hellegennes έγραψε: 16 Ιουν 2020, 14:21Αποφάσισε όμως αν τα 50.000 views τα είχες εξαιτίας του FB ή όχι. Αν τα είχες εξαιτίας του FB, θα έπρεπε να το ευγνωμονείς που υπάρχει, γιατί χωρίς αυτό δεν θα είχες πολλά views. Αν δεν τα είχες εξαιτίας του, δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει.Αρίστος έγραψε: 16 Ιουν 2020, 06:56 α) Δεν βασιζοταν μονο εκει γιατι γραφω και σε εντυπα και σε αλλες ιστοσελιδες.
Η λογοκρισία ασκείται από το κράτος. Δεν νοείται ιδιωτική λογοκρισία. Αν σε διώξω από το σπίτι μου γιατί λες μαλακίες, δεν είναι λογοκρισία.Αρίστος έγραψε: 16 Ιουν 2020, 06:56Το οτι ειναι ιδιωτικη και οχι κρατικη δεν την κανει λιγοτερο λογοκρισια.
Η λογοκρισια ασκειται απο αυτους που εχουν τη δυναμη. Οι μεγαλες πλατφορμες των σοσιαλ μιντια εχουν δυναμη εκθετικα πολλες φορες παραπανω των περισσοτερων κρατων και κατα συνεπεια μπαινουν στον πειρασμο να ασκησουν πολιτικες εξουσιες. Γιατι η λογοκρισια πολιτικη εξουσια ειναι.
Το fb εχει πλεον τη δυναμη να ασκει πολιτικη εξουσια σε δισεκατομμυρια μελη του. Ζηλευει λοιπον τις κρατικες εξουσιες απο τη στιγμη που εχει πληθυσμο μελων μεγαλυτερο απο της Κινας και της Ινδιας μαζι.
Οσο για μενα το fb το βλεπω εντελως ψυχρα, θελω να το εκμεταλλευτω οπως κι αυτο εκμεταλλευεται τον κοσμο που δικτυωνω μεσω των αναρτησεων μου. Εγω τηρω το δικο μου μερος του παιχνιδιου (ειμαι ενας πολυ παραγωγικος χρηστης) αλλα το fb απο τοτε που κατεβαζει την αναγνωσιμοτητα μιας απο τις ιστοσελιδες που γραφω κανει πολιτικη προπαγανδα σε βαρος καποιων ανθρωπων που εκτιμω και σε βαρος μου.
.