!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Υπαρχουν οτι σκευη θελουμε απο ανοξειδωτο ατσαλι 18/10 - ανθρακουχο ατσαλι - μαντεμι.
Δεν βλεπω κανενα λογο να αγορασω οτιδηποτε αλλο κ προτιμω να περιμενω μεχρι να ζεσταθει το ανοξειδωτο η να μου κολλησει το αυγο παρα να το φτιαχνω σε αλουμινιου η τεφαλ .
Δεν βλεπω κανενα λογο να αγορασω οτιδηποτε αλλο κ προτιμω να περιμενω μεχρι να ζεσταθει το ανοξειδωτο η να μου κολλησει το αυγο παρα να το φτιαχνω σε αλουμινιου η τεφαλ .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Έτσι, άμα έρθει συνεργείο να βάψει το σπίτι κρατάς στο να χέρι το παστίτσιο και στο άλλο τη Beretta ώστε σε περίπτωση που πέσει κάποιος από τη σκάλα να τον αποτελειώσεις να μην πονάειNaida έγραψε: 08 Μάιος 2020, 08:38 Και μάστορα να φέρουμε στο σπίτι προσφέρουμε καφέ, νερό, γλυκό κι άμα έχει φάει όλη την μέρα σπίτι μας και τον βρει εκεί μεσημέρι και φαγητό. Δεν θέλω όμως να σε σοκαρω. Στενοχωριέμαι.
The Age of Aquarius έγραψε: 08 Μάιος 2020, 13:53Έτσι, άμα έρθει συνεργείο να βάψει το σπίτι κρατάς στο να χέρι το παστίτσιο και στο άλλο τη Beretta ώστε σε περίπτωση που πέσει κάποιος από τη σκάλα να τον αποτελειώσεις να μην πονάειNaida έγραψε: 08 Μάιος 2020, 08:38 Και μάστορα να φέρουμε στο σπίτι προσφέρουμε καφέ, νερό, γλυκό κι άμα έχει φάει όλη την μέρα σπίτι μας και τον βρει εκεί μεσημέρι και φαγητό. Δεν θέλω όμως να σε σοκαρω. Στενοχωριέμαι.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το ανέκδοτο με τον νταλικέρηThe Age of Aquarius έγραψε: 08 Μάιος 2020, 13:53Έτσι, άμα έρθει συνεργείο να βάψει το σπίτι κρατάς στο να χέρι το παστίτσιο και στο άλλο τη Beretta ώστε σε περίπτωση που πέσει κάποιος από τη σκάλα να τον αποτελειώσεις να μην πονάειNaida έγραψε: 08 Μάιος 2020, 08:38 Και μάστορα να φέρουμε στο σπίτι προσφέρουμε καφέ, νερό, γλυκό κι άμα έχει φάει όλη την μέρα σπίτι μας και τον βρει εκεί μεσημέρι και φαγητό. Δεν θέλω όμως να σε σοκαρω. Στενοχωριέμαι.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Βρε ας είμαι κι αρχιεπίσκοπος.Naida έγραψε: 08 Μάιος 2020, 08:39Και πατριάρχης είσαι.Cavaliere έγραψε: 08 Μάιος 2020, 02:06Καθένας μας έχει τα χούγια και τα κολλήματά του. Η Naida δεν κρατάει κακίες, και είναι ευχάριστο παιδί, μιλάς ωραία μαζί της. Κι είναι αυθεντική. Δεν φοβάται μην την πω χαζογκόμενα, και αν το πω, θα μου κάνει μια χαζομάρα να με πειράξει, και δεν θα χαλαστούμε. Έχει μια πριμιτίφ φεμινιστική τάση, πιο πολύ ως ένστικτο και λιγότερο ως ιδεολογική πόζα. Θα την πειράξουμε για τα βραστά, θα μας την πει για τα φαλλοκρατικά, αυτό. Και για τη Niki, δεν έχω να πω κάτι κακό. Μου φαίνονται γραφικά ορισμένα, αυτό. Αλλά και ωραία πιάτα μας έχει δείξει, και ιδέες θα πει, και ανθρώπινη κι ευγενική είναι. Δεν πρέπει να συμφωνούμε σε όλα. Κι εγώ να γράψω πως έκανα παστίτσο για 15 δίμετρες Τσέχες, θα φάω δούλεμα.
Ordem e Progresso.
The Age of Aquarius έγραψε: 08 Μάιος 2020, 13:53Έτσι, άμα έρθει συνεργείο να βάψει το σπίτι κρατάς στο να χέρι το παστίτσιο και στο άλλο τη Beretta ώστε σε περίπτωση που πέσει κάποιος από τη σκάλα να τον αποτελειώσεις να μην πονάει
Ordem e Progresso.
παψτε ρε μλκς, εντάξει την κάνατε την καζούρα. 
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Έριξα μια ματιά σε ερασιτεχνικούς τρόπους καπνίσματος χωρίς τα κατάλληλα σκεύη και ο πιο συνηθισμένος είναι φλούδες ξύλου.
Σε μια παραλλαγή, έχει τις φλούδες ξύλου με κόκκους πιπεριού και μπαχάρια, αυτό φαίνεται όντως ενδιαφέρον.
Υποθέτω ότι το πιο πρακτικό είναι να δοκιμάσω την δημιουργία καπνού με ξερά φύλλα δάφνης (που έχω πρόχειρα) σε μια μικρή πήλινη κούπα και να ξεκινήσω με μερικές φέτες ζαμπόν και τυριού. Μετά βλέπουμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το πολύ-πολύ, αν δεν πιάσει, να μας πεις το ριζικό μας, ως Πυθία.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 14:42Έριξα μια ματιά σε ερασιτεχνικούς τρόπους καπνίσματος χωρίς τα κατάλληλα σκεύη και ο πιο συνηθισμένος είναι φλούδες ξύλου.
Σε μια παραλλαγή, έχει τις φλούδες ξύλου με κόκκους πιπεριού και μπαχάρια, αυτό φαίνεται όντως ενδιαφέρον.
Υποθέτω ότι το πιο πρακτικό είναι να δοκιμάσω την δημιουργία καπνού με ξερά φύλλα δάφνης (που έχω πρόχειρα) σε μια μικρή πήλινη κούπα και να ξεκινήσω με μερικές φέτες ζαμπόν και τυριού. Μετά βλέπουμε.
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Κανε καφε , θα ερθω να μου πεις το μέλλον.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 14:42
Υποθέτω ότι το πιο πρακτικό είναι να δοκιμάσω την δημιουργία καπνού με ξερά φύλλα δάφνης .
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και τα τάπερ.Αγις έγραψε: 08 Μάιος 2020, 13:16υπαρχει θεμα - ανα διαστηματα πρεπει να τα αποσυρεις ακομα κ αν δειχνουν οκstergiosbik έγραψε: 08 Μάιος 2020, 13:00Εδω το λαθος ειναι οτι ολες σχεδον οι νοικοκυρες χρησιμοποιουν μεταλλικα αντικειμενα (κουταλια,πηρουνια) και γδερνουν το υλικο.Αγις έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:21
ακριβως + παρκισον + σκληρυνση κατα πλακας + οσο πιο λεπτο ειναι τοσο χειροτερα + σωστα για τις αντιδρασεις με οξινα
μακρια κ απο τεφαλ
Αν χρησιμοποιουν ξυλινες κουταλες δεν υπαρχει θεμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Του σούπερ μάρκετ ΑΒ.vagabondo έγραψε: 08 Μάιος 2020, 13:50Τι μάρκα ήταν το αλουμινόχαρτο;Μηχανικός έγραψε: 08 Μάιος 2020, 13:41Είχα μια μακαρονάδα που πάνω είχε με σάλτσα ντομάτας.don't speak έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:13 Το αλουμίνιο κατηγορείται για άνοια, αλτσχάιμερ όχι για καρκίνους.
Και όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία του φαγητού που έρχεται σε επαφή με το αλουμίνιο τόσο περισσότερο αλουμίνιο μεταφέρεται στην τροφή. Νομίζω και στα όξινα και στα φαγητά με τη ντομάτα υπάρχει πρόβλημα αν έρθουν σε επαφή με το αλουμίνιο.
Την έβαλα να την ζεστάνω σκεπασμένη με το αλουμινόχαρτο όπως ήταν στο ψυγείο.
Το αλουμινόχαρτο γέμισε πολύ μικρές τρύπες σαν από καρφίτσες και τα ρινίσματα του αλουμινίου είχαν πέσει πάνω στην μακαρονάδα.
Αν είχα πρεσβυωπία, δεν θα τα έβλεπα και θα τα είχα φάει.![]()
Αν πιάσει όμως, θα σας ταράξω στους γκουρμέ τίτλους. Φιλέτο κοτόπουλου καπνισμένου με δάφνη Δελφών και κόκκους πράσινου πιπεριού, πανσέτα καπνισμένη με σανταλόξυλο και πορτοκάλι, μέχρι και βλογημένα με λιβάνι θα κάνω.Cavaliere έγραψε: 08 Μάιος 2020, 14:45Το πολύ-πολύ, αν δεν πιάσει, να μας πεις το ριζικό μας, ως Πυθία.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 14:42Έριξα μια ματιά σε ερασιτεχνικούς τρόπους καπνίσματος χωρίς τα κατάλληλα σκεύη και ο πιο συνηθισμένος είναι φλούδες ξύλου.
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, εννοείται, μη χάσουμε κανά δίφραγκο. Αλλιώς δεν βγαίνει.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 14:57Αν πιάσει όμως, θα σας ταράξω στους γκουρμέ τίτλους. Φιλέτο κοτόπουλου καπνισμένου με δάφνη Δελφών και κόκκους πράσινου πιπεριού, πανσέτα καπνισμένη με σανταλόξυλο και πορτοκάλι, μέχρι και βλογημένα με λιβάνι θα κάνω.
Ordem e Progresso.
Δεν κατααβαίνω γιατί σας φαίνεται παράξενο που έγραψα ότι μαγειρεύω για τους μαστόρους.
Χτές τους έφτιαξα κρασάτο χοιρινό στην γάστρα.
Σήμερα τρώνε ψάρι αγοραστό κατεψυγμένο κοκκινόψαρο στον φούρνο με πατάτες.
Δεν έχω ίδια ποσότητα ψάρι για όλους στον καταψύκτη μου.
Εμείς δεν βάζουμε ψάρια στον καταψύκτη ή τα πουλάμε ή τα χαρίζουμε ή τα τρώμε.
Εξαιρούνται κάτι , Ξιφίες τόνοι ροφοί , στείρες γενικά μεγάλα ψάρια.Την εποχή τους.
Αλλά είμαστε λειψοί αυτήν την εποχή σε ποσότητα.
Όμως έπρεπε να τους φτιάξω ένα ωραίο ψαράκι.
Ετσί τους φτιάχνω το κοκκινόψαρο.
Γιατί σας φαίνεται παράξενο που μαγειρεύω για τους μαστόρους;
Χτές τους έφτιαξα κρασάτο χοιρινό στην γάστρα.
Σήμερα τρώνε ψάρι αγοραστό κατεψυγμένο κοκκινόψαρο στον φούρνο με πατάτες.
Δεν έχω ίδια ποσότητα ψάρι για όλους στον καταψύκτη μου.
Εμείς δεν βάζουμε ψάρια στον καταψύκτη ή τα πουλάμε ή τα χαρίζουμε ή τα τρώμε.
Εξαιρούνται κάτι , Ξιφίες τόνοι ροφοί , στείρες γενικά μεγάλα ψάρια.Την εποχή τους.
Αλλά είμαστε λειψοί αυτήν την εποχή σε ποσότητα.
Όμως έπρεπε να τους φτιάξω ένα ωραίο ψαράκι.
Ετσί τους φτιάχνω το κοκκινόψαρο.
Γιατί σας φαίνεται παράξενο που μαγειρεύω για τους μαστόρους;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay