!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Χελένικ Χόαξιζ: Παπατζίδικο ή σοβαρο σάιτ?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Χελένικ Χόαξιζ: Παπατζίδικο ή σοβαρο σάιτ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

hellegennes έγραψε: 16 Ιουν 2020, 14:21
Αρίστος έγραψε: 16 Ιουν 2020, 06:56 α) Δεν βασιζοταν μονο εκει γιατι γραφω και σε εντυπα και σε αλλες ιστοσελιδες.
Αποφάσισε όμως αν τα 50.000 views τα είχες εξαιτίας του FB ή όχι. Αν τα είχες εξαιτίας του FB, θα έπρεπε να το ευγνωμονείς που υπάρχει, γιατί χωρίς αυτό δεν θα είχες πολλά views. Αν δεν τα είχες εξαιτίας του, δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει.
Αρίστος έγραψε: 16 Ιουν 2020, 06:56Το οτι ειναι ιδιωτικη και οχι κρατικη δεν την κανει λιγοτερο λογοκρισια.
Η λογοκρισία ασκείται από το κράτος. Δεν νοείται ιδιωτική λογοκρισία. Αν σε διώξω από το σπίτι μου γιατί λες μαλακίες, δεν είναι λογοκρισία.

Η λογοκρισια ασκειται απο αυτους που εχουν τη δυναμη. Οι μεγαλες πλατφορμες των σοσιαλ μιντια εχουν δυναμη εκθετικα πολλες φορες παραπανω των περισσοτερων κρατων και κατα συνεπεια μπαινουν στον πειρασμο να ασκησουν πολιτικες εξουσιες. Γιατι η λογοκρισια πολιτικη εξουσια ειναι.

Το fb εχει πλεον τη δυναμη να ασκει πολιτικη εξουσια σε δισεκατομμυρια μελη του. Ζηλευει λοιπον τις κρατικες εξουσιες απο τη στιγμη που εχει πληθυσμο μελων μεγαλυτερο απο της Κινας και της Ινδιας μαζι.

Οσο για μενα το fb το βλεπω εντελως ψυχρα, θελω να το εκμεταλλευτω οπως κι αυτο εκμεταλλευεται τον κοσμο που δικτυωνω μεσω των αναρτησεων μου. Εγω τηρω το δικο μου μερος του παιχνιδιου (ειμαι ενας πολυ παραγωγικος χρηστης) αλλα το fb απο τοτε που κατεβαζει την αναγνωσιμοτητα μιας απο τις ιστοσελιδες που γραφω κανει πολιτικη προπαγανδα σε βαρος καποιων ανθρωπων που εκτιμω και σε βαρος μου.

.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Η λογοκρισία ασκείται από το κράτος. Δεν νοείται ιδιωτική λογοκρισία. Αν σε διώξω από το σπίτι μου γιατί λες μαλακίες, δεν είναι λογοκρισία.
Οχι, φίλε.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE ... E%AF%CE%B1
Ζούμε σε ένα σύστημα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

nik_killthemall έγραψε: 16 Ιουν 2020, 15:34
Kauldron έγραψε: 09 Ιουν 2020, 02:02 Ο λόγος για την ιστοσελίδα που βγαίνει με ύφος 40 καρδιναλίων και μας λέει τί ισχύει και τί όχι (μολονότι για τα "όπλα της Χρυσής Αυγής" δε θυμάμαι να είπαν οτι ήταν παπάτζα των δημοσιοκάφρων, που όντως ήταν).
Ορίστε μερικά πράγματα:

https://katanixi.gr/2020/03/11/%CE%B1%C ... %B4%CE%B7/
Αποκαλυπτική έρευνα: Ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι των «Ellinika Hoaxes»;
Και εδώ:
Δυο εξώδικα της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών κατά των Ελληνικών Hoaxes
https://www.ellinikahoaxes.gr/2019/03/24/eef-exodika/

Και ναι μεν σε ορισμένα απ' αυτά που λένε μπορεί να έχουν και δίκιο (αν και όπως είπα πρίν, κάποια καραμπινάτα χόαξιζ φαίνεται να τ' αγνοούν), αλλά εν τέλει καλό είναι να τα βλέπουμε όλα με κριτική σκέψη.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Και τα δύο που γράφεις ως επιχειρήματα ισοδυναμούν με ΜΗΔΕΝ !

-Το πρώτο αφετερου αφενός μεν επειδή σε τίποτα απόσα γράφουν δεν επικαλούνται ως αιτιολόγηση την ιδιότητα τους, παρά μόνο στοιχεία που παραθέτουν (άρα οι ιδιότητές τους είναι άσχετες) (...)
Ναι, αλλά σε άλλα νήματα μας πεθάνατε με τις "μη επιστημονικές κρίσεις" και τις "ανειδίκευτες απόψεις".
- Το δεύτερο γιατί η Ένωση Ελλήνων Φυσικών εδώ και καιρό έχει μηδενικό κύρος, σε βαθμό που οι ίδιοι οι Φυσικοί (Διευρημένο Διοικητικό Συμβούλιο την Ε.Ε.Φ.) να τα χώνει στην Ε.Ε.Φ. για κομπογιανιτισμό. (Το αναφέρει το δεύτερο λινκ που έβαλες, αλλά δεν σε έχω ικανό να διάβασες τόσο πολύ)
Όταν λες "οι ίδιοι οι Φυσικοί" και μου αναφέρεσαι σε 3 -πρώην- από τα 11 (https://www.eef.gr/pages/dioikitiko-symboulio) μέλη του ΔΣ της ΕΕΦ κάνεις ακριβώς αυτό που κάνουν και τα HH κι ονομάζεται "παραπληροφόρηση". Αποκρύπτοντας ότι η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΕΕΦ συμφωνεί με τις δράσεις της ΕΕΦ παραπληροφορείς τον κόσμο.

Διάβαζε καλύτερα αυτά που παραθέτεις ο ίδιος, ώστε να μην αναγκάζεται κάποιος να μπαίνει σε διαδικασία διάψευσης και να τρώει χρόνο από τη ζωή του.

Έχουμε, λοιπόν, τρία από τα έντεκα μέλη του Δ.Σ. να καταθέτουν την άποψή τους για τη λειτουργία της Ένωσης, σε ένα εσωτερικό ζήτημα της Ένωσης: τη διαχείρισή των δράσεών της. Σε κάθε Ένωση ή Σωματείο κάποιοι συμφωνούν και κάποιοι διαφωνούν με τις αποφάσεις του Δ.Σ. Αυτό είναι το νόημα του Δ.Σ.

Βλέπεις, λοιπόν, ότι ο φαντατισμός με τα ΗΗ σε οδηγεί να διατυπώσεις τα ίδια λάθη που παράγουν παραπληροφόρηση.
Τα ellinikahoaxes έχουν κάνει αραιά και που κάποια λάθη και ανακρίβειες (όπως όλοι), αλλά η κύρια αντίδραση που έχουν σηκώσει ενάντιά τους από μεγάλη μερίδα των νεο-ελ οφείλεται στο ότι ισοπεδώνουν τον νεο-ελ τρόπο σκέψης, δηλ. τον νεοελληνικό κομπογιανιτισμό ! 200 χρόνια με αυτόν πορεύεται ο νεο-ελ λαός, ποιοι είναι αυτοί που θα του γκρεμίζουν τον κομπογιανίτικο τρόπο με τον οποίο ζούνε και σκέφτονται αιώνες τώρα ?
Ναι, αλλά γράφεις με τον ίδιο "κομπογιανιτισμό", όπως σου έδειξα παραπάνω, προσπαθώντας να παραπληροφορήσεις τους συνομιλητές σου. Και κάνεις τους άλλους να απορούν από πού προκύπτει αυτή η εμμονή με την υπεράσπιση μίας ιδιωτικής και πλέον καλοπληρωμένης ιστοσελίδας.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Αρίστος έγραψε: 15 Ιουν 2020, 15:54
Γιάννης έγραψε: 13 Ιουν 2020, 10:31
Ανοησίες. Αν υπήρχε η λογοκρισία που ισχυρίζεσαι, θα ήσουν διαδικτυακά ανύπαρκτος.

Στο new economy που γραφω καθε αρθρο μου επαιρνε απο 2.000-54.000 αναγνωσεις και μετα που εριξε το fb την αναγνωσιμοτητα της ιστοσελιδας αγωνιζομαι για 500-1000 αναγνωσεις (το ιδιο και οι συναδελφοι).

.
Καταπιέζεσαι πολύ κι εσύ. Ζεις ένα δράμα.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

sys3x
Σκεφτομαι να σηκωσω νημα με τιτλο Χελεγενικ Χοαξιζ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

AlienWay έγραψε: 16 Ιουν 2020, 19:32

Οχι, φίλε.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE ... E%AF%CE%B1
Δεν ξέρω αν μπερδεύτηκες με τα λινκ, αλλά η wikipedia σ' αυτό που παραθέτεις λέει επί λέξει: «που επιχειρείται όμως από κάποια Αρχή», κυριολεκτικά στην εισαγωγή του άρθρου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Ιουν 2020, 21:48 sys3x
Σκεφτομαι να σηκωσω νημα με τιτλο Χελεγενικ Χοαξιζ
:lol:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 16 Ιουν 2020, 08:46 Αν ο αντίπαλος των χοαξις είναι η ένωση φυσικών (...)
:102:
Αν πραγματικά μπήκε σε επιστημονικό αντίλογο με τους έλληνες Φυσικούς, μάλλον κάτι δεν πάει καλά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Προφανώς κάτι δεν πάει καλά. Δεν υπάρχει ένωση που να αντιπροσωπεύει τους Έλληνες φυσικούς. Υπάρχει μόνο μια ένωση που την έχουν καταλάβει ψεκασμένοι και προπαγανδίζουν αντιεπιστημονικές μπούρδες. Αυτό είναι το πρόβλημα των Ελλήνων φυσικών.

Συγχαρητήρια στο HH και σε όποιον έχει το κουράγιο να ασχοληθεί συστηματικά με τις κομπογιαννιτιές της ΕΕΦ, για να σωθεί το κύρος και το μέλλον της φυσικής στην χώρα μας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

https://www.eef.gr/

Από το 1930.

Οι Ενώσεις κάθε τύπου δεν έχουν ως σκοπό να παρέχουν υπηρεσίες του τομέα τους. Πχ. η Ένωση Κομμωτών δεν έχει σκοπό να κουρεύει. Ούτε η Ένωση Εστιατόρων να φτιάχνει φαγητά. Ούτε και η Ένωση Μουσικών να παίζει μουσική.
Οι Ενώσεις έχουν σκοπό να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του κλάδου και των μελών τους. Αν πιστεύουν ότι το κάνουν με ταξίδια, κέντημα, ραδιόφωνο, μουσική, και κάθε άλλου τύπου δραστηριότητες, αυτό αφορά τα μέλη του συλλόγου και μόνον.

