Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Οι κομμουνιστές έσφαζαν παιδάκια και γυναικόπαιδα(δες τα γκουλάγκ) και σχεδίαζαν να πουλήσουν την Μακεδονία και την Θράκη και να καταστρέψουν έτσι την Ελλάδα.
Οι κομμουνιστές δεν έσφαζαν βάσει ιδεολογίας κόσμο απλώς και μόνο επειδή τους θεωρούσαν a priori υπανθρώπους και σκουπίδια. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω γιατί μου αναφέρεις τους κομμουνιστές, ενώ μιλάμε για τον αντιεθνικισμό.
Γιατί η μήτρα της ιδεολογίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κομμουνισμός.Και οι κομμουνιστές έσφαζαν όχι με βάση φυλετικούς λόγους αλλά με βάση ιδεολογικούς λόγους(κοινώς ξεπάστρεβαν όποιον ήταν αντίθετος στον κομμουνισμό).
Πρώτον αυτό δεν ίσχυε για όλους τους κομμουνιστές.
Δεύτερον, είναι τελείως διαφορετικό να σφάξεις κάποιον επειδή τον θεωρείς υπάνθρωπο από τη γέννησή του και άλλο να σφάξεις κάποιον επειδή διαφωνεί με το καθεστώς ή μαζί σου πολιτικά.
Γιατί δεν άπτεται της συζήτησης εδώ. Το παραδέχτηκες και ο ίδιος. Και είπες οτι άπτεται της ιδιότητάς του ως νεοναζί. Πολύ ωραία, λοιπόν, ρωτάω, είναι νεοναζιστικό να κατηγορείς κάποιον οτι έχει προνόμια σε μια κοινωνία που υποτίθεται οτι υπάρχει ισονομία και ισοπολιτεία?
Προφανώς οχι, αλλά επειδή δεν μπορείς ν' αντικρούσεις την φράση, κάνεις μια ωραία αντχομινιά, και προχωράς από 'κει.
Ο τύπος μπορεί να ήταν και κανίβαλος, το θέμα είναι η φράση αυτή είναι σωστή ή δεν είναι?
δηλαδή δε μετανιώνεις που αναπαράγεις έναν παιδεραστή και νεοναζί; Δε νοιώθεις την ανάγκη να ανακαλέσεις ή να απολογηθείς έτσι; Την υπερασπίζεσαι τη φράση
Άσε τις αντχομινιές.
Για τον παιδεραστή θα προτιμούσα ισόβια, ή και θανατική ποινή, αν ισχύει εκεί, και οχι το ελάχιστο που έκατσε φυλακή. Συμφωνείς ή διαφωνείς?
Σε ρωτάω εγώ, ξανά, γιατί υπεκφεύγεις συστηματικά,
Είναι ναζιστικό να κατηγορήσεις κάποιον/κάποιους οτι σ' ένα κράτος που υποτίθεται οτι υπάρχει ισονομία και ισοπολιτεία, έχουν προνόμια?
Να σου το κάνω και πολλαπλών επιλογών:
Ναί, είναι ναζιστικό.
Οχι, δεν είναι ναζιστικό.
Φυσικά και είναι ναζιστική η φράση του νεοναζι παιδεραστή κολδρων, γιατί προφανώς "αυτοί που έχουν τα προνόμια" και δεν μπορείς να κριτικάρεις, είναι σαφέστατα οι Εβραίοι. Αυτό είναι το νόημα της φράσης του νεοναζί παιδεραστή που κάνεις quote.
οπότε,ναι, σαφέστατα είναι ναζιστική, και εσύ απ'ότι φαίνεται την αποδέχεσαι και την υπερασπίζεσαι σθεναρά
Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:36
Αν δεν ήταν πάντως οι καπιταλιστικές δυνάμεις ΗΠΑ και Βρετανία η ΕΣΣΔ ήταν χαμένη.Όταν οι Γερμανοί εισέβαλαν στην ΕΣΣΔ οι σοβιετικοί τα χρειάστηκαν και άρχισαν να υποχωρούν ατάκτως όπως κάνουν οι κότες όταν τους ορμήξει η αλεπού.Αυτό τους στοίχισε(τους σοβιετικούς) πάνω απο 20 εκατομύρια νεκρούς και οι Γερμανοί έφτασαν λίγα χιλιόμετρα έξω απο την Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη(τότε Λένινγκραντ).Αν δεν τους έπιανε ο Χειμώνας(λόγω του ότι οι έλληνες καθυστέρησαν τους Γερμανούς και τους ανάγκασαν να επιτεθούν αργότερα στην ΕΣΣΔ) και αν οι ΗΠΑ δεν έμπαινε στον πολεμο η ΕΣΣΔ ήταν χαμένη.
Το ποιος είχε τη μεγαλύτερη δυναμική και συμβολή στην ήττα των ναζί μόνο εσύ ξέρεις τι σχέση έχει με το τοπικ.
Επίσης, η παρομοίωση που χρησιμοποίησες για κότες που υποχωρούν όταν τους ορμήξει η αλεπού (οι ναζί) ήταν αηδιαστική.
Θέλεις να χρησιμοποιήσω την παρομοίωση των προβάτων που τρέπονται σε άτακτη φυγή όταν τους ορμάει ο λύκος;Κανένα πρόβλημα.Η ουσία παραμένει ίδια.
Όχι, αηδιαστικό ήταν που αποθέωσες με αυτόν τον τρόπο τα ναζιστικά στρατεύματα, ανεξαρτήτως του αν θα τα παρομοιάσεις με λύκο ή αλεπού που κυνηγάει πρόβατα ή κότες.
Για κακή σας τύχη τα ναζιστικά στρατεύματα τσακίστηκαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 24 Ιουν 2020, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι κομμουνιστές δεν έσφαζαν βάσει ιδεολογίας κόσμο απλώς και μόνο επειδή τους θεωρούσαν a priori υπανθρώπους και σκουπίδια. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω γιατί μου αναφέρεις τους κομμουνιστές, ενώ μιλάμε για τον αντιεθνικισμό.
Γιατί η μήτρα της ιδεολογίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κομμουνισμός.Και οι κομμουνιστές έσφαζαν όχι με βάση φυλετικούς λόγους αλλά με βάση ιδεολογικούς λόγους(κοινώς ξεπάστρεβαν όποιον ήταν αντίθετος στον κομμουνισμό).
Δεύτερον, είναι τελείως διαφορετικό να σφάξεις κάποιον επειδή τον θεωρείς υπάνθρωπο από τη γέννησή του και άλλο να σφάξεις κάποιον επειδή διαφωνεί με το καθεστώς ή μαζί σου πολιτικά.
Σωστό.Ο δεύτερος λόγος σφαγής δεν είναι τόσο επώδυνος όσο ο πρώτος.Το να σε σφάζουν επειδή διαφωνείς πολιτικά μαζί τους είναι πιο γλυκό απο το να σε σφάζουν επειδή σε θεωρούν υπάνθρωπο.
Το ποιος είχε τη μεγαλύτερη δυναμική και συμβολή στην ήττα των ναζί μόνο εσύ ξέρεις τι σχέση έχει με το τοπικ.
Επίσης, η παρομοίωση που χρησιμοποίησες για κότες που υποχωρούν όταν τους ορμήξει η αλεπού (οι ναζί) ήταν αηδιαστική.
Θέλεις να χρησιμοποιήσω την παρομοίωση των προβάτων που τρέπονται σε άτακτη φυγή όταν τους ορμάει ο λύκος;Κανένα πρόβλημα.Η ουσία παραμένει ίδια.
Όχι, αηδιαστικό ήταν που αποθέωσες με αυτόν τον τρόπο τα ναζιστικά στρατεύματα, ανεξαρτήτως του αν θα τα παρομοιάσεις με λύκο ή αλεπού που κυνηγάει πρόβατα ή κότες.
Για κακή σας τύχη τα ναζιστικά στρατεύματα τσακίστηκαν.
Γιατί λες για κακή μας τύχη;Εγώ θεωρώ και τον ναζισμό και τον κομμουνισμό επικίνδυνες ιδεολογίες.Η ΕΕ έχει καταδικάσει εξίσου τα εγκλήματα του κομμουνισμού και του ναζισμού να σου θυμίσω.
Σωστό.Ο δεύτερος λόγος σφαγής δεν είναι τόσο επώδυνος όσο ο πρώτος.Το να σε σφάζουν επειδή διαφωνείς πολιτικά μαζί τους είναι πιο γλυκό απο το να σε σφάζουν επειδή σε θεωρούν υπάνθρωπο.
Φυσικά και δεν είναι το ίδιο. Στην πρώτη περίπτωση άμα δεν είσαι της "άριας φυλής" είσαι καταδικασμένος να πεθάνεις, είτε είσαι νέος, είτε γέρος, είτε γυναίκα, είτε μωρό, είτε οτιδήποτε ή στην καλύτερη να θεωρείσαι ανθρώπινο σκουπίδι που πρέπει να υπηρετεί.
Στη δεύτερη περίπτωση σε ένα αυταρχικό κομμουνιστικό καθεστώς, κινδυνεύεις μόνο εάν εκφράζεις αντικαθεστωτικές απόψεις. Και στην ιδανική περίπτωση του κομμουνισμού το καθεστώς σκοπό έχει να υπηρετεί την ισότητα όλων των ανθρώπων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 24 Ιουν 2020, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δηλαδή δε μετανιώνεις που αναπαράγεις έναν παιδεραστή και νεοναζί; Δε νοιώθεις την ανάγκη να ανακαλέσεις ή να απολογηθείς έτσι; Την υπερασπίζεσαι τη φράση
Άσε τις αντχομινιές.
Για τον παιδεραστή θα προτιμούσα ισόβια, ή και θανατική ποινή, αν ισχύει εκεί, και οχι το ελάχιστο που έκατσε φυλακή. Συμφωνείς ή διαφωνείς?
Είναι ναζιστικό να κατηγορήσεις κάποιον/κάποιους οτι σ' ένα κράτος που υποτίθεται οτι υπάρχει ισονομία και ισοπολιτεία, έχουν προνόμια?
Ναί, είναι ναζιστικό.
Φυσικά και είναι ναζιστική η φράση του νεοναζι παιδεραστή κολδρων, γιατί προφανώς "αυτοί που έχουν τα προνόμια" και δεν μπορείς να κριτικάρεις, είναι σαφέστατα οι Εβραίοι. Αυτό είναι το νόημα της φράσης του νεοναζί παιδεραστή που κάνεις quote.
οπότε,ναι, σαφέστατα είναι ναζιστική, και εσύ απ'ότι φαίνεται την αποδέχεσαι και την υπερασπίζεσαι σθεναρά
Aααα, ωραία. Τώρα κάνουμε κάτι. Αν όμως εγώ την χρησιμοποιώ οχι για να κριτικάρω τους Εβραίους, αλλά κάποιους άλλους, είναι οκ?
Εγώ δεν είμαι κατά των Εβραίων. Είναι ευρέως γνωστό αυτό. Άλλωστε συμφωνώ με τον Φριζή εδώ:
Ούτε είμαι κατά των γκέη. Κατά των παιδόφιλων είμαι, και κατά εκείνων που βρίζουν την Ελλάδα. Και για να σε προλάβω, αν κάποιος είναι υπέρ της Ελλάδας αλλά είναι παιδόφιλος, ΙΣΟΒΙΑ και σ' αυτόν (ή θανατική ποινή, ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ευνουχισμό). Συμφωνείς?
Φυσικά και δεν είναι το ίδιο. Στην πρώτη περίπτωση άμα δεν είσαι της "άριας φυλής" είσαι καταδικασμένος να πεθάνεις, είτε είσαι νέος, είτε γέρος, είτε γυναίκα, είτε μωρό, είτε οτιδήποτε ή στην καλύτερη να θεωρείσαι ανθρώπινο σκουπίδι που πρέπει να υπηρετεί.
Στη δεύτερη περίπτωση σε ένα αυταρχικό κομμουνιστικό καθεστώς, κινδυνεύεις μόνο εάν εκφράζεις αντικαθεστωτικές απόψεις. Και στην ιδανική περίπτωση του κομμουνισμού το καθεστώς σκοπό έχει να υπηρετεί την ισότητα όλων των ανθρώπων.
Και μετά οι κομμουνιστές κλαίγονται που τους τσάκισαν οι πατριώτες στον ελληνοκομμουνιστικό πόλεμο και δεν τους άφησαν να κάνουν ένα καθεστώς που θα εκτελεί και θα φυλακίζει όσους δεν ήταν κομμουνιστές και δεν μπόρεσαν να παραχωρήσουν τα εδάφη της Μακεδονίας και της Θράκης στους εχθρούς.Μισές δουλειές όμως έγιναν το 1949.
Highlander έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:48
Εσύ έκανες αηδιαστικές παρομοιώσεις των ναζιστικών στρατευμάτων με λύκους και αλεπούδες που κυνηγούν πρόβατα και κότες.
Γιατί δηλαδή, θεωρείς τα πρόβατα και τις κότες κατώτερα όντα? Τους λύκους και τις αλεπούδες ανώτερα? Είσαι μήπως σπισιστής? Ε?
Αααα, δε νομίζω οτι είσαι προοδευτικός άνθρωπος τελικά.
Και μετά οι κομμουνιστές κλαίγονται που τους τσάκισαν οι πατριώτες στον ελληνοκομμουνιστικό πόλεμο και δεν τους άφησαν να κάνουν ένα καθεστώς που θα εκτελεί και θα φυλακίζει όσους δεν ήταν κομμουνιστές και δεν μπόρεσαν να παραχωρήσουν τα εδάφη της Μακεδονίας και της Θράκης στους εχθρούς.Μισές δουλειές όμως έγιναν το 1949.
Έγινε καθεστώς που εκτελούσε και φυλάκιζε όποιον δεν ήταν εθνικόφρων.
Μήπως είσαι ο χρήστης Γάταρος; Ακριβώς τα ίδια λες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 24 Ιουν 2020, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άσε τις αντχομινιές.
Ναί, είναι ναζιστικό.
Aααα, ωραία. Τώρα κάνουμε κάτι. Αν όμως εγώ την χρησιμοποιώ οχι για να κριτικάρω τους Εβραίους, αλλά κάποιους άλλους, είναι οκ?
Εγώ δεν είμαι κατά των Εβραίων. Είναι ευρέως γνωστό αυτό. Άλλωστε συμφωνώ με τον Φριζή εδώ:
Ούτε είμαι κατά των γκέη. Κατά των παιδόφιλων είμαι, και κατά εκείνων που βρίζουν την Ελλάδα. Και για να σε προλάβω, αν κάποιος είναι υπέρ της Ελλάδας αλλά είναι παιδόφιλος, ΙΣΟΒΙΑ και σ' αυτόν (ή θανατική ποινή, ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ευνουχισμό). Συμφωνείς?
Συνεχίζεις λοιπόν να υπερασπίζεσαι τη φράση, και άρα έμμεσα, τον παιδόφιλο νεοναζί. Οκ Kauldron, ευχαριστώ