παραμυθια πουλας ... το παιζεις ανενταχτος για να μην εχεις αντικειμενο να σε κριτικαρουνε οι αλλοι ... η ατζεντα σου και οι αναρτησεις σου ειναι ακροαριστερες ... ξεκαθαραHighlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:42Δεν είμαι καν κομμουνιστής, αλλά υπέρ του δημοκρατικού σοσιαλισμού.nostromos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:39καλο μου να πεις το γιοκα σου ...
κομουνιστης εισαι οπως και ο Σταλιν ... τους επιμερους διαχωρισμους να τους εχετε για παρτη σας
Και φυσικά ούτε κομμουνιστής=σταλινικός.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν θέλεις να δείς ποιός έχει τα προνόμια, δες εναντίον ποιού απαγορεύεται η κριτική.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν θέλεις να δείς ποιός έχει τα προνόμια, δες εναντίον ποιού απαγορεύεται η κριτική.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Re: Αν θέλεις να δείς ποιός έχει τα προνόμια, δες εναντίον ποιού απαγορεύεται η κριτική.
Ο Φριζής πρόσφατα άνοιξε ξανά τα σχόλια για τα βίντεο του στο youtube(πιο πριν τα είχε ανοιχτά μόνο για τα ποστ που έκανε στο Facebook).Αν και σε μερικά σημεία συμφωνώ μαζί του σε ορισμένα θέματα θεωρώ πως ο Ζαν Κοέν έχει περισσότερο δίκιο απο τον Φριζή.Kauldron έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:49Aααα, ωραία. Τώρα κάνουμε κάτι. Αν όμως εγώ την χρησιμοποιώ οχι για να κριτικάρω τους Εβραίους, αλλά κάποιους άλλους, είναι οκ?Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:41Φυσικά και είναι ναζιστική η φράση του νεοναζι παιδεραστή κολδρων, γιατί προφανώς "αυτοί που έχουν τα προνόμια" και δεν μπορείς να κριτικάρεις, είναι σαφέστατα οι Εβραίοι. Αυτό είναι το νόημα της φράσης του νεοναζί παιδεραστή που κάνεις quote.Kauldron έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:37
Άσε τις αντχομινιές.
Για τον παιδεραστή θα προτιμούσα ισόβια, ή και θανατική ποινή, αν ισχύει εκεί, και οχι το ελάχιστο που έκατσε φυλακή. Συμφωνείς ή διαφωνείς?
Σε ρωτάω εγώ, ξανά, γιατί υπεκφεύγεις συστηματικά,
Να σου το κάνω και πολλαπλών επιλογών:
Ναί, είναι ναζιστικό.
Οχι, δεν είναι ναζιστικό.
οπότε,ναι, σαφέστατα είναι ναζιστική, και εσύ απ'ότι φαίνεται την αποδέχεσαι και την υπερασπίζεσαι σθεναρά
Εγώ δεν είμαι κατά των Εβραίων. Είναι ευρέως γνωστό αυτό. Άλλωστε συμφωνώ με τον Φριζή εδώ:
![]()
Ούτε είμαι κατά των γκέη. Κατά των παιδόφιλων είμαι, και κατά εκείνων που βρίζουν την Ελλάδα. Και για να σε προλάβω, αν κάποιος είναι υπέρ της Ελλάδας αλλά είναι παιδόφιλος, ΙΣΟΒΙΑ και σ' αυτόν (ή θανατική ποινή, ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ευνουχισμό). Συμφωνείς?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos την 24 Ιουν 2020, 16:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Highlander
Δεν το παίζω ανένταχτος καλό μου, σου είπα ότι είμαι δημοκρατικός σοσιαλιστής.nostromos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:52παραμυθια πουλας ... το παιζεις ανενταχτος για να μην εχεις αντικειμενο να σε κριτικαρουνε οι αλλοι ... η ατζεντα σου και οι αναρτησεις σου ειναι ακροαριστερες ... ξεκαθαραHighlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:42Δεν είμαι καν κομμουνιστής, αλλά υπέρ του δημοκρατικού σοσιαλισμού.nostromos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:39
καλο μου να πεις το γιοκα σου ...
κομουνιστης εισαι οπως και ο Σταλιν ... τους επιμερους διαχωρισμους να τους εχετε για παρτη σας
Ούτε αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 24 Ιουν 2020, 16:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To να υπερασπίζεσαι μια φράση δε σημαίνει να υπερασπίζεσαι το άτομο που το είπε. Βλέπω οτι αναγνωρίζεις εμμέσως οτι ούτε ναζιστική είναι η φράση, και μη έχοντας επιχειρήματα το παίζεις τρελίτσα και αρχίζεις τις αντχομινιές. Δεν πειράζει, ξεβρακώθηκες. Έχεις πολύ ωραίο κώλο.Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:51Συνεχίζεις λοιπόν να υπερασπίζεσαι τη φράση, και άρα έμμεσα, τον παιδόφιλο νεοναζί. Οκ Kauldron, ευχαριστώKauldron έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:49Aααα, ωραία. Τώρα κάνουμε κάτι. Αν όμως εγώ την χρησιμοποιώ οχι για να κριτικάρω τους Εβραίους, αλλά κάποιους άλλους, είναι οκ?Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:41
Φυσικά και είναι ναζιστική η φράση του νεοναζι παιδεραστή κολδρων, γιατί προφανώς "αυτοί που έχουν τα προνόμια" και δεν μπορείς να κριτικάρεις, είναι σαφέστατα οι Εβραίοι. Αυτό είναι το νόημα της φράσης του νεοναζί παιδεραστή που κάνεις quote.
οπότε,ναι, σαφέστατα είναι ναζιστική, και εσύ απ'ότι φαίνεται την αποδέχεσαι και την υπερασπίζεσαι σθεναρά
Εγώ δεν είμαι κατά των Εβραίων. Είναι ευρέως γνωστό αυτό. Άλλωστε συμφωνώ με τον Φριζή εδώ:
![]()
Ούτε είμαι κατά των γκέη. Κατά των παιδόφιλων είμαι, και κατά εκείνων που βρίζουν την Ελλάδα. Και για να σε προλάβω, αν κάποιος είναι υπέρ της Ελλάδας αλλά είναι παιδόφιλος, ΙΣΟΒΙΑ και σ' αυτόν (ή θανατική ποινή, ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ευνουχισμό). Συμφωνείς?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Η ιδεολογική μήτρα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κομμουνισμός.Μην ξεχνάς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πριν γίνει ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνασπισμός,πιο πριν ήταν ΚΚΕ εσωτερικού και πιο πριν ΚΚΕ.Απλά πράγματα.nostromos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:52παραμυθια πουλας ... το παιζεις ανενταχτος για να μην εχεις αντικειμενο να σε κριτικαρουνε οι αλλοι ... η ατζεντα σου και οι αναρτησεις σου ειναι ακροαριστερες ... ξεκαθαραHighlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:42Δεν είμαι καν κομμουνιστής, αλλά υπέρ του δημοκρατικού σοσιαλισμού.nostromos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:39
καλο μου να πεις το γιοκα σου ...
- Highlander
Ναι το ΚΚΕ εσ διασπάστηκε επειδή διαφωνούσε με τη Σοβιετική Ένωση και τον αυταρχικό συντηρητικό κομμουνισμό.Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:54Η ιδεολογική μήτρα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κομμουνισμός.Μην ξεχνάς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πριν γίνει ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνασπισμός,πιο πριν ήταν ΚΚΕ εσωτερικού και πιο πριν ΚΚΕ.Απλά πράγματα.nostromos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:52παραμυθια πουλας ... το παιζεις ανενταχτος για να μην εχεις αντικειμενο να σε κριτικαρουνε οι αλλοι ... η ατζεντα σου και οι αναρτησεις σου ειναι ακροαριστερες ... ξεκαθαραHighlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:42
Δεν είμαι καν κομμουνιστής, αλλά υπέρ του δημοκρατικού σοσιαλισμού.
οχι καλο μου δεν μπορω ... μπορω ομως να συμπερανω πολλα απο τα οσα υποστηριζεις ... ειναι ξεκαθαρο σου ειπαHighlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:53Δεν το παίζω ανένταχτος καλό μου, σου είπα ότι είμαι δημοκρατικός σοσιαλιστής.nostromos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:52παραμυθια πουλας ... το παιζεις ανενταχτος για να μην εχεις αντικειμενο να σε κριτικαρουνε οι αλλοι ... η ατζεντα σου και οι αναρτησεις σου ειναι ακροαριστερες ... ξεκαθαραHighlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:42
Ούτε αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις;![]()
Η διάσπαση δεν έγινε επειδή διαφωνούσε με τον κομμουνισμό ή με την ΕΣΣΔ.Highlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:54Ναι το ΚΚΕ εσ διασπάστηκε επειδή διαφωνούσε με τη Σοβιετική Ένωση και τον αυταρχικό συντηρητικό κομμουνισμό.Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:54Η ιδεολογική μήτρα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κομμουνισμός.Μην ξεχνάς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πριν γίνει ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνασπισμός,πιο πριν ήταν ΚΚΕ εσωτερικού και πιο πριν ΚΚΕ.Απλά πράγματα.nostromos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:52
παραμυθια πουλας ... το παιζεις ανενταχτος για να μην εχεις αντικειμενο να σε κριτικαρουνε οι αλλοι ... η ατζεντα σου και οι αναρτησεις σου ειναι ακροαριστερες ... ξεκαθαρα
- Highlander
Τι μπορείς να συμπεράνεις δηλαδή;nostromos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:55οχι καλο μου δεν μπορω ... μπορω ομως να συμπερανω πολλα απο τα οσα υποστηριζεις ... ειναι ξεκαθαρο σου ειπαHighlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:53Δεν το παίζω ανένταχτος καλό μου, σου είπα ότι είμαι δημοκρατικός σοσιαλιστής.nostromos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:52
παραμυθια πουλας ... το παιζεις ανενταχτος για να μην εχεις αντικειμενο να σε κριτικαρουνε οι αλλοι ... η ατζεντα σου και οι αναρτησεις σου ειναι ακροαριστερες ... ξεκαθαρα
Ούτε αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις;![]()
Μπα δεν το ήξερα. Το έθνος δεν έχει ανθρώπινες ζωές; Τι σκατά έχει; Να καθίσουμε να μας σκοτώσουν εφόσον ανήκουμε σε έθνος. Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.Highlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 15:44 Κάθε άνθρωπος ξέρει ότι οι ανθρώπινες ζωές είναι πάνω από τα έθνη.
- Highlander
Η διάσπαση έγινε επειδή εκπροσωπούσε το ρεύμα του σοσιαλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο, του μάη του 68 και της άνοιξης της Πράγας και της διαφωνίας με την ΕΣΣΔ.Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:56Η διάσπαση δεν έγινε επειδή διαφωνούσε με τον κομμουνισμό ή με την ΕΣΣΔ.Highlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:54Ναι το ΚΚΕ εσ διασπάστηκε επειδή διαφωνούσε με τη Σοβιετική Ένωση και τον αυταρχικό συντηρητικό κομμουνισμό.Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:54
Η ιδεολογική μήτρα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κομμουνισμός.Μην ξεχνάς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πριν γίνει ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνασπισμός,πιο πριν ήταν ΚΚΕ εσωτερικού και πιο πριν ΚΚΕ.Απλά πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 24 Ιουν 2020, 16:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
γνωριζω αρκετους παρατρεχαμενους ... οχι ριζοσπαστες και μαχητικους αλλα υποστηρικτες οι οποιοι το παιζουνε χωρις ρισκο ... κατι φαλακροκοτσιδες που κανουνε 17 ωρες συνελευση για το χρωμα στο πανο της πορειας ...θλιβεροιGiorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:54Η ιδεολογική μήτρα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κομμουνισμός.Μην ξεχνάς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πριν γίνει ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνασπισμός,πιο πριν ήταν ΚΚΕ εσωτερικού και πιο πριν ΚΚΕ.Απλά πράγματα.nostromos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:52παραμυθια πουλας ... το παιζεις ανενταχτος για να μην εχεις αντικειμενο να σε κριτικαρουνε οι αλλοι ... η ατζεντα σου και οι αναρτησεις σου ειναι ακροαριστερες ... ξεκαθαραHighlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:42
- Highlander
Όχι, να καταργήσουμε απλά τα έθνη.Antares έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:57Μπα δεν το ήξερα. Το έθνος δεν έχει ανθρώπινες ζωές; Τι σκατά έχει; Να καθίσουμε να μας σκοτώσουν εφόσον ανήκουμε σε έθνος. Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.Highlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 15:44 Κάθε άνθρωπος ξέρει ότι οι ανθρώπινες ζωές είναι πάνω από τα έθνη.
Λεγεών έλεγες κάτι πριν;
Ο κομμουνισμός έχει πολλά πρόσωπα(Σταλινισμός,μπολσεβικισμός,Μάης68 κτλ) αλλά κοινή ιδεολογία.Έχω συγγενείς μου που είναι κομμουνιστές(οι περισσότεροι εξ αυτών ΚΚΕ και κάποιοι λίγοι ΣΥΡΙΖΑ) ο νονός μου μάλιστα είναι σημαντικό στέλεχος στην τοπική οργάνωση του ΚΚΕ.Μην μου κάνεις μάθημα λοιπόν τι είναι ο κομμουνισμός.Έχω μελετήσει αναλυτικά κομμουνιστική ιστορία και ιδεολογία και ξέρω πολύ καλά τι δηλητήριο είναι.Highlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:58Η διάσπαση έγινε επειδή εκπροσωπούσε το ρεύμα του σοσιαλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο, του μάη του 68 και της άνοιξης της Πράγας.Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:56Η διάσπαση δεν έγινε επειδή διαφωνούσε με τον κομμουνισμό ή με την ΕΣΣΔ.Highlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:54
Ναι το ΚΚΕ εσ διασπάστηκε επειδή διαφωνούσε με τη Σοβιετική Ένωση και τον αυταρχικό συντηρητικό κομμουνισμό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 23 Απαντήσεις