!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το τέλειο "ραντεβού"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Το τέλειο "ραντεβού"
Πήδηξες ένα ολόκληρο ραντεβού αλλά δεν πειράζει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Σκεφτηκα μηπως επρεπε να τον παω καλυτερα σε ξενοδοχειο αλλα 1) δε φερεσαι ετσι σε μια κυρια και ο Golden Age είναι Κυρία με "Ν" κεφαλαίο 2) κι αν καταλήγαμε τελικα στο New Dream? Πόσες ασχημες μνημες; Συν οτι you don't dip your pen in the office ink. Αστο, αρκετα εχει υποφερει ο κυρ-Νίκος απο την Προδοσια.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Στην τελική για να πηδηξω Γολδεν δεχομαι να μην πηδήξω το τριτο. Θα καθομασταν σπιτι να δουμε το St. Elmo's Fire στο Νετφλι. Νετφλι εντ τσιλ ενω χουχουλιαζουμε μπροστα στο τζακι. Το τρίτο ραντεβου θα ήταν το Ολοκαυτωμα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Cecily Anne
Ραντεβού, χωρίς πήδημα, είναι μισό ραντεβού.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
A μπράβο. Τι ήταν αυτό με τα τρίμηνα?
- Cecily Anne
Άστο, μεγάλη ιστορία, πονεμένη. Θα στα πει η Νάιδα.panos291 έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 12:56A μπράβο. Τι ήταν αυτό με τα τρίμηνα?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Yochanan έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 12:41 Θα έβγαζα τον Golden Age για ποτό σε σικατο κοσμοπολιτικο μπαρ (θα εκανα αυτη τη θυσια γιατι στα καλα μαγαζα δεν εχει ρεντμπουλ) να πιουμε κοκτεηλ σε ακριβα κρυστάλλινα ποτηρια. Αυτή θα ήταν η Νύχτα των Κρυστάλλων. Στο δεύτερο θα πηγαίναμε στο πιο ακριβο στεκάδικο για κομπε γουαγκιου και τραφλ φραηζ. Το δεύτερο ραντεβου θα ήταν η Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών. Πριν τον καληνυχτησω θα του προτεινα να πιουμε ενα απεριτιφ στο σπιτι - ισως Panzerjaegermeister και το ένα θα έφερνε το αλλο και θα καναμε ναζακια μεχρι το πρωί.
- Cecily Anne
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γκετ ε ρουμ γιόχι. Ασαπ.Yochanan έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 12:50 Στην τελική για να πηδηξω Γολδεν δεχομαι να μην πηδήξω το τριτο. Θα καθομασταν σπιτι να δουμε το St. Elmo's Fire στο Νετφλι. Νετφλι εντ τσιλ ενω χουχουλιαζουμε μπροστα στο τζακι. Το τρίτο ραντεβου θα ήταν το Ολοκαυτωμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Casper -
Ναϊδάκι, ανακάλυψα πως στην κάρτα my benefits από τους πόντους μου είχα μαζέψει 35 ευρώ έκπτωση, οπότε πήρα θάρρος και αγόρασα το her. Το λάτρεψα. Εσύ μου το έμαθες, ευχαριστώNaida έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 12:18
Gherschaagk έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 11:26 Νήμα καλοκαιρινό, δροσερό κι ανέμελο. Εδώ παραθέτουμε σκέψεις για το πώς και πού θα περνούσαμε καλύτερα με τα με μέλη του πχορουμ.
Naida στο Apollonia Politia για καφέ, αλλά θα το γυρνούσαμε όλο. Στο τέλος θα αγοράζαμε ριχτάρια και κούπες απ' το υπόγειο σνομπάροντας όλα τα καλλυντικά και τα αρώματα.
Θα το έσκαγα όταν θα χαζεύες τα ριχτάρια, να τα δω για λίγο έστω από μακριά![]()
Γιατί ρε 'συ; Ήταν καλο χωρατό. Και δεν το λέω μονο επειδη ειμαι μπροστα
- Cecily Anne
Φίλε, έχω κάνει εικονα να τρίβεται ο γόλδεν πάνω στο κωλαράκι σου εδώ και κάνα δεκάλεπτο. Είχα φάει σάντουιτς φιλαδέλφεια-σολωμο. Άμα ξεράσω στο γραφείο, δε θα μπορώ να δουλέψω μετά από την εμετοψαρίλα.Yochanan έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:07Γιατί ρε 'συ; Ήταν καλο χωρατό. Και δεν το λέω μονο επειδη ειμαι μπροστα
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Εγώ έτοιμος είμαι να ξεράσω πάντως. Από τον συνδυασμό φιλαδέλφεια-σολωμό, οχι από τη φαντασίωση Γιόχι-Γκόλντεν.Cecily Anne έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:10Φίλε, έχω κάνει εικονα να τρίβεται ο γόλδεν πάνω στο κωλαράκι σου εδώ και κάνα δεκάλεπτο. Είχα φάει σάντουιτς φιλαδέλφεια-σολωμο. Άμα ξεράσω στο γραφείο, δε θα μπορώ να δουλέψω μετά από την εμετοψαρίλα.Yochanan έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:07Γιατί ρε 'συ; Ήταν καλο χωρατό. Και δεν το λέω μονο επειδη ειμαι μπροστα
- Cecily Anne
To φιλαδέλφεια ήταν λάιτ.shrike έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:11Εγώ έτοιμος είμαι να ξεράσω πάντως. Από τον συνδυασμό φιλαδέλφεια-σολωμό, οχι από τη φαντασίωση Γιόχι-Γκόλντεν.Cecily Anne έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:10Φίλε, έχω κάνει εικονα να τρίβεται ο γόλδεν πάνω στο κωλαράκι σου εδώ και κάνα δεκάλεπτο. Είχα φάει σάντουιτς φιλαδέλφεια-σολωμο. Άμα ξεράσω στο γραφείο, δε θα μπορώ να δουλέψω μετά από την εμετοψαρίλα.Yochanan έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:07
Γιατί ρε 'συ; Ήταν καλο χωρατό. Και δεν το λέω μονο επειδη ειμαι μπροστα
- Casper - έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:04Ναϊδάκι, ανακάλυψα πως στην κάρτα my benefits από τους πόντους μου είχα μαζέψει 35 ευρώ έκπτωση, οπότε πήρα θάρρος και αγόρασα το her. Το λάτρεψα. Εσύ μου το έμαθες, ευχαριστώNaida έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 12:18
Gherschaagk έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 11:26 Νήμα καλοκαιρινό, δροσερό κι ανέμελο. Εδώ παραθέτουμε σκέψεις για το πώς και πού θα περνούσαμε καλύτερα με τα με μέλη του πχορουμ.
Naida στο Apollonia Politia για καφέ, αλλά θα το γυρνούσαμε όλο. Στο τέλος θα αγοράζαμε ριχτάρια και κούπες απ' το υπόγειο σνομπάροντας όλα τα καλλυντικά και τα αρώματα.
Θα το έσκαγα όταν θα χαζεύες τα ριχτάρια, να τα δω για λίγο έστω από μακριά![]()
![]()
Τιποτα καλέ τα ωραια για να τα μοιραζόμαστε. Ρε είναι εκπληκτικό άρωμα. Και εμένα μου τελειώνει τώρα αλλά έχω γενέθλια σε λίγες μέρες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα