Ε, πείτε μου τώρα, εγώ φταίω;Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 20:43 έχει το παπαράκι που το σηκώνεις, βάζεις δάχτυλο, το τραβάς και ανοίγει
Ε;
Εγώ;
Ε, πείτε μου τώρα, εγώ φταίω;Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 20:43 έχει το παπαράκι που το σηκώνεις, βάζεις δάχτυλο, το τραβάς και ανοίγει
μην εισαι ερασιτεχνηςΑγις έγραψε: 15 Μάιος 2020, 21:17τα πραγματα ειναι απλαLeporello έγραψε: 15 Μάιος 2020, 20:19Να τα πάρουμε ένα - ένα τα θέματα, γιατί διαφέρουν:
- Οντως είναι σοβαρή έλλειψη να μη μπορείς να ανοίξεις μία κονσέρβα. Προσωπικά, πειραματίζομαι με διάφορες κονσέρβες και διάφορα μέσα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει.
- Η κονσέρβα τόνου δεν ξέρω πώς ανοίγει, δεν έχω ποτέ δοκιμάσει. Δεν μου αρέσει ο τόνος.
- Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα με μπλε παπούτσια, πράσινο σακάκι, μαύρο παντελόνι και καφέ πουκάμισο.
βγαζεις το ειδικο ανοικτηρι για κονσερβες απο το ντουλαπι
το βαζεις ....στην ακρηκ πιανεις το πολυανοιχτηρι
![]()
δεν εχω ποτε αδικο γιατι να απολογηθω?Βλήμα έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:16 Συνήθως όσοι λένε "έπρεπε να προσέχει" είναι οι ίδιοι που θα ένοιωθαν θιγμένοι αν κάποια πρόσεχε απέναντί τους. Γενικά, ό,τι και να γίνει η γυναίκα οφείλει να απολογείται. Είναι πιο γραφικοί κι από τις φεμινίστριες που λένε πως ότι και να γίνει οι άνδρες είναι που έχουν το άδικο και πρέπει να απολογούνται. Τουλάχιστον αυτές έχουν και υποθέσεις σαν αυτή του νήματος να τις βαραίνουν, τους έχει γυρίσει το μάτι.
Κάποιος μου διέγραψε μια ανάρτηση ενώ έχει αφήσει άλλες κι άλλες, αλλά τέλος πάντων.
Δε γινεται να ζεις με το φοβο φιλε μου. Σκεψου τωρα να σου αδειάσουν το σπιτι κ να σου λεω οτι δεν ειχες παρει κανα ροτβαιλερ αρα δεν πρόσεχες αρκετά.Achristect έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:41
Κανενας λογος απολογίας δεν υπάρχει. Για μεγαλύτερη ασφάλεια των νεων κοριτσιών το αναφέρω, η ευθύνη ειναι ανεξαρτητως αυτού η ιδια. Ομως να μειώσεις τις πιθανότητες ελαφρως μπορείς. Ζυγίζοντας φυσικά την ασφάλεια με την ελευθερία.
Πού το ξέρεις ότι είχαν χτυπήσει ήδη τα καμπανάκια;perseus έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:18δεν εχω ποτε αδικο γιατι να απολογηθω?Βλήμα έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:16 Συνήθως όσοι λένε "έπρεπε να προσέχει" είναι οι ίδιοι που θα ένοιωθαν θιγμένοι αν κάποια πρόσεχε απέναντί τους. Γενικά, ό,τι και να γίνει η γυναίκα οφείλει να απολογείται. Είναι πιο γραφικοί κι από τις φεμινίστριες που λένε πως ότι και να γίνει οι άνδρες είναι που έχουν το άδικο και πρέπει να απολογούνται. Τουλάχιστον αυτές έχουν και υποθέσεις σαν αυτή του νήματος να τις βαραίνουν, τους έχει γυρίσει το μάτι.
Κάποιος μου διέγραψε μια ανάρτηση ενώ έχει αφήσει άλλες κι άλλες, αλλά τέλος πάντων.
και σαφεστατα επρεπρε να προσεχει ειχαν χτυπησει ηδη τα καμπανακια.
χτυπησαν τα καμπανακια οταν πηγε και κατηγγειλε οτι την βιασαν και την εδωσαν οι φιλες της.Βλήμα έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:26Πού το ξέρεις ότι είχαν χτυπήσει ήδη τα καμπανάκια;perseus έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:18δεν εχω ποτε αδικο γιατι να απολογηθω?Βλήμα έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:16 Συνήθως όσοι λένε "έπρεπε να προσέχει" είναι οι ίδιοι που θα ένοιωθαν θιγμένοι αν κάποια πρόσεχε απέναντί τους. Γενικά, ό,τι και να γίνει η γυναίκα οφείλει να απολογείται. Είναι πιο γραφικοί κι από τις φεμινίστριες που λένε πως ότι και να γίνει οι άνδρες είναι που έχουν το άδικο και πρέπει να απολογούνται. Τουλάχιστον αυτές έχουν και υποθέσεις σαν αυτή του νήματος να τις βαραίνουν, τους έχει γυρίσει το μάτι.
και σαφεστατα επρεπρε να προσεχει ειχαν χτυπησει ηδη τα καμπανακια.
Ή ότι χτύπησαν εγκαίρως, ενώ είχε την επιλογή να φύγει;
Ποια καμπανάκια;
Τελικά μήπως θα πρέπει να θεωρείται καμπανάκι ότι ο άλλος εφόσον έχει πούτσα και μόνο;
Κι εγώ τους το είπα, αλλά δεν το καταλαβαίνουν.Βλήμα έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:30 Σα να λέμε ότι όσες μας έλεγαν "ο βιαστής είσαι εσύ" αν πρόσθεταν "ακόμα κι αν δεν είσαι στο μουνί μου, ο μόνος τρόπος για να είμαι σίγουρη ότι θα επιβιώσω είναι να σε θεωρώ ως εν δυνάμει βιαστή" θα συμφωνούσαμε.
Τι λες τώρα; Το ότι είχε βιαστεί ήταν καμπανάκι;perseus έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:28 χτυπησαν τα καμπανακια οταν πηγε και κατηγγειλε οτι την βιασαν και την εδωσαν οι φιλες της.
Οι ατάλαντοι αντιγράφουν, οι ταλαντούχοι κλέβουμε απ' τους καλύτερους και τις καλύτερεςΓΑΛΗ έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:32Κι εγώ τους το είπα, αλλά δεν το καταλαβαίνουν.Βλήμα έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:30 Σα να λέμε ότι όσες μας έλεγαν "ο βιαστής είσαι εσύ" αν πρόσθεταν "ακόμα κι αν δεν είσαι στο μουνί μου, ο μόνος τρόπος για να είμαι σίγουρη ότι θα επιβιώσω είναι να σε θεωρώ ως εν δυνάμει βιαστή" θα συμφωνούσαμε.
Σίγουρα δεν πρέπει να κανεις τη χαρη σε κανεναν βιαστη, κανεναν δολοφόνο/ληστή και γενικώς κανεναν παραβατικο ή ψυχασθενη να σου αλλαξει τη ζωη εντελώς. Ομως υπάρχει ενα τεράστιο φασμα ενεργειών για καθε άνθρωπο, που ζυγιζει ποιες παραχωρήσεις κανει και καποιες δεν κανει. Παντα παιρνεις καποια μετρα. Ο καθενας αυτα που νομίζει.EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:25Δε γινεται να ζεις με το φοβο φιλε μου. Σκεψου τωρα να σου αδειάσουν το σπιτι κ να σου λεω οτι δεν ειχες παρει κανα ροτβαιλερ αρα δεν πρόσεχες αρκετά.Achristect έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:41
Κανενας λογος απολογίας δεν υπάρχει. Για μεγαλύτερη ασφάλεια των νεων κοριτσιών το αναφέρω, η ευθύνη ειναι ανεξαρτητως αυτού η ιδια. Ομως να μειώσεις τις πιθανότητες ελαφρως μπορείς. Ζυγίζοντας φυσικά την ασφάλεια με την ελευθερία.
Δεν το παρέθεσα για να διεκδικήσω το κοπυράιτΒλήμα έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:37 Οι ατάλαντοι αντιγράφουν, οι ταλαντούχοι κλέβουμε απ' τους καλύτερους και τις καλύτερες![]()
Θα σου πρότεινα να επαναδιατυπώσεις. Από αυτό που λες βγαίνει το συμπέρασμα ότι υπάρχουν γυναίκες που τους αξίζει ο βιασμός, και μερικές φορές τα κορίτσια "μας" δίνουν την λανθασμένη εντύπωση ότι είναι από αυτές. Θα σου πρότεινα να επαναδιατυπώσεις, διότι αποκλείεται να υπάρχει κουράδας που να το πιστεύει πραγματικά αυτό.
η καθεμια μπορει να λεει οτι θελει ,εαν η αστυνομια ειχε κανει την δουλεια της τοτε ,η κοπελλα μπορει να ζουσε.Βλήμα έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:30 Σα να λέμε ότι όσες μας έλεγαν "ο βιαστής είσαι εσύ" αν πρόσθεταν "ακόμα κι αν δεν είσαι στο μουνί μου, ο μόνος τρόπος για να είμαι σίγουρη ότι θα επιβιώσω είναι να σε θεωρώ ως εν δυνάμει βιαστή" θα συμφωνούσαμε.