Τώρα μου θύμησες την ιστορία του Barry. https://en.wikipedia.org/wiki/Kurt_Franz?wprov=sfla1nemo έγραψε: 11 Μάιος 2020, 13:03Συμφωνούμε σε αυτό και εγώ το πάω ένα βήμα παραπέρα εγώ θεωρώ πιο αρρωστημένους αυτούς που κακοποιούνΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 12:42Ε κι εγώ θεωρώ αρρωστημένους όσους κακοποιούν ζώα.nemo έγραψε: 11 Μάιος 2020, 11:48
Τι να αποφασίσω; ότι υπάρχουν αρρωστημένες καταστάσεις υπάρχουν ! εγώ είμαι υπέρ του μέτρου
και "εργαλεία και σύντροφοι και εναντίον σε κάθε εξανθρωπισμό των ζώων
Βάσει ποιας λογικής θα πρέπει να υιοθετώ το μέτρο του κάθε πικραμένου;
Πίστευε ό,τι θέλεις, πιστεύω ό,τι θέλω και τελειώνει το θέμα.
ανθρώπους ενώ χαϊδεύουν ένα ζώο που είναι και η πλειονότητα ανάμεσα μας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η φιλοζωία είναι πράγμα άρρωστο και ακραίο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Antigeist
Re: Η φιλοζωία είναι πράγμα άρρωστο και ακραίο
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτος ειναι ο γυναικοκεντρικος μισανθρωπος κοσμος 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Γιάννης
Αν σου έλεγα ότι οι γάτες νιαουρίζουν θα μου ζήταγες citation; Αν ναι γιατί; Αν όχι, γιατί; Για σκέψου το λίγο.Antigeist έγραψε: 10 Μάιος 2020, 20:47Την επόμενη φορά που θα βρίσεις θα σε ρουφιανέψω. Τι πάει να πει ζεις "ανάμεσα" σε γάτες πάνω από μια δεκαετία;Γιάννης έγραψε: 10 Μάιος 2020, 20:42 Ρε παπάρα, εγώ ζω ανάμεσα σε γάτες πάνω από δεκαετία, σιγά να μη σου φέρω και peer-reviewed paper που να αποδεικνύει ότι δεν πετάει ο γάιδαρος.
Τέλος πάντων, πάρε αυτό για αρχή: https://www.nature.com/articles/ncomms2380
Και πού'σαι, ρουφιάνεψέ με όσο θες, προσωπικώς εχέσθην.
Σύ είπας.Antigeist έγραψε: 10 Μάιος 2020, 20:47 Είσαι ο μόγλης του κόσμου των γατών; Σε λίγο θα μου πεις ότι σε θήλαζε η γάτα της γειτονιάς ρε φαντασιόπληκτε.
Μπορείς να αναφέρεις μερικούς από τους χρήστες που θεωρείς ότι κακοποιούν ανθρώπους ενώ χαϊδεύουν ένα ζώο;Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:00Τώρα μου θύμησες την ιστορία του Barry. https://en.wikipedia.org/wiki/Kurt_Franz?wprov=sfla1nemo έγραψε: 11 Μάιος 2020, 13:03Συμφωνούμε σε αυτό και εγώ το πάω ένα βήμα παραπέρα εγώ θεωρώ πιο αρρωστημένους αυτούς που κακοποιούνΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 12:42
Ε κι εγώ θεωρώ αρρωστημένους όσους κακοποιούν ζώα.
Βάσει ποιας λογικής θα πρέπει να υιοθετώ το μέτρο του κάθε πικραμένου;
Πίστευε ό,τι θέλεις, πιστεύω ό,τι θέλω και τελειώνει το θέμα.
Έτσι, για να καταλάβω τι εννοείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:58 Εγώ ακόμη δεν κατάλαβα σε τι ακριβώς εμποδίζουν τα ζώα την καλή σχέση με τους ανθρώπους.![]()
Και ούτε πρόκειται να την καταλαβεις/καταλάβουμε
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Γιάννης
@ antigeist:
Πάρε μερικά ακόμα, να'χεις:
https://www.research.ed.ac.uk/portal/fi ... ic_Cat.pdf
https://www.researchgate.net/publicatio ... _predation
Αν βαριέσαι να διαβάζεις, η περίληψη είναι αυτή:
Όλες οι γάτες, όχι μόνο οι αδέσποτες, αλλά και αυτές που μένουν σε σπίτι και έχουν ανθρώπους να τους ταΐζουν, σκοτώνουν κάτι όταν βγούν έξω. Τουλάχιστον στο 30% των περιπτώσεων δεν το τρώνε, απλά το αφήνουν να σαπίσει (δηλαδή το σκότωσαν για πλάκα). Και στο 20% των περιπτώσεων φέρνουν το θήραμα στο σπίτι και το αφήνουν στην πόρτα (πρεστίζ).
Πάρε μερικά ακόμα, να'χεις:
https://www.research.ed.ac.uk/portal/fi ... ic_Cat.pdf
https://www.researchgate.net/publicatio ... _predation
Αν βαριέσαι να διαβάζεις, η περίληψη είναι αυτή:
Όλες οι γάτες, όχι μόνο οι αδέσποτες, αλλά και αυτές που μένουν σε σπίτι και έχουν ανθρώπους να τους ταΐζουν, σκοτώνουν κάτι όταν βγούν έξω. Τουλάχιστον στο 30% των περιπτώσεων δεν το τρώνε, απλά το αφήνουν να σαπίσει (δηλαδή το σκότωσαν για πλάκα). Και στο 20% των περιπτώσεων φέρνουν το θήραμα στο σπίτι και το αφήνουν στην πόρτα (πρεστίζ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιάννης την 11 Μάιος 2020, 14:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι, αλλά την έχουν καταλάβει οι ειδήμονες των ανθρώπινων σχέσεων και της αρμόζουσας ιεραρχίας.Gewponos90 έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:26ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:58 Εγώ ακόμη δεν κατάλαβα σε τι ακριβώς εμποδίζουν τα ζώα την καλή σχέση με τους ανθρώπους.![]()
Και ούτε πρόκειται να την καταλαβεις/καταλάβουμε
Γι' αυτό ζητάω τα φώτα τους.
Να μας βάλουν σε μία τάξη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ αναφέρθηκα γενικά και όχι σε χρήστεςΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:23Μπορείς να αναφέρεις μερικούς από τους χρήστες που θεωρείς ότι κακοποιούν ανθρώπους ενώ χαϊδεύουν ένα ζώο;Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:00Τώρα μου θύμησες την ιστορία του Barry. https://en.wikipedia.org/wiki/Kurt_Franz?wprov=sfla1nemo έγραψε: 11 Μάιος 2020, 13:03
Συμφωνούμε σε αυτό και εγώ το πάω ένα βήμα παραπέρα εγώ θεωρώ πιο αρρωστημένους αυτούς που κακοποιούν
Έτσι, για να καταλάβω τι εννοείς.![]()
-
- Casper -
Υπάρχουν άνθρωποι που μισούν το ίδιο τους το είδος ενώ λατρεύουν τα ζώα. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε τα ζώα όπως ακριβώς αγαπούν και τους άνθρωπους (δηλαδή τους βάζουν στην ίδια μοίρα), άλλοι που αγαπάνε τα ζώα αλλά περισσότερο τους ανθρώπους, αυτοί που μισούν τα ζώα αλλά αγαπάνε τους ανθρώπους και τελευταίοι αυτοί που είναι γενικά σκατάνθρωποι, που μισούν και ζώα και ανθρώπους. Διαλέξτε σε ποιά κατηγορία ανήκετε.
Εγώ θα έλεγα στην 2η αλλάαα... όταν σκέφτομαι το σενάριο να υπάρχει παιδί (ή και ενήλικας) στο δρόμο μαζί με μια γάτα ή σκύλο που κινδυνεύουν από αμάξι, σίγουρα θα έσωζα το παιδάκι.
-
Antigeist
Απορώ με τη νοημοσύνη σου. Τι είναι αυτή η σαβούρα που παραθέτεις; Στο ξαναλέω για άλλη μια φορά. Δεν σου ζητάω αποδείξεις ότι οι γάτες είναι φυσικοί κυνηγοί και σκοτώνουν από ένστικτο ότι είναι μικρό, έχει αίμα και κινείται που προφανώς τους αρέσει να το κανουν. Σου ζητάω αποδείξεις ότι το κάνουν για λόγους καθαρής απόλαυσης και πρεστίζ όπως οι άνθρωποι οι οποίοι παρεμπιπτόντως σκοτώνουν κυρίως άλλους ανθρώπους του είδους τους (όχι άλλων ειδών) για αυτό το λόγο. Όταν όπως έδειξα στο άλλο νήμα μου οι καταλανοί στο Βυζάντιο σκότωναν και βασάνιζαν νηλεώς όποιον άνθρωπο έβρισκαν μπροστά τους το κάνανε όχι από κάναν ιδιαίτερο λόγο αλλά επειδή κανένα άλλο ζώο δεν είναι τόσο φονικό απέναντι στο είδος του όσο ο άνθρωπος. Και δεν το κάνει επειδή έχει το ένστικτο του κυνηγού όπως η γάτα και άλλα είδη. Το κάνει για να ψηλώσει έναντι άλλων ανθρώπων. Αυτού του είδους την αμιγή φονικότητα δεν την έχει άλλο ζώο.Γιάννης έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:19Αν σου έλεγα ότι οι γάτες νιαουρίζουν θα μου ζήταγες citation; Αν ναι γιατί; Αν όχι, γιατί; Για σκέψου το λίγο.Antigeist έγραψε: 10 Μάιος 2020, 20:47Την επόμενη φορά που θα βρίσεις θα σε ρουφιανέψω. Τι πάει να πει ζεις "ανάμεσα" σε γάτες πάνω από μια δεκαετία;Γιάννης έγραψε: 10 Μάιος 2020, 20:42 Ρε παπάρα, εγώ ζω ανάμεσα σε γάτες πάνω από δεκαετία, σιγά να μη σου φέρω και peer-reviewed paper που να αποδεικνύει ότι δεν πετάει ο γάιδαρος.
Σύ είπας.Antigeist έγραψε: 10 Μάιος 2020, 20:47 Είσαι ο μόγλης του κόσμου των γατών; Σε λίγο θα μου πεις ότι σε θήλαζε η γάτα της γειτονιάς ρε φαντασιόπληκτε.
-
Antigeist
Δεν υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε τα ζώα γενικά και αόριστα. Υπάρχουν χαζοί άνθρωποι που έχουν ψύχωση με κατοικίδια ή με τον ακραίο οικολογισμό.- Casper - έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:38 Υπάρχουν άνθρωποι που μισούν το ίδιο τους το είδος ενώ λατρεύουν τα ζώα. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε τα ζώα όπως ακριβώς αγαπούν και τους άνθρωπους (δηλαδή τους βάζουν στην ίδια μοίρα), άλλοι που αγαπάνε τα ζώα αλλά περισσότερο τους ανθρώπους, αυτοί που μισούν τα ζώα αλλά αγαπάνε τους ανθρώπους και τελευταίοι αυτοί που είναι γενικά σκατάνθρωποι, που μισούν και ζώα και ανθρώπους. Διαλέξτε σε ποιά κατηγορία ανήκετε.Εγώ θα έλεγα στην 2η αλλάαα... όταν σκέφτομαι το σενάριο να υπάρχει παιδί (ή και ενήλικας) στο δρόμο μαζί με μια γάτα ή σκύλο που κινδυνεύουν από αμάξι, σίγουρα θα έσωζα το παιδάκι.
