!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καπνίζει το πχώρουμ;
Re: Καπνίζει το πχώρουμ;
Και μένα ζει ακόμη ρε, επί τη ευκαιρία ορίστε.Γιάννης έγραψε: 01 Ιουν 2020, 19:25Α, πάσο τότε. Εμένα δεν πρόλαβε να γαμηθεί (την έχω ακόμα, για σουβενίρ) επειδή δεν είχε αποκλειστική μεταχείριση. Την έπαιζα εναλλάξ με Κάμελ μαλακό, στριφτά, και κανά πούρο που και που.sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2020, 19:22Μία δεν φτάνει ρε και άμα είσαι στο φύσα ρούφα συνεχώς γαμιέται και η πίπα. Παλιά που έμενα με τον κολλητό είχε 3-4 καλές πίπες, θυμάμαι που παίζαμε το fable στο xbox (το είχα ξεκλειδώσει και πετούσα αβέρτα παιχνίδια, ταινίες κτρ μέσω ftp, εκείνα τα χρόνια) και τις ετοιμάζαμε από πριν όλες μαζί και λιώναμε στο gaming. Ευτυχώς ήξερε να στρίβει και η γκόμενα και δεν με αποσπούσε τίποτα την προσοχή (εκτός εάν έβαζε το κώλο της μπροστά στην οθόνη).

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- rums to let
ελπίζω να μην λες τέτοια όταν κάθεσαι με την νεολαίαBeria έγραψε: 01 Ιουν 2020, 16:07 Είναι δυο φίλες και συζητάνε
και λέει η μια στην άλλη
- Ρε συ, μετά το σεξ καπνίζεις;
- Τι να σου πω, δεν έχω κοιτάξει
Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59 Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
ασχετιλες
μινιμουμ απαιτησεις
χρειαζονται δυο ανα ημερα - εναλλαξ το καπνισμα κ μετα αραγμα για 6 ημερες
δλδ 2χ6 = 12
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Γιάννης
Αμανρεμαλά, ούτε μια πίπα δεν μπορούμε να απολαύσουμε με την ησυχία μας χωρίς να μας τα ζαλίζεις;Αγις έγραψε: 01 Ιουν 2020, 19:50ασχετιλεςΓιάννης έγραψε: 01 Ιουν 2020, 19:14Εγώ πάντως, παλιά που έκανα πίπα, μία είχα μόνο.sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2020, 19:13
Την έβγαλα έξω αλλά δεν, θυμήθηκα γιατί την παράτησα, έχω μόνον μία, μία ίσον καμμία όπως λέμε και στο χωριό + ότι βαριέμαι το καθάρισμα μετά (γι' αυτό χρειάζονται οι πολλές, πίπες).
μινιμουμ απαιτησεις
χρειαζονται δυο ανα ημερα - εναλλαξ το καπνισμα κ μετα αραγμα για 6 ημερες
δλδ 2χ6 = 12
οχι δεν μπορειτεΓιάννης έγραψε: 01 Ιουν 2020, 19:53Αμανρεμαλά, ούτε μια πίπα δεν μπορούμε να απολαύσουμε με την ησυχία μας χωρίς να μας τα ζαλίζεις;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ήθελα να το παίξω μαγκιορος μικρός και ξεκίνησα με αυτό. Με τα το συνήθισα και έμεινα σε αυτό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Γιάννης
Άντε ρε σπασίκλα... δωδεκάπιπε άνθρωπε...
ασχετιλες
για πλακα νομιζετε ειχε ο Χαριλαος * πολλες δεκαδες;
* ενας ηταν ο Χαριλαος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Γιάννης
Δεν καπνιζω,δεν καπνιζα ποτε.
Ειχα ενα θειο που ερχοταν επισκεσψεις στο σπιτι μας και μαλωνε με τους καπνιστες επισης καλεσμενους.
Μας εφερνε ολους σε δυσκολη θεση.Ομως πλεον του δινω δικιο.
Ειχα ενα θειο που ερχοταν επισκεσψεις στο σπιτι μας και μαλωνε με τους καπνιστες επισης καλεσμενους.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Γιάννης
Καλά κάνεις. Όντως δίκιο είχε.under έγραψε: 01 Ιουν 2020, 20:11 Δεν καπνιζω,δεν καπνιζα ποτε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση