ηθελες και να σου βγαλω συμπερασμα για το τι υποστηριζεις ...?Highlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:59Όχι, να καταργήσουμε απλά τα έθνη.Antares έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:57Μπα δεν το ήξερα. Το έθνος δεν έχει ανθρώπινες ζωές; Τι σκατά έχει; Να καθίσουμε να μας σκοτώσουν εφόσον ανήκουμε σε έθνος. Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.Highlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 15:44 Κάθε άνθρωπος ξέρει ότι οι ανθρώπινες ζωές είναι πάνω από τα έθνη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν θέλεις να δείς ποιός έχει τα προνόμια, δες εναντίον ποιού απαγορεύεται η κριτική.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν θέλεις να δείς ποιός έχει τα προνόμια, δες εναντίον ποιού απαγορεύεται η κριτική.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Re: Αν θέλεις να δείς ποιός έχει τα προνόμια, δες εναντίον ποιού απαγορεύεται η κριτική.
Είσαι συριζαίος.Highlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:53Δεν το παίζω ανένταχτος καλό μου, σου είπα ότι είμαι δημοκρατικός σοσιαλιστής.nostromos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:52παραμυθια πουλας ... το παιζεις ανενταχτος για να μην εχεις αντικειμενο να σε κριτικαρουνε οι αλλοι ... η ατζεντα σου και οι αναρτησεις σου ειναι ακροαριστερες ... ξεκαθαραHighlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:42
Δεν είμαι καν κομμουνιστής, αλλά υπέρ του δημοκρατικού σοσιαλισμού.
Και φυσικά ούτε κομμουνιστής=σταλινικός.
Ούτε αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις;![]()
Κομματικός
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αυτό είναι το δηλητήριο του κομμουνισμού και της ταξικής του συνήδεισης.Ευτυχώς οι πατριώτες συνέτριψαν τους συμμορίτες το 1949.Δυστυχώς για εμάς έγιναν μισές δουλειές τότε.Highlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:59Όχι, να καταργήσουμε απλά τα έθνη.Antares έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:57Μπα δεν το ήξερα. Το έθνος δεν έχει ανθρώπινες ζωές; Τι σκατά έχει; Να καθίσουμε να μας σκοτώσουν εφόσον ανήκουμε σε έθνος. Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.Highlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 15:44 Κάθε άνθρωπος ξέρει ότι οι ανθρώπινες ζωές είναι πάνω από τα έθνη.
- Highlander
Λες άσχετα πράγματα.Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:01Ο κομμουνισμός έχει πολλά πρόσωπα(Σταλινισμός,μπολσεβικισμός,Μάης68 κτλ) αλλά κοινή ιδεολογία.Έχω συγγενείς μου που είναι κομμουνιστές(οι περισσότεροι εξ αυτών ΚΚΕ και κάποιοι λίγοι ΣΥΡΙΖΑ) ο νονός μου μάλιστα είναι σημαντικό στέλεχος στην τοπική οργάνωση του ΚΚΕ.Μην μου κάνεις μάθημα λοιπόν τι είναι ο κομμουνισμός.Έχω μελετήσει αναλυτικά κομμουνιστική ιστορία και ιδεολογία και ξέρω πολύ καλά τι δηλητήριο είναι.Highlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:58Η διάσπαση έγινε επειδή εκπροσωπούσε το ρεύμα του σοσιαλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο, του μάη του 68 και της άνοιξης της Πράγας.Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:56
Η διάσπαση δεν έγινε επειδή διαφωνούσε με τον κομμουνισμό ή με την ΕΣΣΔ.
Με ένα νόμο και ένα άρθρο να έρθει μετά κανένα ζώον που δεν θέλει να καταργηθεί το δικό του έθνος και η δική του θρησκεία ή "πολιτισμός" αλλά των άλλων και να μου κάνει την ζωή κόλαση. Λίγο ανέφικτο.
Υπάρχουν εξάλλου υπερεθνικά κράτη. Η ευρωπαική ένωση εξελίσσεται προς υπερεθνικό κράτος (αν δεν γίνει μουσουλμανικό εν τω μεταξύ) επίσης.
έλα ρε, μάτι βγάζει
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Highlander
Η κατάργηση των εθνών θα έπρεπε να είναι το ζητούμενο για κάθε νοήμονα άνθρωπο.Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:03Αυτό είναι το δηλητήριο του κομμουνισμού και της ταξικής του συνήδεισης.Ευτυχώς οι πατριώτες συνέτριψαν τους συμμορίτες το 1949.Δυστυχώς για εμάς έγιναν μισές δουλειές τότε.Highlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:59Όχι, να καταργήσουμε απλά τα έθνη.Antares έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:57
Μπα δεν το ήξερα. Το έθνος δεν έχει ανθρώπινες ζωές; Τι σκατά έχει; Να καθίσουμε να μας σκοτώσουν εφόσον ανήκουμε σε έθνος. Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.
Το μόνο δηλητήριο είναι αυτό του εθνικισμού που θέλει να διαχωρίζονται οι άνθρωποι σε πλαστές ομάδες και να διατηρούνται τα τεχνητά σύνορα που χωρίζουν την ανθρωπότητα και δεν επιτρέπουν την ευημερία της.
Δεν λέω καθόλου άσχετα.Ο Μάης του 68,η Πράγα,ο Μπολσεβικισμός,ο Μαρξισμός,ο Σταλινισμός,ο Μαοισμός κτλ είναι όλα πρόσωπα της ίδιας ιδεολογίας(κομμουνισμός)Highlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:04Λες άσχετα πράγματα.Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:01Ο κομμουνισμός έχει πολλά πρόσωπα(Σταλινισμός,μπολσεβικισμός,Μάης68 κτλ) αλλά κοινή ιδεολογία.Έχω συγγενείς μου που είναι κομμουνιστές(οι περισσότεροι εξ αυτών ΚΚΕ και κάποιοι λίγοι ΣΥΡΙΖΑ) ο νονός μου μάλιστα είναι σημαντικό στέλεχος στην τοπική οργάνωση του ΚΚΕ.Μην μου κάνεις μάθημα λοιπόν τι είναι ο κομμουνισμός.Έχω μελετήσει αναλυτικά κομμουνιστική ιστορία και ιδεολογία και ξέρω πολύ καλά τι δηλητήριο είναι.Highlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:58
Η διάσπαση έγινε επειδή εκπροσωπούσε το ρεύμα του σοσιαλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο, του μάη του 68 και της άνοιξης της Πράγας.
- Highlander
Ναι, εγώ έχω δηλώσει αντιεθνικιστής και δημοκρατικός σοσιαλιστής. Τι διαφορετικό ισχύει;nostromos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:01ηθελες και να σου βγαλω συμπερασμα για το τι υποστηριζεις ...?Highlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:59Όχι, να καταργήσουμε απλά τα έθνη.Antares έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:57
Μπα δεν το ήξερα. Το έθνος δεν έχει ανθρώπινες ζωές; Τι σκατά έχει; Να καθίσουμε να μας σκοτώσουν εφόσον ανήκουμε σε έθνος. Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 24 Ιουν 2020, 17:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι ότι το σπάει το γκεόμετρο ο συγκεκριμένος, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο διαχυτικός. Δεν περίμενα να μου την πέσει κιόλας. Δε μου έχει ξανασυμβεί τέτοιο γκέι πέσιμο
- Highlander
Δεν είναι κακή αρχή υπερεθνικό ευρωπαϊκό κράτος.Antares έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:04Με ένα νόμο και ένα άρθρο να έρθει μετά κανένα ζώον που δεν θέλει να καταργηθεί το δικό του έθνος και η δική του θρησκεία ή "πολιτισμός" αλλά των άλλων και να μου κάνει την ζωή κόλαση. Λίγο ανέφικτο.
Υπάρχουν εξάλλου υπερεθνικά κράτη. Η ευρωπαική ένωση εξελίσσεται προς υπερεθνικό κράτος (αν δεν γίνει μουσουλμανικό εν τω μεταξύ) επίσης.
- Highlander
Δε νομίζω. Ο κομμουνισμός είναι πολύ συγκεκριμένη ιδεολογία. Δε νομίζω ότι μία κοινωνία με ιδιοκτησία μπορεί να χαρακτηριστεί κομμουνιστική.Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:05Δεν λέω καθόλου άσχετα.Ο Μάης του 68,η Πράγα,ο Μπολσεβικισμός,ο Μαρξισμός,ο Σταλινισμός,ο Μαοισμός κτλ είναι όλα πρόσωπα της ίδιας ιδεολογίας(κομμουνισμός)Highlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:04Λες άσχετα πράγματα.Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:01
Ο κομμουνισμός έχει πολλά πρόσωπα(Σταλινισμός,μπολσεβικισμός,Μάης68 κτλ) αλλά κοινή ιδεολογία.Έχω συγγενείς μου που είναι κομμουνιστές(οι περισσότεροι εξ αυτών ΚΚΕ και κάποιοι λίγοι ΣΥΡΙΖΑ) ο νονός μου μάλιστα είναι σημαντικό στέλεχος στην τοπική οργάνωση του ΚΚΕ.Μην μου κάνεις μάθημα λοιπόν τι είναι ο κομμουνισμός.Έχω μελετήσει αναλυτικά κομμουνιστική ιστορία και ιδεολογία και ξέρω πολύ καλά τι δηλητήριο είναι.
δημοκρατικος δεν μπορει να εισαι γιατι αυτο προυποθετει υπαρξη τουλαχιστον κρατους ... οποτε μονο αντιεθνικιστης σοσιαλιστης εισαι ... με ολιγη απο αναρχοαυτονομια στα νιατια σου και χωρις ρισκο βεβαιαHighlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:06Ναι, εγώ έχω δηλώσει αντιεθνικιστής και δημοκρατικός σοσιαλιστής. Τι διαφορετικό ισχύει;nostromos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:01ηθελες και να σου βγαλω συμπερασμα για το τι υποστηριζεις ...?![]()
![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Αυτή είναι η απόδειξη ότι ο κομμουνισμός καταστρέφει τον εγκέφαλο και εδώ φαίνεται για ποιόν λόγο είναι σχεδόν αδύνατον να γλυτώσεις απο το δηλητήριο του.Ευτυχώς δεν έγινα κι εγώ έτσι.Highlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:05Η κατάργηση των εθνών θα έπρεπε να είναι το ζητούμενο για κάθε νοήμονα άνθρωπο.Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:03Αυτό είναι το δηλητήριο του κομμουνισμού και της ταξικής του συνήδεισης.Ευτυχώς οι πατριώτες συνέτριψαν τους συμμορίτες το 1949.Δυστυχώς για εμάς έγιναν μισές δουλειές τότε.
Το μόνο δηλητήριο είναι αυτό του εθνικισμού που θέλει να διαχωρίζονται οι άνθρωποι σε πλαστές ομάδες και να διατηρούνται τα τεχνητά σύνορα που χωρίζουν την ανθρωπότητα και δεν επιτρέπουν την ευημερία της.
- Highlander
Γιατί, είπα να μην υπάρχει κράτος;nostromos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:09δημοκρατικος δεν μπορει να εισαι γιατι αυτο προυποθετει υπαρξη τουλαχιστον κρατους ... οποτε μονο αντιεθνικιστης σοσιαλιστης εισαι ... με ολιγη απο αναρχοαυτονομια στα νιατια σου και χωρις ρισκο βεβαιαHighlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:06Ναι, εγώ έχω δηλώσει αντιεθνικιστής και δημοκρατικός σοσιαλιστής. Τι διαφορετικό ισχύει;nostromos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:01
ηθελες και να σου βγαλω συμπερασμα για το τι υποστηριζεις ...?![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-