουν οι εν λόγω παπαρολόγοι.
Αλλά έλα μου ντε που δεν μπορείς να τους κόψεις από το μπαίνουν αυτοί στα καλά νήματα και να τα πηδάνε;
Τι να κάνεις; να σταματήσεις να γράφεις και σε αυτά; Ε, τότε να αποχωρήσουμε όλοι να κλείσει το φόρουμ.