!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Για όποιον νενεκο έχει σχέδιο να χρησιμοποιήσει τιποτενιους ψευτολεονταρισμούς προκειμένου να βάλει στο κρεβάτι του Προκρουστη τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας με διαιτητή τις ΗΠΑ

Εικόνα
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

taliban έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:11 Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας :xena:
https://twitter.com/yusufsametcakir/sta ... 89672?s=20
Οι Τούρκοι ΔΕΝ είναι φίλοι μας. Είναι το ίδιο μουνόπανα με τους Έλληνες που μένουν γύρω μας και θελουν να ενωθουμε τώρα στα ζόρια. Αμ δε. Καλά να περάσετε στο μέτωπο. Εγώ τα λεφτά μου τα έχω έξω. Άκουσα Άδωνι ευτυχώς και τα έβγαλα το 2015.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Εν τω μεταξύ τα τελευταία 98 χρόνια, η μόνη φάση που ελληνικές ΕΔ έκαναν σχετικά πετυχημένο ντου στην Τουρκία ήταν οι γιωτομπαλοι γαλοναδες που χάθηκαν εκεί μέσα.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

gassim έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:08
NewModelArmy έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:43
foscilis έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:18 Ας δούμε και τα πατρογονικά χώματα που δεσμευουν οι θρασείς προκλητικοί μεμετηδες

Εικόνα
Να εισαι Γερμανος,Αμερικανος,Καναδος και να σου ζητουν να παρεις ξεκαθαρα θεση υπερ της Ελλαδας επειδη θα στειλουν δεκα πλοια οι Τουρκοι εδω.Μιλαμε για ψυχασθενεια.Αυτος ο χαρτης επρεπε να παιζει σε ολα τα καναλια γιατι ειμαι σιγουρος οτι ουτε το 0.5% των νοικοκυραιων και κυρ Παντεληδων που εχουν αγανακτησει απο το πρωι και εχει ξυπνησει ο Παπαφλεσσας μεσα τους δεν εχουν καταλαβαει για ποια ακριβως περιοχη μιλαμε.
Αν πάνε 10 πλοία εκεί και κάνουν έρευνες αυτομάτως δέχεσαι οτι τα νησιά δεν παίζουν ρόλο στον καθορισμό της ΑΟΖ, οπότε στην ουσία έχεις δώσει το μισό αιγαίο.
Οχι, ο λόγος που η Ελλάδα διεκδικεί ΑΟΖ στο σημείο εκείνο, είναι λόγω του Καστελορίζου και μόνο. Η παραίτηση από την ΑΟΖ του Καστελορίζου δεν έχει καμμία επίδραση στην ΑΟΖ των υπόλοιπων νησιών.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Gewponos90

Σουβλίτσα έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:24
gassim έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:17
Σουβλίτσα έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:13

Aπό σχολιασμό που άκουγα προηγουμένως, σε πέντε ημέρες (εως τις 2 Αυγούστου) που έχουν ορίσει την NAVTEX δεν μπορούν να κάνουν έρευνες. Οπότε, μήπως και με τις δηλώσεις ΗΠΑ πέτυχαν κάτι από αυτά που σχεδιάζουν?
δεν τους ενδιαφέρουν οι έρευνες.
πάνω σε αυτό σχολίασα νομίζω

Σουβλιτσα. Μην παρασύρεσαι. Αυτό που ξεκίνησαν τα οθωμανα θα το πληρωσουν. Είσαι έτοιμη να ερθεις μαζί μας;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Leporello έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:28
gassim έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:08
NewModelArmy έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:43

Να εισαι Γερμανος,Αμερικανος,Καναδος και να σου ζητουν να παρεις ξεκαθαρα θεση υπερ της Ελλαδας επειδη θα στειλουν δεκα πλοια οι Τουρκοι εδω.Μιλαμε για ψυχασθενεια.Αυτος ο χαρτης επρεπε να παιζει σε ολα τα καναλια γιατι ειμαι σιγουρος οτι ουτε το 0.5% των νοικοκυραιων και κυρ Παντεληδων που εχουν αγανακτησει απο το πρωι και εχει ξυπνησει ο Παπαφλεσσας μεσα τους δεν εχουν καταλαβαει για ποια ακριβως περιοχη μιλαμε.
Αν πάνε 10 πλοία εκεί και κάνουν έρευνες αυτομάτως δέχεσαι οτι τα νησιά δεν παίζουν ρόλο στον καθορισμό της ΑΟΖ, οπότε στην ουσία έχεις δώσει το μισό αιγαίο.
Οχι, ο λόγος που η Ελλάδα διεκδικεί ΑΟΖ στο σημείο εκείνο, είναι λόγω του Καστελορίζου και μόνο. Η παραίτηση από την ΑΟΖ του Καστελορίζου δεν έχει καμμία επίδραση στην ΑΟΖ των υπόλοιπων νησιών.
Η ΑΟΖ που καθόρισε η Τουρκία με την λιβύη έλαβε υπόψη της την Κρήτη;

Έχεις μείνει πίσω, το καστελόριζο ήταν το πρώτο βήμα, τώρα είμαστε στην φάση ότι γενικά τα νησιά δεν συμμετέχουν στην ΑΟΖ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 21 Ιούλ 2020, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ηρθε η ωρα της μεγαλης κιτρινης υπερδυναμης

επιτελους :smt038 :smt038
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Gewponos90 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:26
Οι Τούρκοι ΔΕΝ είναι φίλοι μας. Είναι το ίδιο μουνόπανα με τους Έλληνες που μένουν γύρω μας και θελουν να ενωθουμε τώρα στα ζόρια. Αμ δε. Καλά να περάσετε στο μέτωπο. Εγώ τα λεφτά μου τα έχω έξω. Άκουσα Άδωνι ευτυχώς και τα έβγαλα το 2015.
Θα πηξεις. Πρώτος θα σαι στο μέτωπο. :D
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:06
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:44 Βλέποντας το θέμα, είδα και τον αριθμό της σελίδας.

87.

Κι επειδή έζησα εκείνη τη φάση με άντρα που έφευγε για πρώτη γραμμή και μικρό παιδί στην αγκαλιά, το μόνον που έχω να πω είναι "καμμία σχέση".

:)
Το αποτέλεσμα μετράει. Δεν έγραψε κανένα έπος εκείνη η γενιά, παρά μια επική παπαριά.
Δεν είμαι ηλίθια ώστε να δίνω επική διάσταση στο οτιδήποτε. Άλλοι έχουν δώσει επικές διαστάσεις στη λέξη "αγώνες" ακόμη κι όταν πρόκειται για μια συγκέντρωση ή πορεία. :lol:
Οκ, δεν προχώρησε το πράγμα ώστε να προκύψει κάτι αξιόπιστο ως στοιχείο σύγκρισης αλλά και τώρα δεν έχει προχωρήσει.

Το πριν και στις δύο φάσεις, συγκρίνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Gewponos90

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:26 Εν τω μεταξύ τα τελευταία 98 χρόνια, η μόνη φάση που ελληνικές ΕΔ έκαναν σχετικά πετυχημένο ντου στην Τουρκία ήταν οι γιωτομπαλοι γαλοναδες που χάθηκαν εκεί μέσα.

Αγγίζεις ευαίσθητες χορδές. Να περιμένεις απάντηση με το αποσπασμα του ριζοσπάστη. Το 22 χάσαμε ( για άλλη μια φορά) γιατί έκαναν προπαγάνδα οι κομμουνιστές (γελάει ο κόσμος)
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Gewponos90 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:30
Σουβλίτσα έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:24
gassim έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:17

δεν τους ενδιαφέρουν οι έρευνες.
πάνω σε αυτό σχολίασα νομίζω

Σουβλιτσα. Μην παρασύρεσαι. Αυτό που ξεκίνησαν τα οθωμανα θα το πληρωσουν. Είσαι έτοιμη να ερθεις μαζί μας;
εσείς είστε έτοιμοι να έρθετε μαζί μου?! :003:

