Το ομόγλωσσον εν τω μεταξύ που κολλάει; Οξυγονώνεται καλά ο εγκέφαλός σου γιαγιάκα;ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 14:47Ναι, αλλά πέρα από το όμαιμον, υπάρχει και το ομότροπον και ομόγλωσσον.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 14:36Δεν παίζει να απέχεις πάνω από 4 βαθμούς συγγενείας από οποιονδήποτε εδώ μέσα.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 14:31
Είπα ότι το "θείτσα" υπονοεί ΚΑΙ συγγένεια, βλαξ.
Δεν θα μου μαγαρίζει ο κάθε συμπλεγματικός παπάρας το σόι.
Από μακριά ας γράφει ό,τι θέλει.![]()
Με τον παπάρα και το συνάφι του, δεν παίζει τίποτα από τα τρία.![]()
Η αφαιρετική μέθοδος, είναι η πιο σύντομη οδός για τέτοιου είδους προβληματισμούς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
-
Antigeist
Re: Πάμε πόλεμο
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Θα ερχόμουν κι εγώ μαζί σας αλλά δυστυχώς θα έχω κάτι δουλίτσες τότε. Πρέπει να πάω στο βουνό για πουρνάρια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 12:23Με συγκινείται φίλοι κι αδέλφια μου. Δεν θα είμαι ωστόσο αξιωματικός. Θα πολεμήσουμε πλάι πλάι. Κι αν πεθάνουμε, θα πεθάνουμε μαζί και το αίμα μας θα σμίξει στη λυτρωμένη πατρίδα.elchav έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 12:03Πορφύριε, όταν έρθει η Άγια Ώρα, ελπίζω να είσαι έφεδρος Αξιωματικός και να υπηρετήσω υπό τις διαταγές σουΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 11:36 Έτσι μανάρι μου. Θα τρολλάρουμε παρέα στα λιβάδια του θανάτου. Θα παίξουμε τόσες φορές τον Ρουμελιώτς που στο τέλος θα ταυτιστούμε μαζί του. Έτσι μπήκα στις ειδικές δυνάμεις στα 18 μου. Χασκογελώντας για τους ανόητους πολέμους και φωνάζοντας δυνατότερα απ' όλα τα κομάντο τα συνθήματα. Και κει που ήμουν όλο χαρά για τις ανοησίες μου ξέρεις τι έγινε νάνε; Η μεταμόρφωση. Το ίδιο θα γίνει και με σένα. Κουβαλάς μέσα σου, είτε το θέλεις είτε όχι, είτε το ξέρεις είτε όχι, το βάρος των αιώνων μιας πολεμόχαρης ράστας. Εσύ θα πλένεσαι με το αίμα των Μογγόλων κι εγώ θα αφήνω την επαγγελματική μου κάρτα στο παγκάρι της Αγιασοφιάς.
Με Εξαρχίδη και Ελτσαβ, τα αίσχη του Πρίγκηπα Ανδρέα στη Μικρασιατική, θα μοιάζουν παιδικό πάρτυ μπροστά σε αυτά που θα κάνουμε στην αλύτρωτη Ιωνία μας...
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου γυφτόμαγκα.Antigeist έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 14:50Το ομόγλωσσον εν τω μεταξύ που κολλάει; Οξυγονώνεται καλά ο εγκέφαλός σου γιαγιάκα;ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 14:47Ναι, αλλά πέρα από το όμαιμον, υπάρχει και το ομότροπον και ομόγλωσσον.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 14:36
Δεν παίζει να απέχεις πάνω από 4 βαθμούς συγγενείας από οποιονδήποτε εδώ μέσα.
Η αφαιρετική μέθοδος, είναι η πιο σύντομη οδός για τέτοιου είδους προβληματισμούς.
Δεν είμαι καθηγήτρια σε επαλ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γω ήμουν αλλά ως κωλόγερο με διαγράψανε απ' τα μητρώα . Να μαζευτούμε ...να πάτε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 12:23Με συγκινείται φίλοι κι αδέλφια μου. Δεν θα είμαι ωστόσο αξιωματικός. Θα πολεμήσουμε πλάι πλάι. Κι αν πεθάνουμε, θα πεθάνουμε μαζί και το αίμα μας θα σμίξει στη λυτρωμένη πατρίδα.elchav έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 12:03
Πορφύριε, όταν έρθει η Άγια Ώρα, ελπίζω να είσαι έφεδρος Αξιωματικός και να υπηρετήσω υπό τις διαταγές σου
Με Εξαρχίδη και Ελτσαβ, τα αίσχη του Πρίγκηπα Ανδρέα στη Μικρασιατική, θα μοιάζουν παιδικό πάρτυ μπροστά σε αυτά που θα κάνουμε στην αλύτρωτη Ιωνία μας...
ΛΑΘΕ
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Καλά εσύ κάνε φιλία με οχιά και πίστευε ότι δεν θα σε δαγκώσει !!!Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 16:12 Κάτι με λέει ότι δεν πιστεύετε στην ελληνοτουεκικης φιλιά των λαωνε
Οι Τούρκοι ήταν εχθροί, είναι εχθροί και θα παραμείνουν εχθροί !!! Αυτοί το θέλουν.
Όπως θα ξέρεις ποτέ δεν σταμάτησαν τις προκλήσεις, ούτε Τώρα που σου τα γράφω.
Και θα συνεχίζουν τις προκλήσεις, μέχρι να βρεθεί ο Πρωθυπουργός που θα τα πάρει στο κρανίο, και θα τους ξεπαστρέψει. Για παράδειγμα και στους γύρω
" άσπονδους φίλους μας "
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Οχι ρε τι λεοπαρντ και αρλουμπες . Αν κανεις πλαστογραφια θα κανεις σωστη δουλεια.
Απατσι 64 θα βαλεις ουτως η αλλως τα ελικοπτερα ( αεροπορια στρατου ) στον στρατο ξηρας ανηκουν.
Αν ποτε πεταξεις θελουμε βιντεοαφιερωση.
Αφιερωνω στο φορα . Στον παππα ( της παραθρησκευτικης ) στον καπιταλισμο και στον δασκαλο με τα 4 παιδια.
Δεν κατάλαβα , τι έχουν τα ΕΠΑΛ; Μια χαρά κτήρια είναι ,ίσως έχουν και μερικά κ@λόπαιδα μέσα.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 14:58Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου γυφτόμαγκα.Antigeist έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 14:50Το ομόγλωσσον εν τω μεταξύ που κολλάει; Οξυγονώνεται καλά ο εγκέφαλός σου γιαγιάκα;ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 14:47
Ναι, αλλά πέρα από το όμαιμον, υπάρχει και το ομότροπον και ομόγλωσσον.
Δεν είμαι καθηγήτρια σε επαλ.
Δεν είναι δικαιολογία αυτή. Οπως μπορείς και δουλεύεις με περίοδο και παιδιά, έτσι μπορείς και να συμμετέχεις στις ένοπλες δυνάμεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ποιά παιδιά βρε, γατιά έχει.AlienWay έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:23Δεν είναι δικαιολογία αυτή. Οπως μπορείς και δουλεύεις με περίοδο και παιδιά, έτσι μπορείς και να συμμετέχεις στις ένοπλες δυνάμεις.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Κωλόγερος γιατί; Αν έχω καταλάβει Καλά είσαι εν ενεργεία καθηγητής ή κάτι τέτοιο. Απ' ότι επίσης έχω καταλάβει δεν είσαι ξένος στην "τέχνη του πολέμου" του Σουν Τζιου. Άρα γνωρίζεις ότι η Ελλάδα είναι ιδιάζουσα περίπτωση.Στύγιος έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:02Γω ήμουν αλλά ως κωλόγερο με διαγράψανε απ' τα μητρώα . Να μαζευτούμε ...να πάτε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 12:23Με συγκινείται φίλοι κι αδέλφια μου. Δεν θα είμαι ωστόσο αξιωματικός. Θα πολεμήσουμε πλάι πλάι. Κι αν πεθάνουμε, θα πεθάνουμε μαζί και το αίμα μας θα σμίξει στη λυτρωμένη πατρίδα.elchav έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 12:03
Πορφύριε, όταν έρθει η Άγια Ώρα, ελπίζω να είσαι έφεδρος Αξιωματικός και να υπηρετήσω υπό τις διαταγές σου
ΛΑΘΕ![]()
Συμφωνώ ότι πρέπει να φερθούμε σαν τους Εβραίους μα πρέπει να ξέρεις ότι στον πόλεμό μας δεν θα έχει όρια ηλικίας και φύλου. Είμαστε λίγοι φίλε μου. Όλοι θα πολεμήσουμε.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Αστειεύεται. Δήλωσε ότι κι αυτή η θερμή Αμαζόνα μας θα πολεμηλσει στο πλάι μας.Μηχανικός έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:29Ποιά παιδιά βρε, γατιά έχει.AlienWay έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:23Δεν είναι δικαιολογία αυτή. Οπως μπορείς και δουλεύεις με περίοδο και παιδιά, έτσι μπορείς και να συμμετέχεις στις ένοπλες δυνάμεις.Naida έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 10:28
Μόλις διανύσεις καμία 20αρια χρόνια με κάθε μήνα περίοδο κάνεις και παιδάκια έλα να μας τα ξαναπείς.![]()
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Άσχετο. Μολις βγήκα από κατάστημα στο Κόσμος. Μου χρέωσαν 89,90 για ένα μπλουζάκι οι πούστηδες και κοιτάω τώρα την ετικέτα και λέει made in Turkey γαμώ τα ρουθούνια τους μέσα.
Καθηγητής είμαι ,μαλάκας δεν είμαι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:31Κωλόγερος γιατί; Αν έχω καταλάβει Καλά είσαι εν ενεργεία καθηγητής ή κάτι τέτοιο. Απ' ότι επίσης έχω καταλάβει δεν είσαι ξένος στην "τέχνη του πολέμου" του Σουν Τζιου. Άρα γνωρίζεις ότι η Ελλάδα είναι ιδιάζουσα περίπτωση.Στύγιος έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:02Γω ήμουν αλλά ως κωλόγερο με διαγράψανε απ' τα μητρώα . Να μαζευτούμε ...να πάτε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 12:23
Με συγκινείται φίλοι κι αδέλφια μου. Δεν θα είμαι ωστόσο αξιωματικός. Θα πολεμήσουμε πλάι πλάι. Κι αν πεθάνουμε, θα πεθάνουμε μαζί και το αίμα μας θα σμίξει στη λυτρωμένη πατρίδα.
ΛΑΘΕ![]()
Συμφωνώ ότι πρέπει να φερθούμε σαν τους Εβραίους μα πρέπει να ξέρεις ότι στον πόλεμό μας δεν θα έχει όρια ηλικίας και φύλου. Είμαστε λίγοι φίλε μου. Όλοι θα πολεμήσουμε.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Διώξε το φόβο από μέσα σου και δέξου το πεπρωμένο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 71 Απαντήσεις