!!! DEVELOPMENT MODE !!!

η δικη για την δολοφονια της ελ τοπαλουδη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Re: η δικη για την δολοφονια της ελ τοπαλουδη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 20:43 έχει το παπαράκι που το σηκώνεις, βάζεις δάχτυλο, το τραβάς και ανοίγει
Ε, πείτε μου τώρα, εγώ φταίω;
Ε;
Εγώ;
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Αγις έγραψε: 15 Μάιος 2020, 21:17
Leporello έγραψε: 15 Μάιος 2020, 20:19
Στύγιος έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:07Ε του πούστη , υπάρχουν και χειρότεροι από μένα :lol: :smt005:
Να τα πάρουμε ένα - ένα τα θέματα, γιατί διαφέρουν:
- Οντως είναι σοβαρή έλλειψη να μη μπορείς να ανοίξεις μία κονσέρβα. Προσωπικά, πειραματίζομαι με διάφορες κονσέρβες και διάφορα μέσα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει.
- Η κονσέρβα τόνου δεν ξέρω πώς ανοίγει, δεν έχω ποτέ δοκιμάσει. Δεν μου αρέσει ο τόνος.
- Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα με μπλε παπούτσια, πράσινο σακάκι, μαύρο παντελόνι και καφέ πουκάμισο.
τα πραγματα ειναι απλα
βγαζεις το ειδικο ανοικτηρι για κονσερβες απο το ντουλαπι
το βαζεις ....στην ακρη :003: κ πιανεις το πολυανοιχτηρι

Εικόνα
μην εισαι ερασιτεχνης

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Συνήθως όσοι λένε "έπρεπε να προσέχει" είναι οι ίδιοι που θα ένοιωθαν θιγμένοι αν κάποια πρόσεχε απέναντί τους. Γενικά, ό,τι και να γίνει η γυναίκα οφείλει να απολογείται. Είναι πιο γραφικοί κι από τις φεμινίστριες που λένε πως ότι και να γίνει οι άνδρες είναι που έχουν το άδικο και πρέπει να απολογούνται. Τουλάχιστον αυτές έχουν και υποθέσεις σαν αυτή του νήματος να τις βαραίνουν, τους έχει γυρίσει το μάτι.

Κάποιος μου διέγραψε μια ανάρτηση ενώ έχει αφήσει άλλες κι άλλες, αλλά τέλος πάντων.
Άβαταρ μέλους
perseus

Βλήμα έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:16 Συνήθως όσοι λένε "έπρεπε να προσέχει" είναι οι ίδιοι που θα ένοιωθαν θιγμένοι αν κάποια πρόσεχε απέναντί τους. Γενικά, ό,τι και να γίνει η γυναίκα οφείλει να απολογείται. Είναι πιο γραφικοί κι από τις φεμινίστριες που λένε πως ότι και να γίνει οι άνδρες είναι που έχουν το άδικο και πρέπει να απολογούνται. Τουλάχιστον αυτές έχουν και υποθέσεις σαν αυτή του νήματος να τις βαραίνουν, τους έχει γυρίσει το μάτι.

Κάποιος μου διέγραψε μια ανάρτηση ενώ έχει αφήσει άλλες κι άλλες, αλλά τέλος πάντων.
δεν εχω ποτε αδικο γιατι να απολογηθω?

και σαφεστατα επρεπρε να προσεχει ειχαν χτυπησει ηδη τα καμπανακια.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Achristect έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:41
Κανενας λογος απολογίας δεν υπάρχει. Για μεγαλύτερη ασφάλεια των νεων κοριτσιών το αναφέρω, η ευθύνη ειναι ανεξαρτητως αυτού η ιδια. Ομως να μειώσεις τις πιθανότητες ελαφρως μπορείς. Ζυγίζοντας φυσικά την ασφάλεια με την ελευθερία.
Δε γινεται να ζεις με το φοβο φιλε μου. Σκεψου τωρα να σου αδειάσουν το σπιτι κ να σου λεω οτι δεν ειχες παρει κανα ροτβαιλερ αρα δεν πρόσεχες αρκετά.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

perseus έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:18
Βλήμα έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:16 Συνήθως όσοι λένε "έπρεπε να προσέχει" είναι οι ίδιοι που θα ένοιωθαν θιγμένοι αν κάποια πρόσεχε απέναντί τους. Γενικά, ό,τι και να γίνει η γυναίκα οφείλει να απολογείται. Είναι πιο γραφικοί κι από τις φεμινίστριες που λένε πως ότι και να γίνει οι άνδρες είναι που έχουν το άδικο και πρέπει να απολογούνται. Τουλάχιστον αυτές έχουν και υποθέσεις σαν αυτή του νήματος να τις βαραίνουν, τους έχει γυρίσει το μάτι.

Πού το ξέρεις ότι είχαν χτυπήσει ήδη τα καμπανάκια;
Ή ότι χτύπησαν εγκαίρως, ενώ είχε την επιλογή να φύγει;
Ποια καμπανάκια;
Τελικά μήπως θα πρέπει να θεωρείται καμπανάκι ότι ο άλλος εφόσον έχει πούτσα και μόνο;
Άβαταρ μέλους
perseus

Βλήμα έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:26
perseus έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:18

Πού το ξέρεις ότι είχαν χτυπήσει ήδη τα καμπανάκια;
Ή ότι χτύπησαν εγκαίρως, ενώ είχε την επιλογή να φύγει;
Ποια καμπανάκια;
Τελικά μήπως θα πρέπει να θεωρείται καμπανάκι ότι ο άλλος εφόσον έχει πούτσα και μόνο;
χτυπησαν τα καμπανακια οταν πηγε και κατηγγειλε οτι την βιασαν και την εδωσαν οι φιλες της.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Σα να λέμε ότι όσες μας έλεγαν "ο βιαστής είσαι εσύ" αν πρόσθεταν "ακόμα κι αν δεν είσαι στο μουνί μου, ο μόνος τρόπος για να είμαι σίγουρη ότι θα επιβιώσω είναι να σε θεωρώ ως εν δυνάμει βιαστή" θα συμφωνούσαμε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Βλήμα έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:30 Σα να λέμε ότι όσες μας έλεγαν "ο βιαστής είσαι εσύ" αν πρόσθεταν "ακόμα κι αν δεν είσαι στο μουνί μου, ο μόνος τρόπος για να είμαι σίγουρη ότι θα επιβιώσω είναι να σε θεωρώ ως εν δυνάμει βιαστή" θα συμφωνούσαμε.
Κι εγώ τους το είπα, αλλά δεν το καταλαβαίνουν.
perseus έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:06
ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:49
Αν το βλέπετε έτσι, δικαιώνετε τα δρώμενα τύπου "ο βιαστής είσαι εσύ".
καμμια σχεση ,προσεχουμε για να εχουμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

perseus έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:28 χτυπησαν τα καμπανακια οταν πηγε και κατηγγειλε οτι την βιασαν και την εδωσαν οι φιλες της.
Τι λες τώρα; Το ότι είχε βιαστεί ήταν καμπανάκι;
Μην αυταπατάστε, δεν υπάρχουν καμπανάκια. Όσο υπάρχουν βιαστές, οι κόρες, οι μανάδες κι οι γυναίκες μας κινδυνεύουν, όσο κι αν προσέχουν.
Κι οι φίλες μας.
Κι οι άγνωστές μας.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:32
Βλήμα έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:30 Σα να λέμε ότι όσες μας έλεγαν "ο βιαστής είσαι εσύ" αν πρόσθεταν "ακόμα κι αν δεν είσαι στο μουνί μου, ο μόνος τρόπος για να είμαι σίγουρη ότι θα επιβιώσω είναι να σε θεωρώ ως εν δυνάμει βιαστή" θα συμφωνούσαμε.
Κι εγώ τους το είπα, αλλά δεν το καταλαβαίνουν.
perseus έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:06
ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:49
Αν το βλέπετε έτσι, δικαιώνετε τα δρώμενα τύπου "ο βιαστής είσαι εσύ".
καμμια σχεση ,προσεχουμε για να εχουμε.
Οι ατάλαντοι αντιγράφουν, οι ταλαντούχοι κλέβουμε απ' τους καλύτερους και τις καλύτερες :wink
Achristect

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Achristect »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:25
Achristect έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:41
Κανενας λογος απολογίας δεν υπάρχει. Για μεγαλύτερη ασφάλεια των νεων κοριτσιών το αναφέρω, η ευθύνη ειναι ανεξαρτητως αυτού η ιδια. Ομως να μειώσεις τις πιθανότητες ελαφρως μπορείς. Ζυγίζοντας φυσικά την ασφάλεια με την ελευθερία.
Δε γινεται να ζεις με το φοβο φιλε μου. Σκεψου τωρα να σου αδειάσουν το σπιτι κ να σου λεω οτι δεν ειχες παρει κανα ροτβαιλερ αρα δεν πρόσεχες αρκετά.
Σίγουρα δεν πρέπει να κανεις τη χαρη σε κανεναν βιαστη, κανεναν δολοφόνο/ληστή και γενικώς κανεναν παραβατικο ή ψυχασθενη να σου αλλαξει τη ζωη εντελώς. Ομως υπάρχει ενα τεράστιο φασμα ενεργειών για καθε άνθρωπο, που ζυγιζει ποιες παραχωρήσεις κανει και καποιες δεν κανει. Παντα παιρνεις καποια μετρα. Ο καθενας αυτα που νομίζει.

Το ντύσιμο όπως και ο τροπος κίνησης, ομιλίας και συμπεριφοράς καθε ανθρώπου ειναι όλα μέσα έκφρασης και εχουν συγκεκριμένο κωδικα ανα τις εποχές. Ειναι σημαντικό ειδικα τα νεα κορίτσια να εχουν επίγνωση του τι εκφράζει αυτο που φορανε ή κάνουν. Αλλιως καταλήγουν να αντιμετωπιζονται διαφορετικά απο αυτο που πραγματικά είναι ή που τους αξιζει.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Βλήμα έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:37 Οι ατάλαντοι αντιγράφουν, οι ταλαντούχοι κλέβουμε απ' τους καλύτερους και τις καλύτερες :wink
Δεν το παρέθεσα για να διεκδικήσω το κοπυράιτ :) αλλά γιατί συμφωνώ με το σκεπτικό σου.
Και κυρίως επειδή είναι πολύ βασικό σημείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Achristect έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:41
Θα σου πρότεινα να επαναδιατυπώσεις. Από αυτό που λες βγαίνει το συμπέρασμα ότι υπάρχουν γυναίκες που τους αξίζει ο βιασμός, και μερικές φορές τα κορίτσια "μας" δίνουν την λανθασμένη εντύπωση ότι είναι από αυτές. Θα σου πρότεινα να επαναδιατυπώσεις, διότι αποκλείεται να υπάρχει κουράδας που να το πιστεύει πραγματικά αυτό.
Άβαταρ μέλους
perseus

η καθεμια μπορει να λεει οτι θελει ,εαν η αστυνομια ειχε κανει την δουλεια της τοτε ,η κοπελλα μπορει να ζουσε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”