!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Μου έχει τύχει μερικές φορές να λιώνει το αλουμινόχαρτο μέσα στο φούρνο και να στάζει πάνω στο φαγητό. Στο κομμάτι φαγητού που έσταζε, το πετούσα. Το απέδωσα στην μη επώνυμη μάρκα αλουμινόχαρτου.
Τώρα παίρνω μόνο σάνιτας και βλέπω...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Τι φαγητό είχες;vagabondo έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:27 Μου έχει τύχει μερικές φορές να λιώνει το αλουμινόχαρτο μέσα στο φούρνο και να στάζει πάνω στο φαγητό. Στο κομμάτι φαγητού που έσταζε, το πετούσα. Το απέδωσα στην μη επώνυμη μάρκα αλουμινόχαρτου.
Διάφορα, και ψάρι και κρέας.don't speak έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:29Τι φαγητό είχες;vagabondo έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:27 Μου έχει τύχει μερικές φορές να λιώνει το αλουμινόχαρτο μέσα στο φούρνο και να στάζει πάνω στο φαγητό. Στο κομμάτι φαγητού που έσταζε, το πετούσα. Το απέδωσα στην μη επώνυμη μάρκα αλουμινόχαρτου.
Occasio facit furem
ωπ, αυτο ειναι λιγο υποπτο.vagabondo έγραψε: 08 Μάιος 2020, 10:26Δεν μπαίνει και στον κόπο να ρωτήσει με ποιά Λενιώ την μπερδεύουμε.![]()
ρε λες να εχω πιαστει τοσο κοροιδο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Βαριόταν να πλένει τη γάστρα, οπότε σε αλουμίνιο ταψί έστρωνε χαρτί ψησίματος (στη γάστρα δεν μπορούσε να στρώσει χαρτί) και αντί για το καπάκι της γάστρας χρησιμοποιούσε αλουμινόχαρτο από πάνω και σκέπαζε το ταψί.Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:10όταν λες να μη λερωθεί η γάστρα;Gherschaagk έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:38Ναι τα αλουμινένια είναι θάνατος για αυτό και τα κόψαμε. Το χειρότερο νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρη, είναι να συνδυαστεί ταψί αλουμίνιο με χαρτί ψησίματος και αλουμινόχαρτο από πάνω, για να μην λερωθεί η γάστρα.Αγις έγραψε: 07 Μάιος 2020, 18:57
σκεψου και τα αλουμινοχαρτα που τυλιγουν πατατες κ μπαινουν στη θρακα ..κ ποσα αλλα φαγητα
αυτα ειναι τα χειροτερα με τα καρβουνα η τη θερμοκρασια γινεται χαμος απο απελευθερωση υλικου
Δεν περιγράφω άλλο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
stergiosbik
Εδω το λαθος ειναι οτι ολες σχεδον οι νοικοκυρες χρησιμοποιουν μεταλλικα αντικειμενα (κουταλια,πηρουνια) και γδερνουν το υλικο.Αγις έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:21ακριβως + παρκισον + σκληρυνση κατα πλακας + οσο πιο λεπτο ειναι τοσο χειροτερα + σωστα για τις αντιδρασεις με οξιναdon't speak έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:13 Το αλουμίνιο κατηγορείται για άνοια, αλτσχάιμερ όχι για καρκίνους.
Και όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία του φαγητού που έρχεται σε επαφή με το αλουμίνιο τόσο περισσότερο αλουμίνιο μεταφέρεται στην τροφή. Νομίζω και στα όξινα και στα φαγητά με τη ντομάτα υπάρχει πρόβλημα αν έρθουν σε επαφή με το αλουμίνιο.
μακρια κ απο τεφαλ
Αν χρησιμοποιουν ξυλινες κουταλες δεν υπαρχει θεμα.
Ποιος το έκανε αυτο;Gherschaagk έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:56Βαριόταν να πλένει τη γάστρα, οπότε σε αλουμίνιο ταψί έστρωνε χαρτί ψησίματος (στη γάστρα δεν μπορούσε να στρώσει χαρτί) και αντί για το καπάκι της γάστρας χρησιμοποιούσε αλουμινόχαρτο από πάνω και σκέπαζε το ταψί.Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:10όταν λες να μη λερωθεί η γάστρα;Gherschaagk έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:38
Ναι τα αλουμινένια είναι θάνατος για αυτό και τα κόψαμε. Το χειρότερο νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρη, είναι να συνδυαστεί ταψί αλουμίνιο με χαρτί ψησίματος και αλουμινόχαρτο από πάνω, για να μην λερωθεί η γάστρα.
Δεν περιγράφω άλλο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και πώς τα πλένεις αυτά;stergiosbik έγραψε: 08 Μάιος 2020, 13:00Εδω το λαθος ειναι οτι ολες σχεδον οι νοικοκυρες χρησιμοποιουν μεταλλικα αντικειμενα (κουταλια,πηρουνια) και γδερνουν το υλικο.Αγις έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:21ακριβως + παρκισον + σκληρυνση κατα πλακας + οσο πιο λεπτο ειναι τοσο χειροτερα + σωστα για τις αντιδρασεις με οξιναdon't speak έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:13 Το αλουμίνιο κατηγορείται για άνοια, αλτσχάιμερ όχι για καρκίνους.
Και όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία του φαγητού που έρχεται σε επαφή με το αλουμίνιο τόσο περισσότερο αλουμίνιο μεταφέρεται στην τροφή. Νομίζω και στα όξινα και στα φαγητά με τη ντομάτα υπάρχει πρόβλημα αν έρθουν σε επαφή με το αλουμίνιο.
μακρια κ απο τεφαλ
Πήγα και πήρα σιλικόνης όταν γεννήθηκε, τα orka 15 ευρώ το κομμάτι, δεν είναι βολικά βέβαια, είναι εύκαμπτα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μία που ξέρω. Επίσης σε φόρμα κέικ με την τρύπα στη μέση στρώνει χαρτί ψησίματος για να μην την πλένει. Σε ταψάκι χωρίς στεφάνι, οκ να βάλεις χαρτί, αλλά στη φόρμα με την τρύπα πώς;Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2020, 13:05Ποιος το έκανε αυτο;Gherschaagk έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:56Βαριόταν να πλένει τη γάστρα, οπότε σε αλουμίνιο ταψί έστρωνε χαρτί ψησίματος (στη γάστρα δεν μπορούσε να στρώσει χαρτί) και αντί για το καπάκι της γάστρας χρησιμοποιούσε αλουμινόχαρτο από πάνω και σκέπαζε το ταψί.
Αυτό με τα επώνυμα το έχω κι εγώ το κόλλημα. Προσπαθώ να δοκιμάζω κι άλλες μάρκες αλλά σε μερικά βλέπω διαφορές. Σε άλλα όχι.vagabondo έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:27 Μου έχει τύχει μερικές φορές να λιώνει το αλουμινόχαρτο μέσα στο φούρνο και να στάζει πάνω στο φαγητό. Στο κομμάτι φαγητού που έσταζε, το πετούσα. Το απέδωσα στην μη επώνυμη μάρκα αλουμινόχαρτου.
Έχω κάτι μακαρόνια τελείως άγνωστη μάρκα, δεν φτάνει που είναι νο 12 μάλλον είναι και απο λιντλ
Τα βλέπω να μένουν για καιρό πολέμου στο ντουλάπι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Καλα εννοείται δε πίνεις ούτε νερό απο αυτή.Gherschaagk έγραψε: 08 Μάιος 2020, 13:10Μία που ξέρω. Επίσης σε φόρμα κέικ με την τρύπα στη μέση στρώνει χαρτί ψησίματος για να μην την πλένει. Σε ταψάκι χωρίς στεφάνι, οκ να βάλεις χαρτί, αλλά στη φόρμα με την τρύπα πώς;Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2020, 13:05Ποιος το έκανε αυτο;Gherschaagk έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:56
Βαριόταν να πλένει τη γάστρα, οπότε σε αλουμίνιο ταψί έστρωνε χαρτί ψησίματος (στη γάστρα δεν μπορούσε να στρώσει χαρτί) και αντί για το καπάκι της γάστρας χρησιμοποιούσε αλουμινόχαρτο από πάνω και σκέπαζε το ταψί.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
υπαρχει θεμα - ανα διαστηματα πρεπει να τα αποσυρεις ακομα κ αν δειχνουν οκstergiosbik έγραψε: 08 Μάιος 2020, 13:00Εδω το λαθος ειναι οτι ολες σχεδον οι νοικοκυρες χρησιμοποιουν μεταλλικα αντικειμενα (κουταλια,πηρουνια) και γδερνουν το υλικο.Αγις έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:21ακριβως + παρκισον + σκληρυνση κατα πλακας + οσο πιο λεπτο ειναι τοσο χειροτερα + σωστα για τις αντιδρασεις με οξιναdon't speak έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:13 Το αλουμίνιο κατηγορείται για άνοια, αλτσχάιμερ όχι για καρκίνους.
μακρια κ απο τεφαλ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
το σιγουρο ειναι πως προκειται για τρολλοπερσονα που εκτοξευει απιστευτες μπαρουφες και για τροφιμα -οπλα κλπΑσέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:41ωπ, αυτο ειναι λιγο υποπτο.
ρε λες να εχω πιαστει τοσο κοροιδο;
ποιος - ποιοι ειναι πισω της δεν εχει κ τοσο σημασια .
δεν θα ηθελα παντως να ειναι πραγματικη προσωπικοτητα .
εντιτ
ελπιζω να εχουν την ελαχιστη λογικη οσοι - οσες σκεπτονται να καπνισουν τροφιμα με φυλλα ελιας κ να μην το κανουν .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Είχα μια μακαρονάδα που πάνω είχε με σάλτσα ντομάτας.don't speak έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:13 Το αλουμίνιο κατηγορείται για άνοια, αλτσχάιμερ όχι για καρκίνους.
Την έβαλα να την ζεστάνω σκεπασμένη με το αλουμινόχαρτο όπως ήταν στο ψυγείο.
Το αλουμινόχαρτο γέμισε πολύ μικρές τρύπες σαν από καρφίτσες και τα ρινίσματα του αλουμινίου είχαν πέσει πάνω στην μακαρονάδα.
Αν είχα πρεσβυωπία, δεν θα τα έβλεπα και θα τα είχα φάει.
Τι μάρκα ήταν το αλουμινόχαρτο;Μηχανικός έγραψε: 08 Μάιος 2020, 13:41Είχα μια μακαρονάδα που πάνω είχε με σάλτσα ντομάτας.don't speak έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:13 Το αλουμίνιο κατηγορείται για άνοια, αλτσχάιμερ όχι για καρκίνους.
Την έβαλα να την ζεστάνω σκεπασμένη με το αλουμινόχαρτο όπως ήταν στο ψυγείο.
Το αλουμινόχαρτο γέμισε πολύ μικρές τρύπες σαν από καρφίτσες και τα ρινίσματα του αλουμινίου είχαν πέσει πάνω στην μακαρονάδα.
Αν είχα πρεσβυωπία, δεν θα τα έβλεπα και θα τα είχα φάει.![]()
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις