!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η φιλοζωία είναι πράγμα άρρωστο και ακραίο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Η φιλοζωία είναι πράγμα άρρωστο και ακραίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

bolek έγραψε: 10 Μάιος 2020, 22:30 κατα αρχην ας ξεκινησουμε με το πολυ βασικο.
εν σχεση με τους σκυλους οι γατες ειναι πανηλιθιες
μαλιστα εχουν γινει μελετες και εχει αποδειχτει οτι τα βρωμογατα εχουν τις μισες εγκεφαλικες συναψεις απο οτι οι σκυλοι.
για αυτον ακριβως τον λογο οι σκυλοι αλληλεπιδρουν πολυ περισσοτερο με τους ανθρωπους απο οτι τα γατια.....

αυτος ειναι και ο λογος που οι γυναικες μετα απο απανωτες ερωτικες αποτυχιες γεμιζουν το σπιτι τους γατια.
συνεχιζουν να κανουν το ιδιο λαθος που καναν με τους αντρες
Ο σκύλος είναι πειθήνιος που θα κάτσει να φάει και ξύλο ακόμα από το αφεντικό του. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει.

Η γάτα δεν σε βλέπει ποτέ σαν αφεντικό και αν της κάνεις μαλακία θα σε γρατζουνίσει. Αυτό που θα έκανε και ένας άνθρωπος δηλαδή.

Εξαρτάται από τις ψυχικές ανάγκες του καθενός. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να με υπακούν, δεν ψάχνω για υπηρέτες και ούτε είμαι για πολλές διαχύσεις. Κάποιος άλλος μπορεί να θέλει περισσότερη αποδοχή ή κάτι άλλο. Εγώ προτιμώ την διακριτική έκφραση συναισθήματος και επομένως συντονίζομαι καλύτερα με τις γάτες.
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

νύχτα έγραψε: 10 Μάιος 2020, 22:56
bolek έγραψε: 10 Μάιος 2020, 22:30 αυτος ειναι και ο λογος που οι γυναικες μετα απο απανωτες ερωτικες αποτυχιες γεμιζουν το σπιτι τους γατια.
ποιό είναι το λάθος καλέ Τιτάνα;

όπως και να χει δε μας αφορά τί ανακουφίζει τον καθένα,
εφόσον δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο τη ζωή μας
:D το λαθος τους ειναι οτι η συντροφια που διαλεγουν τις γραφει στα παλια της τα παππουτσια
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

Green Dragon έγραψε: 10 Μάιος 2020, 23:02
bolek έγραψε: 10 Μάιος 2020, 22:30 κατα αρχην ας ξεκινησουμε με το πολυ βασικο.
εν σχεση με τους σκυλους οι γατες ειναι πανηλιθιες
μαλιστα εχουν γινει μελετες και εχει αποδειχτει οτι τα βρωμογατα εχουν τις μισες εγκεφαλικες συναψεις απο οτι οι σκυλοι.
για αυτον ακριβως τον λογο οι σκυλοι αλληλεπιδρουν πολυ περισσοτερο με τους ανθρωπους απο οτι τα γατια.....

αυτος ειναι και ο λογος που οι γυναικες μετα απο απανωτες ερωτικες αποτυχιες γεμιζουν το σπιτι τους γατια.
Ο σκύλος είναι πειθήνιος που θα κάτσει να φάει και ξύλο ακόμα από το αφεντικό του. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει.

Η γάτα δεν σε βλέπει ποτέ σαν αφεντικό και αν της κάνεις μαλακία θα σε γρατζουνίσει. Αυτό που θα έκανε και ένας άνθρωπος δηλαδή.

Εξαρτάται από τις ψυχικές ανάγκες του καθενός. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να με υπακούν, δεν ψάχνω για υπηρέτες και ούτε είμαι για πολλές διαχύσεις. Κάποιος άλλος μπορεί να θέλει περισσότερη αποδοχή ή κάτι άλλο. Εγώ προτιμώ την διακριτική έκφραση συναισθήματος και επομένως συντονίζομαι καλύτερα με τις γάτες.
:lol: ναι, ενταξει κουβεντα να γινεται,
ετσι γραφω διαφορα
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

bolek έγραψε: 10 Μάιος 2020, 23:09 :D το λαθος τους ειναι οτι η συντροφια που διαλεγουν τις γραφει στα παλια της τα παππουτσια
ναι, υπάρχουμε κι εμείς αλλά δεν ισχύει για όλες τις γυναίκες,
ούτε φυσικά έχει σχέση με την επιλογή της γάτας ως συντροφιά
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Antigeist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antigeist »

νύχτα έγραψε: 10 Μάιος 2020, 22:27
Antigeist έγραψε: 10 Μάιος 2020, 22:20
Διδακτικά; Δηλαδή τι σε μάθανε;
στην ηλικία που βρίσκομαι πιθανώς τίποτε ακόμη :cry , γιατί
έχω ήδη μπετοποιηθεί κατά κάποιο τρόπο :cry , μα πιστεύω
ακράδαντα πως αν είχα εξοικειωθεί μαζί τους σε μικρότερη
ηλικία, θα είχα δομήσει μια πιο απελευθερωμένη προσωπικότητα
καταρχήν, και αυτό αφορά ένα τεράστιο πλαίσιο, από μικρούς
ψυχαναγκασμούς που με μπλοκάρουν στην καθημερινότητά μου
μέχρι και ζητήματα που αφορούν το σχετίζεσθαι

κατά δεύτερον έχω στερηθεί απολαύσεις ρε συ, είναι απίστευτα
απολαυστικό να βλέπεις πώς κινούνται, πώς τρώνε, γλείφονται,
τεντώνονται, πώς διεκδικούν, πώς φεύγουν όποτε γουστάρουν,
πώς γυαλίζει η τρίχα τους, πόσο πανέμορφες και χαριτωμένες είναι
χωρίς να το γνωρίζουν καν, ή να προσπαθούν κτλ κτλ κτλ

είναι μαγικές, εξωγήινες
Εντάξει στην περίπτωση που περιγράφεις το παίρνω πίσω. Καλά κάνεις και την έχεις. Δεν μου πέφτει λόγος αλλά μου κάνει εντύπωση τόση έλλειψη απόλαυσης στη ζωή. Καταναγκαστική εργασία σε ορυχείο έπρεπε να κάνεις; Και γιατί να μην είναι εφικτό κάποιος να βρει ανθρώπινη συντροφιά και συναισθηματική υποστήριξη πέρα από ό,τι υποτυπωδώς παρέχει η (υπέροχη δεν διαφωνώ) συντροφιά ενός ζωντανού; Υπάρχει κανένας νόμος που να λέει ότι μετά από την τάδε ηλικία τέλος; Μην το αφήνεις ποτέ να σε πάρει από κάτω. Τα ζώα δεν μπορούν να μας θάψουν και κανείς δεν πρέπει να αποδεχτεί την νοοτροπία ότι θα πεθάνει μόνος του 😀 Έτσι γίνεται αυτοεκπληρούμενη προφητεία.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Green Dragon έγραψε: 10 Μάιος 2020, 22:02 Είναι λάθος αυτό που είπε ότι οι γάτες δεν είναι κατάλληλες για συντροφιά. Εξήγησα γιατί για πολλούς είναι.

Εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία του καθενός, ο σκύλος για παράδειγμα είναι καλύτερος για άτομα που δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στο θέμα της πίστης, για άτομα με πιο έντονο το ένστικτο της ασφάλειας αλλά και για άτομα με control obsession.
ακριβώς !χωρίς όμως το control obsession που δεν βλέπω τι σχέση έχει και με τους δυο
-μια γάτα σκοτώνει και όταν δεν θέλει να φάει - ο σκύλος ποτέ ή πολύ σπάνια
nemo

Antigeist έγραψε: 10 Μάιος 2020, 21:46
nemo έγραψε: 10 Μάιος 2020, 21:28 οι γάτες είναι για τα ποντίκια και για τα φίδια για οτιδήποτε άλλο φανερώνει μια μικρή ψυχική διαστροφή
και ο υπέρτατος φίλος για τον άνθρωπο είναι ο σκύλος
Εχμ επαναλαμβάνεις;
Ενας σκύλος είναι πιο κοντά στον άνθρωπο γιατί θέλει φροντίδα και την ανταποδίδει=συναίσθημα και από τα δυο μέρη
είναι δυο ξεχωριστά ζώα αγαπητά από τελείως ξεχωριστούς ανθρώπους σε ψυχοσύνθεση
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

nemo έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:08
nemo έγραψε: 10 Μάιος 2020, 21:28 οι γάτες είναι για τα ποντίκια και για τα φίδια για οτιδήποτε άλλο φανερώνει μια μικρή ψυχική διαστροφή
και ο υπέρτατος φίλος για τον άνθρωπο είναι ο σκύλος
Εχμ επαναλαμβάνεις;
Ενας σκύλος είναι πιο κοντά στον άνθρωπο γιατί θέλει φροντίδα και την ανταποδίδει=συναίσθημα και από τα δυο μέρη
είναι δυο ξεχωριστά ζώα αγαπητά από τελείως ξεχωριστούς ανθρώπους σε ψυχοσύνθεση
Υπάρχουν πολλοί που γουστάρουν τους σκύλους γι' αυτό που είναι και τις γάτες γι' αυτό που είναι, χωρίς να νοιώθουν την υποχρέωση να επιλέξουν ποιο είναι "καλύτερο" για τον άνθρωπο.

Γιατί να το κάνουν; :lol:

Απλώς κάποιοι άνθρωποι ταυτίζονται με τους σκύλους που κυνηγάνε τις γάτες.
Αλλά αυτά τα σκυλιά, συνήθως είναι κακοποιημένα ζώα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Antigeist έγραψε: 10 Μάιος 2020, 23:22
Εντάξει στην περίπτωση που περιγράφεις το παίρνω πίσω. Καλά κάνεις και την έχεις. Δεν μου πέφτει λόγος αλλά μου κάνει εντύπωση τόση έλλειψη απόλαυσης στη ζωή. Καταναγκαστική εργασία σε ορυχείο έπρεπε να κάνεις; Και γιατί να μην είναι εφικτό κάποιος να βρει ανθρώπινη συντροφιά και συναισθηματική υποστήριξη πέρα από ό,τι υποτυπωδώς παρέχει η (υπέροχη δεν διαφωνώ) συντροφιά ενός ζωντανού; Υπάρχει κανένας νόμος που να λέει ότι μετά από την τάδε ηλικία τέλος; Μην το αφήνεις ποτέ να σε πάρει από κάτω. Τα ζώα δεν μπορούν να μας θάψουν και κανείς δεν πρέπει να αποδεχτεί την νοοτροπία ότι θα πεθάνει μόνος του 😀 Έτσι γίνεται αυτοεκπληρούμενη προφητεία.
παρεξήγησις

είχα την έλλειψη της συγκεκριμένης απόλαυσης, όχι γενικά :D
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Εγώ ακόμη δεν κατάλαβα σε τι ακριβώς εμποδίζουν τα ζώα την καλή σχέση με τους ανθρώπους. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

κατά τον νηματοθετη αντανακλουν μια υπαρχουσα κατασταση
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:58 Εγώ ακόμη δεν κατάλαβα σε τι ακριβώς εμποδίζουν τα ζώα την καλή σχέση με τους ανθρώπους. :lol:
δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που κραυγάζουν ΜΟΝΟ ΓΑΤΕΣ,
ΜΟΝΟ ΣΚΥΛΟΙ, ΜΟΝΟ ΣΟΥΡΙΚΑΤΕΣ, ΜΟΝΟ ΖΩΑ, κτλ, υποτιμώντας
τις επαφές με τους ανθρώπους για λόγους που δεν είναι του παρόντος :102:

ή μπορεί και να είναι
nemo

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:36

Εχμ επαναλαμβάνεις;
Υπάρχουν πολλοί που γουστάρουν τους σκύλους γι' αυτό που είναι και τις γάτες γι' αυτό που είναι, χωρίς να νοιώθουν την υποχρέωση να επιλέξουν ποιο είναι "καλύτερο" για τον άνθρωπο.

Όχι οι άνθρωποι που προτιμούν τις γάτες δεν θέλουν να μοιράζονται ούτε το σάλιο τους
-ας μην πούμε για τις εξαιρέσεις αλλά για τον βασικό πυλώνα προτιμούν ένα ανεξάρτητο ζώο γιατί δεν θέλουν
να νιώθουν και το άγχος για την φροντίδα του -είναι πιο πρακτικοί-ψυχροί σε σχέση με τους "σκυλάδες
και σαν ζώα η μεν γάτα σκοτώνει από ευχαρίστηση ενώ ο σκύλος όχι :102:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nemo έγραψε: 11 Μάιος 2020, 11:06
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:36

Όχι οι άνθρωποι που προτιμούν τις γάτες δεν θέλουν να μοιράζονται ούτε το σάλιο τους
-ας μην πούμε για τις εξαιρέσεις αλλά για τον βασικό πυλώνα προτιμούν ένα ανεξάρτητο ζώο γιατί δεν θέλουν
να νιώθουν και το άγχος για την φροντίδα του -είναι πιο πρακτικοί-ψυχροί σε σχέση με τους "σκυλάδες
και σαν ζώα η μεν γάτα σκοτώνει από ευχαρίστηση ενώ ο σκύλος όχι :102:
Πρώτον, δεν έχετε ιδέα από την ψυχολογία των ανθρώπων που συμβιώνουν με ζώα -πράγμα απολύτως λογικό για καταστάσεις που εκ των πραγμάτων δεν γνωρίζετε- και δεύτερον, το κύριο πρόβλημα των περισσότερων φαίνεται να είναι τα γλωσσόφιλα με τις γάτες και όχι η ανεξαρτησία κινήσεων που προσφέρουν οι γάτες.

Αναφορικά δε με το επιχείρημα ότι οι γάτες σκοτώνουν από ευχαρίστηση σε αντίθεση με το σκύλο, θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Γιατί αν αυτό αποδεικνύει ότι ο σκύλος είναι καλύτερο ζώο από τη γάτα, αποδεικνύει συγχρόνως ότι ο σκύλος είναι καλύτερο ζώο και από τον άνθρωπο. Ή ότι οι γάτες έχουν περισσότερο ανθρώπινα χαρακτηριστικά από τους σκύλους.

Αποφασίστε. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

νύχτα έγραψε: 11 Μάιος 2020, 11:03
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:58 Εγώ ακόμη δεν κατάλαβα σε τι ακριβώς εμποδίζουν τα ζώα την καλή σχέση με τους ανθρώπους. :lol:
δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που κραυγάζουν ΜΟΝΟ ΓΑΤΕΣ,
ΜΟΝΟ ΣΚΥΛΟΙ, ΜΟΝΟ ΣΟΥΡΙΚΑΤΕΣ, ΜΟΝΟ ΖΩΑ, κτλ, υποτιμώντας
τις επαφές με τους ανθρώπους για λόγους που δεν είναι του παρόντος :102:

ή μπορεί και να είναι

Σαφώς και είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ κατανοητοί οι λόγοι. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”