!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Namrail έγραψε: 24 Ιουν 2020, 10:18
Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 23:31
Αφού μόνος σου υπερηφανεύτηκες για παιδεραστές και βιαστές εγκληματίες. Η δημοσίευσή σου είναι λίγες σελίδες πίσω.
Δεν επιβραβευσα κανένα. Έκανα νύξη στις Γερμανίδες που απέκτησαν παιδιά με ρωσικά χαρακτηριστικά. Δεν είναι αυτό επιβράβευση.
Αν βέβαια είχε συμβεί και σε σας, τώρα θα εσκουζες "ουου βιαστές, εγκληματίες πολέμου". Αλλά ποιος φυσιολογικός άντρας θα πλησίαζε αντάρτισσα που την είχε περάσει όλη η συμμορία που γλεντούσαν και με κατσίκες;
Δεν χρειάζεται να είσαι άντρας για να το κάνεις εικόνα και να βγάλεις τα άντερά σου.

Namrail έγραψε: 24 Ιουν 2020, 10:18Επίσης τις μαλακίες για τον παιδεραστή Βελουχιώτη να τις συζητάτε με τους γεωργαλαδες να τη βρίσκετε.
Η αλήθεια πονάει. :c020:

Namrail έγραψε: 24 Ιουν 2020, 10:18 Ο Άρης όπως τον ξέρει ο ελληνικός λαός, είναι στο ίδιο κάδρο με τους οπλαρχηγούς του 21.
:str8jack: :str8jack: :str8jack: :str8jack: :str8jack:
Πλήρης αποκοπή με το περιβάλλον. :c020:
Εκτός αν λέγοντας "Ο ελληνικός λαός", εννοείς ένα παρακμιακό 5% και το υπόλοιπο 95% είναι κάτι σαν ίνφιντελ ή γκοΐμ φάση για εσάς.
Επειδή σας το λένε στον Περισσό και έχετε πέσει σε ομαδικό παραλήρημα, πάει να πει πως όλοι έτσι είμαστε; Βγες έξω και ρώτα για τον Βελουχιώτη, έτσι στην τύχη, σε προκαλώ.

Όπως βλέπεις βγάζω εκτός τους συριζαιους Γιατί όταν ακούν για παιδεραστή Βελουχιώτη, λένε "πήξε" ομολογώντας εμμέσως ότι ξέρουν το ποιόν του.

Namrail έγραψε: 24 Ιουν 2020, 10:18Και πέτυχε πράγματα που το πιο ικανό ναζίδιο από εσάς δεν θα κατάφερνε ούτε σε 500 ζωές.
Και εδώ ο απαραίτητος αφορισμός για να καλύψετε τα εγκλήματα σας. Όποιος σας κατηγορεί, είναι ναζί.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»

Namrail έγραψε: 24 Ιουν 2020, 10:23
Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 23:57
Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:57 Το ΕΑΜ ΕΛΑΣ ρε κατσαπλια, αριθμούσε εκατοντάδες χιλιάδες μέλη
Μόνο και μόνο επειδή παρουσιαζόταν ως εθνικιστικό κι επειδή στρατολογούσε κόσμο διά της βίας.
Δεν "παρουσιαζοταν". Το ΕΑΜ ΗΤΑΝ αποτέλεσμα της θεωρίας περί συμμαχίας ευρύτερων δυνάμεων για τη συντριβή του ναζισμού.

Μιας λανθασμένης θεωρίας βέβαια.
Αν είχες δίκιο, όταν είχε βγει στους κινηματογράφους η "Ελένη" του Γκατζογιάννη που μεταξύ άλλων έδειχνε και τη βίαιη στρατολόγηση ανηλίκων από τους αντάρτες και πώς αυτοτραυματίζονταν (μέχρι και με κίνδυνο μόνιμης αναπηρίας) για να μην τα αρπάξουν, θα είχατε τραβήξει κάτι μηνύσεις που θα είχαν μείνει στην ιστορία. Χολλυγουντιανή παραγωγή, Τζον Μάλκοβιτς, θα ήταν πολλά τα λεφτά.
Αντί αυτού, βλέπουμε από τότε φωτογραφίες με κάτι παρακμιακούς να κρατούν πανό έξω από τους κινηματογράφους και να εμποδίζουν τον κόσμο να μπει μέσα, εντελώς δημοκρατικά.

Δεν πείθετε έτσι αγαπητό κουκούδι.

Άσε που με την αποζημίωση μπορεί να ήταν σε καλύτερη κατάσταση τα οικονομικά του κόμματος και ίσως να μην χρειαζόταν αργότερα να βγάλετε τις κνίτισσες στο μετρό να πουλήσουν κουπόνια των 2 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.
ΑΝ η άλλη πλευρά δεν μπορούσε να στηρίξει την άποψη της. Δηλαδή χαμένη υπόθεση για εσάς.

Συνέχισε το παραμύθι για τους αντάρτες και ακολουθούν φωτογραφίες. Σε spoiler γιατί δεν τις αντέχουν όλοι.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

nostromos έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:55 αλυπητος ξυλοδαρμος :003:
ισχυει. πολυ βρωμοξυλο. ελπιζω να μην αφησει μονιμη βλαβη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Ασέβαστος έγραψε: 25 Ιουν 2020, 08:33
nostromos έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:55 αλυπητος ξυλοδαρμος :003:
ισχυει. πολυ βρωμοξυλο. ελπιζω να μην αφησει μονιμη βλαβη.
Ε μα!
Άλλο πράγμα να διατυπώνεις τις προσωπικές σου απόψεις και άλλο να επιμένεις να τις επιβάλλεις ως παγκόμιες σταθερές!
Μπορούμε να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε με τις προσωπικές απόψεις κάποιου και αυτό μπορεί να γίνει μέσω ενός ισότιμου διαλόγου. Απόψεις ανταλλάσσουμε και φυσικό είναι να τις υπερασπιζόμαστε. Με επιχειρήματα, με την λογική και χωρίς την εμπάθεια του φανατισμού. Ακόμα και το να επιμένεις σταθερά στην άποψή σου, κατανοητό (και λογικό) είναι. Όμως αυτό που δεν είναι κατανοητό, ούτε λογικό, είναι το να επιμένεις σε αυτήν παρ' όλα τα αντικειμενικά τεκμήρια που σου φέρνουν και τα οποία αποδεικνύουν την άποψή σου λανθασμένη. Αυτό είναι ίδιον φανατισμένου βλάκα!

Και το να επεμβαίνεις, σχεδόν παντού, ως πανεπιστήμονας για να μας διδάξεις αφ' υψηλού και επί παντός επιστητού, είναι επίσης πολύ βλακώδες. Διότι προέρχεται από την έπαρση της ημιμάθειας και της ιντερνετικής καφενειακής "μόρφωσης" και είναι η επιτομή του ξερολισμού.

Αστροφυσική; μέσα!
Κβαντομηχανική; μέσα!
Σχετικότητα; μέσα!
Βιολογία; μέσα!
Γενετική; μέσα!
Παλιαοανθρωπολογία; μέσα!
Κοινωνιολογία; μέσα!
Νομική; μέσα!

Σιγά ρε πανεπιστήμονα! Άσε και έναν τομέα που να μην είσαι ειδικός...
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Λοξίας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 20:04 Επί πλέον, από όσο έχω παρακολουθήσει στο νέο φόρουμ, σε έχουν στο "ντάμπα ντούμπα" παρά πολλοί και δεν θέλω να σε φορτώσω με άλλα βάσανα.
true dat. Η ευαισθησια σου σε τιμα. Ειναι καλο παιδια κατα βαθος ο σταυμαν αλλα ναι
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Juno έγραψε: 25 Ιουν 2020, 07:19
Αν βέβαια είχε συμβεί και σε σας, τώρα θα εσκουζες "ουου βιαστές, εγκληματίες πολέμου".
"Εμείς" (ποιοι εμείς άραγε;) δεν ξεκινήσαμε παγκόσμιο πόλεμο στη βάση θεωριών περί υπανθρώπων και Άριων κλπ.

Οι ναζί το έκαναν και μάλιστα σχεδόν ολόκληρη η χώρα κινητοποιήθηκε και συνέδραμε σε αυτό το σκοπό.
Αλλά ποιος φυσιολογικός άντρας θα πλησίαζε αντάρτισσα που την είχε περάσει όλη η συμμορία που γλεντούσαν και με κατσίκες;
Τι ανιστόρητες μαλακίες. Οι σχέσεις των δύο φύλων στον ΔΣΕ ήταν ισότιμες και κάθε κρούσμα εμφυλης βίας τιμωρούνταν με θάνατο. Καμία γυναίκα δεν ήταν "πόρνη" και σε αντίθεση με τις γιαγιάδες σας, που έπρεπε να δώσουν προίκα και πολλές φορές τον σύζυγό τους διάλεγαν άλλοι, οι γυναίκες του ΔΣΕ δημιουργούσαν υγιείς σχέσεις στη βάση της αμοιβαίας κατανόησης.

Άλλα τόσα ξέρεις τόσα λες. Φαίνεται δεν έχεις διαβάσει τι συνέβαινε τη δεκαετία του 40 όπου για τον πατέρα σου θα αποτελούσες απλά μια ιδιοκτησία, ένα κορίτσι (υποτιμητικά ) αντί για το παιδί που ονειρευόταν. Σε σύγκριση με την κατάσταση της γυναίκας γενικά στην επικράτεια, η θέση της στον ΔΣΕ ήταν πολλαπλώς αναβαθμισμένη.

Juno έγραψε: 25 Ιουν 2020, 07:19 Πλήρης αποκοπή με το περιβάλλον. :c020:
Πλήρη αποκοπή από το περιβάλλον έχεις εσύ. Την αντικοινωνικοτητα σου έχουν επισημάνει κι άλλοι ενώ όλο σχεδόν το φόρουμ δεν μπορεί να βγάλει άκρη μαζί σου. Θυμίζεις τον τύπο από το ανέκδοτο που πήγαινε ανάποδα στο μονόδρομο και έβγαζε παράνομους όλους τους άλλους που οδηγούσαν κανονικά.
Juno έγραψε: 25 Ιουν 2020, 07:19 Εκτός αν λέγοντας "Ο ελληνικός λαός", εννοείς ένα παρακμιακό 5% και το υπόλοιπο 95% είναι κάτι σαν ίνφιντελ ή γκοΐμ φάση για εσάς.
Αυτά τα ποσοστά βγαίνουν κατευθείαν απτην κοιλιά σου, είναι φανταστικά και ανύπαρκτα. Ένα μεγάλο μέρος όσων κινούνται από το κέντρο και προς τα αριστερα αλλά και γενικά όσοι δεν έχουν εικόνισμα τους γεωργαλαδες, έχουν να πουν καλά λόγια τον Άρη και τη δράση του.

Αν νομίζεις ότι όλοι αυτοί αποτελούν το 5%, βρίσκεσαι σε βαθιά μεσάνυχτα.
Επειδή σας το λένε στον Περισσό
Εμένα δεν μου λέει κανείς και τίποτα. Εγώ δεν έχω ανάγκη από ινστρουχτορα, σε αντίθεση με εσένα και τη συνομοταξία σου.
Και εδώ ο απαραίτητος αφορισμός για να καλύψετε τα εγκλήματα σας. Όποιος σας κατηγορεί, είναι ναζί.
Όχι οποιοσδήποτε. Μόνο εκείνοι που στήριξαν ή στηρίζουν ακόμα την εγκληματική συμμορία των χρυσαυγουλων. Όπως εσύ πχ.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Juno έγραψε: 25 Ιουν 2020, 07:30
Αν είχες δίκιο, όταν είχε βγει στους κινηματογράφους η "Ελένη" του Γκατζογιάννη που μεταξύ άλλων έδειχνε και τη βίαιη στρατολόγηση ανηλίκων από τους αντάρτες και πώς αυτοτραυματίζονταν (μέχρι και με κίνδυνο μόνιμης αναπηρίας) για να μην τα αρπάξουν, θα είχατε τραβήξει κάτι μηνύσεις που θα είχαν μείνει στην ιστορία. Χολλυγουντιανή παραγωγή, Τζον Μάλκοβιτς, θα ήταν πολλά τα λεφτά.
Αντί αυτού, βλέπουμε από τότε φωτογραφίες με κάτι παρακμιακούς να κρατούν πανό έξω από τους κινηματογράφους και να εμποδίζουν τον κόσμο να μπει μέσα, εντελώς δημοκρατικά.
Τρικυμία εν κρανιω. Στο ποστ μου που παρέθεσες, έγραφα για την στρατηγική του ΚΚΕ και πως αυτή αντικατοπτριζοταν στο ΕΑΜ/ΕΛΑΣ.

Συσχετισμοί ανάμεσα σε υπαρκτά γεγονότα και έργα μυθοπλασίας είναι απλά αδοκιμοι.

Δεν πείθετε έτσι αγαπητό κουκούδι.
Juno έγραψε: 25 Ιουν 2020, 07:30 Συνέχισε το παραμύθι για τους αντάρτες και ακολουθούν φωτογραφίες. Σε spoiler γιατί δεν τις αντέχουν όλοι.
Βάλε και την "ιστορία" με τον παπά που τον ξεκοιλιασαν οι καλοί συμμορίτες μέσα στην Αγία τράπεζα. Από τα ωραιότερα έργα επιστημονικής φαντασίας των γεωργαλαδων . Υπήρχε και στο αρχείο του μεγάλου Ταϋγέτη.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Yochanan έγραψε: 25 Ιουν 2020, 11:00
Λοξίας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 20:04 Επί πλέον, από όσο έχω παρακολουθήσει στο νέο φόρουμ, σε έχουν στο "ντάμπα ντούμπα" παρά πολλοί και δεν θέλω να σε φορτώσω με άλλα βάσανα.
true dat. Η ευαισθησια σου σε τιμα. Ειναι καλο παιδια κατα βαθος ο σταυμαν αλλα ναι
Να σου πω. Δεν είναι ευαισθησία ακριβώς. Μην το παίξω και μεγαλόψυχος... :lol:
Είναι κάτι σαν "αμάν πια ρε φίλε! ώρα να καταλάβεις ότι δεν είσαι πανεπιστήμονας"...κάπως έτσι.

Θυμάσαι στο παλιό τι λογομαχίες είχαμε για διάφορα αρχαιογλωσσικά ζητήματα, ο Guerino, ο Leporelo, ο Jimmy81, εγώ και κάνα δυο άλλοι;
"Μωρή παλιόγρια" ανέβαζα τον Guerino, "μωρή σκατόγρια" με κατέβαζε... :lol:
Την "πέφταμε" στον Guerino για κάτι που δεν συμφωνούσαμε, μας την έλεγε και εκείνος με τον δικό του τρόπο, και όλα μέλι γάλα.
Κανείς μας δεν το έπαιζε πανεπιστήμονας, προσπαθώντας να επιβάλλει την αποψάρα του ως παγκόσμια διακήρυξη της
αλήθειας".

Αυτό!
Άβαταρ μέλους
Juno

Namrail έγραψε: 25 Ιουν 2020, 12:14
Αν βέβαια είχε συμβεί και σε σας, τώρα θα εσκουζες "ουου βιαστές, εγκληματίες πολέμου".
"Εμείς" (ποιοι εμείς άραγε;) δεν ξεκινήσαμε παγκόσμιο πόλεμο στη βάση θεωριών περί υπανθρώπων και Άριων κλπ.

Οι ναζί το έκαναν και μάλιστα σχεδόν ολόκληρη η χώρα κινητοποιήθηκε και συνέδραμε σε αυτό το σκοπό.
Οι σύμμαχοί σας τον ξεκίνησαν και συνδράμετε μόνον όταν τα σπάσετε με αυτούς. Μέχρι τότε ήταν σύμμαχοί σας.

Αλλά ποιος φυσιολογικός άντρας θα πλησίαζε αντάρτισσα που την είχε περάσει όλη η συμμορία που γλεντούσαν και με κατσίκες;
Τι ανιστόρητες μαλακίες. Οι σχέσεις των δύο φύλων στον ΔΣΕ ήταν ισότιμες και κάθε κρούσμα εμφυλης βίας τιμωρούνταν με θάνατο. Καμία γυναίκα δεν ήταν "πόρνη" και σε αντίθεση με τις γιαγιάδες σας, που έπρεπε να δώσουν προίκα και πολλές φορές τον σύζυγό τους διάλεγαν άλλοι, οι γυναίκες του ΔΣΕ δημιουργούσαν υγιείς σχέσεις στη βάση της αμοιβαίας κατανόησης.

Άλλα τόσα ξέρεις τόσα λες. Φαίνεται δεν έχεις διαβάσει τι συνέβαινε τη δεκαετία του 40 όπου για τον πατέρα σου θα αποτελούσες απλά μια ιδιοκτησία, ένα κορίτσι (υποτιμητικά ) αντί για το παιδί που ονειρευόταν. Σε σύγκριση με την κατάσταση της γυναίκας γενικά στην επικράτεια, η θέση της στον ΔΣΕ ήταν πολλαπλώς αναβαθμισμένη.
Αυτό λέω και εγώ. Ελεύθερες σχέσεις και με όλους. Πρωτοπόρες, όταν όλες οι άλλες ήταν μαντρωμένες μέσα. :102:

Juno έγραψε: 25 Ιουν 2020, 07:19 Πλήρης αποκοπή με το περιβάλλον. :c020:
Πλήρη αποκοπή από το περιβάλλον έχεις εσύ. Την αντικοινωνικοτητα σου έχουν επισημάνει κι άλλοι ενώ όλο σχεδόν το φόρουμ δεν μπορεί να βγάλει άκρη μαζί σου. Θυμίζεις τον τύπο από το ανέκδοτο που πήγαινε ανάποδα στο μονόδρομο και έβγαζε παράνομους όλους τους άλλους που οδηγούσαν κανονικά.
Ενα διαλειμματάκι για λίγη δόση αντχομινεμ και συνεχίζουμε την παράσταση.
Τα άλλα μέλη που λες, είναι κυρίως ομοϊδεάτες σου και δυο-τρεις που έφαγαν μπαν γιατί έβρισαν και αποφάσισαν να ανοίξουν βεντέτα. Κανείς σοβαρός δηλαδή.

Juno έγραψε: 25 Ιουν 2020, 07:19 Εκτός αν λέγοντας "Ο ελληνικός λαός", εννοείς ένα παρακμιακό 5% και το υπόλοιπο 95% είναι κάτι σαν ίνφιντελ ή γκοΐμ φάση για εσάς.
Αυτά τα ποσοστά βγαίνουν κατευθείαν απτην κοιλιά σου, είναι φανταστικά και ανύπαρκτα. Ένα μεγάλο μέρος όσων κινούνται από το κέντρο και προς τα αριστερα αλλά και γενικά όσοι δεν έχουν εικόνισμα τους γεωργαλαδες, έχουν να πουν καλά λόγια τον Άρη και τη δράση του.

Αν νομίζεις ότι όλοι αυτοί αποτελούν το 5%, βρίσκεσαι σε βαθιά μεσάνυχτα.
Πόσο πήρατε στις εκλογές; 20%;
Αν πήρατε πάνω από 5%, με συγχωρείς, έκανα λάθος.

Επειδή σας το λένε στον Περισσό
Εμένα δεν μου λέει κανείς και τίποτα. Εγώ δεν έχω ανάγκη από ινστρουχτορα, σε αντίθεση με εσένα και τη συνομοταξία σου.
Ψάχνω το λήμμα γιατί δεν το γνωρίζω και μου βγάζει: λατινική προέλευση, ο καθοδηγητής του κομμουνιστικού κόμματος. :smt005:

Όχι οποιοσδήποτε. Μόνο εκείνοι που στήριξαν ή στηρίζουν ακόμα την εγκληματική συμμορία των χρυσαυγουλων. Όπως εσύ πχ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Juno

Namrail έγραψε: 25 Ιουν 2020, 12:20
Juno έγραψε: 25 Ιουν 2020, 07:30
Τρικυμία εν κρανιω. Στο ποστ μου που παρέθεσες, έγραφα για την στρατηγική του ΚΚΕ και πως αυτή αντικατοπτριζοταν στο ΕΑΜ/ΕΛΑΣ.
Α, δεν απαντάς μεταξύ άλλων και στο "επειδή στρατολογούσε κόσμο διά της βίας" ; Εγώ σε αυτό εστίασα. Γράψε λάθος. Χαίρομαι που δεν το αμφισβητείς, είσαι σε καλό δρόμο. :c020:

Namrail έγραψε: 25 Ιουν 2020, 12:20 Συσχετισμοί ανάμεσα σε υπαρκτά γεγονότα και έργα μυθοπλασίας είναι απλά αδοκιμοι.
Είπα και γω. :roll:
Εκτός από αδόκιμοι, σηκώνουν και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ειδικά όταν αφορούν trafficking ανηλίκων ΠΡΕΠΕΙ να αντιδράσει ο κατηγορούμενος.
Αν πάλι είναι τόσο χοντρόπετσος, δεν κάνει τίποτα.
Να μην σέρνει την άλλη πλευρά στα δικαστήρια, αλλά να στήνεται έξω από τους κινηματογράφους με τραμπούκικες διαθέσεις, δείχνει ότι τον ενοχλεί, αλλά δεν τον συμφέρει το δικαστήριο.

Namrail έγραψε: 25 Ιουν 2020, 12:20
Juno έγραψε: 25 Ιουν 2020, 07:30 Συνέχισε το παραμύθι για τους αντάρτες και ακολουθούν φωτογραφίες. Σε spoiler γιατί δεν τις αντέχουν όλοι.
Βάλε και την "ιστορία" με τον παπά που τον ξεκοιλιασαν οι καλοί συμμορίτες μέσα στην Αγία τράπεζα. Από τα ωραιότερα έργα επιστημονικής φαντασίας των γεωργαλαδων . Υπήρχε και στο αρχείο του μεγάλου Ταϋγέτη.
Βεβαίως όταν επιστρέψω σπίτι.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Juno έγραψε: 25 Ιουν 2020, 15:07 Βεβαίως όταν επιστρέψω σπίτι.
Θες να πεις ότι σε πληρώνουμε οι φορολογούμενοι για να τσακώνεσαι απο χτες με τον namrail για τον Μελιγαλά; :-?
Άβαταρ μέλους
Juno

Σενέκας έγραψε: 25 Ιουν 2020, 15:21
Θες να πεις ότι σε πληρώνουμε οι φορολογούμενοι για να τσακώνεσαι απο χτες με τον namrail για τον Μελιγαλά; :-?
Θελω να πω ότι έχω αναρρωτική μετά από χειρουργείο και ήρθαν οι δικοί μου και με πήραν σπίτι τους.
Την Δευτέρα θα απαντήσω. Μπορεί και Κυριακή βράδυ.
Δεν βλέπεις που γράφω κυρίως πρωί αυτές τις μέρες; Το κάνω συχνά;
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Juno έγραψε: 25 Ιουν 2020, 15:25
Σενέκας έγραψε: 25 Ιουν 2020, 15:21
Θελω να πω ότι έχω αναρρωτική μετά από χειρουργείο και ήρθαν οι δικοί μου και με πήραν σπίτι τους.
Την Δευτέρα θα απαντήσω. Μπορεί και Κυριακή βράδυ.
Δεν βλέπεις που γράφω κυρίως πρωί αυτές τις μέρες; Το κάνω συχνά;
που να ξέρω, δεν στοκάρω γενικά τους χρήστες για να ξέρω τις ώρες που μπαίνουν :102:

παρδον τότε :oops:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

τον παγκοσμιο τον ξεκινησατε μαζι, συναιτερακια. δεν ειχατε ευτες τις θεωριες ειναι αληθεια, αλλα στηριξατε εμπρακτα αυτους που τις ειχαν. ουτε υπηρξε στιγμη που τους ειπατε "φτανει" και γυρισατε να τους αντιμετωπισετε. αυτοι αποφασισαν να τα σπασετε και σας επιτεθηκαν. αν δεν το εκαναν μπορει ακομη να εισασταν αγκαλιτσα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Παιδιά, να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας που είναι ο Γράμμος...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”