Ο κλώνος του πέθανε ,δεν έχεις δει το Westworld; ΑαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Μάιος 2020, 19:04 Λίγο σεβασμό ο άνθρωπος πέθανε. Ενώ τραβούσε μαλακία. Μέσα σε μια ντουλάπα. Προσπαθώντας να πνίξει τον εαυτό του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν έπαιζε ο Κάρανταιν ρε συ. Ο Γιουλ Μπρύνερ ήταν.
Beria έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:48Και στα παραλιακά ταβερνάκια Παντελή ΘαλασσινόΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:47Kauldron έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:36 Πάντως στι διάρκεια της καραντίνας, μπορεί κανείς να δεί ταινίες του David Carradine.![]()
αχακαλοεεεεε
Δεν ξέρω ποιός είναι στο άβαταρ, αλλά θα σου συνιστούσα να βάλεις μια νυφίτσα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Μάιος 2020, 19:04 Λίγο σεβασμό ο άνθρωπος πέθανε. Ενώ τραβούσε μαλακία. Μέσα σε μια ντουλάπα. Προσπαθώντας να πνίξει τον εαυτό του.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Εμένα μου αρέσουν οι λαγοί.
Εχω φαει απιστευτο κολλημα με WALKING DEAD.
Στην αρχη ελεγα οτι αποκλειεται να το δω γιατι εχει πολυ βια και αηδιαστικες σκηνες, αλλα γρηγορα συνηθιζεις και γινεσαι κι εσυ ζωο.
Mετα απο λιγα επεισοδια ολα νορμαλ.
Στην αρχη ελεγα οτι αποκλειεται να το δω γιατι εχει πολυ βια και αηδιαστικες σκηνες, αλλα γρηγορα συνηθιζεις και γινεσαι κι εσυ ζωο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Το είχα παρατήσει στην 5η σεζόν λόγω βαρεμάρας, το ξεκίνησα πάλι τώρα. 7η,8η,9η σεζόν καλές.Daje έγραψε: 09 Μάιος 2020, 09:54 Εχω φαει απιστευτο κολλημα με WALKING DEAD.
Εμενα στην αρχη δεν με τραβηξε.
Η αρχικη εντυπωση που δινει ειναι οτι αναμφισβητητα προκειται για μια καλογυρισμενη σειρα, αλλα σκεφτεσαι που να μπαινω τωρα σε διαδικασια να βλεπω τοσες ωρες τετοια πραγματα......
Εδινα πιθανοτητες 10% να με τραβηξει.
Απο καραμπολες ομως και λογω κορονοιου ειδα μεχρι το 4ο επεισοδιο (τμηματικα) και μετα κολλησα.
Τωρα πλεον ειμαι ετοιμος για ολα.
Η αρχικη εντυπωση που δινει ειναι οτι αναμφισβητητα προκειται για μια καλογυρισμενη σειρα, αλλα σκεφτεσαι που να μπαινω τωρα σε διαδικασια να βλεπω τοσες ωρες τετοια πραγματα......
Εδινα πιθανοτητες 10% να με τραβηξει.
Απο καραμπολες ομως και λογω κορονοιου ειδα μεχρι το 4ο επεισοδιο (τμηματικα) και μετα κολλησα.
Τωρα πλεον ειμαι ετοιμος για ολα.
-
stergiosbik
Την εχουν τραβηξει πολυ την σειρα.
Στην αρχη το Walking Dead γαμουσε.
Μια ωραία και δυνατή σειρά είναι το Unorthodox το προτίνω ξεκάθαρα.
Σημερα το πρωι βγηκα απο το σπιτι και οπως ημουν με το αυτοκινητο στο φαναρι, στο απεναντι ρευμα βλεπω οτι ειχε γινει μια καραμπολα με αυτοκινητα και μηχανη. Ενας ανθρωπος ηταν χτυπημενος ακινητος στο οδοστρωμα, κορακια περατικοι τον ειχαν κυκλωσει και τα γνωστα.
Το ανησυχητικο ειναι οτι, επηρεασμενος απο το WALKING DEAD, μου φανηκε μια απολυτα φυσιολογικη σκηνη και ενστικτωδως η πρωτη κινηση που εκανα ειναι να κοιταξω που ειχα το οπλο μου.
Στα επομενα φαναρια σκεφτομουν ποσο εχουν αλλαξει οι τηλεοπτικες σειρες και ποσο μας αλλαζουν σαν ανθρωπους.
Το ανησυχητικο ειναι οτι, επηρεασμενος απο το WALKING DEAD, μου φανηκε μια απολυτα φυσιολογικη σκηνη και ενστικτωδως η πρωτη κινηση που εκανα ειναι να κοιταξω που ειχα το οπλο μου.
Στα επομενα φαναρια σκεφτομουν ποσο εχουν αλλαξει οι τηλεοπτικες σειρες και ποσο μας αλλαζουν σαν ανθρωπους.
Το έχω πάθει όταν έλιωνα στο gta αυτό, έβλεπα περιπολικό και αυτόματα γκαζωνα, περπατούσε αργά μια γιαγιακα μπροστά μου και κρατιόμουν μην την σκουντηξωDaje έγραψε: 09 Μάιος 2020, 13:50 Σημερα το πρωι βγηκα απο το σπιτι και οπως ημουν με το αυτοκινητο στο φαναρι, στο απεναντι ρευμα βλεπω οτι ειχε γινει μια καραμπολα με αυτοκινητα και μηχανη. Ενας ανθρωπος ηταν χτυπημενος ακινητος στο οδοστρωμα, κορακια περατικοι τον ειχαν κυκλωσει και τα γνωστα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μιλούσα με τον αδερφό μου στο κινητό , κάτι είχε παιχτεί στο πισι μου λέει ευχαριστώ , του λέω άσε τα ευχαριστώ και μπες να πουλήσουμε κόκα και μεθ , είναι όλα γεμάτα , και δίπλα μου ήταν ζητάςjason έγραψε: 09 Μάιος 2020, 15:27Το έχω πάθει όταν έλιωνα στο gta αυτό, έβλεπα περιπολικό και αυτόματα γκαζωνα, περπατούσε αργά μια γιαγιακα μπροστά μου και κρατιόμουν μην την σκουντηξωDaje έγραψε: 09 Μάιος 2020, 13:50 Σημερα το πρωι βγηκα απο το σπιτι και οπως ημουν με το αυτοκινητο στο φαναρι, στο απεναντι ρευμα βλεπω οτι ειχε γινει μια καραμπολα με αυτοκινητα και μηχανη. Ενας ανθρωπος ηταν χτυπημενος ακινητος στο οδοστρωμα, κορακια περατικοι τον ειχαν κυκλωσει και τα γνωστα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
με την επιστροφη του Ρικ ξαναγινεται καληstergiosbik έγραψε: 09 Μάιος 2020, 11:58 Την εχουν τραβηξει πολυ την σειρα.
ευχαριστες εκπληξεις το into the dark και το zerozerozeo ... να δουμε τους επομενους κυκλους
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Γω κάπου στα μισά της 8ης την παράτησα.stergiosbik έγραψε: 09 Μάιος 2020, 11:58 Την εχουν τραβηξει πολυ την σειρα.
Μία είναι η σειρά ρε χαμένοι : SUPERNATURAL , μ' αυτή γίναμε άντρες, μετά τη 15η σεζόν τελειώνει , άρτια ,άξια και ευδοκίμως.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση