!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Χελένικ Χόαξιζ: Παπατζίδικο ή σοβαρο σάιτ?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Χελένικ Χόαξιζ: Παπατζίδικο ή σοβαρο σάιτ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 05:26
hellegennes έγραψε: 23 Ιουν 2020, 00:35
Αρίστος έγραψε: 21 Ιουν 2020, 09:55 ΔΕν ειπα οτι καταργηθηκαν ολα
Άρα τα άρθρα που έκραξε το HH ως παραπληροφόρηση, είναι παραπληροφόρηση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε.
Οχι βεβαια. Μια εφημεριδα εψαξα
Δεν έπρεπε να τις ψάξεις όλες πριν βγάλεις το συμπέρασμά σου; Τι δημοσιογράφος είσαι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 09:11
Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 06:17
Επισης δεν νομιζω να υπηρχε ανθρωπος που κανει δημοσιευσεις και να μην τις μεταφερει στα φορα που συνομιλει, οταν ολοι στα φορα ανεβαζουν αρθρα.
εχουμε αν δεν κανω λαθος εδω, αθλητικογραφο. δεν εχω δει να ανεβαζει τιπτα. ειχαμε τον αλκη, δε θυμαμαι να ανεβαζε. νομιζω εχουμε κι εναν που γραφει σε περιοδικα αυτοκινητου, τιπτα κι αυτος.
Κι εγώ έχω γράψει σε περιοδικά με alias στο παρελθόν (όχι το nickname μου). :003:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 06:17Πιχι τον καθηγητη Παναγιωτη Ηφαιστο.
Ποιός ήταν ο Ηφαιστος;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Esperos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 06:56
Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 06:07 Τα λες αυτα γιατι δεν σου εχουν ριξει τα hoaxes την ιστοσελιδα χωρις λογο οπως εχει συμβει σε πολλες χιλιαδες ελληνικες ιστοσελιδες. Καποιες απο αυτες ειναι και επαγγελματικες και μετρανε σοβαρη οικονομικη ζημια.
Α, άμα ρίχνουν και ιστοσελ'ιδες χωρίς λόγο, πρέπει να πάω να γραφτώ κίολας στα χοαξες να μάθω πως γίνεται και σιγά σιγά να τους βοηθάω...θενξ για το ινφο
Δεν έχω βρει τρόπο να επικοινωνήσω με τα ΗΗ.
Στο πχόρουμ κυκλοφορεί πολλή ΧΟΑΞιά και FAKEατζήδες. Έχει πολύ ζουμί για να απασχολούνται για καιρό.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Leporello έγραψε: 23 Ιουν 2020, 14:40
Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 06:17Πιχι τον καθηγητη Παναγιωτη Ηφαιστο.
Ποιός ήταν ο Ηφαιστος;

Με το ονομα του εμπαινε.

https://ifestos.edu.gr/%CE%B1%CF%80%CE% ... %81%CE%B1/

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

hellegennes έγραψε: 23 Ιουν 2020, 14:33
hellegennes έγραψε: 23 Ιουν 2020, 00:35

Άρα τα άρθρα που έκραξε το HH ως παραπληροφόρηση, είναι παραπληροφόρηση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε.
Δεν έπρεπε να τις ψάξεις όλες πριν βγάλεις το συμπέρασμά σου; Τι δημοσιογράφος είσαι;

Δημοσιογραφος ειμαι οταν υπογραφω αρθρο με το ονομα μου. Οταν συζηταω σαν Αριστος σε αυτο το νημα (και σε πολλα αλλα) δεν λειτουργω με τη δημοσιογραφικη μου ιδιοτητα. Ετσι κι αλλιως με την πρωτη εφημεριδα που εψαξα ειδα οτι τα hoaxes εφαγαν τρομπονι.

.
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

Nandros έγραψε: 23 Ιουν 2020, 17:06
Esperos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 06:56
Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 06:07 Τα λες αυτα γιατι δεν σου εχουν ριξει τα hoaxes την ιστοσελιδα χωρις λογο οπως εχει συμβει σε πολλες χιλιαδες ελληνικες ιστοσελιδες. Καποιες απο αυτες ειναι και επαγγελματικες και μετρανε σοβαρη οικονομικη ζημια.
Α, άμα ρίχνουν και ιστοσελ'ιδες χωρίς λόγο, πρέπει να πάω να γραφτώ κίολας στα χοαξες να μάθω πως γίνεται και σιγά σιγά να τους βοηθάω...θενξ για το ινφο
Δεν έχω βρει τρόπο να επικοινωνήσω με τα ΗΗ.
Στο πχόρουμ κυκλοφορεί πολλή ΧΟΑΞιά και FAKEατζήδες. Έχει πολύ ζουμί για να απασχολούνται για καιρό.
.
Νομίζω υπογράφουν επώνυμα και σε άρθρα σε εφημερίδες και δίνουν εμαιλ αλλά και στο φαισμπουκ μπορείς να τους βρεις.
Με τόσα πολλά φεικ νιουζ, η άμυνα που έχουν οι άνθρωποι είναι κάτ τέτοια σαι. Εκε'ι εξηγούν και τι ωθεί τους δημιουργούς ψεύτικων ειδήσεων.
Ο κύριος λόγος είναι η κλικοθηρία, κάνει κλικ ο κάθεπερίεργος και αυτοί κονομάνε το κατιτις τους από διαφημίσεις.
Εδώ στο φορουμ από ότι καταλαβαίνω, οι παπατζήδες, κάνουν δοκιμές και κραςτεστ των φεικ
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Esperos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 17:38

Νομίζω υπογράφουν επώνυμα και σε άρθρα σε εφημερίδες και δίνουν εμαιλ αλλά και στο φαισμπουκ μπορείς να τους βρεις.

Για πες μας μια εφημεριδα που γραφουν επωνυμα.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Εγω χθες ειχα αρθρο μου στο Olympia, σημερα ειχα αρθρο στην Ελευθερη Ωρα, αυριο η μεθαυριο θα δημοσιευθει αρθρο μου σε γνωστο περιοδικο και την Κυριακη θα εχω αρθρο σε αλλη εφημεριδα.

Οι "δημοσιογραφοι" του ellinikahoaxes γραφουν πουθενα;

.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Olympia, Ελευθερη Ωρα, tribune

Δείγματα βοθροσάιτς του ιντερνέτ.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 17:35
hellegennes έγραψε: 23 Ιουν 2020, 14:33

Δημοσιογραφος ειμαι οταν υπογραφω αρθρο με το ονομα μου. Οταν συζηταω σαν Αριστος σε αυτο το νημα (και σε πολλα αλλα) δεν λειτουργω με τη δημοσιογραφικη μου ιδιοτητα.
Για τον Χελ, η ιδιότητά του ανθρώπου τον συνοδεύει κι όταν κοιμάται.
Έτσι κατάφερε να βγάλει μεταξύ των άλλων τους πτυχιούχους έλληνες Φυσικούς ...αφύσικους. Σου λέει περίπου ότι "αν κοιμάσαι, και δεν το κάνεις αυτό επιστημονικά, δεν είσαι επιστήμονας!".
Μεγάλο μυαλό σου λέω!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Η ιδιότητά σου ισχύει όταν την επικαλείσαι. Όταν συζητάς για ένα δημοσιογραφικό θέμα και είσαι δημοσιογράφος, οφείλεις να μιλάς ως δημοσιογράφος, αλλιώς είσαι αναξιόπιστος στην καλύτερη, ηλίθιος στην χειρότερη.

Ο Αρίστος συγκεκριμένα εδώ είναι απλώς προκατειλημμένος, για να το πω επιεικώς.

Όταν μιλάω για θέματα μηχανικής εδώ μέσα, μιλάω ως μηχανικός, όχι ως ράντομ άτομο λες και έχω απεκδυθεί την ιδιότητά μου. Δεν βγάζει νόημα κάτι τέτοιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

O stavmanr πάντως μιλάει πάντα σαν κλόουν
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

hellegennes έγραψε: 23 Ιουν 2020, 23:01 Η ιδιότητά σου ισχύει όταν την επικαλείσαι. Όταν συζητάς για ένα δημοσιογραφικό θέμα και είσαι δημοσιογράφος, οφείλεις να μιλάς ως δημοσιογράφος, αλλιώς είσαι αναξιόπιστος στην καλύτερη, ηλίθιος στην χειρότερη.

Ο Αρίστος συγκεκριμένα εδώ είναι απλώς προκατειλημμένος, για να το πω επιεικώς.

Όταν μιλάω για θέματα μηχανικής εδώ μέσα, μιλάω ως μηχανικός, όχι ως ράντομ άτομο λες και έχω απεκδυθεί την ιδιότητά μου. Δεν βγάζει νόημα κάτι τέτοιο.

Τη δημοσιογραφικη μου ιδιοτητα την επικαλουμαι μονο σε θεματα και νηματα που υπογραφω με το ονομα μου. Στα περισσοτερα νηματα ομως μπαινω και συζηταω σαν απλος χρηστης γιατι δεν γινεται σε ολα τα ζητηματα που συζηταμε να κανω ερευνα. Δημοσιογραφια σημαινει ερευνα κι εγω διατηρω το δικαιωμα να μιλαω σαν δημοσιογραφος μονο εκει που εχω κανει οντως ερευνα και το δικαιωμα να μιλαω σαν απλος χρηστης εκει που δεν εχω κανει οποτε και λεω μια υποκειμενικη γνωμη.

Απλο ειναι.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Nandros έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:04 Olympia, Ελευθερη Ωρα, tribune

Δείγματα βοθροσάιτς του ιντερνέτ.

Γραφω επισης σε slpress (που γραφει η αφροκρεμα της ελληνικης δημοσιογραφιας), περιοδικο ΕΠΙΚΑΙΡΑ (γραφουν απο βουλευτες-υπουργοι μεχρι αναλυτες και κορυφαιοι διπλωματες) και εφημεριδα Δημοκρατια.

Απο αυτη την εβδομαδα θα γραφω και σε 2 νεα περιοδικα.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”