!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:12 Η εγκληματική φύση των κομμουνιστών τους κάνει να υπερηφανεύονται για εγκληματίες όπως παιδεραστές, βιαστές και δολοφόνους μικρών παιδιών, όμως η Ελλάδα δεν είναι ούτε Σοβιετία ούτε Βερολίνο. Εδώ τα κομμούνια που βιάζουν και δολοφονούν παιδάκια καταλήγουν να γίνουν λίπασμα στο Γράμμο.
Έχω διαβάσει για εγκλήματα κομμουνιστών, ειδεχθή ή μη. Όχι βέβαια όπως τα χρεώνετε εσείς.

Πάντως για να το πάμε αλλιώς, παμπολλοι κομμουνιστές ηγέτες έρεπαν μόνο στην ετεροφυλοφιλία και μάλιστα σε μεγάλη κλίμακα, μερικοί μάλιστα αντιμετώπισαν αυστηρά τους ομοφυλόφιλους.
Ουδείς όμως ήταν πισωγλέντης ή κολομπαράς για να χρησιμοποιήσω την ορολογία του συρμού.
Τουναντίον για το συνάφι σου και ευρύτερα τον ακροδεξιό εσμό, πολλά έχουν ακουστεί για ομοφυλοφιλία, βλέπε Ερνστ Ρεμ.
Στο χώρο της δεξιάς έστω και κουτσομπολίστικα ετίθετο το ζήτημα για διάφορους ηγέτες.

Και εδώ ίσως πρέπει να ειπωθεί και το εξής:
Το μουστάκι είναι ο φερετζές του κίναιδου λέει μία παροιμία.
Έτσι και καλά, παρουσιαζόμενος ως λεβέντης, κρύβεις την σεξουαλική σου προτίμηση.
Αν το επεκτείνουμε, όποιος φωνάζει και κατηγορεί τους άλλους περί ομοφυλοφιλίας κλπ, συνήθως το κάνει για να κρύψει τις δικές του πομπές.
Oι φωνασκίες οδηγούν και σε τέτοιους συνειρμούς.

Ολα τα παραπάνω συμπυκνώνονται σε ένα ωραίο αφηγηματικό άσμα του Κώστα Χατζή σε στίχους του Δήμου Βαλσάμη

"Τη μέρα τονε φτύνουνε,
τον λένε παλιοτραβεστί,
τις νύχτες τονε γδύνουνε
και του τρυγούν την ηδονή
."
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Γιάννης

Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 18:52
Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:58 Οπότε πάλι καλά που συγκρατήθηκε ο ενήλικας και δεν το έσφαξε το παιδάκι. Τέτοια προσβολή δεν την αφήνεις να πέσει κάτω.
Γιάννης έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:25 Από την άλλη πάλι, αυτή η πρεμούρα σας να υπερασπιστείτε έναν μεσήλικα που άσκησε βία σε ένα 12χρονο λέει περισσότερα για εσάς σαν άτομα παρά για οτιδήποτε άλλο.
Ρε μαλάκες κομμουνιστές εμάς βρήκατε να πουλήσετε τρέλα; :smt005:

Εικόνα
Πφφ... Μια ζωή οι ίδιες μούφες.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 18:43 2.) Σάλτα πηδήξου μωρή αριστεριόλα που θα μου πεις και να σκάσω κιόλας. :smt005:
Όχι μόνο θα σου πω, αλλά θα σκάσεις κιόλας, και θα πεις κι ένα τραγούδι.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Σενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:52 δεν υπάρχει κανένας συντονιστής να μαζέψει το ψωρόγατο τέλος πάντων;
Ούγκανο μαζέψου.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 23:28
Σενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:52 δεν υπάρχει κανένας συντονιστής να μαζέψει το ψωρόγατο τέλος πάντων;
Ούγκανο μαζέψου.
πάρε φόρα και κλάσε μου τ'αρχίδια, καθυστερημένο
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Σενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 23:30 πάρε φόρα και κλάσε μου τ'αρχίδια, καθυστερημένο
Αφηνίασε το ούγκανο. :smt005:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 21:07
stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:44
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:21

επαναλαμβάνω: ίδια πράξη, ίδια κίνητρα, διαφορετική αντιμετώπιση
πχ ένας αφροαμερικάνος λέει μισώ τους λευκούς και βγαίνει έξω και σκοτώνει τον πρώτο τυχαίο λευκό που βρίσκει
βάσει των αντιλήψεών σου, δεν είναι ρατσιστική επίθεση
καταλαβαίνεις ότι δεν είναι λογικό, έτσι;
Δεν είναι ίδια τα κίνητρα. Το κίνητρο δεν βρίσκεται στο γεγονός ότι είναι μαύρος ή είναι λευκός αντίστοιχα. Το κίνητρο βρίσκεται στο γεγονός ότι "είμαι σε θέση ισχύος επειδή ανήκω στην κυρίαρχη κοινωνική ομάδα".
ρε σταβ δεν καταλαβαίνεις ότι το σκεπτικό αυτό καταλύει κάθε λογική έννοια;
δεν υπάρχει αόριστα "κυρίαρχη κοινωνική ομάδα", υπάρχουν άνθρωποι που ανήκουν σε κατηγορίες
Κάποιες κατηγορίες είναι επιβεβλημένες, κυρίαρχες μέσα στις κοινωνίες που ζούμε και κάποιες όχι.
ο Χ λευκός που είναι άστεγος και ζει κάτω από γέφυρα βρίσκεται σε θέση ισχύος απέναντι στον Ψ μάυρο που έχει δουλειά και μόρφωση και συνεπώς καλύτερη κοινωνική θέση; γιατί; επειδή έχει λευκό χρώμα δέρματος; σοβαρά;
Κανείς δεν θα ασχοληθεί ρατσιστικά με τον Χ λευκό που ζει στο πεζοδρόμιο. Θα ασχοληθεί όμως με τον Ψ μαύρο που μπορεί να έχει τα πάντα.
Έτσι λειτουργεί ο ρατσισμός.
και απάντησε στο ερώτημά μου σε παρακαλώ, ο θεωρητικός μαύρος στο παράδειγμα που έθεσα προέβη σε ρατσιστική επίθεση μίσους ναι ή όχι;
Όχι. Διότι, το χαρακτηριστικό το οποίο υποτίθεται ότι προωθεί δεν είναι κυρίαρχο στην κοινωνία. Αντίθετα, ο μαύρος αυτός πιθανότατα ζει σε καθεστώς ρατσισμού όλη του τη ζωή δεδομένου ότι προσπαθεί να επιτύχει σε μία "εχθρική" προς αυτόν κοινωνία.

Το να προσπαθείς να βρεις ρατσισμό από τον αδύναμο προς τον ισχυρό είναι σα να προσπαθείς να βρεις bullying από εσένα προς τον Μάικ Τάισον.
Άβαταρ μέλους
Apergos8

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Apergos8 »

Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 23:36
Αρχέλαος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 23:03 Πάντως για να το πάμε αλλιώς, παμπολλοι κομμουνιστές ηγέτες έρεπαν μόνο στην ετεροφυλοφιλία και μάλιστα σε μεγάλη κλίμακα, μερικοί μάλιστα αντιμετώπισαν αυστηρά τους ομοφυλόφιλους.
Ουδείς όμως ήταν πισωγλέντης ή κολομπαράς για να χρησιμοποιήσω την ορολογία του συρμού.
Θα τρίζουν οι ζαρτιέρες του Βελουχιώτη με αυτά που γράφεις.
Κάτι πρέπει να σου έκαναν οι κομμουνιστές συγγενείς σου(παππούδες,γονείς,θείοι κτλ) για να έχεις τέτοιο μένος για τους κομμουνιστές.Ο Βελουχιώτης δεν ήταν εθνομηδενιστής πάντως σαν τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Apergos8 έγραψε: 23 Ιουν 2020, 23:44 Κάτι πρέπει να σου έκαναν οι κομμουνιστές συγγενείς σου(παππούδες,γονείς,θείοι κτλ) για να έχεις τέτοιο μένος για τους κομμουνιστές.Ο Βελουχιώτης δεν ήταν εθνομηδενιστής πάντως σαν τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Βελουχιώτης ήταν ένας εθνοπροδότης που έλεγε ότι η Ελλάδα είναι μόνο μέχρι τη Λαμία. Μένος έχω με τους εθνοπροδότες γενικά.
Άβαταρ μέλους
Apergos8

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Apergos8 »

Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 23:46
Apergos8 έγραψε: 23 Ιουν 2020, 23:44 Κάτι πρέπει να σου έκαναν οι κομμουνιστές συγγενείς σου(παππούδες,γονείς,θείοι κτλ) για να έχεις τέτοιο μένος για τους κομμουνιστές.Ο Βελουχιώτης δεν ήταν εθνομηδενιστής πάντως σαν τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Βελουχιώτης ήταν ένας εθνοπροδότης που έλεγε ότι η Ελλάδα είναι μόνο μέχρι τη Λαμία. Μένος έχω με τους εθνοπροδότες γενικά.
Με τους κομμουνιστές έχεις περισσότερο μένος όμως.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:57 Το ΕΑΜ ΕΛΑΣ ρε κατσαπλια, αριθμούσε εκατοντάδες χιλιάδες μέλη
Μόνο και μόνο επειδή παρουσιαζόταν ως εθνικιστικό κι επειδή στρατολογούσε κόσμο διά της βίας.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:57
Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:01

φυσικα, λες παραμυθια. κοινοι εγλκηματιες ηταν του ελας, και τον ηπιανε παντου, οχι μονο στο γραμμο, τον ηπιανε και απο τους χωροφυλακους, οταν ειχαν οι ελασιτες την αριθμητικη υπεροχη.
Το ΕΑΜ ΕΛΑΣ ρε κατσαπλια, αριθμούσε εκατοντάδες χιλιάδες μέλη, ήταν το μεγαλύτερο Κίνημα που γνώρισε ποτέ αυτή η μπανανία από ιδρύσεως της.

Άλλα τόσα ξέρεις τόσα λες.

Στο Γράμμο δεν υπήρχε ΕΛΑΣ, υπήρχε ο ΔΣΕ. Ξύπνα.
οφου, νταξ, εχεις δικιο, εγραψα λαθος.

αλλα οτι τον ηπιατε παντου, τον ηπιατε. κρυο. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιουν 2020, 22:41 Πως φτάσαμε από ένα μαλάκισμενο που τις έφαγε επειδή το έπαιξε μάγκας, και μετά ως χεσμενη κοτουλα φώναξε τον ουγκανο μπαμπά του να καθαρίσει, στο ΕΑΜ, ούτε ξέρω, ούτε θελω να μάθω.
μια φορα κι εναν καιρο, τις επικες εποχες, ολα τα νηματα κατεληγαν στο γραμμο. ολα. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”