!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;

Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Tο devs και το tales from the loop δεν τα ξέρω. Δεν λέω ότι είναι κάτι συνταρακτικό. Συμπαθητικό απλά. Για μένα σώζεται η σειρά από μερικές ανατινάξεις κεφαλιών ακόμα.Japetus έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:06Να με συγχωρείτε (και εσύ και ο psi) αλλά επιεικώς άθλιο. Ειδικά όταν λες ότι πρόκειται για μια scifi σειρά, έχει προηγηθεί ένα καταπληκτικό devs και ένα tales from the loop που σου έχει αυξήσει τις προσδοκίες για πιο φιλοσοφημενες εφ σειρές, και βλέπεις μια εφηβική ρομαντική κομεντί. Αμπαλλο τελείως καστ με με τα προσχήματα να σώζει λίγο η μιγαδουλα, ενώ το μόνο θετικό που του βρήκα είναι ο μικρός ρόλος του cigarette smoking man από τα xfiles..
Το επόμενο επεισόδιο είναι πολύ καλόΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Μάιος 2020, 10:32 Προσπάθησα να δω το after life αλλά κάθε επεισόδιο είναι επανάληψη του προηγούμενου. Ούτε ο Ricky δεν μπορεί να σώσει το netflix από τη μετριότητα.
Βλέπει dvd με την άρρωστη γυναίκα του, μετά παίζει με τον σκύλο, μετά πετάει μπιχτες στην εφημερίδα και το βράδυ σκέφτεται να αυτοκτονήσει
Σορι για το σποιλερ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Κάτσε. Θες να πεις ότι στο επόμενο επεισόδιο δεν μιλάει με τον ταχυδρόμο; Όπα. Εξελίξεις.
Για να σου αρέσει το after life είτε πρέπει να έχεις ή να είσαι στα πρόθυρα της κατάθλιψης.. Ουσιαστικά σε καταθλιπτικους απευθύνεται, προσπαθώντας να τους μεταφέρει μια νότα αισιοδοξίας. Για όλους τους υπόλοιπους, που αδυνατούν να ταυτιστούν με τον πρωταγωνιστή, είναι μια σειρά παγερά αδιάφορη.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Κατάθλιψη έχουν οι άνθρωποι ρε συ, όχι αλτσχάιμερ. Μιλάμε τα έγραψε με τη βοήθεια φωτοτυπικού ο τύπος. Το devs φαίνεται πολύ καλό.Japetus έγραψε: 08 Μάιος 2020, 14:23 Για να σου αρέσει το after life είτε πρέπει να έχεις ή να είσαι στα πρόθυρα της κατάθλιψης.. Ουσιαστικά σε καταθλιπτικους απευθύνεται, προσπαθώντας να τους μεταφέρει μια νότα αισιοδοξίας. Για όλους τους υπόλοιπους, που αδυνατούν να ταυτιστούν με τον πρωταγωνιστή, είναι μια σειρά παγερά αδιάφορη.
Έχω αρνηθεί πεισματικά να δω - ακόμα και στους 2 μήνες εγκλεισμού- το Casa de Papel και απ' τις παλιότερες το Breaking Bad. Mήπως έχω κάτι και δε το ξέρω; 
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Το breaking bad είναι εύκολο να το τεστάρεις, δες τα πρώτα 10 λεπτά του πρώτου επεισοδίου κι αν δε σε τραβήξει αμέσως δε θα σε τραβήξει ποτέ, άστο. Αλλά έχει δυνατή εκκίνηση.Στύγιος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 17:27 Έχω αρνηθεί πεισματικά να δω - ακόμα και στους 2 μήνες εγκλεισμού- το Casa de Papel και απ' τις παλιότερες το Breaking Bad. Mήπως έχω κάτι και δε το ξέρω;![]()
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Πάντως στι διάρκεια της καραντίνας, μπορεί κανείς να δεί ταινίες του David Carradine.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Την είδα στην αρχή με τους ξεβράκωτους και δεν κόλλησα πριν χρόνια, δε νομίζω τώρα. Επίσης να δηλώσω, μετά λόγου γνώσεως, ότι δεν έχω δει ούτε πεντάλεπτο από σαρβάϊβορ, μάστερ σεφ κλπ ή παλιότερα σαβουροριάλιτι.Chilloutbuddy έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:33Το breaking bad είναι εύκολο να το τεστάρεις, δες τα πρώτα 10 λεπτά του πρώτου επεισοδίου κι αν δε σε τραβήξει αμέσως δε θα σε τραβήξει ποτέ, άστο. Αλλά έχει δυνατή εκκίνηση.Στύγιος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 17:27 Έχω αρνηθεί πεισματικά να δω - ακόμα και στους 2 μήνες εγκλεισμού- το Casa de Papel και απ' τις παλιότερες το Breaking Bad. Mήπως έχω κάτι και δε το ξέρω;![]()
Εκεί που κόλλησα ήταν με το LOST , είδα μέσα σ' ένα μήνα και τους 6 κύκλους
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Kauldron έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:36 Πάντως στι διάρκεια της καραντίνας, μπορεί κανείς να δεί ταινίες του David Carradine.
Και στα παραλιακά ταβερνάκια Παντελή ΘαλασσινόΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:47Kauldron έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:36 Πάντως στι διάρκεια της καραντίνας, μπορεί κανείς να δεί ταινίες του David Carradine.![]()
αχακαλοεεεεε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ε το μλκKauldron έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:36 Πάντως στι διάρκεια της καραντίνας, μπορεί κανείς να δεί ταινίες του David Carradine.
Μη σεφερλίζεις ρε μλκ συντονιστή. Δε βλέπεις ότι είναι Εβραίος ( δεν πέθανε , ο κλώνος του πέθανε) και υπεύθυνος για την καραντίνα;Beria έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:48Και στα παραλιακά ταβερνάκια Παντελή ΘαλασσινόΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:47Kauldron έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:36 Πάντως στι διάρκεια της καραντίνας, μπορεί κανείς να δεί ταινίες του David Carradine.![]()
αχακαλοεεεεε
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Λίγο σεβασμό ο άνθρωπος πέθανε. Ενώ τραβούσε μαλακία. Μέσα σε μια ντουλάπα. Προσπαθώντας να πνίξει τον εαυτό του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση