!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καπνίζει το πχώρουμ;
- Obi Wan Iakobi
Re: Καπνίζει το πχώρουμ;
Τσιμπουκι σαν τον Φλωρακη.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
stergiosbik
Ευτυχώς ποτέ.
Μόνο αυτή η μαλακια μου έλειπε.
Μόνο αυτή η μαλακια μου έλειπε.
- Eθνικοκοινωνιστης
η πουρακλα σαν του μακαρου
δεν ειμεθα ημιπρολεταριοι εμεις
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Obi Wan Iakobi
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Ιουν 2020, 17:39
η πουρακλα σαν του μακαρου
δεν ειμεθα ημιπρολεταριοι εμεις![]()
![]()
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Την έβγαλα έξω αλλά δεν, θυμήθηκα γιατί την παράτησα, έχω μόνον μία, μία ίσον καμμία όπως λέμε και στο χωριό + ότι βαριέμαι το καθάρισμα μετά (γι' αυτό χρειάζονται οι πολλές, πίπες).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Γιάννης
Εγώ πάντως, παλιά που έκανα πίπα, μία είχα μόνο.sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2020, 19:13Την έβγαλα έξω αλλά δεν, θυμήθηκα γιατί την παράτησα, έχω μόνον μία, μία ίσον καμμία όπως λέμε και στο χωριό + ότι βαριέμαι το καθάρισμα μετά (γι' αυτό χρειάζονται οι πολλές, πίπες).
- rums to let
Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59 Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
- rums to let
διευκρίνισε τις 2
Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59 Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
Ναι. Καρέλια εξελ. Γύρω στα 5 τσιγάρα τη μέρα από το 2012 μέχρι τώρα. Πιο παλιά έκανα πρινς σκληρό, ένα πακέτο πλας τη μέρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μία δεν φτάνει ρε και άμα είσαι στο φύσα ρούφα συνεχώς γαμιέται και η πίπα. Παλιά που έμενα με τον κολλητό είχε 3-4 καλές πίπες, θυμάμαι που παίζαμε το fable στο xbox (το είχα ξεκλειδώσει και πετούσα αβέρτα παιχνίδια, ταινίες κτρ μέσω ftp, εκείνα τα χρόνια) και τις ετοιμάζαμε από πριν όλες μαζί και λιώναμε στο gaming. Ευτυχώς ήξερε να στρίβει και η γκόμενα και δεν με αποσπούσε τίποτα την προσοχή (εκτός εάν έβαζε το κώλο της μπροστά στην οθόνη).
.
.
Όταν γεννήθηκαν οι κόρες μου...
Yippie Kay Yay
Σκληρό ρε μλκ; είναι δυναμόν;Ερμής έγραψε: 01 Ιουν 2020, 19:19 Ναι. Καρέλια εξελ. Γύρω στα 5 τσιγάρα τη μέρα από το 2012 μέχρι τώρα. Πιο παλιά έκανα πρινς σκληρό, ένα πακέτο πλας τη μέρα.
Πρινς μόνον μαλακό.
ΕΛΕΟC
.
.
-
Γιάννης
Α, πάσο τότε. Εμένα δεν πρόλαβε να γαμηθεί (την έχω ακόμα, για σουβενίρ) επειδή δεν είχε αποκλειστική μεταχείριση. Την έπαιζα εναλλάξ με Κάμελ μαλακό, στριφτά, και κανά πούρο που και που.sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2020, 19:22Μία δεν φτάνει ρε και άμα είσαι στο φύσα ρούφα συνεχώς γαμιέται και η πίπα. Παλιά που έμενα με τον κολλητό είχε 3-4 καλές πίπες, θυμάμαι που παίζαμε το fable στο xbox (το είχα ξεκλειδώσει και πετούσα αβέρτα παιχνίδια, ταινίες κτρ μέσω ftp, εκείνα τα χρόνια) και τις ετοιμάζαμε από πριν όλες μαζί και λιώναμε στο gaming. Ευτυχώς ήξερε να στρίβει και η γκόμενα και δεν με αποσπούσε τίποτα την προσοχή (εκτός εάν έβαζε το κώλο της μπροστά στην οθόνη).Γιάννης έγραψε: 01 Ιουν 2020, 19:14Εγώ πάντως, παλιά που έκανα πίπα, μία είχα μόνο.sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2020, 19:13
Την έβγαλα έξω αλλά δεν, θυμήθηκα γιατί την παράτησα, έχω μόνον μία, μία ίσον καμμία όπως λέμε και στο χωριό + ότι βαριέμαι το καθάρισμα μετά (γι' αυτό χρειάζονται οι πολλές, πίπες).
Το πρινσ παλια - πριν το διαστημα που τα χαμηλωσαν ολα - πρεπει ναταν πολυ χαρντκορ .Ερμής έγραψε: 01 Ιουν 2020, 19:19 Ναι. Καρέλια εξελ. Γύρω στα 5 τσιγάρα τη μέρα από το 2012 μέχρι τώρα. Πιο παλιά έκανα πρινς σκληρό, ένα πακέτο πλας τη μέρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση