!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Χελένικ Χόαξιζ: Παπατζίδικο ή σοβαρο σάιτ?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Χελένικ Χόαξιζ: Παπατζίδικο ή σοβαρο σάιτ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Αρίστος έγραψε: 24 Ιουν 2020, 05:13 Τη δημοσιογραφικη μου ιδιοτητα την επικαλουμαι μονο σε θεματα και νηματα που υπογραφω με το ονομα μου. Στα περισσοτερα νηματα ομως μπαινω και συζηταω σαν απλος χρηστης γιατι δεν γινεται σε ολα τα ζητηματα που συζηταμε να κανω ερευνα. Δημοσιογραφια σημαινει ερευνα κι εγω διατηρω το δικαιωμα να μιλαω σαν δημοσιογραφος μονο εκει που εχω κανει οντως ερευνα και το δικαιωμα να μιλαω σαν απλος χρηστης εκει που δεν εχω κανει οποτε και λεω μια υποκειμενικη γνωμη.

Απλο ειναι.
Όχι, δεν είναι έτσι. Όταν σε ένα θέμα κρίνεις κάτι που αφορά το επάγγελμα που ασκείς, μιλάς ως επαγγελματίας, αλλιώς δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις επαγγελματικά άλλους, την στιγμή που επικαλείσαι ξανά και ξανά την δική σου ιδιότητα. Ή πες «αυτή είναι η προσωπική μου άποψη» ή αν θέλεις να μιλήσεις με δεδομένα, θα μιλήσεις ως δημοσιογράφος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Κρινω αλλους σαν χρηστης φορουμ που εντοπισε απο αλλη πηγη (zougla) οτι δεν ειναι δημοσιογραφοι.

Σαν δημοσιογραφος τους εκρινα οταν μου λογοκριναν αρθρο και τους απαντησα επανειλημμενα τοσο στην ιστοσελιδα τους, οσο και στο δικο τους fb αλλα και στην ιστοσελιδα που μου μπλοκαραν το αρθρο.

Το ποτε λειτουργει καποιος σαν δημοσιογραφος δεν ειναι θεμα που μπορεις να το καθορισεις εσυ κι εγω γιατι αξiωματικα συμβαινει οταν καποιος υπογραφει κειμενο του.

Εσυ μου ζητας να υπογραφω καθε δημοσιευση μου στο πχορουμ και να κανω ερευνα για οτι λεω ακομη και σε καφενειακες συζητησεις.

Σορυ αλλα λες παραξενα πραγματα.

.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Πάντως Αρίστο το να φέρνεις άρθρα σου στο φόρουμ αλλά στα ίδια τοπικς να απαιτείς να μην κρινεσαι ως δημοσιογράφος γιατί γράφεις με ψευδώνυμο, δεν είναι έντιμο.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Λεγεών έγραψε: 24 Ιουν 2020, 18:39 Πάντως Αρίστο το να φέρνεις άρθρα σου στο φόρουμ αλλά στα ίδια τοπικς να απαιτείς να μην κρινεσαι ως δημοσιογράφος γιατί γράφεις με ψευδώνυμο, δεν είναι έντιμο.

Δεν ισχυει. Ειπα οτι στα νηματα που δημοσιευσα αρθρο που υπεγραψα θα κρινομαι σαν δημοσιογραφος (σε ολες τις δημοσιευσεις μου σε αυτα τα νηματα). Οχι ομως σε απλα νηματα που δεν υπογραφω την αρχικη αναρτηση.

.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Κατάφερε τελικά ο Χελετζενς να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση και να την μετατρέψει σε προσωπική επίθεση κατά του Αρίστου.
Πονηρό μεν, άστοχο δε.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

.
Πολλή μύξα από τους θρήνους εδώ μέσα ρε πστη μου! :003:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Εσεις θρηνειτε.

Ακομη περιμενουμε να μας πειτε μια ημερησια εφημεριδα που να γραφουν αυτοι του hoaxes.

.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Αρίστος έγραψε: 24 Ιουν 2020, 05:17 Γραφω επισης σε slpress (που γραφει η αφροκρεμα της ελληνικης δημοσιογραφιας), περιοδικο ΕΠΙΚΑΙΡΑ (γραφουν απο βουλευτες-υπουργοι μεχρι αναλυτες και κορυφαιοι διπλωματες) και εφημεριδα Δημοκρατια.
Απο αυτη την εβδομαδα θα γραφω και σε 2 νεα περιοδικα.
Σαν κάπως πεφυσιωμένο με κείνες τις αφρόκρεμες σε κόβω, καιρό τώρα βρε Αρίστο, δεν μπορώ να μην το παρατηρήσω! Μας έχεις θολώσει το σύστημα με κείνα τα συνεχή «γράφω εδώ, γράφω εκεί, γράφω και πάρα πέρα».

Κι εγώ έχω γράψει του κόσμου τα πράματα και θάματα (άρθρα, βιβλία και κακό να δει το μάτι σου) αλλά δεν το κάνω και θέμα σε ένα φόρουμ που λέμε πέντε κουβέντες.

«Σεμνά και ταπεινά», λέγανε κάτι φιλοσοφημένα ρεμπετόσκυλα…
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2020, 10:02
Αρίστος έγραψε: 24 Ιουν 2020, 05:17 Γραφω επισης σε slpress (που γραφει η αφροκρεμα της ελληνικης δημοσιογραφιας), περιοδικο ΕΠΙΚΑΙΡΑ (γραφουν απο βουλευτες-υπουργοι μεχρι αναλυτες και κορυφαιοι διπλωματες) και εφημεριδα Δημοκρατια.
Απο αυτη την εβδομαδα θα γραφω και σε 2 νεα περιοδικα.
Σαν κάπως πεφυσιωμένο με κείνες τις αφρόκρεμες σε κόβω, καιρό τώρα βρε Αρίστο, δεν μπορώ να μην το παρατηρήσω! Μας έχεις θολώσει το σύστημα με κείνα τα συνεχή «γράφω εδώ, γράφω εκεί, γράφω και πάρα πέρα».

Κι εγώ έχω γράψει του κόσμου τα πράματα και θάματα (άρθρα, βιβλία και κακό να δει το μάτι σου) αλλά δεν το κάνω και θέμα σε ένα φόρουμ που λέμε πέντε κουβέντες.

Σωστό, αλλά κάθε φορά που ο άνθρωπος προσπαθεί να πει "ας επιστρέψουμε στο θέμα μας που είναι το Χόαξ σάιτ των Hellenic Hoaxes" κάποιος βρίσκεται να του επιτεθεί εκ νέου.
Πχ. ο Χελετζένς βρήκε αυτό τον πονηρό τρόπο να κρύψει την πατάτα που έγραψε για την Ένωση Ελλήνων Φυσικών στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την καλοπληρωμένη ιδιωτική ιστοσελίδα HH, η οποία είναι ήδη υπόδικη για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Σωματείου των Φυσικών. Μπορεί να τη βρει καθένας σε προηγούμενες σελίδες, πριν το "ξαφνικό" του ενδιαφέρον για το βιογραφικό του Αρίστου που κρατά 3 σελίδες...
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Θεωρούσα αυτονόητο ότι η παρατήρησή μου διατυπώθηκε ερήμην του συγκεκριμένου συγκειμένου της τρέχουσας συζήτησης και αφορούσε τη γενική αίσθηση που έχω αποκομίσει από πολλές και διάφορες συζητήσεις. Ας είναι διευκρινισμένο, αφού χρειάζεται.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Παραπάνω έγραψα ότι το ΗΗ (όπως στην περίπτωση του Αρίστου) έχει πάψει να αποκαθιστά την αλήθεια και ότι πλέον εκφράζει απόψεις. Επιχειρεί αυτές τις μέρες να επηρεάσει συνειδήσεις.

(Αυτό το κάνει και ο Αρίστος, αλλά δεν ισχυρίζεται ότι με τα άρθρα του "αποκαθιστά την αλήθεια").

Βέβαια η "άλλη πλευρά" της συγκεκριμένης διαμάχης (αυτοί που ενίστανται δηλαδή για το εκάστοτε HH) βρίσκονται σε ακόμη χειρότερη διανοητική κατάσταση από το ΗΗ.

"Δεν θέλουμε έναν μπάστακα πάνω από το κεφάλι μας, ώστε να μπορούμε να αραδιάζουμε τα ψέματά μας ήσυχοι" λένε.

Δεν λέω ότι δε και καλά είναι πληρωμένοι προπαγανδιστές. Μπορούν κάλλιστα να είναι τρολο-ρήτορες που ηδονίζονται με την αντίθεση.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

stavmanr έγραψε: 25 Ιουν 2020, 10:27Σωστό, αλλά κάθε φορά που ο άνθρωπος προσπαθεί να πει "ας επιστρέψουμε στο θέμα μας που είναι το Χόαξ σάιτ των Hellenic Hoaxes" κάποιος βρίσκεται να του επιτεθεί εκ νέου.
Πχ. ο Χελετζένς βρήκε αυτό τον πονηρό τρόπο να κρύψει την πατάτα που έγραψε για την Ένωση Ελλήνων Φυσικών στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την καλοπληρωμένη ιδιωτική ιστοσελίδα HH, η οποία είναι ήδη υπόδικη για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Σωματείου των Φυσικών. Μπορεί να τη βρει καθένας σε προηγούμενες σελίδες, πριν το "ξαφνικό" του ενδιαφέρον για το βιογραφικό του Αρίστου που κρατά 3 σελίδες...
Μίλα καθαρά: θέλεις να πείς ότι η Ενωση Ελλήνων Φυσικών μπορεί να γράφει ό,τι θέλει και δεν χρειάζεται να είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο; Αυτό θέλεις να πείς Βίρνα;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

AlienWay έγραψε: 25 Ιουν 2020, 10:51 Παραπάνω έγραψα ότι το ΗΗ (όπως στην περίπτωση του Αρίστου) έχει πάψει να αποκαθιστά την αλήθεια και ότι πλέον εκφράζει απόψεις.
Πάντοτε εξέφραζε απόψεις. Δεν άλλαξε κάτι.
Επιχειρεί αυτές τις μέρες να επηρεάσει συνειδήσεις.
Πάντοτε επηρέαζε συνειδήσεις. Απλά σήμερα απέκτησε μία διασημότητα και μπορεί να κάνει μεγαλύτερη φασαρία στις δημοσιεύσεις.
Βέβαια η "άλλη πλευρά" της συγκεκριμένης διαμάχης (αυτοί που ενίστανται δηλαδή για το εκάστοτε HH) βρίσκονται σε ακόμη χειρότερη διανοητική κατάσταση από το ΗΗ.
"Δεν θέλουμε έναν μπάστακα πάνω από το κεφάλι μας, ώστε να μπορούμε να αραδιάζουμε τα ψέματά μας ήσυχοι" λένε.
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι όσο ενίστανται στην "αυθεντία" των ΗΗ αλλά και κάθε άλλης ιστοσελίδας το κάνουν επειδή λεν ψέματα;
Τί τσουβάλιασμα είναι τούτο ρε Άλιεν;

Το πρόβλημα με τους "πιστοποιητές αλήθειας" είναι ότι πάντοτε είναι ή καταλήγουν υποχείριο του συστηματικού και κυβερνητικού ελέγχου της πληροφορίας.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Leporello έγραψε: 25 Ιουν 2020, 10:59
stavmanr έγραψε: 25 Ιουν 2020, 10:27Σωστό, αλλά κάθε φορά που ο άνθρωπος προσπαθεί να πει "ας επιστρέψουμε στο θέμα μας που είναι το Χόαξ σάιτ των Hellenic Hoaxes" κάποιος βρίσκεται να του επιτεθεί εκ νέου.
Μίλα καθαρά: θέλεις να πείς ότι η Ενωση Ελλήνων Φυσικών μπορεί να γράφει ό,τι θέλει και δεν χρειάζεται να είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο;
Δεν το καταλαβαίνεις από μόνος σου ότι ένα Σωματείο μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στα πλαίσια της προώθησης των συμφερόντων των μελών του;
Τα Σωματεία λογοδοτούν μόνο στα μέλη τους (και στην Πολιτεία για την τήρηση του Καταστατικού και των λοιπών φορολογικών και λοιπών υποχρεώσεων προς εκείνη).
Ξαναγράφω για να το διαβάσει κάθε ενδιαφερόμενος:
τα Σωματεία ελέγχονται ως προς την τήρηση του Καταστατικού τους.

Δεν είναι υποχρεωμένο πχ. το Σωματείο Ζαχαροπλαστών να παράγει πάστες, τούρτες και σιροπιαστά. Αν το θέλει, μπορεί να το κάνει διοργανώνοντας πχ. γιορτή πάστας. Ταυτόχρονα μπορεί να βγάλει εφημερίδα αθλητική, να εκδώσει περιοδικό ποικίλης ύλης, να διοργανώσει χορούς και οτιδήποτε άλλο συμφωνούν τα μέλη της ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 25 Ιουν 2020, 11:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2020, 10:02

Σεμνα και ταπεινα δεν γινεται οταν ο Nandros διαδιδει οτι δεν εχω σοβαρη παραγωγη και δεν γραφω σε σοβαρα μεσα.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”