Ναι, νομίζεις τώρα το 'σωσες...Cecily Anne έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:12To φιλαδέλφεια ήταν λάιτ.shrike έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:11Εγώ έτοιμος είμαι να ξεράσω πάντως. Από τον συνδυασμό φιλαδέλφεια-σολωμό, οχι από τη φαντασίωση Γιόχι-Γκόλντεν.Cecily Anne έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:10
Φίλε, έχω κάνει εικονα να τρίβεται ο γόλδεν πάνω στο κωλαράκι σου εδώ και κάνα δεκάλεπτο. Είχα φάει σάντουιτς φιλαδέλφεια-σολωμο. Άμα ξεράσω στο γραφείο, δε θα μπορώ να δουλέψω μετά από την εμετοψαρίλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το τέλειο "ραντεβού"
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Re: Το τέλειο "ραντεβού"
-
- Casper -
Λέων ε;Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:12- Casper - έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:04Ναϊδάκι, ανακάλυψα πως στην κάρτα my benefits από τους πόντους μου είχα μαζέψει 35 ευρώ έκπτωση, οπότε πήρα θάρρος και αγόρασα το her. Το λάτρεψα. Εσύ μου το έμαθες, ευχαριστώNaida έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 12:18![]()
Θα το έσκαγα όταν θα χαζεύες τα ριχτάρια, να τα δω για λίγο έστω από μακριά![]()
![]()
Τιποτα καλέ τα ωραια για να τα μοιραζόμαστε. Ρε είναι εκπληκτικό άρωμα. Και εμένα μου τελειώνει τώρα αλλά έχω γενέθλια σε λίγες μέρεςέχει βγει και το summer blossom
![]()
Καρκίνος- Casper - έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:17
Λέων ε;ε ναι να το ξαναπάρεις, είναι τέλειο, ειδικά για καλοκαίρι. Ήμουνα σίγουρη πως θα ανέφερες και κάτι άλλο
Δεν θα πάω να δοκιμάσω άλλο. Δεν θέλω να ξαναερωτευτώ. Σε κάνα χρόνο, ίσως
![]()
Εντάξει άμα πάρω το μπλοσομ θα σου το πω σε κανένα χρόνο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
shrike έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:13Ναι, νομίζεις τώρα το 'σωσες...Cecily Anne έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:12To φιλαδέλφεια ήταν λάιτ.shrike έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:11
Εγώ έτοιμος είμαι να ξεράσω πάντως. Από τον συνδυασμό φιλαδέλφεια-σολωμό, οχι από τη φαντασίωση Γιόχι-Γκόλντεν.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Casper -
Ευτυχώς, γλύτωσες στο πάρα τσακ. ΧαχαχαNaida έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:22Καρκίνος- Casper - έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:17
Λέων ε;ε ναι να το ξαναπάρεις, είναι τέλειο, ειδικά για καλοκαίρι. Ήμουνα σίγουρη πως θα ανέφερες και κάτι άλλο
Δεν θα πάω να δοκιμάσω άλλο. Δεν θέλω να ξαναερωτευτώ. Σε κάνα χρόνο, ίσως
![]()
Εντάξει άμα πάρω το μπλοσομ θα σου το πω σε κανένα χρόνο![]()
Θα περιμένω με ανυπομονησία. Και εγώ τα βαριέμαι συνήθως και θέλω να αλλάζω.
Σαν τον Γολδεν δε γαμάει κανείς. Αρπα την!Cecily Anne έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:23Γαμάει ρε.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Cecily Anne
He felt you up dude.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο αντρικός πληθυσμος της χώρας έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο γκεοποιησης, ώστε να υπάρχει έστω και ένα τέτοιο κρούσμα. (το ίδιο ισχύει και για τον γυναικείο).Cecily Anne έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 12:57Άστο, μεγάλη ιστορία, πονεμένη. Θα στα πει η Νάιδα.
Αντε πείτε.
Δηλαδή; η γκεοποιηση ποια είναι;panos291 έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:29Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο αντρικός πληθυσμος της χώρας έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο γκεοποιησης, ώστε να υπάρχει έστω και ένα τέτοιο κρούσμα. (το ίδιο ισχύει και για τον γυναικείο).
Αντε πείτε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
να δεχεσαι να σου κανει τριμηνα καψωνια η γκομινα. δεν τιμας τα παντελονια που φορας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εάν έχεις συνδέσει τον ανδρισμό σου με το αν θα γάμησες από το πρώτο ραντεβού λογικό να μην τιμάς τα παντελόνια που φοράς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εχω συνδεσει τον ανδρισμο με το να μη δεχομαι καψωνια.Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 18:23Εάν έχεις συνδέσει τον ανδρισμό σου με το αν θα γάμησες από το πρώτο ραντεβού λογικό να μην τιμάς τα παντελόνια που φοράς.
να γαμησω οταν θελει και η συντροφος να γαμηθει. αν εχουν περασει καποιες μερες η εστω βδομαδες και δε θελει, θα πει οτι δε θελει γενικως και καλα κανει και παμε για αλλα.
αν ειναι απο την αρχη της σχεσης να θελει να με εχει σουζα χρησιμοποιωντας τη σεξουαλικοτητα της, να μας στερει το σεξ χωρις προφανη λογο περα απο το να δοκιμασει αν δεχομαι αδιαμαρτυρητα τα καπριτσια της, δεν της αξιζει να εχει διπλα της αντρα, να ψαξει να βρει κανα μουνοδουλο κλωτσοσκουφι με χαμηλη αυτοεκτιμηση, και βιον ανθοσπαρτο, ευχομαι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Αυτό και τέλοςΑσέβαστος έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 18:40εχω συνδεσει τον ανδρισμο με το να μη δεχομαι καψωνια.
να γαμησω οταν θελει και η συντροφος να γαμηθει. αν εχουν περασει καποιες μερες η εστω βδομαδες και δε θελει, θα πει οτι δε θελει γενικως και καλα κανει και παμε για αλλα.
αν ειναι απο την αρχη της σχεσης να θελει να με εχει σουζα χρησιμοποιωντας τη σεξουαλικοτητα της, να μας στερει το σεξ χωρις προφανη λογο περα απο το να δοκιμασει αν δεχομαι αδιαμαρτυρητα τα καπριτσια της, δεν της αξιζει να εχει διπλα της αντρα, να ψαξει να βρει κανα μουνοδουλο κλωτσοσκουφι με χαμηλη αυτοεκτιμηση, και βιον ανθοσπαρτο, ευχομαι.![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Συνεχίζουμε.
Lugozzi βόλτα σε όλα τα βιβλιοπωλεία του κέντρου όπου θα κατεβάζει ολόκληρα ράφια με τα βιβλία που έχει διαβάσει. Αργά το απόγευμα θα καταλήξουμε σε καφέ με 3-4 επιπλέον βιβλία ο καθένας για καφέ ή τσάι. Θα πούμε ελάχιστα γιατί θα έχουμε χωθεί ο καθένας στο βιβλίο που μας γυάλισε περισσότερο και δεν θα έχουμε χρόνο για πολλά. Όταν σκοτεινιάσει θα κοιτάξουμε γύρω μας, θα πεταχτούμε πάνω και μετά τις συνήθεις φιλοφρονήσεις θα χωρίσουμε γιατί έχουμε επιστροφή και οι 2.
Lugozzi βόλτα σε όλα τα βιβλιοπωλεία του κέντρου όπου θα κατεβάζει ολόκληρα ράφια με τα βιβλία που έχει διαβάσει. Αργά το απόγευμα θα καταλήξουμε σε καφέ με 3-4 επιπλέον βιβλία ο καθένας για καφέ ή τσάι. Θα πούμε ελάχιστα γιατί θα έχουμε χωθεί ο καθένας στο βιβλίο που μας γυάλισε περισσότερο και δεν θα έχουμε χρόνο για πολλά. Όταν σκοτεινιάσει θα κοιτάξουμε γύρω μας, θα πεταχτούμε πάνω και μετά τις συνήθεις φιλοφρονήσεις θα χωρίσουμε γιατί έχουμε επιστροφή και οι 2.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Θα επαιρνα την Cecily Anne για πηδημα με wingsuit από τις κορφές των βουνών του πάρκου Wulingyuan και μετά θα πηγαίναμε να φάμε μυαλά ακινητοποιημενων ζωντανών πιθήκων.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα