100% ψευδές. Η επιχείρηση ορίζει τα πρότυπα και τις διαδικασίες ασφάλειας, όχι το κράτος.-stavmanr έγραψε: 18 Μάιος 2020, 14:33 Αλίμονο αν η ασφάλεια του καταστήματος βασίζονταν στα γούστα του κάθε μαρκετά, μπαρμαν, καφετζή
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τη θυμάστε αυτή που τσιριζε στην Θεσσαλονίκη για τον ιό;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Τη θυμάστε αυτή που τσιριζε στην Θεσσαλονίκη για τον ιό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Περί δικαιώματος επιχείρησης να ρίχνει "πόρτα" σε πελάτες
Μα δεν διαφωνούμε...Νταρνάκας έγραψε: 18 Μάιος 2020, 15:49Ο κανονισμός λέει σαφώς πως για να παίξει κάποιος όρθιος πρέπει να του το επιτρέψουν οι άλλοι που παίζουν στο ίδιο τραπέζι.stavmanr έγραψε: 18 Μάιος 2020, 15:09 Ρε συ Φος αυτό γράφω από την αρχή.
Ο διευθυντής έφτιαξε έναν δικό του κανονισμό από το κεφάλι του: 'απαγορεύεται να παίζετε όρθιοι'. Πλησίασε τον παίκτη και αφού το είπε ότι παραβιάζει τον κανονισμό, ο παίκτης δεν ψάρωσε. Του ζήτησε να εξηγήσει επακριβώς ποιος κανονισμός είναι αυτός και πώς τον παραβίασε. Στις εκκλήσεις του παίκτη να του εξηγηθούν τα νομικά του ζητήματος, ο διευθυντής δεν μπόρεσε να απαντήσει, επειδή γνώριζε ότι πολλοί εσωτερικοί κανονισμοί του Καζίνο, τους οποίους ορίζει ο ίδιος, δεν συνάδουν με το σύγχρονο νομικό πλαίσιο και δεν έχουν καμία νομική εφαρμογή.
Ο διευθυντής έφτιαξε έναν κανονισμό στο δικό του κεφάλι και πήγε να τον εφαρμόσει, παρά την κείμενη νομοθεσία.
Εδώ, οφείλω να σου υπενθυμίσω ότι αναφερόμενοι σε "κανονισμοί καζίνο" δεν πρόκειται απλά για "εσωτερικό κανονισμό του καζίνο που καρφώθηκε στο κεφάλι ενός καζινάρχη". Οι κανονισμοί συμμετοχής σε παιχνίδι μπλακ τζακ αποτελούν νόμο του κράτους που δημοσιεύεται σε ΦΕΚ.
https://www.e-nomothesia.gr/kat-paignia ... -2018.html
Ο διευθυντής, αλλάζοντας τη νομοθεσία κατά βούληση, παριστάνοντας δηλαδή τον αντίστοιχο hellegennes του τομέα των καζίνο, σου λέει "στο δικό μου καζίνο θα κάνεις ό,τι θέλεις;". Και τσουπ! αποφασίζει να το παίξει Ναπολέων. Βγάζει δικούς του κανονισμούς και προσπαθεί να τους εφαρμόσει κατά βούληση.
Έρχεται ο δικαστής και υπενθυμίζει στον διευθυντή ότι υπάρχει σχετική νομοθεσία, πάνω από τις δικές του φαντασιώσεις. Κάθε παραβίαση της νομοθεσίας αυτής εκατέρωθεν συνιστά αδίκημα.
...άρα υπέπεσε σε αδίκημα κατά του πελάτη του. Το αδίκημα αυτό ξεκινά από το σημείο στο οποίο φαντάστηκε έναν δικό του κανονισμό και καταλήγει να απαγορεύσει στον πελάτη το δικαίωμα της χρήσης του παιγνίου στο κατάστημα.Ο ενάγων κάποια στιγμή βρέθηκε να παίζει όρθιος και προφανώς ο διευθυντής θεώρησε ότι έτσι παραβίαζε τον κανονισμό. Ωστόσο, για να αποδειχτεί η παραβίαση θα έπρεπε να αποδειχτεί ότι οι άλλοι παίχτες δεν έδωσαν στον ενάγοντα την άδεια να παίξει όρθιος. Αυτό προφανώς δεν αποδείχτηκε ποτέ, εξ ου και το δικαστήριο δεν δέχτηκε ότι ο ενάγων παραβίασε τον σχετικό κανονισμό. Εξ' άλλου θα το είχε επισημάνει και ο ίδιος ο διευθυντής στον ενάγοντα όταν τον ρωτούσε ποιον κανονισμό παραβίασε, αλλά εκείνος, όπως προκύπτει απ' την δικογραφία, αδυνατούσε να δικαιολογήσει την απόφασή του περί παραβίασης κανονισμού. Θα μπορούσε π.χ. να απαντήσει "ο χ και ο ψ σου απαγόρευσαν να παίξεις όρθιος αλλά εσύ τους έγραψες" αν όντως είχε γίνει τέτοια παραβίαση κανονισμού. Δεν το έκανε ομως, άρα...
Αυτό εξηγώ από την αρχή της συζήτησης: δεν υπάρχουν "αυθαίρετοι κανονισμοί" στις επιχειρήσεις. Οι όποιοι κανονισμοί λειτουργίας οφείλουν να προσαρμόζονται επάνω στη νομοθεσία. Αυτό που αποκαλείται "κανονισμός λειτουργίας" είναι η ίδια νομοθεσία προσαρμοσμένη στην περίπτωση του κάθε καταστήματος. Ο νόμος είναι αυτός που λέει τί πρέπει και τί δεν πρέπει. Ο επιχειρηματίας διαλέγει το πώς θα εφαρμοστούν αυτά τα "πρέπει" και "δεν πρέπει" με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όφελος για τον ίδιο, τους εργαζόμενους και τους πελάτες του. Ο ίδιος αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη εφαρμογής όλων των νομικών πλαισίων που διέπουν την λειτουργία της επιχείρησης.
Μα τότε δεν θα συζητούσαμε για κανονισμούς που βγάζει ο κάθε επιχειρηματίας από το κεφάλι του, αλλά για εφαρμογή του νόμου του κράτους περί τυχερών παιγνίων...Αν μπορούσε ο διευθυντής να παρουσιάσει στο δικαστήριο ως μάρτυρα κάποιον απ' αυτούς που έπαιζαν στο ίδιο τραπέζι και αυτός έλεγε "ο ενάγων έπαιζε όρθιος αν και εγώ του το είχα απαγορεύσει", σίγουρα θα δικαιωνόταν το καζίνο, καθώς το δικαστήριο θα δεχόταν ότι αποδείχτηκε παραβίαση του κανονισμού απ' τον ενάγοντα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 18 Μάιος 2020, 16:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Έχοντας ψυχολογήσει, πιθανότατα λανθασμένα, τον hellegennes, τείνω να πιστέψω πως κάποια δικαιώματα που δεν έχει το θεωρεί τόσο άδικο που δεν τα έχει, που έχει πλάσει στο μυαλό του ολόκληρες νομοθεσίες. Γράψε άκυρο. Δεν τα έχει πλάσει στο μυαλό του. Του τα έχει πει ο μπάρμπας μου ο ψεύτης και, αν και θα αμφισβητούσε οτιδήποτε άλλο κι αν του έλεγε, επειδή βρίσκει σωστά αυτά τα συγκεκριμένα που του είπε, τα θεωρεί παρομοίως δεδομένα σα να τα έχει διαβάσει στον αστικό κώδικα.
το "μα τότε" μου άρεσε.να δω πότε θα καταλάβετε ότι σας δουλεύειstavmanr έγραψε: 18 Μάιος 2020, 16:16Μα τότε δεν θα συζητούσαμε για κανονισμούς που βγάζει ο κάθε επιχειρηματίας από το κεφάλι του, αλλά για εφαρμογή του νόμου του κράτους περί τυχερών παιγνίων...Νταρνάκας έγραψε: 18 Μάιος 2020, 15:49 Αν μπορούσε ο διευθυντής να παρουσιάσει στο δικαστήριο ως μάρτυρα κάποιον απ' αυτούς που έπαιζαν στο ίδιο τραπέζι και αυτός έλεγε "ο ενάγων έπαιζε όρθιος αν και εγώ του το είχα απαγορεύσει", σίγουρα θα δικαιωνόταν το καζίνο, καθώς το δικαστήριο θα δεχόταν ότι αποδείχτηκε παραβίαση του κανονισμού απ' τον ενάγοντα![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nowhere την 18 Μάιος 2020, 16:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Διάβασε πρώτα όλην την κείμενη νομοθεσία για λειτουργία καταστημάτων και μετά έλα να μου πεις ότι δεν υπάρχουν στην νομοθεσία. Σου δίνω περιθώριο μια εβδομάδα, γιατί δεν είναι δυο σελίδες.Βλήμα έγραψε: 18 Μάιος 2020, 16:28 Έχοντας ψυχολογήσει, πιθανότατα λανθασμένα, τον hellegennes, τείνω να πιστέψω πως κάποια δικαιώματα που δεν έχει το θεωρεί τόσο άδικο που δεν τα έχει, που έχει πλάσει στο μυαλό του ολόκληρες νομοθεσίες. Γράψε άκυρο. Δεν τα έχει πλάσει στο μυαλό του. Του τα έχει πει ο μπάρμπας μου ο ψεύτης και, αν και θα αμφισβητούσε οτιδήποτε άλλο κι αν του έλεγε, επειδή βρίσκει σωστά αυτά τα συγκεκριμένα που του είπε, τα θεωρεί παρομοίως δεδομένα σα να τα έχει διαβάσει στον αστικό κώδικα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εεεε...hellegennes έγραψε: 18 Μάιος 2020, 16:39Διάβασε πρώτα όλην την κείμενη νομοθεσία για λειτουργία καταστημάτων και μετά έλα να μου πεις ότι δεν υπάρχουν στην νομοθεσία.Βλήμα έγραψε: 18 Μάιος 2020, 16:28 Έχοντας ψυχολογήσει, πιθανότατα λανθασμένα, τον hellegennes, τείνω να πιστέψω πως κάποια δικαιώματα που δεν έχει το θεωρεί τόσο άδικο που δεν τα έχει, που έχει πλάσει στο μυαλό του ολόκληρες νομοθεσίες. Γράψε άκυρο. Δεν τα έχει πλάσει στο μυαλό του. Του τα έχει πει ο μπάρμπας μου ο ψεύτης και, αν και θα αμφισβητούσε οτιδήποτε άλλο κι αν του έλεγε, επειδή βρίσκει σωστά αυτά τα συγκεκριμένα που του είπε, τα θεωρεί παρομοίως δεδομένα σα να τα έχει διαβάσει στον αστικό κώδικα.
Μμμμ...
Όχι. Βαριέμαι.
Αν όμως έλεγες ποιοι νόμοι ήταν αυτοί τους οποίους επικαλείσαι, τότε θα ήταν πιο εύκολη η ανάγνωσή τους κι αλήθεια θα τους διάβαζα και θα έμπαινα να παραδεχθώ ότι έχω άδικο.
- hellegennes
Δεν είναι ένα μόνο σημείο πάνω στο οποίο βασίζεται αυτό, αλλά αν δεν θέλεις να διαβάσεις, take my word for it και αρκέσου στην υγειονομική διάταξη:
Οι υγειονομικά υπεύθυνοι (ορίζονται από την επιχείρηση) των επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών οφείλουν να εγκαθιστούν, να εφαρμόζουν και να διατηρούν διαδικασίες που βασίζονται στις 7 αρχές του HACCP, οι οποίες θα προσαρμόζονται ανάλογα με την επικινδυνότητα και το μέγεθος της επιχείρησης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γκούγκλαρα τις 7 αρχές του HACASDFFOIASDGFQRAGTOIUG AFAhellegennes έγραψε: 18 Μάιος 2020, 16:54 Δεν είναι ένα μόνο σημείο πάνω στο οποίο βασίζεται αυτό, αλλά αν δεν θέλεις να διαβάσεις, take my word for it και αρκέσου στην υγειονομική διάταξη:
Οι υγειονομικά υπεύθυνοι (ορίζονται από την επιχείρηση) των επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών οφείλουν να εγκαθιστούν, να εφαρμόζουν και να διατηρούν διαδικασίες που βασίζονται στις 7 αρχές του HACCP, οι οποίες θα προσαρμόζονται ανάλογα με την επικινδυνότητα και το μέγεθος της επιχείρησης.
FADS;IHASDFOJK.
Μου έβγαλε αυτό:
https://studentweb.aegean.gr/uploadFile ... %CE%BD.pdf
Σα να έχει να κάνει με την επικινδυνότητα των προϊόντων μου φαίνεται κι ουχί των πελατών.
Για να μη το κουράζουμε, ποιοι χρήστες θεωρούν ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, η όποια δικαστική απόφαση αν γινόταν μήνυση, θα δικαίωνε τη βλαμμένη;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χέλι, έχω την αμυδρή εντύπωση ότι έχεις άδικο. Συνήθως, όταν λέω "αμυδρή εντύπωση" το χρησιμοποιώ ειρωνικά, είναι για περιπτώσεις που είμαι σίγουρος, αλλά σε αυτή την περίπτωση το χρησιμοποιώ κυριολεκτικά. Πριν δεκαπέντε χρόνια πήρα ένα εξάρι στο εμπορικό δίκαιο. Δεν ήταν δεκάρι, ήταν εξάρι. Δεν ασχολούμαι μ' αυτό συνέχεια, ασχολήθηκα για λίγο καιρό πριν δεκαπέντε χρόνια.
Όμως, από την μικρή εικόνα που έχω, αυτά που λες με ξενίζουν. Αυτό.
Όμως, από την μικρή εικόνα που έχω, αυτά που λες με ξενίζουν. Αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 18 Μάιος 2020, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Eίχα πανηγυρικά δίκιο τελικά και έχεις άδικο. Κανέναν κανονισμό απ' το κεφάλι του ότι απογορεύεται να στοιχηματίζουν οι παίχτες όρθιοι δεν έφτιαξε ο διευθυντής απ' το κεφάλι του. Υπάρχει τέτοιος κανονισμός στον νόμο, άρθρο 14.11 "Περί λειτουργίας του Μπλακ Τζακ" και ορίζει ρητά ότι:stavmanr έγραψε: 18 Μάιος 2020, 16:16Μα δεν διαφωνούμε...Νταρνάκας έγραψε: 18 Μάιος 2020, 15:49Ο κανονισμός λέει σαφώς πως για να παίξει κάποιος όρθιος πρέπει να του το επιτρέψουν οι άλλοι που παίζουν στο ίδιο τραπέζι.stavmanr έγραψε: 18 Μάιος 2020, 15:09 Ρε συ Φος αυτό γράφω από την αρχή.
Ο διευθυντής έφτιαξε έναν δικό του κανονισμό από το κεφάλι του: 'απαγορεύεται να παίζετε όρθιοι'. Πλησίασε τον παίκτη και αφού το είπε ότι παραβιάζει τον κανονισμό, ο παίκτης δεν ψάρωσε. Του ζήτησε να εξηγήσει επακριβώς ποιος κανονισμός είναι αυτός και πώς τον παραβίασε. Στις εκκλήσεις του παίκτη να του εξηγηθούν τα νομικά του ζητήματος, ο διευθυντής δεν μπόρεσε να απαντήσει, επειδή γνώριζε ότι πολλοί εσωτερικοί κανονισμοί του Καζίνο, τους οποίους ορίζει ο ίδιος, δεν συνάδουν με το σύγχρονο νομικό πλαίσιο και δεν έχουν καμία νομική εφαρμογή.![]()
Ο διευθυντής έφτιαξε έναν κανονισμό στο δικό του κεφάλι και πήγε να τον εφαρμόσει, παρά την κείμενη νομοθεσία.
Εδώ, οφείλω να σου υπενθυμίσω ότι αναφερόμενοι σε "κανονισμοί καζίνο" δεν πρόκειται απλά για "εσωτερικό κανονισμό του καζίνο που καρφώθηκε στο κεφάλι ενός καζινάρχη". Οι κανονισμοί συμμετοχής σε παιχνίδι μπλακ τζακ αποτελούν νόμο του κράτους που δημοσιεύεται σε ΦΕΚ.
https://www.e-nomothesia.gr/kat-paignia ... -2018.html
Ο διευθυντής, αλλάζοντας τη νομοθεσία κατά βούληση, παριστάνοντας δηλαδή τον αντίστοιχο hellegennes του τομέα των καζίνο, σου λέει "στο δικό μου καζίνο θα κάνεις ό,τι θέλεις;". Και τσουπ! αποφασίζει να το παίξει Ναπολέων. Βγάζει δικούς του κανονισμούς και προσπαθεί να τους εφαρμόσει κατά βούληση.
Έρχεται ο δικαστής και υπενθυμίζει στον διευθυντή ότι υπάρχει σχετική νομοθεσία, πάνω από τις δικές του φαντασιώσεις. Κάθε παραβίαση της νομοθεσίας αυτής εκατέρωθεν συνιστά αδίκημα.
...άρα υπέπεσε σε αδίκημα κατά του πελάτη του. Το αδίκημα αυτό ξεκινά από το σημείο στο οποίο φαντάστηκε έναν δικό του κανονισμό και καταλήγει να απαγορεύσει στον πελάτη το δικαίωμα της χρήσης του παιγνίου στο κατάστημα.Ο ενάγων κάποια στιγμή βρέθηκε να παίζει όρθιος και προφανώς ο διευθυντής θεώρησε ότι έτσι παραβίαζε τον κανονισμό. Ωστόσο, για να αποδειχτεί η παραβίαση θα έπρεπε να αποδειχτεί ότι οι άλλοι παίχτες δεν έδωσαν στον ενάγοντα την άδεια να παίξει όρθιος. Αυτό προφανώς δεν αποδείχτηκε ποτέ, εξ ου και το δικαστήριο δεν δέχτηκε ότι ο ενάγων παραβίασε τον σχετικό κανονισμό. Εξ' άλλου θα το είχε επισημάνει και ο ίδιος ο διευθυντής στον ενάγοντα όταν τον ρωτούσε ποιον κανονισμό παραβίασε, αλλά εκείνος, όπως προκύπτει απ' την δικογραφία, αδυνατούσε να δικαιολογήσει την απόφασή του περί παραβίασης κανονισμού. Θα μπορούσε π.χ. να απαντήσει "ο χ και ο ψ σου απαγόρευσαν να παίξεις όρθιος αλλά εσύ τους έγραψες" αν όντως είχε γίνει τέτοια παραβίαση κανονισμού. Δεν το έκανε ομως, άρα...
Αυτό εξηγώ από την αρχή της συζήτησης: δεν υπάρχουν "αυθαίρετοι κανονισμοί" στις επιχειρήσεις. Οι όποιοι κανονισμοί λειτουργίας οφείλουν να προσαρμόζονται επάνω στη νομοθεσία. Αυτό που αποκαλείται "κανονισμός λειτουργίας" είναι η ίδια νομοθεσία προσαρμοσμένη στην περίπτωση του κάθε καταστήματος. Ο νόμος είναι αυτός που λέει τί πρέπει και τί δεν πρέπει. Ο επιχειρηματίας διαλέγει το πώς θα εφαρμοστούν αυτά τα "πρέπει" και "δεν πρέπει" με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όφελος για τον ίδιο, τους εργαζόμενους και τους πελάτες του. Ο ίδιος αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη εφαρμογής όλων των νομικών πλαισίων που διέπουν την λειτουργία της επιχείρησης.
Μα τότε δεν θα συζητούσαμε για κανονισμούς που βγάζει ο κάθε επιχειρηματίας από το κεφάλι του, αλλά για εφαρμογή του νόμου του κράτους περί τυχερών παιγνίων...Αν μπορούσε ο διευθυντής να παρουσιάσει στο δικαστήριο ως μάρτυρα κάποιον απ' αυτούς που έπαιζαν στο ίδιο τραπέζι και αυτός έλεγε "ο ενάγων έπαιζε όρθιος αν και εγώ του το είχα απαγορεύσει", σίγουρα θα δικαιωνόταν το καζίνο, καθώς το δικαστήριο θα δεχόταν ότι αποδείχτηκε παραβίαση του κανονισμού απ' τον ενάγοντα![]()
Όρθιοι παίκτες και μέχρι δύο (2) το πολύ, μπορούν να τοποθετούν τις δικές τους μίζες εντός καθενός εκ των προκαθορισμένων χωρισμάτων του ταμπλώ, πλησίον των μιζών αυτών που κάθονται, ύστερα από σύμφωνη γνώμη των καθήμενων και πάντα μέχρι την ανώτατη επιτρεπόμενη μίζα, ακόμη και όταν υπάρχουν ελεύθερα προκαθορισμένα χωρίσματα του ταμπλώ.

Μ' άλλα λόγια, ένας παίχτης μπορεί να σηκωθεί απ' την θέση του ενώ δεν έχει έρθει η σειρά του να παίξει και να ποντάρει όρθιος υπέρ του παίχτη που παίζει εκείνη τη στιγμή, αρκεί ο τελευταίος να του το επιτρέψει (κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα ζάρια, μπορεί π.χ. εγώ να κοντράρομαι μ' εσένα και οι άλλοι παίχτες που τη στιγμή εκείνη δεν παίζουν αλλά παρακολουθούν να ποντάρουν σε όποιον από εμάς τους δύο θέλουν). Ο διευθυντής λοιπόν ισχυρίστηκε ότι ο ενάγων αυτόν ακριβώς τον κανονισμό παραβίασε, αλλά δεν μπόρεσε να το αποδείξει γιατί δεν παρουσίασε μάρτυρα, δηλαδή κάποιον που να έπαιζε στο ίδιο τραπέζι και να επιβεβαίωσε ότι όντως έγινε αυτό που ισχυρίστηκε ο διευθυντής. Προφανώς επειδή ο διευθυντής ψευδόταν, έψαχνε αφορμή να διώξει τον επικίνδυνο παίχτη που κέρδιζε και επινόησε αυτό το ψέμα. Αν όμως παρουσίαζε τέτοιον μάρτυρα, σίγουρα θα δικαιωνόταν το καζίνο.
Παρεμπιπτόντως, δες και τι λέει το άρθρο 5 του νόμου:

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Sid Vicious
όχι ρε τι στημένο, λάθος υποψιάζεσαι. Πήγε η τύπα με επιθετικο και καμπόσο υφος στους πιτσιρικάδες, τι ειστε εσείς και τέτοια, την πήραν οι μικροι στο ψιλό (αν δεν κάνω λάθος αυτη παλιοτερα στηριζε Τσιπρα; ), αρχιε να τους καταγραφει με το κινητο, της ειπαν να σταματησει αλλα αυτη επεμενε και ουρλιαζε, της ριξαν τοτε κατω το κινητο και μαλλον εσπασεΝταρνάκας έγραψε: 16 Μάιος 2020, 21:49Εγώ πάλι υποψιάζομαι ότι το όλο σκηνικό ήταν στημένο από την ίδια. Έβαλε τους τύπους δήθεν να την τραμπουκίσουν (είτε γνωστοί που της έκαναν εξυπηρέτηση είτε επί πληρωμή) για να 'χει υλικό αττενσιονχορισμού. Δηλαδή μπαμ κάνει ότι κάτι δεν πάει καλά, υποτίθεται ότι την πλάκωσαν στις φάπες, το κινητό της φίλης της που την βιντεοσκοπούσε έπεσε κάτω μέσα στον χαμό και κινδύνεψε να ποδοπατηθεί απ' τους κάφρους, αλλά ως δια μαγείας κατάφερε να τα καταγράψει όλα. Τέτοια τύχη πια!jason έγραψε: 16 Μάιος 2020, 21:02 Τπτ δεν έφαγε, το κινητό πήγαν να της πάρουν
Το θυμήθηκε ότι τις έφαγε μισή ώρα μετά φτιάχνοντας μαλλί στη μηχανή του γυπα![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Μα το κινητό δε σταμάτησε στιγμή να καταγράφει, δεν το πρόσεξες; Καταγράφει όση ώρα είναι στο έδαφος, και μετά το έχει πάρει πάλι στα χέρια της και συνεχίζει να καταγράφει για λίγο. Κι αυτό επειδή δεν έπεσε βίαια κάτω αλλά η ίδια το άφησε στο έδαφος απαλά απαλά, για να παραστήσει ότι της επιτέθηκαν. Και οι πιτσιρικάδες πού την ήξεραν και άρχισαν το ντεμέκ δούλεμα για Τσίπρα, Σύριζα, επιδόματα κ.τ.λ; Σιγά την ντίβα δηλαδή που θα την αναγνωρίζει στο τσακ μπαμ ο κάθε χαβαλές πιτσιρικάς και θα παρακολουθεί κιόλας τα βίντεο που ανεβάζει για να ξέρει και τις πολιτικές τις προτιμήσεις.Sid Vicious έγραψε: 18 Μάιος 2020, 20:09όχι ρε τι στημένο, λάθος υποψιάζεσαι. Πήγε η τύπα με επιθετικο και καμπόσο υφος στους πιτσιρικάδες, τι ειστε εσείς και τέτοια, την πήραν οι μικροι στο ψιλό (αν δεν κάνω λάθος αυτη παλιοτερα στηριζε Τσιπρα; ), αρχιε να τους καταγραφει με το κινητο, της ειπαν να σταματησει αλλα αυτη επεμενε και ουρλιαζε, της ριξαν τοτε κατω το κινητο και μαλλον εσπασεΝταρνάκας έγραψε: 16 Μάιος 2020, 21:49Εγώ πάλι υποψιάζομαι ότι το όλο σκηνικό ήταν στημένο από την ίδια. Έβαλε τους τύπους δήθεν να την τραμπουκίσουν (είτε γνωστοί που της έκαναν εξυπηρέτηση είτε επί πληρωμή) για να 'χει υλικό αττενσιονχορισμού. Δηλαδή μπαμ κάνει ότι κάτι δεν πάει καλά, υποτίθεται ότι την πλάκωσαν στις φάπες, το κινητό της φίλης της που την βιντεοσκοπούσε έπεσε κάτω μέσα στον χαμό και κινδύνεψε να ποδοπατηθεί απ' τους κάφρους, αλλά ως δια μαγείας κατάφερε να τα καταγράψει όλα. Τέτοια τύχη πια!jason έγραψε: 16 Μάιος 2020, 21:02 Τπτ δεν έφαγε, το κινητό πήγαν να της πάρουν
Το θυμήθηκε ότι τις έφαγε μισή ώρα μετά φτιάχνοντας μαλλί στη μηχανή του γυπα![]()
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ας "ψηφίσω" κάπως διαφορετικά: στη δική μου ιδανική έννομη τάξη, για την κυρία -κάθε που βγαίνει από το σπίτι της- πρέπει να κινείται αυτεπαγγέλτως η διαδικασία του αυτοφώρου... έτσι, για χωρίς λόγους...ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μάιος 2020, 17:08 Για να μη το κουράζουμε, ποιοι χρήστες θεωρούν ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, η όποια δικαστική απόφαση αν γινόταν μήνυση, θα δικαίωνε τη βλαμμένη;
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Sid Vicious
Ε αυτο δεν λεω κι εγω, οτι αυτη το ξεκινησε αυτο; Νομιζα οτι εννουσες οτι ηταν γενικα στημενο, οτι απο μονη της το εστησε ειναι σιγουρο, δεν χρειαζεται να βαλει γνωστους της .Αν δεν εβρισκε τους πιτσιρικάδες μπορει ξερω γω να ελεγε σε μενα καμια κουβεντα μονο και μονο για να βρει αφορμη να κανει σωου.Νταρνάκας έγραψε: 18 Μάιος 2020, 20:24Μα το κινητό δε σταμάτησε στιγμή να καταγράφει, δεν το πρόσεξες; Καταγράφει όση ώρα είναι στο έδαφος, και μετά το έχει πάρει πάλι στα χέρια της και συνεχίζει να καταγράφει για λίγο. Κι αυτό επειδή δεν έπεσε βίαια κάτω αλλά η ίδια το άφησε στο έδαφος απαλά απαλά, για να παραστήσει ότι της επιτέθηκαν. Και οι πιτσιρικάδες πού την ήξεραν και άρχισαν το ντεμέκ δούλεμα για Τσίπρα, Σύριζα, επιδόματα κ.τ.λ; Σιγά την ντίβα δηλαδή που θα την αναγνωρίζει στο τσακ μπαμ ο κάθε χαβαλές πιτσιρικάς και θα παρακολουθεί κιόλας τα βίντεο που ανεβάζει για να ξέρει και τις πολιτικές τις προτιμήσεις.Sid Vicious έγραψε: 18 Μάιος 2020, 20:09όχι ρε τι στημένο, λάθος υποψιάζεσαι. Πήγε η τύπα με επιθετικο και καμπόσο υφος στους πιτσιρικάδες, τι ειστε εσείς και τέτοια, την πήραν οι μικροι στο ψιλό (αν δεν κάνω λάθος αυτη παλιοτερα στηριζε Τσιπρα; ), αρχιε να τους καταγραφει με το κινητο, της ειπαν να σταματησει αλλα αυτη επεμενε και ουρλιαζε, της ριξαν τοτε κατω το κινητο και μαλλον εσπασεΝταρνάκας έγραψε: 16 Μάιος 2020, 21:49
Εγώ πάλι υποψιάζομαι ότι το όλο σκηνικό ήταν στημένο από την ίδια. Έβαλε τους τύπους δήθεν να την τραμπουκίσουν (είτε γνωστοί που της έκαναν εξυπηρέτηση είτε επί πληρωμή) για να 'χει υλικό αττενσιονχορισμού. Δηλαδή μπαμ κάνει ότι κάτι δεν πάει καλά, υποτίθεται ότι την πλάκωσαν στις φάπες, το κινητό της φίλης της που την βιντεοσκοπούσε έπεσε κάτω μέσα στον χαμό και κινδύνεψε να ποδοπατηθεί απ' τους κάφρους, αλλά ως δια μαγείας κατάφερε να τα καταγράψει όλα. Τέτοια τύχη πια!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις