!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:39 Άσχετο. Μολις βγήκα από κατάστημα στο Κόσμος. Μου χρέωσαν 89,90 για ένα μπλουζάκι οι πούστηδες και κοιτάω τώρα την ετικέτα και λέει made in Turkey γαμώ τα ρουθούνια τους μέσα.
Είσαι ένας μικρός θεούλης , υποκλίνομαι ταπεινά ,τα σέβη μου. Το νήμα θα έπρεπε θα έπρεπε να μετονομαστεί σε "Πορφύριος ante portas". :g030:
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:39 Άσχετο. Μολις βγήκα από κατάστημα στο Κόσμος. Μου χρέωσαν 89,90 για ένα μπλουζάκι οι πούστηδες και κοιτάω τώρα την ετικέτα και λέει made in Turkey γαμώ τα ρουθούνια τους μέσα.
βλέπω περνάς δύσκολα.αν χρειάζεσαι λεφτά μην ντραπείς
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

elchav έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:41
Στύγιος έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:39 Καθηγητής είμαι ,μαλάκας δεν είμαι.
εντάξει, μπερδεύτηκε γιατί αυτά τα δύο συνήθως πάνε μαζί
Σε οικτίρω :p4:
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

πατησιωτης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 07:26 Υπάρχει ωστόσο μια επιτυχία της Ελλάδος που την έχει λησμονήσει ο κόσμος και που αναιρέθηκε μετά αλλά δεν είναι το 1987 αλλά το 1964 με την αποστολή ελληνικής μεραρχίας στην Κύπρο επί Γεωργίου Παπανδρέου και Ενώσεως Κέντρου.Η αποστολή ανέτρεψε τον συσχετισμό δυνάμεων στο νησί και πλέον ετέθη στο τραπέζι το ζήτημα της ενώσεως της Κύπρου με την Ελλάδα.
Οι Τούρκοι αποπειράθηκαν να αποβιβασθούν και τότε αλλά τους σταμάτησε η απειλητική επιστολή Τζόνσον,μοναδική περίπτωση που οι ΗΠΑ επενέβησαν υπέρ της Ελλάδος ανοιχτά.
Τα όσα ακολούθησαν όμως είναι κλασικό παράδειγμα ανόητης και υπερφίαλης διαμάχης στο εσωτερικό και στην Κύπρο.Από το 1964 ως το 1967 υποβάλλονταν σχέδια ενώσεως και απορρίπτονταν γιατί δεν ήθελαν να δώσουν κανένα αντάλλαγμα στους Τούρκους ή και επειδή θα χάλαγαν τα πολιτικά σχέδια διαφόρων σε Ελλάδα και Κύπρο.Τελικά μετά από μια νέα κρίση το 1967 ο Παπαδόπουλος απέσυρε τη μεραρχία από την Κύπρο και το κεφάλαιο ένωση έκλεισε.
Δεν υπήρχε καμία μεραρχία στην Κύπρο. Leporello ευχαριστώ για την ειδοποίηση.

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Στύγιος έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:44
Είσαι ένας μικρός θεούλης , υποκλίνομαι ταπεινά ,τα σέβη μου. Το νήμα θα έπρεπε θα έπρεπε να μετονομαστεί σε "Πορφύριος ante portas". :g030:
Σε ευχαριστώ αν και δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι λες. Για το made in turkey ας ελπίσουμε πως εννοούν την γαλοπούλα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:49
Στύγιος έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:44
Σε ευχαριστώ αν και δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι λες. Για το made in turkey ας ελπίσουμε πως εννοούν την γαλοπούλα.
Εγώ κατάλαβα ότι αλλού τραγουδούν για τζιμινιέρες και αλλού καπνίζουν οι εν λόγω.

Εδώ καπνίζουμε μόνον τις γαλοπούλες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Σοκαριστικό αλλά σκέψου το κι αλλιώς. Αυτή η μπλούζα σε μια ώρα ανάγκης μπορεί να γίνει γάζα για εσένα ή το συμπολεμιστή.
Τραγική ειρωνεία το έλεγαν οι πρόγονοί μας.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:57
Σοκαριστικό αλλά σκέψου το κι αλλιώς. Αυτή η μπλούζα σε μια ώρα ανάγκης μπορεί να γίνει γάζα για εσένα ή το συμπολεμιστή.
Τραγική ειρωνεία το έλεγαν οι πρόγονοί μας.
Άσχετο. Τώρα πήρα κάτι παντόφλες δερμάτινες μα πριν πληρώσω λέω την κοπέλα. Δεν πιστεύω να είναι τούρκικες; Όχι μου λέει είναι ισπανικές. Α λέω έχει γράψει κι ο Μπομπ Ντύλαν για ισπανικό δέρμα. Ποιός; Μου λέει. Ποιός; Δεν ήξερε τον Ντύλαν η μαλάκω και της έδωσα 118,76 €.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

πληρώνεις τη μάρκα, όπως και με τα άη φόου του Κ'τσούμπα
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Χουργιατς έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 16:13

πληρώνεις τη μάρκα, όπως και με τα άη φόου του Κ'τσούμπα
Ποια μάρκα ρε φίλε; Μια τελείως άγνωστη είναι κάτι ναειπαπιρι ή κάπως έτσι.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Μπλούζα 90€ πήγε και ψώνισε ο άλλος.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Μπλούζα 90€ πήγε και ψώνισε ο άλλος.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

So nice you said it twice.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 16:15 Ποια μάρκα ρε φίλε; Μια τελείως άγνωστη είναι κάτι ναειπαπιρι ή κάπως έτσι.

πάρτη φωτό αλλά να μην είναι το μόνο που θα φοράς :102:
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Στύγιος έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 14:37
John Brown Gun Club έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 14:31
Στύγιος έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:57

Πάρε παράδειγμα απ' το Ισραήλ. Ή πιστεύεις ότι όταν τουρκικό F-16 "κεμαλικό" καταρρίπτει τουρκικό F-16 "ισλαμικό" κι αντίστροφα, όταν βάλλουν τα Cobra εκατέρωθεν ,τα leopard ακινητοποιούνται και καίγονται...δεν είναι πιο εύκολο για την Π.Α να βομβαρδίσει Μπαντίρμα και Μπαλίκεσιρ και να τους τελειώσει μια και καλή;
και μετα;
Το αφήνω στη φαντασία σου , ε μα αν θες να γράψω ,θα πληρώσεις πρώτα. "Ο τζάμπας πέθανε κι ο βερεσές ετάφη".

εννοω ποια ειναι η απωτερη στρατηγικη, ποιες οι επομενες εις βαθος κινησεις και τα αποσκοπουμενα ωφελη μετα απο αυτο το παραθυρο 4-5 ωρων οπου οπως κατανοω προτεινεις βομβαρδισμο των αεροπορικων βασεων στη μικρασια.
Μετα τι; Απαγαγουμε Ερντογαν, στηριζουμε πραξικοπημα, κανουμε αποβαση;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”