Πιάστηκε μία φυλλάδα κομματικών διαθέσεων και έντεχνης προπαγάνδας από τον τίτλο "Ένωση Φυσικών" και προσπάθησε να παράξει εντυπώσεις γράφοντας ότι το έργο της Ένωσης Φυσικών δεν είναι επιστημονικό.
Φυσικά και δεν είναι επιστημονικό το έργο της Ένωσης! Είναι Σωματειακό.
Αυτό είναι το νόημα της ύπαρξης της Ένωσης βάση καταστατικού. Πρέπει κάποιος να είναι εξαιρετικά άσχετος για να προσπαθεί να παρουσιάσει αυτά που γράφει το ίδιο το καταστατικό της Ένωσης ως δήθεν την κρυφή συνωμοσία του αιώνα.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Kauldron έγραψε: 16 Ιουν 2020, 16:54
Spoiler
Kauldron έγραψε: 09 Ιουν 2020, 02:02 Ο λόγος για την ιστοσελίδα που βγαίνει με ύφος 40 καρδιναλίων και μας λέει τί ισχύει και τί όχι (μολονότι για τα "όπλα της Χρυσής Αυγής" δε θυμάμαι να είπαν οτι ήταν παπάτζα των δημοσιοκάφρων, που όντως ήταν).
Ορίστε μερικά πράγματα:

Και εδώ:

Και ναι μεν σε ορισμένα απ' αυτά που λένε μπορεί να έχουν και δίκιο (αν και όπως είπα πρίν, κάποια καραμπινάτα χόαξιζ φαίνεται να τ' αγνοούν), αλλά εν τέλει καλό είναι να τα βλέπουμε όλα με κριτική σκέψη.

-Το πρώτο αφετερου μεν επειδή σε τίποτα απόσα γράφουν δεν επικαλούνται ως αιτιολόγηση την ιδιότητα τους, παρά μόνο στοιχεία που παραθέτουν (άρα οι ιδιότητές τους είναι άσχετες) και αφετέρου δε επειδή το λινκ που βάζεις λέει πίπες, οι συντάκτες τους - ερευνητές τους είναι πολλοί άλλοι.

- Το δεύτερο γιατί η Ένωση Ελλήνων Φυσικών εδώ και καιρό έχει μηδενικό κύρος, σε βαθμό που οι ίδιοι οι Φυσικοί (Διευρημένο Διοικητικό Συμβούλιο την Ε.Ε.Φ.) να τα χώνει στην Ε.Ε.Φ. για κομπογιανιτισμό. (Το αναφέρει το δεύτερο λινκ που έβαλες, αλλά δεν σε έχω ικανό να διάβασες τόσο πολύ)

Τα ellinikahoaxes έχουν κάνει αραιά και που κάποια λάθη και ανακρίβειες (όπως όλοι), αλλά η κύρια αντίδραση που έχουν σηκώσει ενάντιά τους από μεγάλη μερίδα των νεο-ελ οφείλεται στο ότι ισοπεδώνουν τον νεο-ελ τρόπο σκέψης, δηλ. τον νεοελληνικό κομπογιανιτισμό ! 200 χρόνια με αυτόν πορεύεται ο νεο-ελ λαός, ποιοι είναι αυτοί που θα του γκρεμίζουν τον κομπογιανίτικο τρόπο με τον οποίο ζούνε και σκέφτονται αιώνες τώρα ?

Θεωρώ την αντίδραση εναντίον τους δίκαιη, δεν μπορείς να έρχεσαι με αποδείξεις και να αποδεικνύεις στον τραμπάκουλα πως είναι κλινικά ηλίθιος, είναι αντικειμενικά ανήθικο γιατί του στερείς την ευτυχία που είχε και είναι και ενάντια στην Δαρβινική θεωρία που διέπει ετούτον τον πλανήτη.
Ερώτημα, εσύ όταν διαβάζεις κάτι στους χοξάκηδες το δέχεσαι όπως είναι, ή το ελέγχεις? Γιατί εδώ υπάρχουν κάτι πρόβατα που έχουν βάλει και εξτένσιον στο firefox για να ξέρουν αμέσως αν αυτό που διαβάζουν έχει εγκριθεί από τον ναρκαλιευτή.
Ερώτημα δεύτερο, αφού η ιδιότητά τους δεν παίζει κανένα ρόλο, για ποιό λόγο ψεύδονται γι' αυτήν? Αν ψεύδονται (που ψεύδονται) για κάτι, πόσο συμβάλλει αυτό στη γενικότερη αξιοπιστία τους?
Ουδεμία αλληλεπίδραση σε αυτά που σου γράφω, και βεβαια το ελέγχω γιατί πάντα βαζουν λινκ για καθε πληροφορια που παραθετουν σε αντιθεση με την πλειοψηφεία των "κανονικών" δημοσιογράφων που θεωρουν ως τεκμηριο το οτι κάτι είναι αποψή τους . Το ερωτημα δευτερο ειναι κατι ψευδες που αναγραφεται στο ψευτικο λινκ που έβαλες, καθως απο τη πρωτη στιγμη ο "Επαχτιτης" εχει πει πως ειναι απόστρατος ναρκαλιευτης του ΕΣ ... Νομίζω είμαι σαφής ως προς την αποψή μου για δαύτους.
stavmanr έγραψε: 16 Ιουν 2020, 20:19
Spoiler
Ορίστε μερικά πράγματα:

Και εδώ:

-Το πρώτο αφετερου αφενός μεν επειδή σε τίποτα απόσα γράφουν δεν επικαλούνται ως αιτιολόγηση την ιδιότητα τους, παρά μόνο στοιχεία που παραθέτουν (άρα οι ιδιότητές τους είναι άσχετες) (...)
Ναι, αλλά σε άλλα νήματα μας πεθάνατε με τις "μη επιστημονικές κρίσεις" και τις "ανειδίκευτες απόψεις".
Όταν λες "οι ίδιοι οι Φυσικοί" και μου αναφέρεσαι σε 3 -πρώην- από τα 11 (https://www.eef.gr/pages/dioikitiko-symboulio) μέλη του ΔΣ της ΕΕΦ κάνεις ακριβώς αυτό που κάνουν και τα HH κι ονομάζεται "παραπληροφόρηση". Αποκρύπτοντας ότι η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΕΕΦ συμφωνεί με τις δράσεις της ΕΕΦ παραπληροφορείς τον κόσμο.

Διάβαζε καλύτερα αυτά που παραθέτεις ο ίδιος, ώστε να μην αναγκάζεται κάποιος να μπαίνει σε διαδικασία διάψευσης και να τρώει χρόνο από τη ζωή του.

Έχουμε, λοιπόν, τρία από τα έντεκα μέλη του Δ.Σ. να καταθέτουν την άποψή τους για τη λειτουργία της Ένωσης, σε ένα εσωτερικό ζήτημα της Ένωσης: τη διαχείρισή των δράσεών της. Σε κάθε Ένωση ή Σωματείο κάποιοι συμφωνούν και κάποιοι διαφωνούν με τις αποφάσεις του Δ.Σ. Αυτό είναι το νόημα του Δ.Σ.

Βλέπεις, λοιπόν, ότι ο φαντατισμός με τα ΗΗ σε οδηγεί να διατυπώσεις τα ίδια λάθη που παράγουν παραπληροφόρηση.
Ναι, αλλά γράφεις με τον ίδιο "κομπογιανιτισμό", όπως σου έδειξα παραπάνω, προσπαθώντας να παραπληροφορήσεις τους συνομιλητές σου. Και κάνεις τους άλλους να απορούν από πού προκύπτει αυτή η εμμονή με την υπεράσπιση μίας ιδιωτικής και πλέον καλοπληρωμένης ιστοσελίδας.
Ο φανατισμός είναι το συνώνυμό σου μαν, σε βαθμό που σε κάνει να φτιάξεις ψεύτικο αντίλογο και να μου τον αποδώσεις οποτε με την σειρά μου όλον μαζί θα τον προσπεράσω. ΑΝ ποτε σχολιάσεις αυτό που γράφω, θα κερδίσεις τον σχολιασμό μου. Μέχρι τότε θα τρως άκυρα. :)

ΥΓ φάε ΆΚΥΡΟ :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 17 Ιουν 2020, 00:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

nik_killthemall έγραψε: 17 Ιουν 2020, 00:17 Ο φανατισμός είναι το συνώνυμό σου μαν, σε βαθμό που σε κάνει να φτιάξεις ψεύτικο αντίλογο και να μου τον αποδώσεις οποτε με την σειρά μου όλον μαζί θα τον προσπεράσω. ΑΝ ποτε σχολιάσεις αυτό που γράφω, θα κερδίσεις τον σχολιασμό μου. Μέχρι τότε θα τρως άκυρα. :)
Είσαι ταυτόσημος της παραπληροφόρησης.
Σκέψου ότι παρέθεσες το κείμενο παραίτησης τριών μελών του Δ.Σ. από τα έντεκα συνολικά, και το περιέγραψες ως "(...) σε βαθμό που οι ίδιοι οι Φυσικοί (Διευρημένο Διοικητικό Συμβούλιο την Ε.Ε.Φ.) να τα χώνει στην Ε.Ε.Φ. για κομπογιανιτισμό".

Είναι απίστευτο ότι συνεχίζεις ακόμα απτόητος...

Δεν είναι τυχαίο που υποστηρίζεις με φανατισμό τέτοιες ενέργειες, όπως η αντίστοιχη των ΗΗ.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

stavmanr έγραψε: 17 Ιουν 2020, 00:03 https://www.eef.gr/

Από το 1930.

Οι Ενώσεις κάθε τύπου δεν έχουν ως σκοπό να παρέχουν υπηρεσίες του τομέα τους. Πχ. η Ένωση Κομμωτών δεν έχει σκοπό να κουρεύει. Ούτε η Ένωση Εστιατόρων να φτιάχνει φαγητά. Ούτε και η Ένωση Μουσικών να παίζει μουσική.
Οι Ενώσεις έχουν σκοπό να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του κλάδου και των μελών τους. Αν πιστεύουν ότι το κάνουν με ταξίδια, κέντημα, ραδιόφωνο, μουσική, και κάθε άλλου τύπου δραστηριότητες, αυτό αφορά τα μέλη του συλλόγου και μόνον.
Δεν θα μας πεις εσύ ποιον αφορά. Αντιθέτως, θα σου πούμε εμείς, γιατί λες μαλακίες, όπως συνηθίζεις. Μια Ένωση Φυσικών έχει ως σκοπό την προώθηση της φυσικής. Ούτε τα ταξίδια ούτε το κέντημα ούτε οτιδήποτε άλλο φαντασιώνεσαι. Οι δε δραστηριότητες μιας ένωσης δεν αφορούν μόνο τα μέλη της, γιατί δεν είναι κλαμπ ούτε σωματείο. Αυτά αντίστοιχα λέγονται κλαμπ και σωματείο. Αντιθέτως, οργανισμοί και όργανα όπως ενώσεις και σύλλογοι, έχουν δραστηριότητες που απευθύνονται στους πάντες.

Το ΗΗ καλά κάνει ξεσκεπάζει τους κομπογιαννίτες που διοικούν αυτήν την στιγμή την ΕΕΦ (εδώ και πολλά χρόνια) και δεν υπάρχει πλέον σοβαρό όργανο για την φυσική στην Ελλάδα. Όχι απλώς δεν προωθείται η φυσική, αλλά εξαπατάται και ο κόσμος που θεωρεί ότι όσα προπαγανδίζουν οι ψεκασμένοι απατεώνες της ΕΕΦ έχουν σχέση με αληθινή φυσική και αποτελούν έγκυρες επιστημονικές πραγματικότητες στην φυσική διεθνώς.

Γενικά, δεν μας νοιάζει ιδιαίτερα τι νομίζεις όσο τι ισχύει στην πραγματικότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 17 Ιουν 2020, 01:09
stavmanr έγραψε: 17 Ιουν 2020, 00:03 https://www.eef.gr/

Από το 1930.

Δεν θα μας πεις εσύ ποιον αφορά.
Το καταστατικό λέει ποιον αφορά η Ένωση και ποιο σκοπό έχει.
Οι απ' έξω μπορείτε μεν να κουτσομπολεύετε ελεύθερα, αλλά δεν σας αφορούν οι δραστηριότητες της Ένωσης εφόσον είναι σύννομες.
Μια Ένωση Φυσικών έχει ως σκοπό την προώθηση της φυσικής.
Μία Ένωση Φυσικών μπορεί να τον έχει ως αποκλειστικό σκοπό της, εφόσον στο καταστατικό σύστασής της γράφεται ως μοναδικός σκοπός αυτός.
Η συγκεκριμένη Ένωση έχει ευρύτερη λειτουργία που περιλαμβάνει καί την επικοινωνία με τον κόσμο καί την εξυπηρέτηση των επαγγελματικών συμφερόντων του κλάδου των Φυσικών.
Οι δε δραστηριότητες μιας ένωσης δεν αφορούν μόνο τα μέλη της, γιατί δεν είναι κλαμπ ούτε σωματείο. Αυτά αντίστοιχα λέγονται κλαμπ και σωματείο. Αντιθέτως, οργανισμοί και όργανα όπως ενώσεις και σύλλογοι, έχουν δραστηριότητες που απευθύνονται στους πάντες.
Δεν έχεις ιδέα τί σημαίνει καταστατικό Ένωσης και ποιες οι υποχρεώσεις μίας Ένωσης. :lol:

Για να καταλάβεις πόσο άσχετος είσαι, πάρε βαθιά ανάσα και διάβασε τις πρώτες δύο γραμμές του αναγνωρισμένου από το Πρωτοδικείο καταστατικού της ΕΕΦ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ "ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ"

Σωματείου αναγνωρισθέντος δια της υπ'αριθμ.5267/1930 αποφάσεως του Πρωτοδικείου Αθηνών τροποποιηθείσης δια των υπ'αριθμ.8295/1939 και 7190/1962 αποφάσεων του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Κοινώς: Πάψε επιτέλους να παραπληροφορείς τον κόσμο με αποκυήματα της φαντασίας σου.
Κι εσύ, κι ο Nik που προσγειώθηκε ανώμαλα στο νήμα, και κάποιοι παρατρεχάμενοι και χειροκροτητές της ομαδούλας παραπληροφόρησης.
Είσαι ο ορισμός του hoax.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

nik_killthemall έγραψε:Τα ellinikahoaxes έχουν κάνει αραιά και που κάποια λάθη και ανακρίβειες (όπως όλοι), αλλά η κύρια αντίδραση που έχουν σηκώσει ενάντιά τους από μεγάλη μερίδα των νεο-ελ οφείλεται στο ότι ισοπεδώνουν τον νεο-ελ τρόπο σκέψης, δηλ. τον νεοελληνικό κομπογιανιτισμό ! 200 χρόνια με αυτόν πορεύεται ο νεο-ελ λαός, ποιοι είναι αυτοί που θα του γκρεμίζουν τον κομπογιανίτικο τρόπο με τον οποίο ζούνε και σκέφτονται αιώνες τώρα ?

Θεωρώ την αντίδραση εναντίον τους δίκαιη, δεν μπορείς να έρχεσαι με αποδείξεις και να αποδεικνύεις στον τραμπάκουλα πως είναι κλινικά ηλίθιος, είναι αντικειμενικά ανήθικο γιατί του στερείς την ευτυχία που είχε και είναι και ενάντια στην Δαρβινική θεωρία που διέπει ετούτον τον πλανήτη.
Από τις μεγαλύτερες αλήθειες (και με εύστοχα διατυπωμένο τρόπο) που έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα στο phorum. :smt023
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”