Citation neededΓιάννης έγραψε: 10 Μάιος 2020, 20:20 Οι γάτες σκοτώνουν και για πλάκα και για πρεστίζ, σε μεγαλύτερο βαθμό απ'ότι οι άνθρωποι.
Αυτό είναι και ένας παράγοντας που τις καθιστά ανώτερες των ανθρώπων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η φιλοζωία είναι πράγμα άρρωστο και ακραίο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Antigeist
Re: Η φιλοζωία είναι πράγμα άρρωστο και ακραίο
-
Γιάννης
Catwatching, Desmond Morris. Με πλήρη βιβλιογραφία στις πίσω σελίδες.
Η απλά ζήσε για λίγο σε οποιαδήποτε χωριό.
-
Antigeist
Το ότι οι γάτες σκοτώνουν πολύ το ξέρω. Το ότι σκοτώνουν για πρεστίζ και σπορ και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό από τους άνθρωπους αυτό σου ζητάω να μου πεις σε ποια σελίδα ακριβώς το γράφει.Γιάννης έγραψε: 10 Μάιος 2020, 20:24Catwatching, Desmond Morris. Με πλήρη βιβλιογραφία στις πίσω σελίδες.
-
Γιάννης
Θες να σου πω και παράγραφο;Antigeist έγραψε: 10 Μάιος 2020, 20:30Το ότι οι γάτες σκοτώνουν πολύ το ξέρω. Το ότι σκοτώνουν για πρεστίζ και σπορ και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό από τους άνθρωπους αυτό σου ζητάω να μου πεις σε ποια σελίδα ακριβώς το γράφει.
-
Antigeist
Λέγε. Εκτίθεσαι.Γιάννης έγραψε: 10 Μάιος 2020, 20:31Θες να σου πω και παράγραφο;Antigeist έγραψε: 10 Μάιος 2020, 20:30Το ότι οι γάτες σκοτώνουν πολύ το ξέρω. Το ότι σκοτώνουν για πρεστίζ και σπορ και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό από τους άνθρωπους αυτό σου ζητάω να μου πεις σε ποια σελίδα ακριβώς το γράφει.Γιάννης έγραψε: 10 Μάιος 2020, 20:24
Catwatching, Desmond Morris. Με πλήρη βιβλιογραφία στις πίσω σελίδες.
-
Γιάννης
Όχι, εσύ εκτίθεσαι.
-
Γιάννης
Ρε παπάρα, εγώ ζω ανάμεσα σε γάτες πάνω από δεκαετία, σιγά να μη σου φέρω και peer-reviewed paper που να αποδεικνύει ότι δεν πετάει ο γάιδαρος.
-
Antigeist
Την επόμενη φορά που θα βρίσεις θα σε ρουφιανέψω. Τι πάει να πει ζεις "ανάμεσα" σε γάτες πάνω από μια δεκαετία; Είσαι ο μόγλης του κόσμου των γατών; Σε λίγο θα μου πεις ότι σε θήλαζε η γάτα της γειτονιάς ρε φαντασιόπληκτε.Γιάννης έγραψε: 10 Μάιος 2020, 20:42 Ρε παπάρα, εγώ ζω ανάμεσα σε γάτες πάνω από δεκαετία, σιγά να μη σου φέρω και peer-reviewed paper που να αποδεικνύει ότι δεν πετάει ο γάιδαρος.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
-
Antigeist
Antigeist έγραψε: 10 Μάιος 2020, 21:09Αχουτο! νοστιμούλι φαίνεταιhttps://en.wikipedia.org/wiki/Cat_meat?wprov=sfla1

Η ελπίδα είναι παγίδα.
οι γάτες είναι για τα ποντίκια και για τα φίδια για οτιδήποτε άλλο φανερώνει μια μικρή ψυχική διαστροφή
και ο υπέρτατος φίλος για τον άνθρωπο είναι ο σκύλος
και ο υπέρτατος φίλος για τον άνθρωπο είναι ο σκύλος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 402 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος