Αυτά είναι δικά σου συμπεράσματα, όχι δικά μου οπότε το εκλαμβάνω ως αυτοκριτική.Αγις έγραψε: 15 Μάιος 2020, 15:46οποτε να μην ριχνουν μεγαλες ποινες δλδ πραγματικα ισοβια σε αυτους με τα ειδεχθη για να μην βρισκουν ευκαιρια καποιοι να ζητανε αυστηροτερες ποινες για ολα τα αδικηματα ;vatraxos έγραψε: 15 Μάιος 2020, 15:34Κανένας από όσους αναφέρεις δεν έχω πρεμούρα να βγει έξω όσο ζει.Αγις έγραψε: 15 Μάιος 2020, 15:30
γιατι να βγει η να γινει προσπαθεια επανενταξης σε περιπτωσεις σαν του Νορβηγου η του μακελαρη της Κυπρου η των δυο λουλουδιων της ροδου ;
Αυτό που επισημαίνω είναι ότι τέτοιες ειδεχθείς περιπτώσεις εγκλημάτων χρησιμοποιούνται πάντα για να προωθηθεί το αίτημα για αυστηρότερες ποινές.
Ωσάν να εκλογικεύαν και να αποτρέπαν τις περιπτώσεις που αναφέρεις, βαρύτερες ποινές, ακόμα και η θανατική.
το σκεπτικο ειναι ξεκουδουνο για μην πω αστειο η κουτοπονηρο
δεν εχω προβλημα με αυστηροτερες ποινες - αυτες που εχουμε ειναι χαδια σε σχεση με την βαρυτητα των αδικηματων + δεν δρουν προληπτικα - δεν λαμβανουν υπ οψη τους το κοινο περι δικαιου αισθημα .
Δε βρίσκω νόημα να εξηγώ διαρκώς το ίδιο πράγμα. Όποιος θέλει να καταλάβει, μια χαρά είναι η γραφή μου.