Είσαι ένας μικρός θεούλης , υποκλίνομαι ταπεινά ,τα σέβη μου. Το νήμα θα έπρεπε θα έπρεπε να μετονομαστεί σε "Πορφύριος ante portas".Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:39 Άσχετο. Μολις βγήκα από κατάστημα στο Κόσμος. Μου χρέωσαν 89,90 για ένα μπλουζάκι οι πούστηδες και κοιτάω τώρα την ετικέτα και λέει made in Turkey γαμώ τα ρουθούνια τους μέσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
βλέπω περνάς δύσκολα.αν χρειάζεσαι λεφτά μην ντραπείςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:39 Άσχετο. Μολις βγήκα από κατάστημα στο Κόσμος. Μου χρέωσαν 89,90 για ένα μπλουζάκι οι πούστηδες και κοιτάω τώρα την ετικέτα και λέει made in Turkey γαμώ τα ρουθούνια τους μέσα.
Δεν υπήρχε καμία μεραρχία στην Κύπρο. Leporello ευχαριστώ για την ειδοποίηση.πατησιωτης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 07:26 Υπάρχει ωστόσο μια επιτυχία της Ελλάδος που την έχει λησμονήσει ο κόσμος και που αναιρέθηκε μετά αλλά δεν είναι το 1987 αλλά το 1964 με την αποστολή ελληνικής μεραρχίας στην Κύπρο επί Γεωργίου Παπανδρέου και Ενώσεως Κέντρου.Η αποστολή ανέτρεψε τον συσχετισμό δυνάμεων στο νησί και πλέον ετέθη στο τραπέζι το ζήτημα της ενώσεως της Κύπρου με την Ελλάδα.
Οι Τούρκοι αποπειράθηκαν να αποβιβασθούν και τότε αλλά τους σταμάτησε η απειλητική επιστολή Τζόνσον,μοναδική περίπτωση που οι ΗΠΑ επενέβησαν υπέρ της Ελλάδος ανοιχτά.
Τα όσα ακολούθησαν όμως είναι κλασικό παράδειγμα ανόητης και υπερφίαλης διαμάχης στο εσωτερικό και στην Κύπρο.Από το 1964 ως το 1967 υποβάλλονταν σχέδια ενώσεως και απορρίπτονταν γιατί δεν ήθελαν να δώσουν κανένα αντάλλαγμα στους Τούρκους ή και επειδή θα χάλαγαν τα πολιτικά σχέδια διαφόρων σε Ελλάδα και Κύπρο.Τελικά μετά από μια νέα κρίση το 1967 ο Παπαδόπουλος απέσυρε τη μεραρχία από την Κύπρο και το κεφάλαιο ένωση έκλεισε.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Σε ευχαριστώ αν και δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι λες. Για το made in turkey ας ελπίσουμε πως εννοούν την γαλοπούλα.Στύγιος έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:44Είσαι ένας μικρός θεούλης , υποκλίνομαι ταπεινά ,τα σέβη μου. Το νήμα θα έπρεπε θα έπρεπε να μετονομαστεί σε "Πορφύριος ante portas".Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:39 Άσχετο. Μολις βγήκα από κατάστημα στο Κόσμος. Μου χρέωσαν 89,90 για ένα μπλουζάκι οι πούστηδες και κοιτάω τώρα την ετικέτα και λέει made in Turkey γαμώ τα ρουθούνια τους μέσα.![]()
Εγώ κατάλαβα ότι αλλού τραγουδούν για τζιμινιέρες και αλλού καπνίζουν οι εν λόγω.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:49Σε ευχαριστώ αν και δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι λες. Για το made in turkey ας ελπίσουμε πως εννοούν την γαλοπούλα.Στύγιος έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:44Είσαι ένας μικρός θεούλης , υποκλίνομαι ταπεινά ,τα σέβη μου. Το νήμα θα έπρεπε θα έπρεπε να μετονομαστεί σε "Πορφύριος ante portas".Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:39 Άσχετο. Μολις βγήκα από κατάστημα στο Κόσμος. Μου χρέωσαν 89,90 για ένα μπλουζάκι οι πούστηδες και κοιτάω τώρα την ετικέτα και λέει made in Turkey γαμώ τα ρουθούνια τους μέσα.![]()
Εδώ καπνίζουμε μόνον τις γαλοπούλες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Σοκαριστικό αλλά σκέψου το κι αλλιώς. Αυτή η μπλούζα σε μια ώρα ανάγκης μπορεί να γίνει γάζα για εσένα ή το συμπολεμιστή.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:39 Άσχετο. Μολις βγήκα από κατάστημα στο Κόσμος. Μου χρέωσαν 89,90 για ένα μπλουζάκι οι πούστηδες και κοιτάω τώρα την ετικέτα και λέει made in Turkey γαμώ τα ρουθούνια τους μέσα.
Τραγική ειρωνεία το έλεγαν οι πρόγονοί μας.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Άσχετο. Τώρα πήρα κάτι παντόφλες δερμάτινες μα πριν πληρώσω λέω την κοπέλα. Δεν πιστεύω να είναι τούρκικες; Όχι μου λέει είναι ισπανικές. Α λέω έχει γράψει κι ο Μπομπ Ντύλαν για ισπανικό δέρμα. Ποιός; Μου λέει. Ποιός; Δεν ήξερε τον Ντύλαν η μαλάκω και της έδωσα 118,76 €.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:57Σοκαριστικό αλλά σκέψου το κι αλλιώς. Αυτή η μπλούζα σε μια ώρα ανάγκης μπορεί να γίνει γάζα για εσένα ή το συμπολεμιστή.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:39 Άσχετο. Μολις βγήκα από κατάστημα στο Κόσμος. Μου χρέωσαν 89,90 για ένα μπλουζάκι οι πούστηδες και κοιτάω τώρα την ετικέτα και λέει made in Turkey γαμώ τα ρουθούνια τους μέσα.
Τραγική ειρωνεία το έλεγαν οι πρόγονοί μας.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:39 Άσχετο. Μολις βγήκα από κατάστημα στο Κόσμος. Μου χρέωσαν 89,90 για ένα μπλουζάκι οι πούστηδες και κοιτάω τώρα την ετικέτα και λέει made in Turkey γαμώ τα ρουθούνια τους μέσα.
πληρώνεις τη μάρκα, όπως και με τα άη φόου του Κ'τσούμπα
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ποια μάρκα ρε φίλε; Μια τελείως άγνωστη είναι κάτι ναειπαπιρι ή κάπως έτσι.Χουργιατς έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 16:13Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:39 Άσχετο. Μολις βγήκα από κατάστημα στο Κόσμος. Μου χρέωσαν 89,90 για ένα μπλουζάκι οι πούστηδες και κοιτάω τώρα την ετικέτα και λέει made in Turkey γαμώ τα ρουθούνια τους μέσα.
πληρώνεις τη μάρκα, όπως και με τα άη φόου του Κ'τσούμπα
- Λίνο Βεντούρα
Μπλούζα 90€ πήγε και ψώνισε ο άλλος.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Λίνο Βεντούρα
Μπλούζα 90€ πήγε και ψώνισε ο άλλος.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
So nice you said it twice.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 16:15 Ποια μάρκα ρε φίλε; Μια τελείως άγνωστη είναι κάτι ναειπαπιρι ή κάπως έτσι.
πάρτη φωτό αλλά να μην είναι το μόνο που θα φοράς
- John Brown Gun Club
Στύγιος έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 14:37Το αφήνω στη φαντασία σου , ε μα αν θες να γράψω ,θα πληρώσεις πρώτα. "Ο τζάμπας πέθανε κι ο βερεσές ετάφη".John Brown Gun Club έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 14:31και μετα;Στύγιος έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:57
Πάρε παράδειγμα απ' το Ισραήλ. Ή πιστεύεις ότι όταν τουρκικό F-16 "κεμαλικό" καταρρίπτει τουρκικό F-16 "ισλαμικό" κι αντίστροφα, όταν βάλλουν τα Cobra εκατέρωθεν ,τα leopard ακινητοποιούνται και καίγονται...δεν είναι πιο εύκολο για την Π.Α να βομβαρδίσει Μπαντίρμα και Μπαλίκεσιρ και να τους τελειώσει μια και καλή;
εννοω ποια ειναι η απωτερη στρατηγικη, ποιες οι επομενες εις βαθος κινησεις και τα αποσκοπουμενα ωφελη μετα απο αυτο το παραθυρο 4-5 ωρων οπου οπως κατανοω προτεινεις βομβαρδισμο των αεροπορικων βασεων στη μικρασια.
Μετα τι; Απαγαγουμε Ερντογαν, στηριζουμε πραξικοπημα, κανουμε αποβαση;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 71 Απαντήσεις