!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Fluffy έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:22
Στύγιος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:16
Fluffy έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:08

Και εμπάργκο στα σήριαλ
Θα έλεγα να τους τραβήξουμε κι ένα διάβημα, να χεστούν πάνω τους.
Έγινε το διάβημα 🇬🇷 🇬🇷
Σοβαρά; Αυτό ήταν, είμαστε πολύ σκληροί τελικά.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Πόσο λείπει τέτοιες ώρες ο Πακης.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Παρακαλώ να αρχειοθετηθεί το παρόν νήμα για να μείνει παρακαταθήκη για τα εγγόνια μας, ώστε να καταλάβουν πώς σκέφτεται η αριστερά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

foscilis έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:18 Ας δούμε και τα πατρογονικά χώματα που δεσμευουν οι θρασείς προκλητικοί μεμετηδες

Εικόνα
Να εισαι Γερμανος,Αμερικανος,Καναδος και να σου ζητουν να παρεις ξεκαθαρα θεση υπερ της Ελλαδας επειδη θα στειλουν δεκα πλοια οι Τουρκοι εδω.Μιλαμε για ψυχασθενεια.Αυτος ο χαρτης επρεπε να παιζει σε ολα τα καναλια γιατι ειμαι σιγουρος οτι ουτε το 0.5% των νοικοκυραιων και κυρ Παντεληδων που εχουν αγανακτησει απο το πρωι και εχει ξυπνησει ο Παπαφλεσσας μεσα τους δεν εχουν καταλαβαει για ποια ακριβως περιοχη μιλαμε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Βλέποντας το θέμα, είδα και τον αριθμό της σελίδας.

87.

Κι επειδή έζησα εκείνη τη φάση με άντρα που έφευγε για πρώτη γραμμή και μικρό παιδί στην αγκαλιά, το μόνον που έχω να πω είναι "καμμία σχέση".

:)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:44 Βλέποντας το θέμα, είδα και τον αριθμό της σελίδας.

87.

Κι επειδή έζησα εκείνη τη φάση με άντρα που έφευγε για πρώτη γραμμή και μικρό παιδί στην αγκαλιά, το μόνον που έχω να πω είναι "καμμία σχέση".

μονο που δε ζουμε πλεον στην εποχη της φεουδαρχιας,
πολυ ευχαριστως να παμε πολεμο αρκει να ξερουμε το λογο, οτι πολεμαμε για τα δικια μας, και οχι γιατι ο καθε Δενδιας φοβαται μην υπογραψει κατι που θα του στερησει ψηφους και δε θα ξαναβγει
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:44 Βλέποντας το θέμα, είδα και τον αριθμό της σελίδας.

87.

Ειχατε φορα τοτενες ? :smt018 , μιλαμε για τελειως διαφορετικες καταστασεις τωρα .
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

omg kai 3 lol έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:49

87.

πολυ ευχαριστως να παμε πολεμο αρκει να ξερουμε το λογο, οτι πολεμαμε για τα δικια μας, οχι γιατι ο Δενδιας φοβαται μη χασει ψηφους και δε ξαναβγει
Δεν κάνω κάποια πρόταση ούτε υπονοώ κάτι.

Μία σύγκριση έκανα.

Κι εδώ που τα λέμε ουδείς νοήμων Έλλην πάει συνειδητά στον πόλεμο για το κράτος του.

Για την πάρτη του, πάει.

Δώσε στο "πάρτη" όποια αρνητική ή θετική έννοια θέλεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Leporello έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 20:54
Maspoli έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 20:07
Leporello έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 19:50 Οι Τούρκοι κάνουν εκείνο που έγραφα εδώ και ένα χρόνο ότι θα κάνουν: έρευνες σε σημείο προς οριοθέτηση. Στην περιοχή που δέσμευσαν δεν υπάρχουν ελληνικά χωρικά ύδατα, δεν υπάρχει ούτε υφαλοκρηπίδα (αν και διάβασα ότι το βόρειο σημείο αγγίζει την υφαλοκρηπίδα του Καστελορίζου). Θα μπορούσε να υπάρχει ελληνική ΑΟΖ, αν είχε ανακηρυχθεί. Αφού δεν έχει ανακηρυχθεί όμως, οι Τούρκοι είναι απολύτως νόμιμοι κάνοντας σεισμικές έρευνες σε διεθνή ύδατα. Μάλιστα, δεν κάνουν κάν γεωτρήσεις, οι οποίες έχουν τον χαρακτήρα άσκησης οικονομικής εκμετάλλευσης.

Αρα, τι κάνεις; Αν πήγαιναν να στήσουν γεωτρύπανο έξω από την Ιεράπετρα, η απάντηση ήταν εύκολη: τους μπουμπούνιζες και όλοι θα σε υποστήριζαν. Εδώ όμως, η απάντηση είναι δύσκολη. Βέβαια, οι Τούρκοι δεν είναι αγγελούδια. Το σημείο που θα κάνουν έρευνες είναι προσεκτικά διαλεγμένο με πολιτικά και καθόλου με γεωλογικά κριτήρια. Είναι τέτοιο το σημείο που δυσκολεύει την ελληνική απάντηση (και επιχειρησιακά, αφού είναι σε ουδέτερο χώρο, όχι κοντά σε ελληνικές εγκαταστάσεις) και αμφισβητεί εν τοίς πράγμασι τις ελληνικές διεκδικήσεις ΑΟΖ Καστελορίζου.

Οσο και αν είναι δύσκολη η απάντηση, αρνούμαι να δεχθώ ότι η ελληνική πλευρά επί ένα χρόνο δεν έχει εκπονήσει σχέδιο αντίδρασης, αφού οι Τούρκοι πραγματοποιούν ακριβώς το πιθανότερο σενάριο. Ιδανική απάντηση θα ήταν να τους αφήσουμε να κάνουν εκεί τις έρευνες και να πάμε κατά το δυνατόν ταυτοχρόνως να κάνουμε κι'εμείς στις περιοχές του τουρκολιβυκού μνημονίου που βρίσκονται κοντά σε ελληνικά συμφέροντα. Δυστυχώς, δεν νομίζω να έχουν φροντίσει να υπάρχει έτοιμο μισθωμένο σκάφος γεωφυσικών ερευνών.

Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί από εδώ και μπρος.
Ψύχραιμη μεν εκτίμηση ως προς το πού επέλεξαν να πάνε οι Τούρκοι, υπεραισιοδοξη δε ως προς τον ελληνικό σχεδιασμό.
Εδώ εγώ προέβλεπα με ακρίβεια τι επρόκειτο να συμβεί, είναι δυνατόν να μην το περίμεναν οι αρμόδιοι;
Άλλο το "περιμένω κάτι" κι άλλο το "επιθυμώ να κάνω κάτι γι' αυτό".
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Νon4me έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:55

87.

Ειχατε φορα τοτενες ? :smt018 , μιλαμε για τελειως διαφορετικες καταστασεις τωρα .
Δεν είχαμε φόρα αλλά είχαμε φόρα.

Οκ, δεν προχώρησε το πράγμα ώστε να προκύψει κάτι αξιόπιστο ως στοιχείο σύγκρισης αλλά και τώρα δεν έχει προχωρήσει.

Το πριν και στις δύο φάσεις, συγκρίνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:59
Νon4me έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:55

87.

Δεν είχαμε φόρα αλλά είχαμε φόρα.

Οκ, δεν προχώρησε το πράγμα ώστε να προκύψει κάτι αξιόπιστο ως στοιχείο σύγκρισης αλλά και τώρα δεν έχει προχωρήσει.

Το πριν και στις δύο φάσεις, συγκρίνω.
Είπαμε ότι τη δεκαετία του 80 το ΠΑΣΟΚ και η αριστερά ήσαν πιο αντιτουρκικές από τη ΝΔ.Επομένως δεν υπήρχαν τότε ουσιαστικά αντιρρήσεις.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Πάντως κάτι η καραντίνα, κάτι οι προκλήσεις των Αγαρηνών βορείως της Αιγύπτου, ο Σουηδός νοικάρης της γειτόνισσας με τον άντρα στο ΠΝ πρέπει να του έχουν γίνει τα παπάρια μούμιες από το πολύ στύψιμο. Πάει και η θεωρία μου ότι τους πήδαγε και τους δύο...
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:55
omg kai 3 lol έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:49

87.

πολυ ευχαριστως να παμε πολεμο αρκει να ξερουμε το λογο, οτι πολεμαμε για τα δικια μας, οχι γιατι ο Δενδιας φοβαται μη χασει ψηφους και δε ξαναβγει
Δεν κάνω κάποια πρόταση ούτε υπονοώ κάτι.

Μία σύγκριση έκανα.

Κι εδώ που τα λέμε ουδείς νοήμων Έλλην πάει συνειδητά στον πόλεμο για το κράτος του.

Για την πάρτη του, πάει.

Δώσε στο "πάρτη" όποια αρνητική ή θετική έννοια θέλεις.

o εθνικος μας ποιητης εχει πει "εθνικον το αληθες" και σιγουρα δεν ειναι αληθης μια αμφισβητουμενη γκριζα ζωνη που απλα ισχυριζομαστε οτι ειναι δικη μας σε διπλωματικο επιπεδο

ενω παντα θα ειναι αληθινη μια μανα ή ενα παιδι που μενει πισω
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

87.

Το αποτέλεσμα μετράει. Δεν έγραψε κανένα έπος εκείνη η γενιά, παρά μια επική παπαριά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση