!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Για όποιον νενεκο έχει σχέδιο να χρησιμοποιήσει τιποτενιους ψευτολεονταρισμούς προκειμένου να βάλει στο κρεβάτι του Προκρουστη τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας με διαιτητή τις ΗΠΑ

-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Οι Τούρκοι ΔΕΝ είναι φίλοι μας. Είναι το ίδιο μουνόπανα με τους Έλληνες που μένουν γύρω μας και θελουν να ενωθουμε τώρα στα ζόρια. Αμ δε. Καλά να περάσετε στο μέτωπο. Εγώ τα λεφτά μου τα έχω έξω. Άκουσα Άδωνι ευτυχώς και τα έβγαλα το 2015.taliban έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:11 Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας![]()
https://twitter.com/yusufsametcakir/sta ... 89672?s=20
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- ΜπλεΜπουμπυς
Εν τω μεταξύ τα τελευταία 98 χρόνια, η μόνη φάση που ελληνικές ΕΔ έκαναν σχετικά πετυχημένο ντου στην Τουρκία ήταν οι γιωτομπαλοι γαλοναδες που χάθηκαν εκεί μέσα.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Οχι, ο λόγος που η Ελλάδα διεκδικεί ΑΟΖ στο σημείο εκείνο, είναι λόγω του Καστελορίζου και μόνο. Η παραίτηση από την ΑΟΖ του Καστελορίζου δεν έχει καμμία επίδραση στην ΑΟΖ των υπόλοιπων νησιών.gassim έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:08Αν πάνε 10 πλοία εκεί και κάνουν έρευνες αυτομάτως δέχεσαι οτι τα νησιά δεν παίζουν ρόλο στον καθορισμό της ΑΟΖ, οπότε στην ουσία έχεις δώσει το μισό αιγαίο.NewModelArmy έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:43Να εισαι Γερμανος,Αμερικανος,Καναδος και να σου ζητουν να παρεις ξεκαθαρα θεση υπερ της Ελλαδας επειδη θα στειλουν δεκα πλοια οι Τουρκοι εδω.Μιλαμε για ψυχασθενεια.Αυτος ο χαρτης επρεπε να παιζει σε ολα τα καναλια γιατι ειμαι σιγουρος οτι ουτε το 0.5% των νοικοκυραιων και κυρ Παντεληδων που εχουν αγανακτησει απο το πρωι και εχει ξυπνησει ο Παπαφλεσσας μεσα τους δεν εχουν καταλαβαει για ποια ακριβως περιοχη μιλαμε.foscilis έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:18 Ας δούμε και τα πατρογονικά χώματα που δεσμευουν οι θρασείς προκλητικοί μεμετηδες
![]()
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Gewponos90
Σουβλίτσα έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:24πάνω σε αυτό σχολίασα νομίζωgassim έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:17δεν τους ενδιαφέρουν οι έρευνες.Σουβλίτσα έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:13
Aπό σχολιασμό που άκουγα προηγουμένως, σε πέντε ημέρες (εως τις 2 Αυγούστου) που έχουν ορίσει την NAVTEX δεν μπορούν να κάνουν έρευνες. Οπότε, μήπως και με τις δηλώσεις ΗΠΑ πέτυχαν κάτι από αυτά που σχεδιάζουν?
