!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το τέλειο "ραντεβού"

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Το τέλειο "ραντεβού"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Πήδηξες ένα ολόκληρο ραντεβού αλλά δεν πειράζει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Gherschaagk έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 12:43 Πήδηξες ένα ολόκληρο ραντεβού αλλά δεν πειράζει.
Σκεφτηκα μηπως επρεπε να τον παω καλυτερα σε ξενοδοχειο αλλα 1) δε φερεσαι ετσι σε μια κυρια και ο Golden Age είναι Κυρία με "Ν" κεφαλαίο 2) κι αν καταλήγαμε τελικα στο New Dream? Πόσες ασχημες μνημες; Συν οτι you don't dip your pen in the office ink. Αστο, αρκετα εχει υποφερει ο κυρ-Νίκος απο την Προδοσια.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Στην τελική για να πηδηξω Γολδεν δεχομαι να μην πηδήξω το τριτο. Θα καθομασταν σπιτι να δουμε το St. Elmo's Fire στο Νετφλι. Νετφλι εντ τσιλ ενω χουχουλιαζουμε μπροστα στο τζακι. Το τρίτο ραντεβου θα ήταν το Ολοκαυτωμα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Gherschaagk έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 12:43 Πήδηξες ένα ολόκληρο ραντεβού αλλά δεν πειράζει.
Ραντεβού, χωρίς πήδημα, είναι μισό ραντεβού.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Cecily Anne έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 12:55
A μπράβο. Τι ήταν αυτό με τα τρίμηνα?
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

panos291 έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 12:56
Cecily Anne έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 12:55
A μπράβο. Τι ήταν αυτό με τα τρίμηνα?
Άστο, μεγάλη ιστορία, πονεμένη. Θα στα πει η Νάιδα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Yochanan έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 12:41 Θα έβγαζα τον Golden Age για ποτό σε σικατο κοσμοπολιτικο μπαρ (θα εκανα αυτη τη θυσια γιατι στα καλα μαγαζα δεν εχει ρεντμπουλ) να πιουμε κοκτεηλ σε ακριβα κρυστάλλινα ποτηρια. Αυτή θα ήταν η Νύχτα των Κρυστάλλων. Στο δεύτερο θα πηγαίναμε στο πιο ακριβο στεκάδικο για κομπε γουαγκιου και τραφλ φραηζ. Το δεύτερο ραντεβου θα ήταν η Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών. Πριν τον καληνυχτησω θα του προτεινα να πιουμε ενα απεριτιφ στο σπιτι - ισως Panzerjaegermeister και το ένα θα έφερνε το αλλο και θα καναμε ναζακια μεχρι το πρωί.
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Αίγαγρος έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 12:59

:roll: Aλήθεια τώρα;
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Yochanan έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 12:50 Στην τελική για να πηδηξω Γολδεν δεχομαι να μην πηδήξω το τριτο. Θα καθομασταν σπιτι να δουμε το St. Elmo's Fire στο Νετφλι. Νετφλι εντ τσιλ ενω χουχουλιαζουμε μπροστα στο τζακι. Το τρίτο ραντεβου θα ήταν το Ολοκαυτωμα.
Γκετ ε ρουμ γιόχι. Ασαπ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 12:18 :c040:
Gherschaagk έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 11:26 Νήμα καλοκαιρινό, δροσερό κι ανέμελο. Εδώ παραθέτουμε σκέψεις για το πώς και πού θα περνούσαμε καλύτερα με τα με μέλη του πχορουμ.

Naida στο Apollonia Politia για καφέ, αλλά θα το γυρνούσαμε όλο. Στο τέλος θα αγοράζαμε ριχτάρια και κούπες απ' το υπόγειο σνομπάροντας όλα τα καλλυντικά και τα αρώματα.
Εικόνα

Θα το έσκαγα όταν θα χαζεύες τα ριχτάρια, να τα δω για λίγο έστω από μακριά :oops:
Ναϊδάκι, ανακάλυψα πως στην κάρτα my benefits από τους πόντους μου είχα μαζέψει 35 ευρώ έκπτωση, οπότε πήρα θάρρος και αγόρασα το her. Το λάτρεψα. Εσύ μου το έμαθες, ευχαριστώ :hebit:
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Cecily Anne έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:01

Γιατί ρε 'συ; Ήταν καλο χωρατό. Και δεν το λέω μονο επειδη ειμαι μπροστα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Yochanan έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:07

Φίλε, έχω κάνει εικονα να τρίβεται ο γόλδεν πάνω στο κωλαράκι σου εδώ και κάνα δεκάλεπτο. Είχα φάει σάντουιτς φιλαδέλφεια-σολωμο. Άμα ξεράσω στο γραφείο, δε θα μπορώ να δουλέψω μετά από την εμετοψαρίλα.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Cecily Anne έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:10
Φίλε, έχω κάνει εικονα να τρίβεται ο γόλδεν πάνω στο κωλαράκι σου εδώ και κάνα δεκάλεπτο. Είχα φάει σάντουιτς φιλαδέλφεια-σολωμο. Άμα ξεράσω στο γραφείο, δε θα μπορώ να δουλέψω μετά από την εμετοψαρίλα.
Εγώ έτοιμος είμαι να ξεράσω πάντως. Από τον συνδυασμό φιλαδέλφεια-σολωμό, οχι από τη φαντασίωση Γιόχι-Γκόλντεν.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

shrike έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:11
Cecily Anne έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:10

Εγώ έτοιμος είμαι να ξεράσω πάντως. Από τον συνδυασμό φιλαδέλφεια-σολωμό, οχι από τη φαντασίωση Γιόχι-Γκόλντεν.
To φιλαδέλφεια ήταν λάιτ.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

- Casper - έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 13:04
Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 12:18 :c040:
Gherschaagk έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 11:26 Νήμα καλοκαιρινό, δροσερό κι ανέμελο. Εδώ παραθέτουμε σκέψεις για το πώς και πού θα περνούσαμε καλύτερα με τα με μέλη του πχορουμ.

Naida στο Apollonia Politia για καφέ, αλλά θα το γυρνούσαμε όλο. Στο τέλος θα αγοράζαμε ριχτάρια και κούπες απ' το υπόγειο σνομπάροντας όλα τα καλλυντικά και τα αρώματα.
Εικόνα

Θα το έσκαγα όταν θα χαζεύες τα ριχτάρια, να τα δω για λίγο έστω από μακριά :oops:
Ναϊδάκι, ανακάλυψα πως στην κάρτα my benefits από τους πόντους μου είχα μαζέψει 35 ευρώ έκπτωση, οπότε πήρα θάρρος και αγόρασα το her. Το λάτρεψα. Εσύ μου το έμαθες, ευχαριστώ :hebit:

Τιποτα καλέ τα ωραια για να τα μοιραζόμαστε. Ρε είναι εκπληκτικό άρωμα. Και εμένα μου τελειώνει τώρα αλλά έχω γενέθλια σε λίγες μέρες :003: έχει βγει και το summer blossom :hebit:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”