Δεν είχε. Κουμάντο ο καθένας κανει στο σπίτι του, όχι σε αυτα που παει επισκέψεις. Στο δικο μας απαγορεύεται το καπνισμα μεσα, όποιος θελει ας βγει εξω, αλλα αυτο ειναι κατι που επιβάλουμε εμεις, όχι οι καλεσμένοι
Δεν είχε. Κουμάντο ο καθένας κανει στο σπίτι του, όχι σε αυτα που παει επισκέψεις. Στο δικο μας απαγορεύεται το καπνισμα μεσα, όποιος θελει ας βγει εξω, αλλα αυτο ειναι κατι που επιβάλουμε εμεις, όχι οι καλεσμένοι
Δεν καπνίζω κι αποφεύγω να βρίσκομαι δίπλα σε κόσμο που καπνίζει. Είναι πραγματικό δηλητήριο ο καπνός κι απορώ πώς το απολαμβάνουν.
Τελικά όλοι οι άνθρωποι έχουν την ίδια αυτοκαταστροφική φύση.
Το θεμα ειναι οτι και ο καπνιστης φερνει τον οικοδεσποτη σε δυσκολη θεση.Μπορει ο οικοδεσποτης να ειναι μη καπνιστης,αλλοι καλεσμενοι να μην ειναι καπνιστες.Θα ελεγα οτι αυτος που εχει αδικο ειναι ο καπνιστης καλεσμενος τελικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος under την 01 Ιουν 2020, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
υπαρχει κανα κοριτσι στο φορουμ που κανει πιπα;
κανονικα ολες πρεπει να κανουν ακομα και αν δεν το παραδεχονται.
λενε οτι ειναι πιο υγιεινη απο το τσιγαρο παρολο που δεν εχει φιλτρο και ολα τα χοντρα πανε κατω
bolek έγραψε: 01 Ιουν 2020, 20:53
λενε οτι ειναι πιο υγιεινη απο το τσιγαρο παρολο που δεν εχει φιλτρο και ολα τα χοντρα πανε κατω
bolek έγραψε: 01 Ιουν 2020, 20:53
Ερμής έγραψε: 01 Ιουν 2020, 19:19
Ναι. Καρέλια εξελ. Γύρω στα 5 τσιγάρα τη μέρα από το 2012 μέχρι τώρα. Πιο παλιά έκανα πρινς σκληρό, ένα πακέτο πλας τη μέρα.
Το πρινσ παλια - πριν το διαστημα που τα χαμηλωσαν ολα - πρεπει ναταν πολυ χαρντκορ .
Δυναμίτης ήταν. Τα πρώτα μου τσιγάρα όταν ξεκίνησα το 2004.
Καπνιζω αρκετα. Σηγουρα καθημερινα ενα πακετο εναμισο πακετο κασετινα η μαλπορο και μετά εχω προετημασμενα στριφτα οποτε σηγουρα πανοαπο δυο πακετα τη μερα
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.