Σουβλιτσα. Μην παρασύρεσαι. Αυτό που ξεκίνησαν τα οθωμανα θα το πληρωσουν. Είσαι έτοιμη να ερθεις μαζί μας;
Η ΑΟΖ που καθόρισε η Τουρκία με την λιβύη έλαβε υπόψη της την Κρήτη;Leporello έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:28Οχι, ο λόγος που η Ελλάδα διεκδικεί ΑΟΖ στο σημείο εκείνο, είναι λόγω του Καστελορίζου και μόνο. Η παραίτηση από την ΑΟΖ του Καστελορίζου δεν έχει καμμία επίδραση στην ΑΟΖ των υπόλοιπων νησιών.gassim έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:08Αν πάνε 10 πλοία εκεί και κάνουν έρευνες αυτομάτως δέχεσαι οτι τα νησιά δεν παίζουν ρόλο στον καθορισμό της ΑΟΖ, οπότε στην ουσία έχεις δώσει το μισό αιγαίο.NewModelArmy έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:43
Να εισαι Γερμανος,Αμερικανος,Καναδος και να σου ζητουν να παρεις ξεκαθαρα θεση υπερ της Ελλαδας επειδη θα στειλουν δεκα πλοια οι Τουρκοι εδω.Μιλαμε για ψυχασθενεια.Αυτος ο χαρτης επρεπε να παιζει σε ολα τα καναλια γιατι ειμαι σιγουρος οτι ουτε το 0.5% των νοικοκυραιων και κυρ Παντεληδων που εχουν αγανακτησει απο το πρωι και εχει ξυπνησει ο Παπαφλεσσας μεσα τους δεν εχουν καταλαβαει για ποια ακριβως περιοχη μιλαμε.
Έχεις μείνει πίσω, το καστελόριζο ήταν το πρώτο βήμα, τώρα είμαστε στην φάση ότι γενικά τα νησιά δεν συμμετέχουν στην ΑΟΖ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 21 Ιούλ 2020, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
ηρθε η ωρα της μεγαλης κιτρινης υπερδυναμης
επιτελους

επιτελους
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Θα πηξεις. Πρώτος θα σαι στο μέτωπο.Gewponos90 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:26Οι Τούρκοι ΔΕΝ είναι φίλοι μας. Είναι το ίδιο μουνόπανα με τους Έλληνες που μένουν γύρω μας και θελουν να ενωθουμε τώρα στα ζόρια. Αμ δε. Καλά να περάσετε στο μέτωπο. Εγώ τα λεφτά μου τα έχω έξω. Άκουσα Άδωνι ευτυχώς και τα έβγαλα το 2015.taliban έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:11 Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας![]()
https://twitter.com/yusufsametcakir/sta ... 89672?s=20
Δεν είμαι ηλίθια ώστε να δίνω επική διάσταση στο οτιδήποτε. Άλλοι έχουν δώσει επικές διαστάσεις στη λέξη "αγώνες" ακόμη κι όταν πρόκειται για μια συγκέντρωση ή πορεία.Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:06Το αποτέλεσμα μετράει. Δεν έγραψε κανένα έπος εκείνη η γενιά, παρά μια επική παπαριά.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:44 Βλέποντας το θέμα, είδα και τον αριθμό της σελίδας.
87.
Κι επειδή έζησα εκείνη τη φάση με άντρα που έφευγε για πρώτη γραμμή και μικρό παιδί στην αγκαλιά, το μόνον που έχω να πω είναι "καμμία σχέση".
![]()
Οκ, δεν προχώρησε το πράγμα ώστε να προκύψει κάτι αξιόπιστο ως στοιχείο σύγκρισης αλλά και τώρα δεν έχει προχωρήσει.
Το πριν και στις δύο φάσεις, συγκρίνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Gewponos90
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:26 Εν τω μεταξύ τα τελευταία 98 χρόνια, η μόνη φάση που ελληνικές ΕΔ έκαναν σχετικά πετυχημένο ντου στην Τουρκία ήταν οι γιωτομπαλοι γαλοναδες που χάθηκαν εκεί μέσα.
Αγγίζεις ευαίσθητες χορδές. Να περιμένεις απάντηση με το αποσπασμα του ριζοσπάστη. Το 22 χάσαμε ( για άλλη μια φορά) γιατί έκαναν προπαγάνδα οι κομμουνιστές (γελάει ο κόσμος)
εσείς είστε έτοιμοι να έρθετε μαζί μου?!Gewponos90 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:30
Σουβλιτσα. Μην παρασύρεσαι. Αυτό που ξεκίνησαν τα οθωμανα θα το πληρωσουν. Είσαι έτοιμη να ερθεις μαζί μας;
Επειδή έχω κουραστεί-γενικώς
Κι επειδή προκειμένου να πάω από καναν κοβιντ και να κλείνουν και τις εκκλησίες και διάφορα άλλα και κτλ κτλ προτιμώ να το γλεντίσω
Άμα ήταν στο χέρι μου, θα οργάνωνα προβοκάτσια και μετά θα άδειαζα ό,τι είχα και δεν είχα στους γείτονες.
Να ρίξεις πυραυλάκια να ισοπεδώσεις πόλεις, οδικά δίκτυα, συστήματα ύδρευσης κτλ, να πάνε καμιά πενηνταριά χρόνια πίσω να μην έχουμε και έννοια τους εξοπλισμούς τους.
Αι σιχτίρ και με τα κάζους μπέλι και τις μπιπ μπιπ τόσα χρόνια
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Ο κόσμος γελάει με τους κομμουνιστές γιατί ακόμη και σήμερα δεν έχουν καταλάβει ότι έχασαν.Gewponos90 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:34ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:26 Εν τω μεταξύ τα τελευταία 98 χρόνια, η μόνη φάση που ελληνικές ΕΔ έκαναν σχετικά πετυχημένο ντου στην Τουρκία ήταν οι γιωτομπαλοι γαλοναδες που χάθηκαν εκεί μέσα.
Αγγίζεις ευαίσθητες χορδές. Να περιμένεις απάντηση με το αποσπασμα του ριζοσπάστη. Το 22 χάσαμε ( για άλλη μια φορά) γιατί έκαναν προπαγάνδα οι κομμουνιστές (γελάει ο κόσμος)
Ακόμη είναι σε φάση επέλασης. Πέραν του κόσμου τούτου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:33Δεν είμαι ηλίθια ώστε να δίνω επική διάσταση στο οτιδήποτε. Άλλοι έχουν δώσει επικές διαστάσεις στη λέξη "αγώνες" ακόμη κι όταν πρόκειται για μια συγκέντρωση ή πορεία.Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:06Το αποτέλεσμα μετράει. Δεν έγραψε κανένα έπος εκείνη η γενιά, παρά μια επική παπαριά.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:44 Βλέποντας το θέμα, είδα και τον αριθμό της σελίδας.
87.
Κι επειδή έζησα εκείνη τη φάση με άντρα που έφευγε για πρώτη γραμμή και μικρό παιδί στην αγκαλιά, το μόνον που έχω να πω είναι "καμμία σχέση".
![]()
![]()
Οκ, δεν προχώρησε το πράγμα ώστε να προκύψει κάτι αξιόπιστο ως στοιχείο σύγκρισης αλλά και τώρα δεν έχει προχωρήσει.
Το πριν και στις δύο φάσεις, συγκρίνω.
και το 40 ο ελληνικος στρατος που μολις ειχε απωθησει τους Ιταλους στη Πινδο και οντας ταλαιπωρημενος απο τις πολυμηνες κακουχιες πηγε με ενθουσιασμο να πολεμησει τους Γερμανους
ζουμε τις ιδιες εποχες για να κανουμε τετοιες συγκρισεις;
-
Gewponos90
taliban έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:33Θα πηξεις. Πρώτος θα σαι στο μέτωπο.Gewponos90 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:26Οι Τούρκοι ΔΕΝ είναι φίλοι μας. Είναι το ίδιο μουνόπανα με τους Έλληνες που μένουν γύρω μας και θελουν να ενωθουμε τώρα στα ζόρια. Αμ δε. Καλά να περάσετε στο μέτωπο. Εγώ τα λεφτά μου τα έχω έξω. Άκουσα Άδωνι ευτυχώς και τα έβγαλα το 2015.taliban έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:11 Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας![]()
https://twitter.com/yusufsametcakir/sta ... 89672?s=20![]()
Μπα.. θα μεινω στα μετοπισθεν. Δεν ακούω από το ένα αυτι. Δοκιμασμενο κόλπου. Ο τελευταίος που το εκανε, έγινε εθνάρχης. Οπότε λέω να σας αφήσω να σφαχτειτε για το αν η εταιρία που θα εκμεταλλευτεί τα πετρέλαια στο Αιγαίο θα είναι Γαλλική η Τουρκικη και όταν με το καλό τελειώσει όλο αυτό θα κάνω πολιτική καριέρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-