Κι εγώ αναφέρομαι ειδικά. Και περιμένω.nemo έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:35Εγώ αναφέρθηκα γενικά και όχι σε χρήστεςΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:23Μπορείς να αναφέρεις μερικούς από τους χρήστες που θεωρείς ότι κακοποιούν ανθρώπους ενώ χαϊδεύουν ένα ζώο;Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:00
Τώρα μου θύμησες την ιστορία του Barry. https://en.wikipedia.org/wiki/Kurt_Franz?wprov=sfla1
Έτσι, για να καταλάβω τι εννοείς.![]()
![]()
Γιατί όποιος μάγκας θεωρεί ότι μπορεί να αποδίδει χαρακτηρισμούς ψυχασθένειας, διαστροφής και αγαμίας έτσι στο χαλαρό, σε φόρουμ όπου υπάρχουν χρήστες που γουστάρουν τα ζώα, πρέπει να μπορεί και να το αποδείξει.
Διαφορετικά ας πάει να παίξει με το... κουβαδάκι του, αλλού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Casper -
Εγώ αγαπώ τα ζώα αλλά είμαι κρεατοφάγος.Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:45Δεν υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε τα ζώα γενικά και αόριστα. Υπάρχουν χαζοί άνθρωποι που έχουν ψύχωση με κατοικίδια ή με τον ακραίο οικολογισμό.- Casper - έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:38 Υπάρχουν άνθρωποι που μισούν το ίδιο τους το είδος ενώ λατρεύουν τα ζώα. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε τα ζώα όπως ακριβώς αγαπούν και τους άνθρωπους (δηλαδή τους βάζουν στην ίδια μοίρα), άλλοι που αγαπάνε τα ζώα αλλά περισσότερο τους ανθρώπους, αυτοί που μισούν τα ζώα αλλά αγαπάνε τους ανθρώπους και τελευταίοι αυτοί που είναι γενικά σκατάνθρωποι, που μισούν και ζώα και ανθρώπους. Διαλέξτε σε ποιά κατηγορία ανήκετε.Εγώ θα έλεγα στην 2η αλλάαα... όταν σκέφτομαι το σενάριο να υπάρχει παιδί (ή και ενήλικας) στο δρόμο μαζί με μια γάτα ή σκύλο που κινδυνεύουν από αμάξι, σίγουρα θα έσωζα το παιδάκι.
Αν γεννιόμουν σε χώρα που θεωρείται φυσιολογικό να τρως γάτες, πιθανόν να έτρωγα κι' εγώ και να μου άρεσε. Απλά εδώ ο χοίρος και το αρνί δεν θεωρείται κατοικίδιο. Τι να σου πω. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Δεν είναι άβυσσος γιατί και τα ζώα είναι σαρκοφάγα.- Casper - έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:51 Αν γεννιόμουν σε χώρα που θεωρείται φυσιολογικό να τρως γάτες, πιθανόν να έτρωγα κι' εγώ και να μου άρεσε. Απλά εδώ ο χοίρος και το αρνί δεν θεωρείται κατοικίδιο. Τι να σου πω. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.![]()
Τόσο στη φύση όσο και στις ανθρώπινες κοινωνίες, τα ισχυρά είδη εκμεταλλεύονται τα αδύνατα.
Αλλά αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό, από το να βασανίζεις ή να κακοποιείς ζώα για να τα "εκδικηθείς" (πράγμα τελείως ηλίθιο) ή για να διασκεδάσεις.
Αυτό δεν είναι απόδειξη υπεροχής αλλά μειονεξίας των ανθρώπων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Γιάννης
Κι εγώ με την ασχετίλα σου. Δες και τις άλλες παραθέσεις στο δεύτερο πόστ μου. Αν δεν σου αρέσουν ούτε αυτές, πρόβλημά σου.Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:43Απορώ με τη νοημοσύνη σου.Γιάννης έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:19Αν σου έλεγα ότι οι γάτες νιαουρίζουν θα μου ζήταγες citation; Αν ναι γιατί; Αν όχι, γιατί; Για σκέψου το λίγο.Antigeist έγραψε: 10 Μάιος 2020, 20:47
Την επόμενη φορά που θα βρίσεις θα σε ρουφιανέψω. Τι πάει να πει ζεις "ανάμεσα" σε γάτες πάνω από μια δεκαετία;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 402 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 108 Απαντήσεις