Δεν έπρεπε να τις ψάξεις όλες πριν βγάλεις το συμπέρασμά σου; Τι δημοσιογράφος είσαι;Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 05:26Οχι βεβαια. Μια εφημεριδα εψαξαhellegennes έγραψε: 23 Ιουν 2020, 00:35Άρα τα άρθρα που έκραξε το HH ως παραπληροφόρηση, είναι παραπληροφόρηση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χελένικ Χόαξιζ: Παπατζίδικο ή σοβαρο σάιτ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Χελένικ Χόαξιζ: Παπατζίδικο ή σοβαρο σάιτ?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Κι εγώ έχω γράψει σε περιοδικά με alias στο παρελθόν (όχι το nickname μου).Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 09:11εχουμε αν δεν κανω λαθος εδω, αθλητικογραφο. δεν εχω δει να ανεβαζει τιπτα. ειχαμε τον αλκη, δε θυμαμαι να ανεβαζε. νομιζω εχουμε κι εναν που γραφει σε περιοδικα αυτοκινητου, τιπτα κι αυτος.Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 06:17
Επισης δεν νομιζω να υπηρχε ανθρωπος που κανει δημοσιευσεις και να μην τις μεταφερει στα φορα που συνομιλει, οταν ολοι στα φορα ανεβαζουν αρθρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ποιός ήταν ο Ηφαιστος;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν έχω βρει τρόπο να επικοινωνήσω με τα ΗΗ.Esperos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 06:56Α, άμα ρίχνουν και ιστοσελ'ιδες χωρίς λόγο, πρέπει να πάω να γραφτώ κίολας στα χοαξες να μάθω πως γίνεται και σιγά σιγά να τους βοηθάω...θενξ για το ινφοΑρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 06:07 Τα λες αυτα γιατι δεν σου εχουν ριξει τα hoaxes την ιστοσελιδα χωρις λογο οπως εχει συμβει σε πολλες χιλιαδες ελληνικες ιστοσελιδες. Καποιες απο αυτες ειναι και επαγγελματικες και μετρανε σοβαρη οικονομικη ζημια.
Στο πχόρουμ κυκλοφορεί πολλή ΧΟΑΞιά και FAKEατζήδες. Έχει πολύ ζουμί για να απασχολούνται για καιρό.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
hellegennes έγραψε: 23 Ιουν 2020, 14:33Δεν έπρεπε να τις ψάξεις όλες πριν βγάλεις το συμπέρασμά σου; Τι δημοσιογράφος είσαι;Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 05:26Οχι βεβαια. Μια εφημεριδα εψαξαhellegennes έγραψε: 23 Ιουν 2020, 00:35
Άρα τα άρθρα που έκραξε το HH ως παραπληροφόρηση, είναι παραπληροφόρηση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε.
Δημοσιογραφος ειμαι οταν υπογραφω αρθρο με το ονομα μου. Οταν συζηταω σαν Αριστος σε αυτο το νημα (και σε πολλα αλλα) δεν λειτουργω με τη δημοσιογραφικη μου ιδιοτητα. Ετσι κι αλλιως με την πρωτη εφημεριδα που εψαξα ειδα οτι τα hoaxes εφαγαν τρομπονι.
.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Νομίζω υπογράφουν επώνυμα και σε άρθρα σε εφημερίδες και δίνουν εμαιλ αλλά και στο φαισμπουκ μπορείς να τους βρεις.Nandros έγραψε: 23 Ιουν 2020, 17:06Δεν έχω βρει τρόπο να επικοινωνήσω με τα ΗΗ.Esperos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 06:56Α, άμα ρίχνουν και ιστοσελ'ιδες χωρίς λόγο, πρέπει να πάω να γραφτώ κίολας στα χοαξες να μάθω πως γίνεται και σιγά σιγά να τους βοηθάω...θενξ για το ινφοΑρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 06:07 Τα λες αυτα γιατι δεν σου εχουν ριξει τα hoaxes την ιστοσελιδα χωρις λογο οπως εχει συμβει σε πολλες χιλιαδες ελληνικες ιστοσελιδες. Καποιες απο αυτες ειναι και επαγγελματικες και μετρανε σοβαρη οικονομικη ζημια.
Στο πχόρουμ κυκλοφορεί πολλή ΧΟΑΞιά και FAKEατζήδες. Έχει πολύ ζουμί για να απασχολούνται για καιρό.
.
Με τόσα πολλά φεικ νιουζ, η άμυνα που έχουν οι άνθρωποι είναι κάτ τέτοια σαι. Εκε'ι εξηγούν και τι ωθεί τους δημιουργούς ψεύτικων ειδήσεων.
Ο κύριος λόγος είναι η κλικοθηρία, κάνει κλικ ο κάθεπερίεργος και αυτοί κονομάνε το κατιτις τους από διαφημίσεις.
Εδώ στο φορουμ από ότι καταλαβαίνω, οι παπατζήδες, κάνουν δοκιμές και κραςτεστ των φεικ
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Esperos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 17:38
Νομίζω υπογράφουν επώνυμα και σε άρθρα σε εφημερίδες και δίνουν εμαιλ αλλά και στο φαισμπουκ μπορείς να τους βρεις.
Για πες μας μια εφημεριδα που γραφουν επωνυμα.
.
Εγω χθες ειχα αρθρο μου στο Olympia, σημερα ειχα αρθρο στην Ελευθερη Ωρα, αυριο η μεθαυριο θα δημοσιευθει αρθρο μου σε γνωστο περιοδικο και την Κυριακη θα εχω αρθρο σε αλλη εφημεριδα.
Οι "δημοσιογραφοι" του ellinikahoaxes γραφουν πουθενα;
.
Οι "δημοσιογραφοι" του ellinikahoaxes γραφουν πουθενα;
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Olympia, Ελευθερη Ωρα, tribune
Δείγματα βοθροσάιτς του ιντερνέτ.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Για τον Χελ, η ιδιότητά του ανθρώπου τον συνοδεύει κι όταν κοιμάται.Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 17:35hellegennes έγραψε: 23 Ιουν 2020, 14:33Δεν έπρεπε να τις ψάξεις όλες πριν βγάλεις το συμπέρασμά σου; Τι δημοσιογράφος είσαι;
Δημοσιογραφος ειμαι οταν υπογραφω αρθρο με το ονομα μου. Οταν συζηταω σαν Αριστος σε αυτο το νημα (και σε πολλα αλλα) δεν λειτουργω με τη δημοσιογραφικη μου ιδιοτητα.
Έτσι κατάφερε να βγάλει μεταξύ των άλλων τους πτυχιούχους έλληνες Φυσικούς ...αφύσικους. Σου λέει περίπου ότι "αν κοιμάσαι, και δεν το κάνεις αυτό επιστημονικά, δεν είσαι επιστήμονας!".
Μεγάλο μυαλό σου λέω!
- hellegennes
Η ιδιότητά σου ισχύει όταν την επικαλείσαι. Όταν συζητάς για ένα δημοσιογραφικό θέμα και είσαι δημοσιογράφος, οφείλεις να μιλάς ως δημοσιογράφος, αλλιώς είσαι αναξιόπιστος στην καλύτερη, ηλίθιος στην χειρότερη.
Ο Αρίστος συγκεκριμένα εδώ είναι απλώς προκατειλημμένος, για να το πω επιεικώς.
Όταν μιλάω για θέματα μηχανικής εδώ μέσα, μιλάω ως μηχανικός, όχι ως ράντομ άτομο λες και έχω απεκδυθεί την ιδιότητά μου. Δεν βγάζει νόημα κάτι τέτοιο.
Όταν μιλάω για θέματα μηχανικής εδώ μέσα, μιλάω ως μηχανικός, όχι ως ράντομ άτομο λες και έχω απεκδυθεί την ιδιότητά μου. Δεν βγάζει νόημα κάτι τέτοιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
O stavmanr πάντως μιλάει πάντα σαν κλόουν
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
hellegennes έγραψε: 23 Ιουν 2020, 23:01 Η ιδιότητά σου ισχύει όταν την επικαλείσαι. Όταν συζητάς για ένα δημοσιογραφικό θέμα και είσαι δημοσιογράφος, οφείλεις να μιλάς ως δημοσιογράφος, αλλιώς είσαι αναξιόπιστος στην καλύτερη, ηλίθιος στην χειρότερη.
Τη δημοσιογραφικη μου ιδιοτητα την επικαλουμαι μονο σε θεματα και νηματα που υπογραφω με το ονομα μου. Στα περισσοτερα νηματα ομως μπαινω και συζηταω σαν απλος χρηστης γιατι δεν γινεται σε ολα τα ζητηματα που συζηταμε να κανω ερευνα. Δημοσιογραφια σημαινει ερευνα κι εγω διατηρω το δικαιωμα να μιλαω σαν δημοσιογραφος μονο εκει που εχω κανει οντως ερευνα και το δικαιωμα να μιλαω σαν απλος χρηστης εκει που δεν εχω κανει οποτε και λεω μια υποκειμενικη γνωμη.
Απλο ειναι.
.
Nandros έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:04 Olympia, Ελευθερη Ωρα, tribune
Γραφω επισης σε slpress (που γραφει η αφροκρεμα της ελληνικης δημοσιογραφιας), περιοδικο ΕΠΙΚΑΙΡΑ (γραφουν απο βουλευτες-υπουργοι μεχρι αναλυτες και κορυφαιοι διπλωματες) και εφημεριδα Δημοκρατια.
Απο αυτη την εβδομαδα θα γραφω και σε 2 νεα περιοδικα.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-