Τον Απρίλη του 1917 να δεις τι γέλια έκανε ο Κερενσκι για τον παλιό του γνώριμο Λένιν.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:38Ο κόσμος γελάει με τους κομμουνιστές γιατί ακόμη και σήμερα δεν έχουν καταλάβει ότι έχασαν.Gewponos90 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:34ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:26 Εν τω μεταξύ τα τελευταία 98 χρόνια, η μόνη φάση που ελληνικές ΕΔ έκαναν σχετικά πετυχημένο ντου στην Τουρκία ήταν οι γιωτομπαλοι γαλοναδες που χάθηκαν εκεί μέσα.
Αγγίζεις ευαίσθητες χορδές. Να περιμένεις απάντηση με το αποσπασμα του ριζοσπάστη. Το 22 χάσαμε ( για άλλη μια φορά) γιατί έκαναν προπαγάνδα οι κομμουνιστές (γελάει ο κόσμος)
Ακόμη είναι σε φάση επέλασης. Πέραν του κόσμου τούτου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Σςςςςςττ.Gewponos90 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:21 Λίγο πριν πέσω για ύπνο, επειδή εχω χάσει επεισόδια, ενημερώστε με λίγο. Θα με επιστρατευσουν; Θα με στείλουν να κάνω παρέα στα ψάρια όπως είπαν κάτι ζώα εδώ μέσα; Θα μας σώσει το ΝΑΤΟ οπότε δεν έχουμε λόγο να αγχωνόμαστε; Τι συμβαίνει; Πείτε αληθειες
Μίλα κωδικοποιημένα. Παρακολουθεί ο εχθρός.
- Σαρακατσανος
ακόμη ένα νήμα που καταστρέφουν οι γνωστοί μαλακές ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Εμείς έτοιμοι είμαστε. Ήρθε το χαρτί της επιστράτευσης. Για αυτό ρωταω. Θα έρθεις;Σουβλίτσα έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:38εσείς είστε έτοιμοι να έρθετε μαζί μου?!Gewponos90 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:30
Σουβλιτσα. Μην παρασύρεσαι. Αυτό που ξεκίνησαν τα οθωμανα θα το πληρωσουν. Είσαι έτοιμη να ερθεις μαζί μας;![]()
Επειδή έχω κουραστεί-γενικώς
Κι επειδή προκειμένου να πάω από καναν κοβιντ και να κλείνουν και τις εκκλησίες και διάφορα άλλα και κτλ κτλ προτιμώ να το γλεντίσω
Άμα ήταν στο χέρι μου, θα οργάνωνα προβοκάτσια και μετά θα άδειαζα ό,τι είχα και δεν είχα στους γείτονες.
Να ρίξεις πυραυλάκια να ισοπεδώσεις πόλεις, οδικά δίκτυα, συστήματα ύδρευσης κτλ, να πάνε καμιά πενηνταριά χρόνια πίσω να μην έχουμε και έννοια τους εξοπλισμούς τους.
Αι σιχτίρ και με τα κάζους μπέλι και τις μπιπ μπιπ τόσα χρόνια
![]()
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ώστε δεν έχει καμία επίδραση.Leporello έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:28Οχι, ο λόγος που η Ελλάδα διεκδικεί ΑΟΖ στο σημείο εκείνο, είναι λόγω του Καστελορίζου και μόνο. Η παραίτηση από την ΑΟΖ του Καστελορίζου δεν έχει καμμία επίδραση στην ΑΟΖ των υπόλοιπων νησιών.gassim έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:08Αν πάνε 10 πλοία εκεί και κάνουν έρευνες αυτομάτως δέχεσαι οτι τα νησιά δεν παίζουν ρόλο στον καθορισμό της ΑΟΖ, οπότε στην ουσία έχεις δώσει το μισό αιγαίο.NewModelArmy έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:43
Να εισαι Γερμανος,Αμερικανος,Καναδος και να σου ζητουν να παρεις ξεκαθαρα θεση υπερ της Ελλαδας επειδη θα στειλουν δεκα πλοια οι Τουρκοι εδω.Μιλαμε για ψυχασθενεια.Αυτος ο χαρτης επρεπε να παιζει σε ολα τα καναλια γιατι ειμαι σιγουρος οτι ουτε το 0.5% των νοικοκυραιων και κυρ Παντεληδων που εχουν αγανακτησει απο το πρωι και εχει ξυπνησει ο Παπαφλεσσας μεσα τους δεν εχουν καταλαβαει για ποια ακριβως περιοχη μιλαμε.
Μίλησε το ΣημιτοΠΑΣΟΚ.
- NewModelArmy
- Otto Weininger
Ποιος τα υπολογίζει τα τσουτσεκια. Τα ίδια έγραφαν και στο νήμα για τον Έβρο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αν πραγματικά ισχύει και επιχειρήσουν τίποτα και όντως οι δικοί μας είναι αποφασισμένοι για πάτημα σκανδάλης (αν και είναι αμφίβολο)... ετοιμαστείτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimdenin την 21 Ιούλ 2020, 23:48, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
θα σας πάει το σκατό στην κάλτσα συντροφιά ...ετοιμαστειτε
@ gewponos Με εσας κάπως φοβάμαι να έρθω νομίζω
Θα πάω μόνη μου!
Θα πάω μόνη μου!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Ο Πρόεδρος Τραμπ τι λέει;
χωρίς που θα λύσουμε και το λαθρομεταναστευτικο για πολλά.χρονια...
Πού θα πας, εκδρομή στο Καστελόριζο;Σουβλίτσα έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:46 @ gewponos Με εσας κάπως φοβάμαι να έρθω νομίζω
Θα πάω μόνη μου!
Otto Weininger έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:44Ποιος τα υπολογίζει τα τσουτσεκια. Τα ίδια έγραφαν και στο νήμα για τον Έβρο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 71 Απαντήσεις