Επειδή έχω κουραστεί-γενικώς
Κι επειδή προκειμένου να πάω από καναν κοβιντ και να κλείνουν και τις εκκλησίες και διάφορα άλλα και κτλ κτλ προτιμώ να το γλεντίσω

Άμα ήταν στο χέρι μου, θα οργάνωνα προβοκάτσια και μετά θα άδειαζα ό,τι είχα και δεν είχα στους γείτονες.
Να ρίξεις πυραυλάκια να ισοπεδώσεις πόλεις, οδικά δίκτυα, συστήματα ύδρευσης κτλ, να πάνε καμιά πενηνταριά χρόνια πίσω να μην έχουμε και έννοια τους εξοπλισμούς τους.

Αι σιχτίρ και με τα κάζους μπέλι και τις μπιπ μπιπ τόσα χρόνια

:P
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Gewponos90 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:34
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:26 Εν τω μεταξύ τα τελευταία 98 χρόνια, η μόνη φάση που ελληνικές ΕΔ έκαναν σχετικά πετυχημένο ντου στην Τουρκία ήταν οι γιωτομπαλοι γαλοναδες που χάθηκαν εκεί μέσα.

Αγγίζεις ευαίσθητες χορδές. Να περιμένεις απάντηση με το αποσπασμα του ριζοσπάστη. Το 22 χάσαμε ( για άλλη μια φορά) γιατί έκαναν προπαγάνδα οι κομμουνιστές (γελάει ο κόσμος)
Ο κόσμος γελάει με τους κομμουνιστές γιατί ακόμη και σήμερα δεν έχουν καταλάβει ότι έχασαν.

Ακόμη είναι σε φάση επέλασης. Πέραν του κόσμου τούτου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:33
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:06
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:44 Βλέποντας το θέμα, είδα και τον αριθμό της σελίδας.

87.

Κι επειδή έζησα εκείνη τη φάση με άντρα που έφευγε για πρώτη γραμμή και μικρό παιδί στην αγκαλιά, το μόνον που έχω να πω είναι "καμμία σχέση".

:)
Το αποτέλεσμα μετράει. Δεν έγραψε κανένα έπος εκείνη η γενιά, παρά μια επική παπαριά.
Δεν είμαι ηλίθια ώστε να δίνω επική διάσταση στο οτιδήποτε. Άλλοι έχουν δώσει επικές διαστάσεις στη λέξη "αγώνες" ακόμη κι όταν πρόκειται για μια συγκέντρωση ή πορεία. :lol:
Οκ, δεν προχώρησε το πράγμα ώστε να προκύψει κάτι αξιόπιστο ως στοιχείο σύγκρισης αλλά και τώρα δεν έχει προχωρήσει.

Το πριν και στις δύο φάσεις, συγκρίνω.

και το 40 ο ελληνικος στρατος που μολις ειχε απωθησει τους Ιταλους στη Πινδο και οντας ταλαιπωρημενος απο τις πολυμηνες κακουχιες πηγε με ενθουσιασμο να πολεμησει τους Γερμανους

ζουμε τις ιδιες εποχες για να κανουμε τετοιες συγκρισεις;
Gewponos90

taliban έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:33
Gewponos90 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:26
Θα πηξεις. Πρώτος θα σαι στο μέτωπο. :D

Μπα.. θα μεινω στα μετοπισθεν. Δεν ακούω από το ένα αυτι. Δοκιμασμενο κόλπου. Ο τελευταίος που το εκανε, έγινε εθνάρχης. Οπότε λέω να σας αφήσω να σφαχτειτε για το αν η εταιρία που θα εκμεταλλευτεί τα πετρέλαια στο Αιγαίο θα είναι Γαλλική η Τουρκικη και όταν με το καλό τελειώσει όλο αυτό θα κάνω πολιτική καριέρα. :romance-hearteyes:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”